Cara Memuat turun Torrent Tanpa Nama (Panduan)


Torrenting adalah proses memuat turun sekeping fail melalui sumber yang berbeza. Oleh kerana perkhidmatan ini membolehkan lebih daripada satu sumber memuat turun fail, perkhidmatan ini cukup popular di seluruh dunia. Ia telah merebut dunia digital dengan ribut.

Di negara maju lebih 90% pengguna internet menggunakan torrent. Sangat mengagumkan apabila melihat sebilangan orang menggunakan torrent sebagai perkhidmatan mereka untuk semuanya.

Apa maksudnya dengan Torrent Tanpa Nama?

Untuk ‘Torrent Anonymous’ bermaksud menggunakan perisian keselamatan rangkaian, meningkatkan tetapan keselamatan, dan menggunakan pelbagai peranti untuk menjadikannya menyusahkan atau tidak dapat difahami oleh orang luar untuk mengikuti aktiviti BitTorrent anda.

Dengan tujuan akhir untuk memuat turun torrent tanpa nama, anda harus mempunyai Alamat IP yang tidak diketahui bersama dengan pemindahan data yang disulitkan. Pemindahan data yang disulitkan menjangkakan sesiapa sahaja (menghitung ISP anda) dari melihat aktiviti web anda.

Cara Memuat turun Torrents Tanpa Nama?

Dunia torrents dan muat turun boleh menyertai sogokan. Terdapat banyak kumpulan kebenaran yang ingin menjatuhkan laman web ini dan menemui data mengenai individu yang menggunakan dan menambah aliran muat turun.

Walaupun memuat turun torrent secara anonim tidak menyalahi undang-undang, individu yang memanfaatkan muat turun lebih suka tidak mengalami masalah dan tekanan.

Oleh kerana peningkatan permusuhan ini untuk torrent tanpa nama, banyak pelanggan meninjau pendekatan untuk menyembunyikan watak dan data individu mereka dari pejabat tersebut.

VPN (Rangkaian Peribadi Maya)

Semasa mencari pendekatan untuk memuat turun torrent tanpa nama, VPN adalah keselamatan terbaik anda terhadap pelanggaran hak cipta. Dengan menyiapkan terowong P2P yang selamat, ia menjamin penghantaran maklumat dengan enkripsi perlindungan dan melindungi anda dari ketidaknyamanan yang sah..

Mengendalikan VPN dengan tambahan memberi anda pemindahan data yang lebih cepat dan sebahagian daripada organisasi pakar VPN terbaik bahkan mempunyai pelayan yang dipertingkatkan untuk mendorongnya. Selain itu, kerana VPN menggunakan penyulitan 256-bit, anda melindungi pertukaran maklumat anda dari penggodam dan juga menganonimkan aktiviti dalam talian anda.

Sejajar dengan itu, keperibadian dalam talian anda tidak terganggu semasa anda melakukan aktiviti perkongsian dokumen P2P rutin anda. Oleh itu, anda boleh melakukan torrent tanpa nama tanpa menyusahkan masalah yang sah.

Bagaimana VPN Dapat Melindungi Muat Turun Torrent Anda?

Dengan BitTorrent, rakan sebaya dihubungkan melalui alamat IP mereka, yang bermaksud mana-mana pelanggan BitTorrent tanpa banyak melihat lokasi IP orang lain yang berkongsi fail.

Kaedah yang paling ideal untuk mengatasi ini adalah dengan menggunakan VPN yang boleh dipercayai, yang akan membolehkan alamat IP alternatif muncul sebagai milik anda. Ini akan membolehkan anda menjamin bahawa tidak ada yang menghampiri alamat IP sebenar anda dan bahawa pergerakan BitTorrent anda tidak dapat diikuti kembali kepada anda.

Anda boleh menemui VPN yang paling kuat dan boleh dipercayai untuk torrent. Penting untuk memilih yang baik kerana beberapa VPN tidak membenarkan torrenting, sementara yang lain mempunyai pelayan luar biasa yang berkomitmen untuk melakukannya.

Faktor VPN untuk Mencari Torrenting Tanpa Nama?

Memilih VPN untuk memuat turun torrent tanpa nama bukanlah tugas yang mudah. Terdapat beberapa syarat yang disertakan semasa memilih VPN secara eksklusif untuk torrent. Inilah yang paling mustahak:

 • Lokasi: – Sebaiknya di luar AS bersama mata 5, 9 dan 14.
 • Dasar Pembalakan: – Sebaiknya VPN yang tidak mengumpulkan SETIAP log.
 • Kelajuan: – VPN yang cukup pantas untuk memuat turun fail yang besar.
 • Dasar Torrenting: – VPN yang membenarkan torrenting (Banyak VPN mengehadkan dan menurunkan semangat torrenting).

Individu yang menggunakan VPN untuk memuat turun torrents secara anonim dapat menyembunyikan pergerakan mereka dari ISP mereka, sambil juga menyediakan lapisan keselamatan tambahan terhadap penjenayah digital yang berharap dapat menyalahgunakannya.

Tetapi VPN suka VPN Hoxx dan VPN Hola menghukum pelanggan dan memboikot torrent, mengehadkan peluang web mereka selama ini. Itulah sebabnya pelanggan yang ingin torrent tanpa nama perlu tahu VPN mana yang akan memenuhi keperluan mereka, dan yang tidak akan.

Alternatif VPN Untuk memuat turun Torrents Tanpa Nama

Mungkin ada VPN yang dapat membuat anda tidak dikenali semasa mengalir. Tidak ada salahnya mengetahui bahawa terdapat lebih daripada satu perkhidmatan yang boleh anda pilih untuk terus memuat turun torrent tanpa nama. Perkhidmatan tersebut tidak dapat menggantikan VPN tetapi pasti dapat berfungsi di tempat jika VPN tidak tersedia untuk memuat turun torrent dengan selamat.

Sebilangan besar alternatif VPN berharga premium setiap bulan daripada memuat turun torrent tanpa nama. Namun, ada yang percuma yang terdapat di dunia internet. Kami akan merangkumi alternatif berbayar dan percuma untuk membuat anda memahami apa sebenarnya kisah sebenarnya.

BTGuard

BTGuard adalah alternatif berbayar untuk memuat turun torrent tanpa nama. Perkhidmatan ini serasi dengan semua platform utama termasuk Windows, Mac, dan Linux. Ia menawarkan pelbagai ciri di platformnya yang menjadikannya pilihan utama untuk torrent tanpa nama.

Pengguna mendapat ciri untuk menetapkan klien mereka sendiri dengan klien BTGuard yang telah dikonfigurasi sebelumnya. Ia berfungsi dengan semua proksi yang menggunakan Sock 5, termasuk uTorrent dan Vuze. Masih mementingkan keselamatan? BTGuard juga dilengkapi dengan ciri terowong terenkripsi.

TorrentPrivacy

TorrentPrivacy adalah perkhidmatan yang serupa dengan BTGuard. Ia dilengkapi dengan semua ciri penting yang telah dikonfigurasikan dan itulah sebabnya ia adalah perkhidmatan berbayar. Seperti namanya, ini memastikan privasi anda semasa anda memuat turun torrent tanpa masalah tanpa nama.

Ia juga menawarkan pengguna versi uTorrent yang diubah suai dengan semua tetapan yang diperlukan. Walaupun ia adalah perkhidmatan berbayar untuk memuat turun torrent tanpa nama, ia hanya tersedia untuk sistem operasi Windows sahaja.

Anomos

Anomos boleh digambarkan sebagai perisian atau protokol perkongsian fail multi-peer-to-peer yang disenkripsi, serupa dengan uTorrent atau BitTorrent. Namun, ia menambahkan lapisan keselamatan melalui lapisan anonim routing bawang dan memberi pengguna rasa keselamatan tambahan menggunakan enkripsi end-to-end.

Anomos adalah salah satu penyelesaian keselamatan pelbagai platform percuma untuk pengguna BitTorrent yang membolehkan mereka menyembunyikan alamat IP mereka. Ia menggunakan format “atorrent” sendiri, yang tidak serasi dengan fail torrent biasa yang kami gunakan secara umum.

Kotak benih

Seedbox boleh digambarkan sebagai pelayan lebar jalur tinggi yang membolehkan pengguna memuat turun dan berkongsi fail dengan kelajuan yang sangat cepat. Pengguna dapat menikmati kelajuan tinggi tanpa alamat IP mereka bocor di internet.

Setelah Seedbox berjaya memuat turun fail, anda boleh memuat turunnya di komputer menggunakan sambungan HTTPS tanpa nama. Muat turun selamat dipastikan tanpa jejak yang tertinggal. Apa lagi?

Perkhidmatan Proksi

Terdapat beberapa perkhidmatan proksi yang hebat, seperti BTGuard atau HideMyAss. Alamat IP anda disembunyikan dari orang pada amnya kerana hubungan tanpa nama. Satu kelemahan pelayan proksi adalah bahawa ia tidak dikodkan 256-bit.

Dengan pelayan proksi, anda boleh mengunjungi laman web seperti DNS Leak untuk menguji sama ada DNS anda bocor atau tidak. Strategi lain untuk memuat turun torrent tanpa nama dan menyembunyikan IP anda adalah menggunakan penyemak imbas Tor.

Pengguna cuba menyambungkan aplikasi BitTorrent mereka seperti uTorrent untuk memberi proksi hubungan mereka melalui Tor dan mengalu-alukan ketidakselesaan. Banyak pengguna mengabaikan sambungan proksi manual kerana mereka menggunakan UDP untuk bercakap dengan pelayan.

Terdapat sebab yang berbeza di mana proksi bukanlah idea terbaik. Malah Projek Tor mendorong penggunaan Tor untuk BitTorrent kerana masalah keselamatan. Sebab di sebalik itu adalah kurangnya penyulitan yang kuat.

Pilihan Pelbagai untuk Memuat turun Torrents Tanpa Nama

Sekiranya anda tidak mahu membayar VPN, anda mungkin memikirkan Tor. Tor adalah seperti VPN yang menyebarkan aktiviti anda melalui beberapa “pelayan” sukarelawan sambil menyebarkan IP anda. Tor terbaik untuk melayari mudah dan aktiviti pemindahan data rendah yang lain.

Aplikasi lain untuk memuat turun torrent tanpa nama adalah Peerblock. Ini adalah firewall kawasan kerja dengan sekumpulan alamat IP yang disekat yang sering disegarkan. Alamat IP ini dihubungkan dengan rangkaian yang berusaha untuk melacak aktiviti anda di web.

Sejak itu, pelanggan mesti membayar untuk memastikan mereka segar. Tidak mungkin bundel yang disekat itu dapat memuat setiap alamat IP yang dapat difahami untuk troll hak cipta dan kebenaran undang-undang.

Sentiasa Waspada Semasa Anda Menyiarkan Torrent Tanpa Nama

Adalah wajar untuk memilih laman web dengan cepat untuk disiarkan tanpa nama. Walau bagaimanapun, anda mesti menyembunyikan alamat IP sebenar anda semasa melawat laman web yang dikenal pasti dengan aktiviti torrent anda. Ini menggabungkan laman web seperti restoran tempatan, perjumpaan berkaitan torrent, filem, dan sebagainya.

Ramai pengguna mengabaikan ini dan hanya menyoroti menyembunyikan alamat IP mereka ketika memuat turun torrent tanpa nama. Terdapat kurang kesedaran untuk memainkannya dengan selamat semasa torrenting tanpa nama kerana seseorang dapat mencungkil alamat IP mereka semasa mengalir.

VPN mana yang tidak membantu dalam Anonymous Torrenting?

Terdapat beberapa sebab yang memaksa anda memilih VPN Berbayar semasa cuba memuat turun torrent tanpa nama. Oleh kerana VPN percuma tersedia di web dan dibuka dengan mudah, ia boleh menyebabkan anda serius. VPN percuma menyimpan catatan aktiviti dalam talian anda dan tidak memberikan bukti penuh.

Lebih-lebih lagi, VPN ini tidak menjamin kelajuan pantas untuk pengguna torrent. Anda akan menawar kelajuan dan tanpa nama semasa memuat turun filem atau siri TV yang paling anda gemari – ini boleh menanggung kos anda.

Oleh itu, VPN percuma tidak menyokong torrenting tanpa nama. Walaupun begitu, VPN terkemuka dalam kategori VPN Berbayar menyokong keseluruhan proses.

Hukuman Mengunduh Torrents tanpa Nama Tanpa Nama

Pada masa lalu, pengguna torrent telah menghadapi pelbagai cabaran. Kebarangkalian hukuman memuat turun torrent tanpa nama samaran pasti tinggi. Pada akhir tahun 2000-an, laman web torrent digugat karena menerbitkan kandungan cetak rompak di laman web mereka.

Kegiatan ini sangat dikecam kerana terasa seperti orang yang berkuasa mengganggu remaja yang mencari hiburan melalui internet. Oleh itu, mereka yang memuat turun torrent secara tidak sengaja sedang dalam proses tuntutan undang-undang, harus terus mengetahui aktiviti mereka di web.

Troll Hak Cipta

Organisasi tidak mengejar pengguna torrent itu sendiri. Mereka memberikan tugas ini kepada troll hak cipta. Setelah itu, mereka mendekati organisasi yang memegang hak cipta dan tindakan hukum dilakukan terhadap laman web torrent.

Dengan pengaruh undang-undang dan daftar nama, troll hak cipta kemudian mencari pengguna torrent melalui e-mel, atau bahkan dengan pergi dari pintu ke pintu dan membagikan surat penyelesaian. Troll hak cipta menggunakan intimidasi, ketakutan, dan rasa malu untuk membuat pengguna torrent membayar tanpa pernah pergi ke mahkamah.

Taktik biasa adalah mengancam untuk menuntut lebih dari $ 100,000 tetapi hanya meminta $ 3,000 atau lebih dalam penyelesaian. Itu menjadikan $ 3.000 kelihatan bagus, tetapi pergi ke mahkamah mahal dan berisiko bagi mereka, jadi jangan menyerah jika anda menerima surat seperti itu.

Penalti oleh ISP

Sekiranya anda sering memuat turun torrent, ISP anda boleh dikenakan hukuman ke atas anda. Oleh kerana torrenting memerlukan lebar jalur yang lebih banyak dan semakin banyak lebar jalur, semakin banyak kos yang perlu dibayar oleh ISP.

Sebilangan besar ISP bahkan memberikan notis dari pemegang hak cipta untuk melarang laman web torrent. Ini menyebabkan tidak ada leverage yang diberikan kepada pengguna untuk memuat turun torrent tanpa nama.

Kesimpulannya

Sebilangan besar pelanggan Internet menggunakan VPN terbaik untuk torrent untuk meningkatkan keselamatan internet mereka dengan jaminan maklumat. VPN merangkumi maklumat anda melalui bantuan penyulitan dan protokol canggih.

Sekiranya penggodam masuk ke dalam sistem anda dan cuba mendapatkan data, dia hanya akan melihat sekeping kod yang diacak. Ini menjamin tahap keselamatan yang disediakan oleh VPN untuk menyelesaikan prosedur.

Torrenting adalah inovasi progresif untuk menukar fail. Blog ini menerangkan keseluruhan mekanisme dengan torrent. Oleh itu, penyaluran berlaku secara global!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map