Pregled Trust.Zone VPN (2020)

logotip zaupanja


Trust.Zone trži svoje storitve kot “Tistega, na katerega lahko računaš.” To je velika obljuba in na večini front, ta storitev VPN ponuja.

Vendar pa v nekaterih pogledih ne dosegajo najbolj priljubljenih ponudnikov VPN. Zaradi tega je trden konkurent, ni pa najboljši VPN za izpopolnjene uporabnike.

Trust.Zone doseže številne prave opombe, če ima lastnosti, ki bi jih morali potrošniki iskati v VPN. Omogočajo vam uporabo protokola OpenVPN, za katerega se zdi, da je nedosegljiv. Poleg tega imate varnost 256-bitnega šifriranja AES, še en plus, če želite okrepite zaščito.

Ta VPN ima dodatne koristi od podjetja sedež Nahaja se v Sejšeli. Če za to še niste slišali, so Sejšeli arhipelag več kot 100 otokov.

Okolica je krasna, zakoni o hrambi podatkov pa praktično nič. Najboljše od vsega je, da so Sejšeli daleč presegli celo vohunsko zvezo 14 Oči. To je še posebej pomembno, če se želite naučiti zaščititi svojo zasebnost.

Če še niste slišali za Pet oči, Devet ali 14 Oči, je morda čas, da to storite. Nacije, ki so članice teh zavezništev, vohunijo državljane drugih in si izmenjujejo vse podatke, ki jih zberejo.

Seveda te mednarodne vohune zanima, kaj ljudje počnejo na spletu. To pomeni, da lahko nekdo spremlja vaše spletne aktivnosti, če ne uporabljate VPN-ja. Vaš ponudnik internetnih storitev to vedno stori in lahko te podatke delijo.

Podjetje VPN, ki ima sedež zunaj mreže 14 oči, ne bo delilo podatkov (AFAICT). Manj verjetno je, da bodo imeli zakone o vodenju evidenc. Če ste zagovornik zasebnosti, to je dobra stvar.

Trust.Zone je manjši ponudnik VPN, ker je njihovo strežniško omrežje omejeno. Poleg tega je edini odjemalec zasnovan za Windows. Če imate nameščen drug operacijski sistem, boste morali sami veliko konfigurirati.

Pregled VPN Trust.Zone

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Zelo enostaven za uporabo
Politika beleženja:Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika:130 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika:32 držav
Podpora:Sistem vozovnic
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje:OpenVPN in L2TP; 256-bitna AES enkripcija
Sedež:Sejšeli
Cena:3,33 USD / mesec
Uradna spletna stran:https://trust.zone/

Varnost in šifriranje

Uporaba VPN je nesmiselna, če vam ponudnik ne nudi najboljše zaščite in šifriranja. V tej kategoriji se spopadajo manjši ponudniki VPN. Zagotavljajo zastarele protokole VPN, šibko šifriranje in omogočajo uhajanje podatkov. Če vas zanima, katere lastnosti imajo nekatere najkakovostnejše VPN, si oglejte vodnik o osnovah VPN.

Dobra novica je, da Trust.Zone na tem področju nima težav. Vendar pa, pri protokolih ne ponujajo toliko možnosti kot druga podjetja.

varnost zaupnega območja

Pomembno je, da je eden od protokolov, ki ga imajo zanesljiv in priporočljiv. Ta protokol je razvil poznavalec OpenVPN, strokovnjaki za kibernetsko varnost po vsem svetu. Tako je najbolje, če gre za vzpostavitev varnega tunela med računalnikom in internetom.

Poleg tega OpenVPN protokol prihaja z AES 256-bitnim šifriranjem. To je kombinacija, ki je favorizirane s strani vlad, vojaških in večnacionalnih korporacij. Če lahko v ta sistem zaupajo svoje skrivnosti o življenju in smrti, lahko stavite na varnost svojih zasebnih podatkov.

Trust.Zone strežniško omrežje VPN

To je ena izmed najbolj kritične metrike upoštevati pri izbiri VPN-ja. Več strežnikov, ki jih ponuja ponudnik VPN, boljše bodo storitve, ki jih boste verjetno prejeli.

Če imate veliko strežnikov, pomeni veliko pasovne širine. Namesto da bi bili na strežniku ujeti z mnogimi drugimi, boste imeli na voljo veliko pasovne širine. To pomeni veliko hitrejše hitrosti prenosa podatkov.

globus, ki povezuje mrežni vektorPoleg tega je bolj trdno strežniško omrežje, večja je verjetnost, da boste našli strežnik, ki je približno blizu vaše dejanske lokacije. To pomeni tudi hitrejše hitrosti prenosa podatkov. Bonus je, da je večja verjetnost, da boste med potjo našli na voljo lokalni strežnik.

Trenutno Trust.Zone zagotavlja skoraj 130 strežnikov v malo več 30 držav. Primerjajte to z bolj odličnimi, bolj znanimi VPN-ji in to boste hitro videli ta mreža je majhna.

Veliko najboljših VPN-jev ima sisteme, ki vključujejo od 3.000 do 5.000 strežnikov, ki se nahajajo na šestih celinah. Ne glede na to, kam greste, boste našli veliko pasovne širine.

Kljub temu je strežniško omrežje Trust.Zone porazdeljeno razumno po vsem svetu. Pokrivajo Severna Amerika in Evropa obširno. Njihova prisotnost je manj opazna v Južna Amerika in Azija, vendar so tam. Strežniki se nahajajo v Južna Afrika, Hong Kong, Indija in Kitajska.

Ali je Trust.Zone VPN združljiv z BitTorrent ali P2P?

Skupna raba datotek je med priljubljenimi načini za izmenjavo informacij, pri čemer uporabnik prenaša majhne koščke podatkov z več drugih uporabnikov. Nekateri VPN so bolj primerni s to prakso kot drugi. Obstajajo VPN-ji, ki prepovedo ali zmanjšajo vašo sposobnost hudournika. Druga stvar, ki vam lahko pomaga izboljšati skupno rabo datotek, je uporaba samo najboljših spletnih mest za hudournike.

Trust.Zone ni ena od teh. Za izdelavo hudournikov se lahko uporabi kateri koli njihov strežnik eden boljših VPN-jev tam za ljudi, ki obožujejo skupno rabo datotek. Vendar pa bodite pozorni, če živite na lokaciji, kjer je hudourništvo nezakonito.

Presenetljivo je, da je Trust.Zone precej dobro sodeloval z Netflixom. To je redko pri VPN-jih. Netflix blokira pretakanje za številne ljudi, ki brskajo z VPN.

To je zato, ker ima pretočni velikan številne pogodbe, ki narekujejo, kje si lahko ljudje ogledajo določene programe. ZDA Netflix ni na voljo v Kanadi in obratno. Vendar pa lahko Netflix gledate z VPN in si ogledujete te omejitve, tako da je videti, kot da brskate iz države, katere različico Netflixa si želite ogledati..

Če želite ostati v skladu s pogodbami, Netflix uporabnikom VPN preprečuje prijavo. Nekatere storitve VPN so našle načine za omejitev in Trust.Zone je ena izmed njih.

Rezultati preizkusa hitrosti s Trust.Zone VPN

Izguba hitrosti je neizogibna cena, ki jo plačate pri uporabi VPN. Elitni VPN-ji delujejo z malo opazno izgubo hitrosti. Ponudniki ponudb po kletnih cenah vam bodo hitrost prenosa podatkov skoraj znižali.

Potem je na voljo stabilna polna zanesljivih delovnih konj, ki so počasnejša od brskanja brez VPN, vendar ne tako hitra kot najboljša VPN. V primeru, da že uporabljate podobno storitev, se lahko naučite, kako lahko zelo enostavno preizkusite svojo moč VPN.

vektor preskusa hitrostiS temi ponudniki ni nič narobe. Medtem Trust. Rezultati hitrostnih preizkusov cone niso bili impresivni; prav tako niso nikjer blizu najbolj razočaranja. Vendar pa so tam veliko hitrejše storitve.

Preskusi hitrosti so se izvajali na dveh različnih strežnikih. Eno se je nahajalo v EU, drugo pa v ZDA. Benchmark se naloži pred vklopom Trust.Zone 97 Mb / s. Naloži ure v 53 Mbps.

EU strežnik Trust.Zone je nekoliko upočasnil. Zdaj so bili prenosi 68,46 Mb / s medtem ko so bili prenosi 46,12 Mb / s.

Tu so bile stvari v ZDA nekoliko počasnejše; prenosi so bili ocenjeni kot 60,61 Mb / s s prenosi vstopi ob 36,75 Mb / s.

Te hitrosti niso ravno bliskovite, vendar so sprejemljive. Če so vam všeč drugi deli storitev Trust.Zone, boste verjetno v redu. Kljub temu so veliko hitrejši VPN-ji zunaj.

Ali Trust.Zone VPN vodi dnevnike?

To je ena od kategorij, v kateri je Trust.Zone odličen. Njihova lokacija na Sejšelih zagotovo podpira njihovo prizadevanje, da svojim strankam omogočijo anonimno brskanje.

Seveda se mnogi VPN pohvalijo, da nimajo nobene politike beleženja. To naj bi pomenilo to vaš VPN ne vodi nobenega zapisa o vaših osebnih podatkih, do vključno vašega imena, naslova, telefonske številke in e-poštnega naslova.

politika beleženja zaupanja vrednih območij

Prav tako pomembno je, da VPN, ki se resnično drži pravilnika o beleženju, ne hrani datotek v zvezi z vašimi napravami, ko se povežete z VPN, ponudnikom internetnih storitev, s katerimi spletnimi mesti obiščete, kaj počnete, ko ste na spletu ali v družabnem omrežju medijska dejavnost.

Konec koncev, če ni anonimen in zaustavitev DNS-a pušča točko uporabe VPN-ja? Ne želite, da bi samo kdo lahko spremljal vaše spletno gibanje, ne nujno zato, ker je tisto, kar počnete, narobe, ampak zato, ker nikomur drug ne gre.

Upoštevajte tudi, da sta VPN in pravilnik za beleženje zasnovan tako, da vas zaščitita pred krampami in drugimi kibernetskimi napadi. Če nekdo shrani hlode, potem je ta namen poražen.

Na srečo za uporabnike Trust.Zone imajo zvok ni politike beleženja. Napisano je v pravilniku o zasebnosti podjetja. V vsakodnevnem jeziku držijo vaš e-poštni naslov, da lahko komunicirajo z vami nobenih drugih podatkov.

Koliko stane Trust.Zone VPN?

Mesečne naročnine na Trust.Zone stanejo samo 6,99 USD. To je ceneje kot nekatere druge možnosti, vendar ne pozabite, da je strežniško omrežje Trust.Zone omejeno.

Dovoljene so tudi samo tri simultane povezave v primerjavi s petimi industrijskimi standardi. Nadgradnja na pet povezav zviša ceno za 3,99 USD na mesec.Tabela cen TrustZone

The trimesečna naročnina stane 14,85 USD, in enoletna naročnina traja 39,95 USD. Prosti, tridnevno preizkušanje je na voljo, če želite vzeti storitev za testno vožnjo.

Je Trust.Zone priporočeni VPN?

Trust.Zone ima resnično dobre lastnosti. Vendar te lastnosti ne morejo premagati majhnega strežniškega omrežja in dejstvo, da je storitev optimizirana samo za Windows.

Kdor ima drug operacijski sistem, bo moral konfigurirati VPN zase. Če uporabljate ves Windows, potem Trust.Zone priporočamo kot dober VPN. Če imate drug operacijski sistem – no, morda boste morali zavihati rokave, ker greste v konfiguracijski način.

Realnost je, da vse naprave ne delujejo v sistemu Windows. Če torej potrebujete več možnosti, ki delujejo z drugimi operacijskimi sistemi, si oglejte naš pregled NordVPN in Surfshark. Ta dva velikana že leta ostajata na vrhu vsakega najboljšega seznama VPN, in iz mnogih dobrih razlogov. Prepričajte se sami.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map