Millors bloquejadors d’anuncis el 2020

anunci molest al navegadorLes publicacions emergents, les pancartes i els anuncis de vídeo de reproducció automàtica semblen bombardejar la gent amb una freqüència creixent en aquests dies.


De fet, ho és pràcticament impossible per navegar per Internet sense haver-se molestat constantment pels anuncis.

És possible que hàgiu de veure un anunci de vídeo abans de veure un vídeo que realment voleu veure a YouTube.

Els anuncis emergents sembla que us segueixen allà on aneu, i els anuncis de bàner poden ser increïblement molestos ja que podrien cobrir el contingut que intenteu veure. De fet:

La gent troba anuncis en línia molestos per molts motiusenquesta d'anuncis digitals

Pot ser prou frustrant perquè et vulguis renunciar a Internet per sempre. Com que aquesta no és una solució especialment realista, cal trobar un compromís més raonable. Aquest compromís és un bloqueig d’anuncis.

Alguns navegadors tenen ara un bloqueig d’anuncis, però no sempre són prou robustos per eliminar la majoria dels anuncis en línia. Això vol dir que heu de trobar un complement o un altre aplicació que us pot fer la feina. Els millors bloquejadors d’anuncis variaran en funció dels entorns en línia que utilitzeu amb més freqüència. Per exemple, alguns bloquejadors d’anuncis són més eficaços a YouTube que no pas a Facebook.

Això fa que sigui necessari determinar els millors bloquejadors d’anuncis per a Google de manera que els guions no us molesten així com els millors bloquejadors d’anuncis per a YouTube, de manera que pugueu veure els vostres vídeos preferits en tranquil·litat.

Vegem de prop què són els bloquejadors d’anuncis i el seu funcionament.

Què són els bloquejadors d’anuncis?

vector de bloqueig d’anuncisIgual que una VPN de bona reputació, els millors bloquejadors d’anuncis estan dissenyats per ajudar-vos preservar l’anonimat en línia. Un bloquejador d’anuncis és essencialment un programari que impedeix que les publicitats apareguin o es reprodueixin automàticament al navegador. Alguns bloquejadors d’anuncis són programes independents, mentre que d’altres són una extensió d’un navegador o d’un sistema operatiu.

Tots els bloquejadors d’anuncis estan dissenyats per limitar el nombre d’anuncis que et distreuen en línia. Tot i això, hi ha més èxit que altres. De la mateixa manera, pot ser útil saber que alguns programes de bloqueig d’anuncis només estan disponibles en determinats sistemes operatius. Els bloquejadors d’anuncis adequats per a Windows no són necessàriament compatibles amb Mac, i el mateix es pot dir per a iOS i Android. Això vol dir que cal trieu atentament un bloquejador d’anuncis.

Com funcionen els bloquejadors d’anuncis?

Igual que una bona VPN és capaç de filtrar la vostra adreça IP de manera que no sigui visible als ulls indiscretos, un bloqueig d’anuncis tanca determinat contingut en llocs web en funció de regles de filtratge específiques. Alguns d’aquests programes de bloqueig d’anuncis permeten als usuaris crear les seves pròpies regles per filtrar alguns anuncis mentre permeten d’altres. Per exemple, els usuaris poden ser capaços de llistar al llistat de certs anuncis o anunciants.

com funciona el bloqueig d’anuncis

Els bloquejadors d’anuncis normalment filtren dos tipus de contingut. Bloqueig de les comunicacions prohibeix la comunicació amb servidors d’anuncis. Quan es fa una sol·licitud HTTP, es correspon amb la llista de filtres de blocs d’anuncis. Si un element de la sol·licitud coincideix amb la llista de filtres, aquesta queda bloquejada.

Programari de bloqueig d’anuncis també pot utilitzar l’ocultació d’elements, en la qual s’amaga cert contingut, però es pot haver carregat amb la resta del contingut.

Ara que cada cop són més els canadencs que s’informen sobre els seus drets de privacitat, més utilitzen les millors VPN per protegir la seva privadesa en línia. Ha arribat el moment de fer que l’experiència en línia sigui menys desordenada i distractora. Abans de la propera sessió de navegació o streaming de marató, trigueu una estona a descobrir els millors bloquejadors d’anuncis en alguns llocs web populars.

Millors bloquejadors d’anuncis per a YouTube

YouTube, filial de Google, és molt popular entre un ampli espectre de la població. Les estimacions suggereixen que uns 1.8 mil milions de persones utilitzen YouTube cada mes.

La majoria de la gent busca a YouTube per trobar vídeos, ressenyes o entreteniment. Es poden trobar episodis sencers de programes de televisió i és possible que la gent creï el seu propi canal de YouTube per mostrar el seu propi talent i punt de vista..

Homes utilitzeu principalment YouTube conjuntament amb els jocs tal com es mostra en aquest gràfic:

categories de youtube dominades per homes

Dones, d’altra banda, estan més interessats en la salut i la bellesa, la música i els gossos:

categories de youtube dominades per dones

L’inconvenient d’utilitzar YouTube són els anuncis. És possible que no hagueu de veure una publicitat abans de cada vídeo, però sembla bastant excessiu. Afortunadament, els millors bloquejadors d’anuncis per a YouTube permeten visualitzar vídeos durant hores amb un anunci publicitari per frenar-lo.

AdBlock

logotip de adblock

AdBlock és una extensió del navegador que en els darrers anys s’ha estat donant nom per ella mateixa. Compatible amb Chrome, Firefox, Opera i Safari, AdBlock és fàcil de configurar i disposa de llistes de filtres preestablertes. Aquestes llistes són increïblement fàcil de bloquejar la majoria dels anuncis en línia.

Els usuaris també apreciaran la comoditat botons de xarxes socials i la filtre de programari maliciós. A més, podeu optar per llistar al llistat de certs llocs web o anunciants per ajudar-los a mantenir rendibles les seves operacions.

AdBlock és una de les poques extensions de bloqueig que hi ha que poden bloquejar els anuncis amb èxit a YouTube i una varietat de serveis de reproducció. Si us agrada veure el contingut en línia, això podria ser la solució ideal per a vosaltres. El registre, personalment, tinc AdBlock.

AdLock

logotip de adlock

AdLock és diferent d’AdBlock ja que no és una extensió del navegador. En canvi, ho és programari independent dissenyat per instal·lar-se en dispositius individuals. Això significa que AdLock no només impedeix que les publicitats et molestin a YouTube i en altres llocs web, sinó que també manté els anuncis en qualsevol aplicació que utilitzeu que es connecti a Internet.

En conseqüència, podeu acomiadar-vos dels anuncis a Skype, BitTorrent, desenes de jocs en línia i diverses aplicacions mòbils. AdLock costa una mica més de 20 dòlars l’any i una prova gratuïta de 14 dies us permet esbrinar si és adequat per a vosaltres.

Millors bloquejadors d’anuncis per Facebook

Facebook amb seu a Califòrnia és un gegant al món de les xarxes socials. Les persones de tot el planeta utilitzen aquest lloc web de xarxes socials per connectar-se amb la família, amics, companys de treball i persones desconegudes. La majoria de la gent almenys ha sentit a parlar de Facebook, i més amunt mil milions de persones l’utilitzen regularment.

De fet, Pew Research va trobar que molta gent utilitza Facebook diverses vegades cada dia:

ús de facebook

Amb tants consumidors que utilitzen Facebook de forma continuada, arriba No és d’estranyar que les empreses tinguin ganes de fer publicitat allà. Això pot esdevenir una incòmoda molèstia per als usuaris habituals, fent necessari trobar els millors bloquejadors d’anuncis per a Facebook.

Fantasma

logotip de fantasía

Es bloqueja un complement per a navegadors com Opera, Safari, Chrome i Firefox, Ghostery anuncis i rastrejadors de xarxes socials. Per descomptat, hi ha moltes extensions i plugins que faran això, però Ghostery aconsegueix separar-se de la competència gràcies a la seva particularitat base de dades robusta.

A més, Ghostery vincula els usuaris a les polítiques de privadesa dels llocs web i els orienta cap a les opcions de desactivació disponibles. Això fa que sigui més fàcil per als usuaris assegurar-se que mai no es veuen preocupats pels anuncis que no volen veure.

Una de les novetats més noves de Ghostery és el seu navegador de privadesa de fantasmes amigable per a mòbils. Està disponible per a dispositius Android i iOS de manera que els seguidors de xarxes socials no els han de molestar a les persones no importa quin dispositiu utilitzin.

StopAdAd

logotip de parada

StopAd és un dels millors bloquejadors d’anuncis de Facebook perquè és un programa de nivell del sistema que proporciona protecció de cap a peus a tots els llocs web i aplicacions. Aquest programari no és una extensió del navegador. Per tant, és compatible amb tots els navegadors i sistemes, inclòs Linux. StopAd en realitat és una elecció perfecta per a les persones que només volen bloquejar tots els anuncis, tot el temps.

Els usuaris trobaran que no es poden bloquejar del sistema tot allò innecessari inclosos anuncis de reproducció automàtica, anuncis de vídeo, aparells emergents i banners. StopAd també inclou un robust menú d’opcions de seguretat i protecció en línia, cosa que és vital per als nens que passin temps en línia.

Aquestes proteccions inclouen el bloqueig de programari maliciós i mesures per aturar el seguiment de dades. També obtens cobertura contra criptaquina i criptomoneda. Amb una atenció al client 24 hores, aquest és un excel·lent paquet de seguretat que també bloqueja els anuncis.

Millors bloquejadors d’anuncis per a Google

Amb seu a Mountain View, Califòrnia, hi ha poques persones al segle XXI que no tenen coneixement de Google. Per descomptat, és probable que sigui el motor de cerca més conegut del planeta, però també ho és una empresa tecnològica que té un dit a molts pastissos.

google imperi

Del correu electrònic a la navegació, Google és omnipresent en la vida moderna. Per descomptat, tota aquesta popularitat es tradueix en una gran quantitat d’ingressos publicitaris. La bona notícia és que els millors bloquejadors d’anuncis de Google permeten aprofitar tots els serveis d’aquest gegant tecnològic sense haver d’estar irritats pels anuncis constants.

Stands Fair AdBlocker

Logotip d’AdBlocker de Stands Fair

Fabricat per una empresa anomenada Stands, Fair AdBlocker té una limitació al fet que només està disponible per a Chrome. Tenint en compte la quantitat de persones que utilitzen Chrome aquests dies, aquesta limitació no hauria de ser massa dura.

Els desenvolupadors de Fair AdBlocker no pretenen que bloquegi tots els anuncis tot el temps, tot i que podeu configurar-la així. En canvi, consideren que s’han de permetre determinats anuncis, però només els especificats per l’usuari individual.

ambientació privilegiada

Com veieu, és possible eliminar els anuncis de cerca de la vostra experiència en línia amb Fair AdBlocker juntament amb els anuncis de Facebook si trieu aquesta opció. Just AdBlocker és una bona elecció perquè protegeix el vostre navegador contra programari maliciós a més de diverses amenaces de seguretat i privadesa. Això permet una transmissió més ràpida mentre s’utilitza una VPN assegura que ho feu de manera segura.

Anunci Muncher

Logotip d'An Muncher

Tant si utilitzeu Chrome, Firefox, Explorer, Safari o Opera, Ad Muncher us pot ajudar a gaudir d’una experiència en línia gratuïta. Aquest programa és un dels més antics del mercat, primer llançament per a la descàrrega a 1999. Podeu protegir tots els vostres navegadors en una sola baixada senzilla, bloquejant correctament anuncis i finestres emergents a Google i més enllà.

Ad Muncher no funciona tan bé amb YouTube. En conseqüència, només es recomana si no sou un fan o usuari habitual d’aquesta plataforma. Si Google és la vostra principal preocupació, doncs aquesta baixada funcionarà com un campió. Si sou tecnològicament hàbils, probablement podreu ajustar la vostra configuració fins que Ad Muncher també funcioni a YouTube.

De fet, Ad Muncher és una opció prou sòlida per a l’individu experimentat en tecnologia que li agraden moltes opcions de personalització. Hi trobareu actius de prevenció quan vulgueu tornar a carregar una pàgina web i les famílies podrien apreciar la capacitat del programa de censurar el contingut per a adults.

configuració de l'administrador

Ad Muncher també pot incloure eficaçment programes de publicitat i programari maliciós, de manera que es converteix en una elecció intel·ligent per a la privacitat i la seguretat i un dels millors bloquejadors d’anuncis..

Escolliu el bloqueig d’anuncis adequat per a vosaltres

Tots els bloquejadors d’anuncis esmentats aquí són eficaços i de bona reputació. Com s’ha assenyalat, alguns d’ells funcionen millor amb determinades plataformes que no pas amb d’altres.

Encara, molts d’ells són intèrprets sòlids i molt diversos que funcionen bé en diverses aplicacions. No només impedeixen que els anuncis emergents també us molestin, sinó que també proporciona una protecció de confiança contra programari maliciós i diverses amenaces de seguretat i privacitat.

Quan la majoria de persones consideren obtenir un bloqueig d’anuncis, ho fan per raons de comoditat. No obstant això, els millors bloquejadors d’anuncis compten amb nombroses proteccions robustes.

És possible que impedeixin que les plataformes de xarxes socials facin un seguiment de tots els vostres moviments en línia o que us protegeixin del programari malintencionat que vol fer mal al vostre sistema o robar-vos les dades. Si es veu a aquesta llum, queda clar que els millors bloquejadors d’anuncis són gairebé tan fonamentalment necessaris com una VPN ben considerada com Taula de surf o NordVPN.

Quan es tracta d’assegurar la seguretat en línia de la vostra família, un bloqueig d’anuncis és una necessitat absoluta. Trieu una de les opcions disponibles anteriorment per protegir-vos i les vostres dades.

Preguntes freqüents

Els bloquejadors d’anuncis són il·legals?

Els bloquejadors d’anuncis no són il·legals ni tampoc és il·legal buscar una manera de bloquejar els anuncis. La llei estableix que l’ordinador pertany a l’individu i que aquesta persona té dret a limitar quins scripts o altres continguts apareixen i tenen accés al sistema..

Els bloquejadors d’anuncis retarden els navegadors?

Algunes persones que utilitzen bloquejadors d’anuncis noten una desacceleració quan es tracta de la velocitat del navegador. Això es deu principalment al fet que el programari ha de comparar les sol·licituds HTTP amb la llista bloquejada, que requereix una mica de memòria.

Tot i això, els bloquejadors d’anuncis més reputats i eficaços no frenen gaire el sistema. També convé tenir en compte que el sistema pot disminuir els problemes de velocitat i el sistema no ha de prendre el temps per carregar anuncis molestos, amb problemes d’amplada de banda..

AdRemover és legítim?

Una història important va circular pels mitjans de comunicació el 2018 sobre diversos programes de bloqueig d’anuncis fraudulents que es van fer disponibles a través de Google Chrome. Podeu llegir una sinopsi del número a Newsweek.

Definitivament, AdRemover és una d’aquestes aplicacions sospitoses que poden causar més mal que bé, filtrant informació privada. Eviteu retirar-vos si voleu protegir-vos. Si el vostre sistema ja té AdRemover, suprimiu-lo immediatament i cerqueu un altre programari de bloqueig d’anuncis.

Hi ha un adblock per a Android?

Els usuaris d’Android tenen diverses opcions a l’hora de bloquejar els anuncis. Aquests inclouen Ghostery, AdBlock Plus, AdAway i AdGuard.

Com funcionen els bloquejadors d’anuncis?

Els bloquejadors d’anuncis funcionen filtrant contingut específic segons les regles establertes pel propi programa o per l’usuari. Com a exemples, es pot dir que el programari eviti que es carregui cap animació Flash o es pugui instruir que bloquegi fitxers d’àudio i de vídeo de Microsoft Word. Algunes extensions de bloqueig d’anuncis s’inclouen als paquets del navegador predeterminat, però també hi ha disponible un programari autònom.

Actualment, moltes de les versions més sofisticades del programari de bloqueig d’anuncis contenen llistes negres d’elements bloquejats i llistes llistes d’elements que estan permesos. A més, poden tenir filtres per a expressions regulars que bloquegin qualsevol cosa amb l’etiqueta d’anunci. Això vol dir que l’usuari no apareixerà, publicacions, banners i anuncis de reproducció automàtica.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map