Najboljši varnostni sistemi za dom (2020)

Najboljši varnostni sistemi za dom (2020)


Varnost doma v Kanadi je pomembna. Vem, da imamo Kanadčani dobro stvari z našim svetovnim ugledom kot lepi fantje po mestu, toda zločin se tukaj zgodi, ali radi to priznamo ali ne.

Statistični podatki Kanade poročajo o več kot 1,5 milijona incidentov z lastninskim kaznivim dejanjem in več kot 150.000 primerov vloma in vstopa v leto (vir).

Nikoli ne škodi biti previden, ko zaščitite tiste, ki jih imate radi in svoje dragoceno premoženje pred potencialnimi grožnjami.

Na srečo v tem dnevu in starosti obstaja veliko možnosti. Obstajajo določene storitve, ki vam omogočajo, da imate najsodobnejši varnostni sistem, ne da bi pri tem vstali in zagnali eno stvar. Tako boste zaščitili svoje otroke in zaščitili novo televizijo.

Za ljudi, ki želijo sami postaviti visokotehnološki sistem za spremljanje doma, obstajajo možnosti, če se nagibate. Možnosti je neskončno, skupaj s samonadzorovanimi sistemi ali naročniškimi storitvami s 24/7 strokovnim raziskovalcem.

Ne glede na to, ali živite v hiši, stanovanju ali stanovanju, obstaja veliko možnosti za varnostni sistem za Kanađane, da zaščitijo tisto, kar je najpomembnejše na tem svetu, in lahko vam pomagamo ugotoviti, kateri je najboljši za vas. &# x1f1e8;&# x1f1e6;

Contents

TLDR

Frontpoint ponuja najboljši varnostni sistem v Kanadi. Najboljši je pri izbiri in ima tudi odlično podporo strankam. Plačilni načrti so prilagodljivi, kot tudi njihovi paketi. Če iščete sistem, ki ga je namestil strokovnjak, je Vivint najboljša izbira. Samonadzor je tudi izvedljiva možnost, zato bi morali izbrati Honeywell-ov Smart Home Security Kit, če želite to uporabiti. Če želite izvedeti več o kamerah, preberite naš vodnik o najboljših varnostnih kamerah za dom.

Kako se odločimo

Obstaja veliko možnosti za varnostne sisteme za dom – toliko, da je lahko preveč. Tu smo vstopili. Naša ekipa je dosegla raziskave vseh najboljših domačih blagovnih znamk, zato vam ni treba. Vse smo primerjali in se prepričali, ali se lahko odločite, kako se zaščititi. Ugotovili smo, katere storitve ponujajo najboljšo vrednost – od funkcij do oblikovanja cen in vsega vmes, na primer enostavna uporaba, storitve za stranke, pričevanja strank, učinkovitost in vse drugo, kar bi morda bilo treba uporabiti v domačem varnostnem sistemu..

1. Frontpoint – najboljši kanadski varnostni sistem (naredi sam, samodejno, najboljša vrednost)

Kdo naj uporablja Frontpoint?

Ljudje, ki bi jih morali uporabljati Frontpoint so ljudje, ki imajo nekaj denarja, da porabijo za varnostni sistem doma, vendar cenijo mir in varnost. Ta storitev je namenjena Kanadčanom, ki ne nameravajo sami namestiti sistema ali sklepati dolgoročne pogodbe. Sistemi frontpoints vključujejo tudi:

 • Brez inštalacijskih tehnikov
 • Brez ožičenja / vrtanja
 • Ročno programiranje ni potrebno
 • Nastavitev v manj kot 15 minutah
 • Smash Dokaz
 • Prihaja z varnostno kopijo

Frontpoint

Frontpoint varnost je naša najboljša izbira v Kanadi za najboljši varnostni sistem doma. Sistem za spremljanje doma ima za seboj desetletje inovacij, hkrati pa nudi najboljše storitve za stranke v razredu in bogate izkušnje za zaščito vašega doma. Najboljše za začetek je manifest Frontpoint: Že več kot desetletje spreminjamo industrijo domače varnosti. Ko so vsiljivci začeli prekrivati ​​varnost stare šole, smo bili eni prvih, ki so v vsakem sistemu uporabili mobilno tehnologijo. Ko smo prvi združili sistem samonastavitve s profesionalnim nadzorom, se je rodil nov trg. In čeprav se industrija ves čas spreminja, naša predanost strankam ostaja nespremenjena. Naši kupci si zaslužijo najboljše. Zaslužijo si preprostejšo pot v varnejši in pametnejši dom. Dobrodošli pri varnosti pametnega doma Frontpoint. varnostni sistem Od leta 2007 je Frontpoint osvojil več nagrad Angie’s Super Service Awards, zadnja je prišla leta 2017. Imajo tudi oceno A + iz skupine Better Business Bureau in visoke ocene po spletu..

Funkcije, načrti in cene

The cene za Frontpoint je mogoče prilagoditi na več področjih, zato je dobro, da se za ponudbo obrnete na podjetje. Vendar pa obstajajo posebnosti, kako se oblikuje oblikovanje cen. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri storitvi, je, da se morate zavezati enoletnemu ali triletnemu načrtu. Triletni načrti so veliko cenejši od enoletnih z veliko večjo zavezo. Ta obveznost lahko nekatere ljudi prestraši, vendar 30-dnevno jamstvo vam omogoča, da preizkusite storitev prvi mesec. Poleg dveh razpoložljivih pogodbenih dolžin obstajajo trije načrti spremljanja in šest prilagodljivih paketov strojne opreme. The najcenejši načrt spremljanja na voljo se imenuje načrt zaščite in je 34,99 USD na mesec, ki vključuje požar, led, vodo, življenjsko varnost in zaščito pred vdori, vključno s spremljanjem 24/7. Naslednji korak je interaktivni načrt, ki znaša 44,99 USD na mesec in doda dodatne funkcije, kot so senzorji slike, nadzor osvetlitve, zaščita pred popadki, e-poštna in besedilna opozorila, daljinski nadzor z mobilne naprave in geolokacijske storitve. Z najvišjim stopenjskim načrtom lahko podprete kamere in termostate za 49,99 USD na mesec. To vam omogoča uporabo video pretoka v živo, snemanje video posnetkov, gibanje, nadzor zaklepanja vrat in nadzor upravljanja z energijo. Poleg paketov za spremljanje je šest paketov strojne opreme. Če imate triletno pogodbo, jih delite na enkratne pristojbine s strmimi popusti.

 • Varni zaganjalnik doma (130,95 USD) – 1 Frontpoint Pesta in Frontpoint tipkovnica, 2 tipala vrat in oken, 1 senzor gibanja, 1 dvoriščni znak, 5 nalepk oken, 1 nalepka vrat
 • Vsakdanje varnega doma (228,93 USD) – 1 tipkovnica Frontpoint in Frontpoint, 3 senzorji vrat in oken, 2 senzorja gibanja, 1 znak dvorišča, 5 nalepk oken, nalepka 1 vrat
 • Varni dom Plus (248,93 USD) – 1 tipkovnica Frontpoint in Frontpoint, 3 senzorji vrat in oken, 2 senzorja lomljenja stekla, 1 znak dvorišča, 5 nalepk oken, nalepka 1 vrat
 • Izbira varnega doma (401,90 $) – 1 tipkovnica Frontpoint in Frontpoint, 4 senzorji vrat in oken, 2 senzorja gibanja, 1 senzor loma stekla, 1 senzor dima in toplote, 1 znak dvorišča, 5 nalepk oken, 1 nalepka vrat
 • Varno domače prednost (534,88 $) – 1 tipkovnica Frontpoint in Frontpoint, 5 senzorjev vrat in oken, 2 senzorja gibanja, 1 senzor loma stekla, 1 senzor dima in toplote, 1 notranja kamera, 1 dvoriščni znak, 5 nalepk oken, 1 nalepka vrat
 • Varna domača elita (1032,84 $) – 1 tipkovnica Frontpoint in Frontpoint, 6 senzorjev vrat in oken, 2 senzorja gibanja, 2 senzorja lomljenja stekla, 1 senzor dima in toplote, 1 notranja kamera, 1 zunanja kamera, 1 kamera na vratih, 1 znak dvorišča, 5 nalepk oken, 1 nalepka za vrata

Obstaja tudi možnost, da dodate strojno opremo v katerega koli od teh načrtov, kar vam omogoča resnično

Prednosti

30-dnevna preizkušnja brez tveganja

Iz vsakega pozitivnega pomena, ki ga ima podjetje, lahko vedno kot najpomembnejši vidik preizkusim storitev, ki je brezplačna zase (razen, če je storitev grozna). Zlasti pri sistemih za spremljanje doma – zaupanja vredni pregledi vas lahko popeljejo le tako daleč. Morate imeti možnost preizkusiti sistem, lahko pa ga tudi brezplačno preizkusite.

Storitev za stranke

Nagrade Angie’s Super Service Award se podeljujejo na podlagi mnenj strank. Podjetja, ki osvojijo te nagrade, imajo najboljše storitve za stranke v svojih panogah. Ne preseneča nas, da je Frontpoint osvojil več teh nagrad, saj so njihove stopnje zadovoljstva strank izjemno visoke. Njihova ekipa za podporo strankam zagotavlja vrhunsko storitev. Če med namestitvijo obstajajo težave, jih je zelo enostavno dobiti na telefon za nekaj pomoči. Če vam pošljejo kakšno okvarjeno opremo, imajo sloves šterlinga za odpravljanje težave in vam takoj pošljejo zamenjavo. Telefonske linije imajo zastopnike za podporo strankam v angleščini in španščini, ki so ob 8.00 do 23.00 vzhodni standardni čas med tedni in med tedni od 10.00 do 19.00. Poleg tega podjetje omogoča tudi zelo enostavno spremljanje videoposnetkov za namestitev.

Naredite samostojno

Kar zadeva namestitev, je ena beseda povzeta za to, da Frontpoint sam opravi postopek namestitve: brez napora. V povprečju postopek namestitve traja 30 minut, da namestite celoten sistem. Za namestitev je na voljo dodatna aplikacija in če sistem opazi, da nekaj traja dlje, kot bi moral, bo aplikacija zagotovila telefonsko številko ali spletni vir za pomoč.

Druge zabavne funkcije

Storitev Frontpoint ponuja vse, kar ponuja tudi druge iskane funkcije, kot so mobilna opozorila, notranje in zunanje kamere, zaščita pred naravnimi nesrečami in avtomatizacija doma. Dodatne funkcije so daleč v tem, da se Kanadčani počutijo varne z visokotehnološkimi rešitvami, ki jih je mogoče povezati z wifijem, saj preprost sistem za alarm doma ne bo zmanjšal.

Slabosti

Dolgoročna pogodba

Največji negativni učinek, ko gre za Frontpoint, je, da obstajata le dve možnosti trajanja pogodbe. Krajše trajanje prihaja po precej heftierni ceni kot daljša pogodba. 30-dnevna garancija za vračilo denarja to nekoliko ovrže, vendar se v določenem trenutku nekateri morda ne bi želeli podpisati na tako dolgo pogodbo. Prioritete za Kanađane se lahko kadar koli spremenijo in nekateri se preselijo v stanovanjske stavbe z vgrajenimi varnostnimi funkcijami.

Ni na voljo v Quebecu

To govori samo zase – žal prebivalcem Québécoisa. Nočemo te pustiti zunaj, vendar Frontpoint žal to počne.

Samo stopnja z najvišjimi cenami vključuje posebne lastnosti

Super funkcije Frontpoint, kot so kamere in senzorji gibanja, je mogoče uporabiti le v višjih cenah. Če iščete varnostni sistem za proračun, bi to lahko pomenilo kršitev.

2. Vivint – najboljši varnostni sistem pametnega doma

živahnost

Kdo naj uporablja zdravilo Vivint?

Vivint je namenjen Kanadčanom, ki želijo najbolj visokotehnološki in pametno sposoben varnostni sistem doma. Prav tako bi morali biti pripravljeni podpisati izjemno dolgo pogodbo in razumeti, da stroški niso nizki.

Vivint

Avtomatizacija je ime igre, ko gre za Vivint. S profesionalno nameščenimi sistemi dobite vrhunsko in visokotehnološko tehnologijo, zaradi katere so stari CCTV sistemi zastareli in se smejo.

Funkcije, načrti in cene

Obstaja veliko možnosti za Vivint, ko gre za vrsto načrta, ki ga lahko izberete. Obstajajo tri možnosti spremljanja, ki ponujajo določeno vrednost. Smart Protect, Smart Protect in Control ter Smart Complete vse ponujajo varne možnosti.

 • Smart Protect (29,99 USD na mesec) – osnovna zaščita doma, vključno z zastrupitvijo z ognjem, tatvino in ogljikovim monoksidom. Vključuje SkyControl Panel in aplikacijo ter prilagojene možnosti varnostne opreme.
 • Pametna zaščita in nadzor (39,99 USD na mesec) – To vključuje enake lastnosti kot načrt Smart Protect, ponuja pa tudi več funkcij nadzora in avtomatizacije, notranje kamere za nočno opazovanje HD, nadzor termostata, zunanje nadzorne kamere in pametne ključavnice vrat. Aplikacija vam bo omogočila, da vklopite luči ali oborožite varnostni sistem.
 • Smart Complete (49,99 USD na mesec) – Ponuja video nadzor skupaj z lokalno shrambo za video posnetke in posnetke.

Možnosti strojne opreme vključujejo štiri pakete za zagon opreme in možnost, da dodate karkoli. Različni kompleti, ki so na voljo, vključujejo zaslon na dotik, senzorji vrat, senzorji oken, detektorji gibanja, detektorji loma stekla, detektorji poplav in detektorji zamrzovanja. Vsi sistemi Vivint delujejo z Nest termostati, Google Homes in Amazon Echos. Različne možnosti vključujejo kamero na vratih, prilagodljiv daljinec, video kamere, glasovno avtomatizacijo doma in elementni termostat.

Prednosti

100% brezžična in estetika

Moja najljubša stvar pri Vivint je, da nič ne škodi estetiki vašega doma. Vsak kos njihove opreme je vrhunskega videza – izogiba se okorno beli plastični podobi starodavnih alarmnih sistemov. brezžične varnostne kamere Poklicni namestitveni program bo poskrbel, da bo vse tam, kjer želite, in skril vse žice, saj je sistem 100% brezžičen, tako da noben vlomnik ne more prerezati žic.

Na voljo isti dan

Veliko je mogoče reči o tem, kako nekaj popraviti, ko to želite ali potrebujete. Kadar je varnost zaskrbljujoča, se lahko zgodi dogodek, ki vas je spodbudil v akcijo. Če je temu tako, prej ko je sistem vzpostavljen, tem bolje.

Doživljenjska garancija

Med pogoji pogodbe Vivint popravi ali popravi kateri koli okvarjen del vašega sistema. To je daleč, ko je veliko premikajočih se delov do varnostnega sistema.

Dodatne funkcije

Skupnega paketa sistema za avtomatizacijo doma ni mogoče podati. Če imate sanje o avtomatizirani pametni hiši s kamero na vratih, v kateri se lahko pogovarjate z osebo pred vašimi vrati in se lahko pogovarjajo, potem je Vivint odlična izbira. Preverjanje vašega doma z video kamerami znotraj in zunaj je dodaten bonus. Poleg tega lahko z oddaljenim dostopom in alarmom wifi poskrbite, da ste oboroženi od kjer koli.

Slabosti

Brez garancije vračila denarja

To se mi zdi narobe, ko veliko tekmovalcev to ponudi s svojo storitvijo. Zlasti z dolgimi pogodbami želi Vivint ljudi zapreti – najmanj, kar lahko storijo, je ponuditi 30-dnevno okno in preveriti, ali vam je storitev res všeč..

Poklicna namestitev

Plačilo za namestitev, če obstajajo druge rešitve za samostojno delo, se na tem mestu zdi skorajda arhaično. Eden najboljših vidikov samega nameščanja sistema je sposobnost, da veste, kdaj, kako in zakaj ste nekje postavili. Nič ni hujšega, kot če nekaj vidiš v svoji hiši in nimaš pojma, zakaj je tam.

Stroški so na višku

Stroški so višji od številnih drugih možnosti. Prejemate vrhunsko varnost, vendar obstajajo druge možnosti, če vas stroški odpravijo.

Dolgoročna pogodba

Pogodbe z Vivintom so dolge 5 let. Ne morem biti prepričan, da bo večina podjetij v petih letih. S to pretirano dolgoročno pogodbo si lahko samo najbolj vztrajni Kanadčani privoščijo, da se zaklenejo v to dolgo.

Želite vedeti, kako deluje varnostna kamera Vinint? Oglejte si video posnetka skupine ljudi, ki plešejo pred njim. &# x1f600;

3. ADT – Najboljša vrednost domače varnosti

ADT logotip

Kdo naj uporablja ADT?

ADT je ​​namenjen ljudem, ki želijo varnost največjega varnostnega podjetja tam zunaj. Prav tako lahko vsakdo, ki želi prihraniti nekaj dolarjev na varnostnem programu, na ADT gleda kot na dobro izbiro.

ADT

ADT lahko spremlja svojo zgodovino vse do leta 1870, ko se je predsednik Gold and Stock Telegraph COmpany prebudil vlomilec v svojem domu, ki ga je navdihnil za oblikovanje telegrafskega sistema opozoril. Od takrat se ADT (pod številnimi različnimi imeni) razvija in pionira na področju notranje varnosti na področju varnosti do danes. S šestimi strokovnimi nadzornimi centri, ki so odprti 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto, ste lahko prepričani, da ima ta varnostni leviathan sredstva za zaščito vašega doma.

Funkcije, načrti in cene

ADT ima možnost izbire pet glavnih varnostnih paketov – prihaja s spremljanjem in opremo. Cene se gibljejo od 28 do 59 dolarjev na mesec. Kanadčani morajo podpisati 24 ali 36-mesečno pogodbo, ki ni tako dolga kot nekateri konkurenti. Z osnovnim paketom boste prejeli bodisi žični ali brezžični alarmni sistem s senzorji in brezžičnim daljincem. Na vrhu načrtov ADT lahko iz telefona prejmete video nadzor, avtomatizacijo in daljinske upravljalnike.

Prednosti

6-mesečna garancija za vračilo denarja

To je moja najljubša stvar na tem celotnem seznamu. Storitve ADT lahko uporabljate šest mesecev in če se vam kaj pokvari, lahko dobite denar. Govorite o zaupanju v izdelek! ADT želi zagotoviti, da vaša varnost ustreza vašim standardom in ima garancijo, da to podkrepi. Tablica varnostnega sistema ADT

Cenitev

V primerjavi z zgoraj navedenima dvema možnostma ADT ponuja relativno poceni storitev za iskalce visoke varnosti v Kanadi. Tudi način njihovega strojne opreme in načrtov za spremljanje je zelo smiseln.

Slabosti

Dolgoročna pogodba

Minimalna pogodbena dolžina je dve leti, na nekaterih področjih pa tri.

Brez samoinštalacije

Profesionalna namestitev ni vedno slaba, zato ADT priporoča, da sodelujete s tehnikom in se prepričate, da je vse tako, kot želite. Veliko ljudi ne more namestiti samih sebe.

Mnenja podpore strankam

Vsako množično podjetje se zastavlja pomislekov glede brezosebne podpore strankam. Veliko je ljudi, ki so se pritožili nad veliko podporo strankam, ki pade skozi razpoke s slabimi zastopniki za podporo strankam.

Kdo naj uporablja ADT?

ADT je ​​namenjen ljudem, ki želijo varnost največjega varnostnega podjetja tam zunaj. Prav tako lahko vsakdo, ki želi prihraniti nekaj dolarjev na varnostnem programu, na ADT gleda kot na dobro izbiro.

4. Bell Smart Home – najboljši za povezovanje s televizijo, internetom in drugimi storitvami

Kdo naj uporablja Bell Smart Home?

varnostni sistem zvona

Bell Smart Home je namenjen ljudem, ki Bell Canada že uporabljajo za televizijo, internet in telefon, ki želijo povezati paket. To so ljudje, ki so že uporabljali Bell Canada, čeprav zaračunavajo visoke cene in imajo slabo podporo strankam.

Pametni dom Bell

pametni dom zvonecLeta 2018 je Bell Canada kupil AlarmForce. To je omogočilo Bell Canada, da svojim strankam zagotovi varnostno možnost skupaj z drugimi ponudbami.

Funkcije, načrti in cene

Bell Canada svojim strankam ponuja štiri možnosti za njihovo varnost na domu. Cene so dostopne od 24,99 do 54,99 dolarja na mesec z možnostmi prilagoditve in dodajanja dodatnih naprav. Vsi načrti imajo 1 analogno tipkovnico, 1 detektor gibanja in 2 stika z vrati in okni. Z nadgradnjami je na voljo možnost uporabe mobilne aplikacije, več detektorjev in stikov, nadzorna plošča z zaslonom na dotik, drugi detektorji, pametne ključavnice in kamere.

Prednosti

Prihranite denar s povezovanjem

To je daleč najboljša stvar pri Bell Smart Homes. Denar lahko prihranite s povezovanjem s trenutnim načrtom za televizijo, internet ali telefon.

Cenovno dostopne

Cene so precej nižje od drugih varnostnih storitev, ki so bolj namenjene samo varnosti.

Lahko samonadzor z visokotehnološko opremo

Možnost samonadzora je opremljena z zgoraj navedeno opremo in možnostjo uporabe visokotehnoloških možnosti, kot so Nest termostati, gnezditvene kamere, Google Home, Samsung Connect Home in Arlo Go.

Slabosti

Kinks še vedno dela

Z novo pridobitvijo se vam bo pomagalo, da vam bo pomoč uporabnikom Bell Canada pomagala. Kot množično podjetje, Bell Canada nima vedno najboljšega podpornega ugleda.

Funkcije ne živijo do tekmovalcev, razen če imajo samonadzor

Če iščete sistem za zaščito mlina na poceni, potem to ni toliko pomembno, vendar vrsta visokotehnološke opreme, ki jo lahko ponudijo druga podjetja, ni na voljo, če ne spremljate samokontrole. Če želite možnosti pametnega doma, vas lahko možnosti Bell Smart Home pripeljejo toda, vendar vas to ne bo pripeljalo do Frontpoint in Vivint.

Slaba storitev za stranke

Ugled Bell Canada je v bistvu, da je podjetje nujno zlo v državi. Storitve za stranke so za njihove druge storitve grozne in zdaj boste z varnostnim sistemom, ki ste ga kupili, verjetno prejeli veliko istega.

5. Honeywell-ov pametni varnostni komplet za dom – najboljša rešitev za zaščito doma

Kdo naj uporablja Honeywell?

Kdor misli, da bi raje samonadzoril in bi rad kupil visokotehnološko opremo, ki nudi veliko možnosti in funkcij vsem, ki želijo narediti samostojno.

Srček

Honeywell-ov Smart Home Security Starter Kit je enostaven za namestitev DIY-varnostnega sistema, ki uporablja aplikacijo za pošiljanje opozoril na vaš telefon. V svetu, kjer je vse na dosegu roke, potrebujete celo storitev spremljanja tretjih oseb?

Funkcije, načrti in cene

Varnostni zaganjalnik Honeywell Smart Home Security lahko kupite za 449 dolarjev, osnovna postaja pa je opremljena s kamero, dvema senzorjema za vrata in okna ter ključem na daljinsko upravljanje. Ta sistem je samokontroliran, kar pomeni, če nekdo poskusi vdreti vanjo, se morate odločiti, kaj storiti. Poleg kompleta za zagon lahko kupite dodatke, kot so več senzorjev za dostop, notranji senzor gibanja, notranji pregledovalnik gibanja, zunanji pregledovalnik gibanja in dodatne ključne ploščice. To je najboljša rešitev za samostojne Kanađane, ki nimajo interesa plačevati mesečne pristojbine. srček

Prednosti

All-in-One domača varnost

Odlična rešitev za domače lastnike in ljudi, ki ne želijo plačati pristojbine. Ta sistem zagotavlja vse, kar bi si človek želel, ko gre za varnost doma in samonadzor.

Visokotehnološka oprema

Oprema na splošno je tako dobra kot ponudba podjetij, kot sta Frontpoint in Vivint, kar zadeva dobro tehnologijo pametnih domov. Oprema je v kompletu z odličnimi zmogljivostmi, ki bodo olajšale vašo hišo.

Prepoznavanje obraza

Programska oprema za prepoznavanje obraza je resnično naslednja stvar tipa Big Brother. Iskreno – zelo je kul. Če bi radi videli, ali se je kdo prišel domov, ko so pričakovali, lahko preverite, ali je tam, s službo za prepoznavanje obraza. Lahko vam povedo, ali je nekdo določen doma, in vas celo opozorijo, če je še kdo tam, in vam pošljejo posnetek, da boste videli, kdo je.

Slabosti

Cena

Kar zadeva opremo, so stroški sistema, še posebej, če želite kaj dodati, lahko visoki v primerjavi z opremo, ki bi jo dobili s storitvijo. Ob tem je rečeno, da boste imeli vso svojo opremo in je ne boste morali dati nazaj.

Samo samonadzor

Če želite, da za vašo hišo skrbi varnostna služba tretjih oseb, to ni prava izbira za vas.

Kateri je najboljši domači varnostni sistem?

Najboljši domači varnostni sistem v Kanadi je Frontpoint Security. Varnost Frontpoint je naša izbira številka ena. Podjetje domačega varnostnega sistema ima dvanajst let izkušenj. Ponujajo vrhunsko storitev za stranke in vse funkcije, ki bi jih lahko želeli zaščititi dom.

slika alarma zvonca vratnih vratKako avtomatizirati varnost doma?

Avtomatizacija je preprosta, če uporabljate varnostno storitev, saj potrebujete samo vse nastavljeno in lahko nadzirajo vse za vas. Nekoliko težje postane, ko se odločiš sam, vendar je avtomatizacija še vedno mogoča. Nastavitve, kot so časovniki, prepoznavanje obraza in družinski razporedi, omogočajo, da vaš varnostni sistem opravi vse težje dviganje in vam samo pošlje opozorila.

Naredite domače varnostne sisteme

Najboljši domači varnostni sistemi za Kanađane je varnostni sistem Honeywell Smart Home. Sami varnostni sistemi vam omogočajo, da imate v lasti strojno opremo in imate popoln nadzor nad nadzorom. Če se samo počutite, ko sami spremljate svoj dom ali ne želite plačevati mesečne pristojbine za spremljanje, je to najboljša izbira za vas.

Profesionalni varnostni sistemi za dom

Profesionalni varnostni sistemi za dom večinoma omogočajo brezskrbnost, ne da bi se sami karkoli spopadali. Obstajajo podjetja, ki bodo zagotovila vso potrebno strojno opremo, vam jo namestili in nadzirali vaš dom. Obstajajo tudi podjetja za varnostni sistem, ki vam bodo omogočila, da sami spremljate ali namestite strojno opremo.

Koliko stanejo varnostni sistemi na mesec?

Odvisno je od podjetja, s katerim sodelujete, vendar pa lahko paketi za spremljanje znašajo od 20 do 200 USD na mesec, kot tudi stroški za strojno nastavitev.

Ali lahko namesto tega uporabite varnostno kamero?

Varnostne kamere so eden od vidikov varnostnega sistema. Če uporabljate samo varnostno kamero, izgubljate alarmne sisteme, pametne ključavnice, pametne vratne zvonce, senzorje okenskih in vratnih vrat ter senzorje loma stekla..

Kaj pa video zvonec?

Video zvočniki so preprost varnostni ukrep, ki ga omogoča 21. stoletje. V Kanadi hladno vreme zasliši zvok zvonjenja na vratih, saj morate vstati in odpreti vrata. Poleg tega nudi neverjetno varnost s snemanjem gibanja na vratih in možnost preverjanja, kdo je tam, preden dejansko stopi do vrat. Najboljši video zvočniki na trgu uporabljajo obstoječe ožičenje na vratih in jih je enostavno namestiti. Modeli, ki jih želite uporabiti, bodo z visoko ločljivostjo pri 1080p s širokokotno lečo, nočnim vidom in shranjevanjem v oblaku za video posnetke. Naš najljubši je Ring Video Doorbell.

Katera je najboljša pametna ključavnica?

Pametna ključavnica je odličen dodatek popolnoma avtomatiziranemu varnostnemu sistemu. Pametne ključavnice uporabljajo običajne luknje za vrata in jih je tako enostavno namestiti kot običajne kljuke. Prednost pametnih ključavnic je, da jih je mogoče zakleniti in odkleniti neposredno iz telefona, obvestila pa vam lahko pošljemo vsakič, ko so vrata odprta. Druge funkcije vključujejo geofiting, glasovno aktiviranje in integracijo z drugimi pametnimi napravami. Naš izbor najboljše pametne ključavnice je ključavnica Next X Yale.

Ali se lahko pokvarijo varnostni sistemi doma?

Tako kot katero koli drugo sodobno tehnologijo lahko tudi varnostne sisteme doma pokvarijo. Da bi posebej zaščitili varnostni sistem doma, bi se morali odločiti. Morali bi sedeti zunaj vašega doma in prestrezati brezžične signale, da bi jim omogočili onemogočanje senzorjev in izklopili alarme. Če je katera od vaših naprav povezana z wifi, potem lahko na splošno dobijo tudi dostop do vašega omrežja. Tudi brez varnostnega sistema lahko to storite s svojim domačim omrežjem. Uporabili bodo DDoS napade ali vdrli v vaš video nadzor. Če želite zagotoviti, da se to ne zgodi, lahko ustvarite izjemno dolga gesla z edinstvenimi simboli, pogosto spreminjate geslo, preverjate varnostne nastavitve ali uporabite dodatno plast zaščite s šifrirno programsko opremo.

Ocene domačega varnostnega sistema – Pogosta vprašanja

Kako deluje detektor loma stekla??

Ko senzor loma stekla zasliši zvok razbitja stekla, se sproži alarm. Razbijanje stekla ustvarja izrazito frekvenco zvoka, ki jo pobirajo senzorji.

Kako deluje senzor gibanja?

Detektorji gibanja oddajajo radijski ali mikrovalovni signal po sobi. Ko se predmet premika v območju, se sprožijo valovi, ki vplivajo na senzor.

Ali bo moja lokacija vplivala na to, za katero varnostno podjetje se prijavim?

Da, Kanada je geografsko veliko mesto. Na primer, Frontpoint ni na voljo za Kanadčane v Quebecu.

Kaj je življenjska zaščita?

Zaščita življenja je izraz, ki se uporablja za zaščito pred nekaterimi nesrečami, kot so požar, poplave in spremljanje ogljikovega monoksida. Vsako podjetje ima nekoliko drugačno kritje, zato ga je dobro preveriti.

Kaj je avtomatizacija doma?

Rešitev, ki jo omogoča sodobna tehnologija, ki uporablja visokotehnološko opremo, sestavljeno iz strojne in programske opreme, ki omogoča nadzor in upravljanje naprav v domu.

Zakaj so brezžični domači sistemi boljši?

Žični hišni sistemi zahtevajo daljši čas namestitve, so izpostavljeni izpadom električne energije in jih je mogoče ročno prerezati ali uporabiti.

Ali moram imeti službo za spremljanje?

Ne, obstaja veliko možnosti, kot je varnostni komplet Honeywell Smart Home, ki vam omogoča samonadzor.

Kako deluje programska oprema za prepoznavanje obraza?

Programska oprema za prepoznavanje obraza uporablja biometrične podatke za preslikavo obraznih fotografij s fotografije ali videoposnetka in informacije dobiva z bazo obrazov, do katerih ima dostop.

Kako domači varnostni sistemi ščitijo pred požarom in poplavami?

To se izvede prek monitorjev, da se zazna nekaj, kot je dim iz požara, in opozori oblasti, če čutijo kaj.

Kako drugače lahko zaščitim svoj dom?

Zaščita doma se začne z zdravim razumom. Zagotovite, da samo vaš zaupni posameznik ve, kako deluje vaš varnostni sistem. Naslednji koraki lahko vključujejo programsko opremo za šifriranje in druge možnosti, kot so dodatni opozorilni znaki.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map