Ofte stilte spørsmål om kontoinnstillinger

Hva er forskjellen mellom CactusVPN-nettstedskonto og VPN-tjenestekontoen, hvilket brukernavn og passord bruker jeg?


En konto er kombinasjonen av brukernavn og passord.

For enkel bruk av tjenestene dine trenger du to typer kontoer:

 1. CactusVPN nettstedskonto:
  Når du registrerer deg på nettstedet vårt, får du CactusVPN-nettstedskontoen. Den inkluderer e-postadressen din som brukernavn og passord. Du bruker den for å få tilgang til kontoen din på nettstedet cactusvpn.com og for å logge på CactusVPN-appen for Windows, Android og iOS.

  Du kan administrere CactusVPN-nettstedskontoen på siden Kontoinformasjon.

 2. VPN-tjenestekonto:
  Å være CactusVPN-kunde kan du ha flere tjenester, avhengig av dine behov. Når du bestiller en tjeneste, genereres et eget brukernavn og passord (du kan finne dem i kontoen din på vår hjemmeside). Dette er VPN-tjenestekontoen din, som bare tilsvarer den kjøpte tjenesten. Du vil bruke den til å logge på VPN-delen av CactusVPN-appen for macOS eller når du kobler til VPN-serverne våre via manuelt opprettet tilkobling. Du kan administrere VPN-tjenestekontoer på Innstillinger-siden.

La oss gjenoppta: Du har en CactusVPN-nettstedskonto, og et antall VPN- og / eller Smart DNS-kontoer som tilsvarer VPN / Smart DNS-tjenestene dine. Alle dine VPN / Smart DNS-kontoer er knyttet til CactusVPN-nettstedskontoen.

Jeg har glemt påloggingsinformasjon for kontoen min på CactusVPN nettsted

Gå til Tilbakestill passordsiden din, skriv inn e-postadressen din, bekreft at du ikke er en robot og trykk “Send”. Du vil motta en e-post for å bekrefte at du vil tilbakestille passordet ditt. Klikk på “Reset your password” -knappen fra e-posten. Du vil bli sendt til en webside hvor du kan endre passord.

Hvordan kan jeg endre e-postadressen som er tilknyttet CactusVPN-nettstedskontoen?

Hvis du vil endre e-postadressen til CactusVPN-kontoen, logger du på kontoen din på nettstedet vårt og går til Min konto -> Bruker passord.

Hvordan endre brukernavnet til VPN-tjenesten?

VPN-brukernavnet ditt ble automatisk opprettet av systemet vårt. Og vanligvis ser det ut som en tilfeldig haug med bokstaver og tall. Vi gir deg muligheten til å endre den til en mer “menneskelig” for å gjøre det lettere å huske. Gå til kontoen din for det -> innstillinger -> VPN-brukernavn & Passord.

I “VPN Login Details” -boksen vil du finne et felt med tittelen “Enter New Username”. Bare skriv inn ønsket brukernavn og trykk “Endre brukernavn” -knappen ved siden av.

Finn ut mer om forskjeller mellom CactusVPN-nettstedskonto og VPN-tjenestekontoen.

Slik endrer jeg passordet for VPN-tjenesten?

VPN-passordet ditt ble automatisk opprettet av systemet vårt. Og vanligvis ser det ut som en tilfeldig haug med bokstaver og tall. Vi gir deg muligheten til å endre den til en mer “menneskelig” for å gjøre det lettere å huske. Gå til kontoen din for det -> innstillinger -> VPN-brukernavn & Passord.

I "VPN-brukernavn & Passord" boksen finner du "Bytt passord" link. Etter at du har klikket på det, vises to tekstfelt. Du bør fylle disse feltene med det nye passordet. Skriv inn samme passord i begge feltene. Etter det klikker du på "Bytt passord" knapp.

Viktig: Passordet skal være fra 4 til 24 tegn langt og kan inneholde bare bokstaver og tall.

Finn ut mer om forskjeller mellom CactusVPN-nettsteder og VPN-tjenestekontoer.

Hvordan oppgradere / nedgradere tjenesten min?

Følg denne opplæringen.

Hvordan endre faktureringssyklusen min?

Værsåsnill kontakt oss.

Hvor lang tid vil det ta å aktivere tjenester etter at jeg betaler?

Etter vår erfaring kan vi si at hvis du betaler med PayPal og kreditt- / debetkort, vil kontoen bli aktivert på flere minutter. Hvis du bruker andre betalingsmetoder, kan det ta opptil 48 timer før de bekrefter transaksjonen og overfører pengene.

Hvis jeg kjøper en premium VPN-konto, vil det forbedre hastighetene?

På vår gratis VPN-prøveversjon tilbyr vi full tilgang til tjenestene våre. Den eneste grensen for er tiden du kan bruke den – bare 24 timer. Så hastigheten vil være den samme som du bruker samme servere. For å øke hastigheten din, kan du prøve å forbedre forbindelsen til Internett-leverandøren din og eksperimentere med forskjellige protokoller (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP skal være den raskeste.

Jeg har en ubetalt faktura, men vil ikke betale den.

Med mindre du kansellerer en tjeneste vil systemet opprette en ny faktura hver faktureringssyklus. Men det er ikke obligatorisk. Hvis du ikke vil bruke tjenestene våre lenger, må du bare avbryte tjenesten din.

Kan jeg sette opp et kreditt- / debetkortabonnement?

Et kredittkortabonnement opprettes automatisk når du har betalt den første fakturaen med et kredittkort. For å kansellere abonnementet, bare avbryt tjenesten.

Hvordan endre standard kreditt- / debetkort?

Du har to alternativer for å endre ditt standard kredittkort:

 1. Gå til lagrede kredittkort fra kontoen din på vår hjemmeside. Du kan legge til det nye kortet ditt.
 2. Du kan velge alternativet "Legg inn ny kortinformasjon nedenfor" fra fakturaen din (hvis du allerede har en). Legg til det nye kortet og klikk deretter "Sende inn".

Slik avbestiller jeg kreditt- / debetkortabonnementet?

Hvis du sletter dine lagrede kreditt- / debetkortdetaljer, blir ikke de automatiske innbetalingene brukt, og du må betale fakturaene dine manuelt.

For å slette standardkreditt- / debetkortet, logg deg på kontoen din og gå til Lagrede kredittkort.

Hvis du vil slutte å bruke tjenesten vår, er alt du trenger å gjøre å avbryte tjenesten før betalingen er utført. Hvis du kansellerer tjenesten, blir ikke ditt kreditt- / debetkort belastet.

Slik avbestiller jeg PayPal-abonnementet mitt?

For å kansellere PayPal-abonnement, følg PayPal offisielle veiledning.

Hvordan slette / avbryte kontoen min?

Logg på kontoen din, gå til Abonnementer og klikk "Be om avbestilling".

Hvor kan jeg finne VPN-brukernavn og passord og smart DNS-nøkkel?

Logg på kontoen din på nettstedet vårt og gå til Innstillinger -> VPN-brukernavn & Passord.

Gå til Innstillinger for å finne din smarte DNS-nøkkel pålogging til kontoen din på nettstedet vårt -> App-påloggingsinformasjon.

Hvordan fungerer pakkerabatten?

Pakkerabatten gjelder på det andre abonnementet du kjøper, så lenge det første abonnementet ditt forblir aktivt. For eksempel, hvis du for øyeblikket har en VPN eller Smart DNS-tjeneste, vil du kunne kjøpe den andre med en rabatt som blir brukt hver faktureringssyklus når du fornyer den andre tjenesten. Hvis du avbryter den første, må du betale full pris for den som er igjen når du fornyer den følgende faktureringssyklus.

Buntrabatten er bare tilgjengelig for nye abonnement og blir ikke brukt bare for å fornye ditt nåværende abonnement på tjenestene våre, og du vil bare være kvalifisert for rabatten hvis det andre abonnementet du kjøper har samme pris eller lavere.

Du får bare denne rabatten på abonnement med samme faktureringssyklus, eller hvis faktureringssyklusen for den andre er kortere enn den fra det første abonnementet. For eksempel er du ikke kvalifisert for pakkerabatten på et årlig abonnement hvis det første abonnementet ditt blir fakturert månedlig, men hvis det første abonnementet ditt faktureres årlig, kan du motta pakkerabatten på det andre, selv om det faktureres månedlig.

Tjenester kjøpt med pakkerabatter kan ikke overføres til andre kontoer. Hvis du vil at det andre abonnementet skal legges til på en annen konto, kan du dra nytte av vårt "Ta med en venn" markedsføring, og både du og vennen din vil ha en gratis måned med CactusVPN-tjenester.

Pakkerabatten brukes ikke automatisk. Ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å kjøpe flere abonnement samtidig, og vi vil utstede en faktura med den pålagte rabatten.

Det andre abonnementet ditt blir fakturert hver faktureringssyklus til samme pris, så lenge du også har det første abonnementet aktivt.

Buntrabatten er ikke tilgjengelig på 3., 5., 7. abonnement. Det er bare tilgjengelig på ditt andre abonnement og på ditt fjerde, 6., 8. osv.

Hvis du vil kjøpe mer enn 10 abonnement, tilbyr vi gode rabatter, avhengig av det totale antallet abonnement du vil kjøpe. Det vil være best å kontakte oss før du kjøper, slik at vi kan diskutere detaljer ytterligere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map