Cele mai bune camere de securitate pentru 2020

Cât de sigur te simți în casa ta? Oamenii norocoși pot răspunde că simt liniștea totală în cei patru pereți ai casei lor.


Cu toate acestea, acest lucru poate fi un fals sentiment de securitate. Guvernul canadian a raportat 159.336 de încălcări și infracțiuni doar în 2017. Este posibil ca o combinație de camere de securitate interioară și camere de securitate exterioare să fi putut preveni cel puțin o parte din aceste infracțiuni?

Aflând mai multe despre camerele de securitate de top, vei începe să vezi de ce casa ta nu este în siguranță fără un sistem de camere foto. Există nenumărate opțiuni pe piața camerelor de luat vederi, atât pentru soiul inteligent, cât și pentru soiul tradițional. De aceea, am analizat în detaliu produsele disponibile pentru a stabili care vor fi cele mai fiabile alegeri pentru familia ta.

Contents

De ce oamenii au nevoie de camere de securitate pentru locuințe

Motivul principal pentru instalarea camerelor de securitate interioare sau exterioare este asigurarea siguranței familiei tale. Camerele de luat vederi sunt un element de descurajare cunoscut pentru tâlhari, ceea ce înseamnă că vor trece la prada mai ușoară dacă știu că vă protejați cu camere de securitate de top.

Camerele de securitate vă ajută, de asemenea, să vă supravegheați copiii când nu puteți fi acasă cu ei. Puteți monitoriza când sosesc și ceea ce fac astfel încât să puteți fi sigur că sunt în siguranță.

O cameră de securitate vă va avertiza de fiecare dată când cineva se apropie de casa dvs., indiferent de oră. Indiferent dacă este un vecin sau un străin total, mereu merită să știți când cineva se află în apropiere.

Mulți oameni instalează camere de securitate în aer liber pentru a-și oferi liniște sufletească când sunt în vacanță. De la mii de kilometri distanță, ei pot urmări ceea ce se întâmplă înapoi acasă. Este plăcut să știi că totul este bine când încerci să te relaxezi.

Crimă cu viață adevărată: cazuri în care camerele foto ar fi putut salva ziua

Camerele foto reprezintă o mare parte din cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe. Exemple sunt peste toate noutățile, ceea ce indică faptul că, dacă oamenii au instalat doar camere de securitate exterioare sau interioare, s-ar putea să nu fi avut loc o întrerupere.

Luați în considerare cazul unui Langley, B.C. femeie care a fost trezită în orele mici ale dimineții pentru că un bărbat îi fura lucruri din camera de zi. A sfârșit alungând intrusul din casa ei, dar situația era plină de pericol. Ce se întâmplă dacă hoțul ar fi fost înarmat și intenționat să-i provoace răni fizice?

Sau, ce zici de criminalul din zona Montreal, care a intrat într-un șir de dezbateri în 2017? El a fost în cele din urmă prins, dar este ușor să ne imaginăm că toate victimele sale doresc să fi instalat un sistem de camere de casă înainte ca casele lor să fie spurcate.

Camere de securitate inteligente pentru locuințe

Camerele „inteligente” sunt cele care funcționează fără fir. Când apare o încălcare, camerele foto încep să înregistreze imagini. Un smartphone poate fi folosit pentru a accesa aparatul foto din orice parte a lumii, astfel încât să simți întotdeauna că știi ce se întâmplă acasă.

Multe dintre aceste sisteme pot fi instalate fără asistența unui profesionist. Sunt ușor de utilizat și, cu criptarea corespunzătoare pentru a vă proteja confidențialitatea, sunt remarcabil de încredere.

Rezultatele cercetării noastre exhaustive indică faptul că aceste cinci opțiuni sunt cele mai bune camere de securitate la domiciliu de pe piață.

Nest Cam IQ Interior

Nest Cam IQ InteriorÎn timp ce Nest Cam IQ Indoor este o opțiune destul de costisitoare, vine cu o mulțime de clopote și fluiere. Senzorul de imagine de 4 k, opt megapixeli este cu siguranță un punct imens de vânzare. Zoomul digital 12X este, de asemenea, impresionant. Cu toate acestea, această cameră inteligentă nu este una dintre cele mai ușor de instalat.

Pro-uri
 • Compatibil cu Google Assistant și Alexa
 • O multime de caracteristici
 • Timpul de alertă și timpul de reacție sunt rapide
 • Imaginile sunt de bună calitate
 • Capabil de servicii de alertă personalizate
Contra
 • Mai scump decât alte opțiuni
 • Instalarea poate fi dificilă
Funcționalitate și caracteristici software

IQ Nest Cam costă mai mult decât concurenții datorită procesorului său de înaltă calitate, cu șase nuclee. Acest lucru îl face doar mai rapid decât alte sisteme. În plus, funcționează cu Alexa și Google Assistant.

Serviciul opțional Nest Aware este disponibil la un cost suplimentar. Acest software permite sistemului să recunoască efectiv fețele, astfel încât să îl poți programa, pentru a nu trimite alerte atunci când apar fețe prietenoase.

Un senzor 4K și HD 1080p oferă imagini clare, iar sistemul de microfoane și difuzoare vă poate ajuta să speriați potențialii intrusi.

Nest Cam IQ este un sistem cu fir, ceea ce face ca instalarea să fie o provocare. Alimentarea este furnizată de un adaptor plug-in, iar sistemul rulează prin WiFi. Aplicația mobilă este simplă și ușor de utilizat.

Relații Clienți

Majoritatea oamenilor interacționează cu serviciul clienți Nest atunci când încearcă să instaleze sistemul. Răspunsurile tind să fie prompte, deși nu toată lumea raportează o experiență pozitivă în general. Cu toate acestea, se poate susține cu ușurință că reprezentanți ai serviciilor clienți sunt întotdeauna acolo și dispuși să ajute.

Prețuri

Nest Cam IQ Indoor rulează aproximativ 299 USD. Când cumpărați camere în mai multe, sunt disponibile reduceri. Clienții care optează pentru Nest Aware au trei niveluri de servicii dintre care să aleagă, care implică prețuri care încep de la 5 USD pe lună și ajung până la 30 USD pe lună..

Netgear Arlo Q

Netgear Arlo Q imagineArlo Q este un sistem de monitorizare generală a securității. Multe dintre caracteristicile sale sunt concepute pentru a-l face incredibil de ușor de utilizat. Cu viziune de noapte și video de înaltă calitate, această ofertă de la Netgear este ideală pentru uz casnic.

Pro-uri
 • Calitate video decentă
 • -Vedere nocturnă
 • -O cameră de securitate pentru casă DIY
 • -Programarea zonei de activitate disponibile
Contra
 • Cinci secunde de timp de întârziere
 • Nu la fel de multe funcții ca alții din această listă
Funcționalitate și caracteristici software

Dacă sunteți în căutarea unui sistem simplu de camere de acasă, acesta poate fi cel pentru dvs. Unele dintre caracteristicile sale cheie sunt detectarea audio în două sensuri și a persoanelor. O aplicație puternică simplifică utilizarea sistemului. Cu toate acestea, dacă căutați foarte multe clopote și fluiere, nu le veți găsi aici.

Designul său simplu ar putea fi exact ceea ce caută unii oameni. Caracteristicile includ video HD 1080p și o vedere de monitorizare de 130 de grade. Aceste camere sunt în plus echipate cu Arlo Basic, o caracteristică care oferă stocare în cloud de șapte zile de imagini și video. Arlo Q poate fi conectat la dispozitive inteligente de casă precum Alexa, Google Assistant și Stringify. Un adaptor de bază pentru plug-in face ca Arlo Q să fie instalat.

Relații Clienți

Majoritatea oamenilor par să contacteze reprezentanții serviciului clienți Netgear în legătură cu stocarea în cloud a Arlo Q. În timp ce unii dintre ei exprimă frustrarea, majoritatea oamenilor observă că interacțiunile lor cu reprezentanții tind să fie pozitivi.

Prețuri

O singură cameră Arlo Q rulează 199,99 USD, deși două pot fi achiziționate pentru doar 349,99 USD și trei pot fi obținute pentru 599,99 USD. De asemenea, clienții pot opta pentru funcția de monitorizare Arlo Smart, cu planuri începând de la doar 2,99 dolari pe lună pe cameră.

Amazon Cloud Cam

Amazon Cloud CamCa o opțiune ieftină, Amazon Cloud Cam are multe de căutat. Calitatea videoclipului este bună, iar opțiunile de stocare în cloud sunt variate. Cu capacitatea de a se integra cu alte dispozitive Amazon, aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care sunt fani mari ai gigantului online cu amănuntul.

Pro-uri
 • O cameră foto accesibilă
 • Calitate video acceptabilă
 • Capabil să distingă între oameni și animale de companie
 • Aplicația oferă un design intuitiv
Contra
 • Funcții suplimentare disponibile numai cu abonament lunar
 • Opțiunile de integrare inteligentă în casă sunt limitate
Funcționalitate și caracteristici software

Rata de cadru de 30 fps și video 1080p o fac competitivă cu alte camere din această listă. Cu toate acestea, câmpul său vizual este de doar 120 de grade, spre deosebire de cele 130 de grade pentru Nest și Arlo. Un senzor puternic face posibilă observarea destul de clară chiar și în zonele întunecate. Amazon Cloud Cam are un inel de opt lumini LED pentru a permite viziunea nocturnă.

Aplicația poate fi programată pentru a transmite cât mai multe notificări, cum ar fi atunci când o persoană sau mișcare este detectată. Există chiar și o caracteristică de geofencing care se activează atunci când vă luați telefonul în afara unei zone predefinite, astfel încât să primiți alerte doar atunci când vor fi cele mai utile și necesare.

Desigur, camera de nor este capabilă să se integreze complet cu Alexa, Fire TV și Echo Show. Pur și simplu direcționați Alexa pentru a vă arăta o vedere de la o anumită cameră și veți primi instantaneu. Dacă preferați alte dispozitive inteligente pentru casă, este important să vă dați seama că probabil nu se vor integra cu Cloud Cam.

Relații Clienți

Dacă sunteți mulțumit de opțiunile de servicii pentru clienți ale Amazon pentru celelalte produse și dispozitive ale acestora, atunci veți fi, de asemenea, mulțumit. Puteți suna, e-mail sau puteți participa la un chat live. Majoritatea oamenilor au o experiență perfect acceptabilă cu reprezentanți politici și de ajutor.

Prețuri

Cu prețul de aproximativ 119.99 dolari, aceasta este o opțiune economică printre camerele de securitate interioare. Fără un abonament însoțitor, veți putea salva clipuri de la maximum trei camere pentru 24 de ore. De asemenea, veți primi alerte.

Un abonament vă oferă mai mult spațiu de stocare, detecție de persoane, zone și partajare nelimitată. Șapte zile de stocare costă 6,99 USD pe lună, în timp ce 14 zile de stocare vă vor administra 9,99 USD pe lună. Cel mai mare plan vă oferă 30 de zile de stocare pentru 10 camere pentru 19,99 USD pe lună.

Cercul Logitech 2

Cercul Logitech 2Ușor de instalat și cu o aplicație prietenoasă cu utilizatorul, veți admira probabil și unghiul de vizualizare de 180 de grade din Cercul Logitech 2. Camera în sine este o alegere economică. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un plan de abonament pentru a accesa unele dintre cele mai bune funcții ale acestuia.

Pro-uri
 • Camere complet fără fir
 • Poate fi utilizat în interior sau în exterior
 • Audio în două sensuri
 • Unghi mare de vizualizare
 • Înregistrarea video declanșată prin mișcare
 • Se integrează cu Google Assistant și Alexa
Contra
 • Abonament necesar pentru funcții premium
 • Distorsiunea barilului în imagini
 • Nicio opțiune pentru detectarea audio
 • Trezirea are o întârziere extinsă
Funcționalitate și caracteristici software

Logitech Circle 2 are caracteristici frumoase, cum ar fi înregistrarea video declanșată de mișcare, detectarea persoanelor și detectarea mișcărilor care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale. Camera foto 1080p înregistrează mișcare la 30 fps, iar un LED infraroșu oferă o capacitate de vedere de noapte de până la 15 metri.

Folosind WiFi pentru a vă conecta la routerul dvs., Circle 2 oferă un tablou de difuzoare și microfon încorporat împreună cu un detector de mișcare. Cu toate acestea, nu are capabilități de declanșare audio. Planul gratuit de stocare Circle Safe vă oferă stocare video înregistrată 24 de ore. De asemenea, primiți alerte push atunci când este detectată mișcare.

Relații Clienți

Serviciul clienți Logitech este disponibil prin telefon sau chat live. Ocazional, timpii de răspuns se pot simți lent, dar majoritatea oamenilor raportează satisfacția generală pentru sprijinul primit.

Prețuri

MSRP pe Logitech Circle 2 este de 199,99 USD. Cu toate acestea, prețurile de până la 130 de dolari sunt frecvent întâlnite online. Investiți în planul Circle Safe Basic pentru 3,99 USD pe lună pentru a obține 14 zile de stocare sau încercați planul Premium la 9,99 USD pe lună pentru 31 de zile de stocare. Cu acest plan, veți obține, de asemenea, filtrare avansată pentru evenimente, zone de mișcare și detecție de persoane.

Wyze Cam v2

Wyze Cam v2Aceste camere sunt oferite la prețuri incredibile în partea de jos a rocii. Pentru cei mai atenți la buget, aceasta este alegerea ideală. În ciuda prețului, aceste camere împachetează o mulțime de funcții. Cu toate acestea, rețineți că aceste came sunt potrivite numai pentru uz interior.

Pro-uri
 • Incredibil de accesibil
 • Se integrează cu Alexa
 • Recunoaștere excelentă a sunetului
 • Spațiu gratuit de stocare în 14 zile
 • Etichetarea mișcării
 • Gama de produse este ușor de înțeles
Contra
 • Nu se integrează cu dispozitive inteligente pentru casă, altele decât Alexa
 • Camerele foto trebuie să aibă o priză
 • Monitorizarea profesională nu este disponibilă
 • Camerele foto sunt doar în interior
Funcționalitate și caracteristici software

Creatorii Wyze Cam au sediul în zona Seattle, ceea ce poate face mai puțin surprinzător faptul că camerele foto se integrează doar cu Alexa-ul Amazon..

Printre caracteristicile lui Wyze Cam se numără utilizarea tehnologiei de marcare a mișcărilor pe lângă faptul că este activată în mișcare. Camerele percep atât sunetul, cât și mișcarea, oferindu-vă o acoperire mai bună. Obțineți stocare în cloud de 14 zile folosind protocolul de transfer securizat HTTPS. Criptarea end-to-end vă asigură confidențialitatea online.

Imaginile HD 1080p sunt destul de clare și obțineți viziune de zi și de noapte, împreună cu un audio cu două sensuri. Cu o opțiune video în intervalul de timp, veți putea obține o imagine clară a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul a câteva ore în doar câteva minute.

Camerele Wyze sunt destul de ușor de utilizat și de configurat. Cu toate acestea, fiecare cameră trebuie să fie conectată la o priză electrică.

Relații Clienți

Sunt disponibile atât asistența telefonică cât și chatul live. Deși asistența non-stop este disponibilă, puteți contacta personalul între orele 8:00 și 16:00 PST. Asistența pentru clienți se află în S.U.A. O listă de întrebări frecvente pe site-ul web poate oferi ajutor în alte momente.

Prețuri

Majoritatea produselor Wyze Cam sunt oferite între 20 și 30 USD, asigurându-se că oricine își poate permite cele mai bune camere de securitate la domiciliu. Nu sunt necesare abonamente pentru utilizare.

Camere de securitate tradiționale pentru locuințe

Poate că doriți să surprindeți cele mai clare videoclipuri cu ajutorul camerelor de securitate în aer liber. Sau, poate, vă preocupă securitatea utilizării WiFi pentru sistemul dvs. de securitate. Oricare ar fi motivele dvs., puteți fi mai mult interesat de o cameră tradițională de securitate pentru locuințe, mai degrabă de una inteligentă.

În regulă, pentru că și noi am efectuat cercetările. Ne-a determinat să descoperim trei sisteme tradiționale incredibile de camere de securitate pentru locuințe, care vă vor ajuta să vă păstrați familia și proprietatea în siguranță. Alegeți oricare dintre aceste camere de securitate cele mai apreciate pentru liniște sufletească.

Sistemul de camere de securitate DVR 4N 1080N SANNCE

Sistemul de camere de securitate DVR 4N 1080N SANNCEAcest sistem CCTV cu fir oferă o înregistrare clară 1080N. Sistemul include o unitate DVR puternică împreună cu patru camere elegante, în formă de glonț, pentru uz interior sau exterior.

Caracteristici
 • Moduri de conectare, inclusiv camere TVI, AHD, analogice și HD IP
 • 960 * 1080 pixeli
 • Monitorizare prin dispozitiv mobil
 • Mișcarea activată
 • Alerte prin e-mail
 • Serviciu de asistență 24/7
Hardware
 • DVR cu ieșiri Full HD VGA și HDMI
 • Patru camere cu viziune de noapte și HD de 720p
 • Camerele sunt în formă de glonț și sunt rezistente la intemperii
Prețuri

Acest sistem format din cinci piese poate fi achiziționat pentru aproximativ 247 USD.

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTV

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTVDacă sunteți în căutarea camerelor de securitate pentru interior, aceasta poate fi soluția ideală pentru dvs. Desigur, acest pachet de patru camere foto și un NVR este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în aer liber, deci este cu adevărat o soluție globală. Producătorul descrie sistemul ca fiind plug and play pentru a fi mai ușor de instalat.

Caracteristici
 • Patru camere rezistente la intemperii funcționează zi sau noapte
 • Video acceptat doar, nu audio
 • 24/7 supraveghere în direct
 • Nu este necesară conexiunea la Internet
 • Toate datele salvate pentru o perioadă de o lună
Hardware
 • Camere de securitate HD de 720p
 • HDD 1TB preinstalat
 • Acces la distanță de pe smartphone
 • Hard disk de patru canale 1080p
 • O TB de memorie pe hard disk
Prețuri

Întregul sistem poate fi achiziționat pentru 309,99 USD.

Camere de exterior JOOAN CCTV Security

Camere de exterior JOOAN CCTV SecurityDacă sunteți în căutarea a ceva cu adevărat economic, dar totuși eficient, acesta ar putea fi camerele de securitate perfecte pentru dvs. Captează imagini excepțional de clare datorită unui cip CCD care este de fapt grad industrial. Videoclipul color este capturat în timpul zilei, alb-negru fiind înregistrat noaptea. Asociați aceste camere cu un DVR pentru un sistem de securitate DIY care funcționează cu adevărat

Caracteristici
 • Cipul CCD de calitate industrială
 • Compatibil cu DVR-urile
 • Vedere nocturnă
 • Coajă din aliaj de aluminiu pentru o durată de viață mai bună
 • Rezoluție Full HD 720p
 • Ieșire video 4 în 1
 • intemperii
 • Ușor de instalat
Hardware
 • Obiectiv de 3,6 mm
 • Array de lumini pentru înregistrarea de noapte
 • Distanța IR maximă de 130 de picioare
Prețuri

Una dintre aceste camere poate fi achiziționată cu doar 29,99 USD.

Cum funcționează un sistem de camere foto

Cele mai bune camere de securitate pentru locuințe oferă liniște sufletească permițându-vă să vedeți ce se întâmplă în jurul și în jurul casei dvs. chiar și atunci când vă aflați la distanță de kilometri. Conform statisticilor guvernului canadian, majoritatea incendiilor apar în timpul zilei, când infractorii se simt destul de încrezători că nimeni nu este acasă. Acesta este motivul pentru care este esențial ca camerele de securitate în aer liber să funcționeze 24 de ore din 24.

Datorită camerelor dvs. de securitate exterioară și interioară, puteți monitoriza și chiar înregistra activitatea care are loc în interiorul și în jurul casei dvs. Camerele de acasă au o mare varietate de forme și dimensiuni. Unele pot fi destul de mari și foarte vizibile. De obicei, acestea sunt camere de securitate în aer liber, menite să-i descurajeze pe infractori să încerce să intre în casa ta.

Alte camere sunt destul de mici și sunt practic imposibil de detectat decât dacă știți că sunt acolo. Utilizate frecvent în interior, aceste camere de casă sunt destinate să ofere funcționalitate, fără a strica estetica decorului.

Când începeți să luați în considerare instalarea camerelor de securitate de top, trebuie să răspundeți la mai multe întrebări. În primul rând dintre acestea se numără câte camere de acasă trebuie instalate. Unii oameni sunt preocupați doar de o singură zonă, cum ar fi ușa din față sau cea din spate. Alții au preocupări cu privire la un colț întunecat de lângă garaj sau, probabil, sunt îngrijorați că cineva poate trece prin anumite ferestre de la parter.

În consecință, proprietarul trebuie să decidă dacă o cameră este suficientă sau dacă sunt necesare mai multe. Noii părinți adesea le place să instaleze o camă de securitate în camera unui copil pentru a se asigura că nu au căzut din pătuț. Răspunsurile sunt într-adevăr în funcție de dvs. și puteți adăuga de obicei componente suplimentare, deoarece devin prudente sau necesare.

Cele mai bune camere de securitate la domiciliu pot fi fie cu fir, fie fără fir. Versiunile cu fir sunt alegerea tradițională. Mai greu de instalat, nu este întotdeauna ușor să ascunzi firele care merg cu aceste sisteme. Versiunile wireless sunt mai ușor de instalat și tind să fie mai puțin obturatoare. Cu toate acestea, imaginile transmise de un sistem de camere cu fir tind să fie mai clare și mai clare decât cele furnizate de un sistem wireless, care trimite semnale prin aer.

Camerele wireless sunt mult mai flexibile, deoarece pot fi plasate aproape oriunde. Cu toate acestea, este important să rețineți că semnalele de la monitoarele pentru copii, conexiunile de internet fără fir și telefoanele fără fir întrerup semnalul sistemului de camere foto în rare ocazii. De asemenea, hackerii sunt capabili să intre în sistemele de securitate wireless pentru a observa ce faceți și dacă sunteți sau nu acasă. Dacă mergeți cu un sistem wireless, asigurați-vă că semnalele sale sunt puternic criptate pentru a evita această posibilitate. Deoarece cei care utilizează deja un VPN sunt conștienți, criptarea este unul dintre principalele elemente de securitate care vă protejează de intrusi.

Gânduri finale

Indiferent dacă preferați camerele inteligente pentru casă sau ruta mai tradițională, este esențial să vă protejați familia și proprietatea. Întreruperea și intrarea și alte crime conexe sunt în creștere în Canada. Cele mai bune camere de securitate la domiciliu v-ar împiedica să deveniți victimă?

Întrebări frecvente

Î: Este mai bine să aveți un sistem CCTV sau o cameră Smart Home?

A: Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje. Oricare ar putea fi ideal pentru tine, în funcție de circumstanțele tale.

Rețineți că multe sisteme CCTV trebuie instalate profesional. Cu toate acestea, cele prezentate aici pot fi doar un proiect de bricolaj. Dacă nu sunteți în mod deosebit la îndemână cu acest fel de lucruri, poate fi necesar să vă înscrieți ajutor extern. Unora nu le place să fie incomodat de un proces de instalare complicat.

Este destul de mult dat faptul că puteți instala singur o cameră inteligentă de acasă. Cu toate acestea, probabil că va trebui să plătiți un abonament lunar pentru a accesa toate funcțiile camerei. Această cheltuială continuă este un schimb de tranzacții pentru unii oameni. Rețineți că unele opțiuni gratuite sunt prezentate aici, astfel încât să puteți obține funcționalități de bază fără cheltuieli suplimentare.

În cele din urmă, alegerea dvs. poate scădea la preț, deoarece ambele tipuri de sisteme sunt destul de funcționale. Există persoane care ar putea prefera să stea departe de o cameră inteligentă de acasă, deoarece se tem că sistemul este hacked. Cu măsuri de securitate adecvate în vigoare, aceasta nu ar trebui să constituie o problemă prea mare.

Î: Aparatele de fotografiat Smart Home pot fi hackate?

A: Camerele inteligente de casă pot fi hackate. Cu toate acestea, acest lucru este mai puțin probabil să se întâmple dacă vă asigurați că produsul și serviciul pe care îl alegeți criptează corect datele. În plus, puteți proteja parola cu routerul și WiFi-ul pentru a oferi niveluri suplimentare de securitate. Asigurați-vă că mergeți cu un furnizor conștient de date atunci când cumpărați o cameră inteligentă de acasă.

Î: Trebuie să cumpăr un hard disk cu o cameră inteligentă?

A: Nu este necesar un hard disk atunci când instalați o cameră inteligentă pentru acasă. Majoritatea acestor sisteme funcționează pe un sistem bazat pe cloud. Spațiul de stocare în cloud este opțiunea mai convenabilă, deși unele camere vă permit să utilizați un card micro SD dacă preferați să stocați imaginea locală.

Î: Cum pot să-mi protejez camera inteligentă de casă împotriva hackerilor?

A: Puteți face mai mulți pași pentru a asigura securitatea camerei inteligente de acasă. Acestea includ securizarea rețelei dvs. wireless acasă cu criptare și parole. Puteți crea, de asemenea, o parolă puternică pentru camerele dvs. în sine. Nu uitați să nu folosiți niciodată parola implicită care poate veni cu camera foto inteligentă. De asemenea, asigurați-vă că firmware-ul camerei dvs. este actualizat în mod regulat și opriți monitorizarea de la distanță atunci când nu este probabil să fie utilizat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map