Bedste annonceblokkere i 2020

irriterende annonce til browserPop-ups, bannere og auto-play video-reklamer ser ud til at bombardere folk med stigende frekvens i disse dage.


Faktisk er det næsten umuligt at surfe på Internettet uden konstant irritation af annoncer.

Du skal muligvis se en videoannonce, før du ser en video, du faktisk vil se på YouTube.

Pop-up-annoncer ser ud til at følge dig, uanset hvor du går, og bannerannoncer kan være utroligt irriterende, da de kan dække det indhold, du prøver at se. Faktisk:

Folk finder onlineannoncer irriterende af mange grundeos undersøgelse af digitale annoncer

Det kan være frustrerende nok til at få dig til at give op på Internettet for evigt. Da det ikke er en særlig realistisk løsning, skal der findes et mere fornuftigt kompromis. Kompromiset er en annonceblokerer.

Nogle browsere leveres nu med en annonceblokker, men disse er ikke altid robuste nok til at eliminere de fleste online-reklamer. Dette betyder, at du skal finde et plugin eller andet app, der kan gøre jobbet for dig. De bedste annonceblokkere varierer baseret på de online miljøer, du oftest bruger. For eksempel er nogle annonceblokkere mere effektive i YouTube end de er på Facebook.

Dette gør det nødvendigt at bestemme de bedste annonceblokkere for Google, så du er ikke bekymret over scripts samt de bedste annonceblokkere til YouTube, så du kan se dine yndlingsvideoer i fred.

Lad os se nærmere på, hvad annonceblokkere er, og hvordan de fungerer.

Hvad er annonceblokkere?

annonceblokeringsvektorSom en velrenommeret VPN er de bedste annonceblokkere designet til at hjælpe dig bevare anonymitet online. En annonceblokker er hovedsagelig software, der forhindrer, at reklamer dukker op eller automatisk afspilles i din browser. Nogle annonceblokkere er uafhængige programmer, mens andre er en udvidelse af en browser eller operativsystem.

Alle annonceblokkere er designet til at begrænse antallet af annoncer, der distraherer dig online. Nogle er dog mere succesrige med dette end andre. Tilsvarende kan det være nyttigt at vide, at noget annonceblokeringssoftware kun er tilgængeligt på visse operativsystemer. Annonceblokkere, der passer til Windows, er ikke nødvendigvis kompatible med Mac, og det samme kan siges om iOS og Android. Dette betyder, at du skal vælg en annonceblokerer omhyggeligt.

Hvordan fungerer annonceblokkere?

Ligesom den måde, hvorpå en god VPN er i stand til at filtrere din IP-adresse, så den ikke er synlig for nysgerrige øjne, lukker en annonceblokerer bestemt indhold på websteder baseret på specifikke filtreringsregler. Nogle af disse annoncer, der blokerer for software, giver brugerne mulighed for at oprette deres egne regler for at filtrere ud nogle annoncer, mens de tillader andre. For eksempel kan brugere muligvis hvidliste visse annoncer eller annoncører.

hvordan annonceblokering fungerer

Annonceblokkere filtrerer typisk to slags indhold. Blokering af kommunikation forbyder kommunikation med annonceservere. Når der fremsendes en HTTP-anmodning, matches den med filterlisten for annonceringsblok. Hvis et element i anmodningen matcher filterlisten, blokeres det.

Annonceblokeringssoftware kan også bruge element-skjul, hvor bestemt indhold er skjult for visningen, skønt det kan være indlæst med resten af ​​indholdet.

Nu hvor flere og flere canadiere bliver informeret om deres privatlivets rettigheder, bruger flere de bedste VPN’er til at beskytte deres privatliv online. Det er på tide at gøre denne online oplevelse mindre rod og distraherende. Før din næste maraton-browsing- eller streaming-session, skal du tage lidt tid på at afdække de bedste annonceblokkere for nogle populære websteder.

Bedste annonceblokkere til YouTube

Et Google-datterselskab, YouTube, er massivt populært over et bredt spektrum af befolkningen. Estimater antyder, at omkring 1,8 milliarder mennesker bruger YouTube hver måned.

De fleste mennesker søger på YouTube for at finde instruktionsvideoer, anmeldelser eller underholdning. Der kan findes hele episoder med tv-shows der, og det er muligt for folk at oprette deres egen YouTube-kanal for at vise deres egne talenter og synspunkt.

Mænd bruger hovedsageligt YouTube i forbindelse med spil, som dette diagram viser:

mandsdominerede youtube kategorier

Kvinder, på den anden side er mere interesseret i sundhed og skønhed, musik og hunde:

kvindedominerede YouTube-kategorier

Ulempen med at bruge YouTube er reklamerne. Du behøver muligvis ikke at se en reklamer før hver video, men det ser ud til temmelig overdreven. Heldigvis gør de bedste annonceblokkere for YouTube det muligt at se videoer i timevis med en annonce for at bremse dig.

AdBlock

adblock-logo

AdBlock er en browserudvidelse, der virkelig har navngivet sig selv i de senere år. Kompatibel med Chrome, Firefox, Opera og Safari er AdBlock let at konfigurere, og den har forudindstillede filterlister. Disse lister gør det utroligt nemt at blokere størstedelen af ​​onlineannoncer.

Brugere vil også sætte pris på det praktiske knapper på sociale medier og malware-filter. Du har desuden muligheden for at hvidliste visse websteder eller annoncører for at hjælpe dem med at holde deres drift rentabel.

AdBlock er en af ​​de få blokerende udvidelser derude, der med succes kan blokere annoncer på YouTube såvel som en række streamingtjenester. Hvis du elsker at se indhold online, kan dette være den ideelle løsning for dig. For rekorden har jeg personligt AdBlock.

AdLock

adlock logo

AdLock adskiller sig fra AdBlock, da det ikke er en browserudvidelse. I stedet er det uafhængig software, der er designet til at blive installeret på individuelle enheder. Dette betyder, at AdLock ikke kun forhindrer, at reklamer generer dig på YouTube og andre websteder, men også holder ud annoncer på alle apps, du bruger, der opretter forbindelse til internettet.

Derfor kan du sige farvel til reklamer på Skype, BitTorrent, snesevis af online spil og en række andre mobile apps. AdLock koster lidt mere end $ 20 pr. År, og en 14-dages gratis prøveperiode giver dig mulighed for at finde ud af, om det er rigtigt for dig.

Bedste annonceblokkere til Facebook

Facebook-baseret Facebook er en kæmpe i den sociale medieverden. Folk over hele planeten bruger dette sociale netværkswebsted til at få forbindelse med familie, venner, kolleger og komplette fremmede. De fleste har i det mindste hørt om Facebook og opad en milliard mennesker bruger det regelmæssigt.

Faktisk fandt Pew Research, at mange mennesker bruger Facebook flere gange hver dag:

facebook brug

Med så mange forbrugere, der bruger Facebook løbende, kommer det som ingen overraskelse, at virksomheder er ivrige efter at annoncere der. Dette kan blive en utrolig gener for almindelige brugere, hvilket gør det nødvendigt at finde de bedste annonceblokkere til Facebook.

Ghostery

ghostery logo

En tilføjelse til browsere som Opera, Safari, Chrome og Firefox, Ghostery blokerer reklamer og trackere på sociale medier. Der er selvfølgelig mange udvidelser og plugins, der vil gøre dette, men Ghostery formår at skelne sig fra konkurrencen takket være sin særlige robust database.

Desuden forbinder Ghostery brugere til privatlivspolitikker for individuelle websteder og peger dem mod de tilgængelige opt-out-indstillinger. Dette gør det endnu lettere for brugerne at sikre, at de aldrig bliver urolige af annoncer, som de ikke ønsker at se.

En af Ghosterys nyeste innovationer er deres mobilvenlige Ghostery Privacy Browser. Det er tilgængeligt for Android- og iOS-enheder, så folk ikke behøver at blive generet af trackere på sociale medier uanset hvilken enhed de bruger.

StopAd

stopad logo

StopAd er en af ​​de bedste annonceblokkere for Facebook, fordi det er en program på systemniveau, der giver beskyttelse fra top til tå på alle websteder og apps. Denne software er ikke en browserudvidelse. Derfor er det kompatibelt med alle browsere og systemer, inklusive Linux. StopAd er faktisk et perfekt valg for folk, der bare vil blokere alle annoncer, hele tiden.

Lige ud af boksen vil brugerne opdage, at alt unødvendigt er blokeret fra deres system, inklusive auto-play-reklamer, videoannoncer, pop-ups og bannere. StopAd leveres også med en robust menu med indstillinger til online sikkerhed og beskyttelse, noget der er vigtigt for alle børn, der bruger tid online.

Disse beskyttelser inkluderer blokering af malware og foranstaltninger til at stoppe datasporing. Du får også dækning mod cryptojacking og cryptomining. Med 24/7 kundesupport er dette en fremragende sikkerhedspakke, der også blokerer for annoncer.

Bedste annonceblokkere til Google

Baseret i Mountain View, Californien, er der få mennesker i det 21. århundrede, som ikke er opmærksomme på Google. Naturligvis er det sandsynligvis den mest kendte søgemaskine på planeten, men det er den også et teknologifirma, der har en finger i mange tærter.

google imperium

Fra e-mail til navigation er Google allestedsnærværende i det moderne liv. Naturligvis oversættes al denne popularitet til en hel del annonceindtægter. Den gode nyhed er, at de bedste annonceblokkere til Google gør det muligt at drage fordel af alle disse teknologigiganters tjenester uden at skulle irriteres af konstante annoncer.

Står fair AdBlocker

Står fair AdBlocker-logo

Oprettet af et firma kaldet Stands, er Fair AdBlocker begrænset, da det kun er tilgængeligt for Chrome. I betragtning af hvor mange mennesker, der bruger Chrome i disse dage, bør dette ikke være for hårdt af en begrænsning.

Udviklerne bag Fair AdBlocker har ikke til hensigt, at det blokerer for alle annoncer hele tiden, selvom du muligvis konfigurerer det på den måde. I stedet føler de, at visse annoncer skal tillades, men kun dem, der er specificeret af den enkelte bruger.

standsfair indstilling

Som du kan se, er det muligt at eliminere søgeannoncer fra din online oplevelse med Fair AdBlocker sammen med Facebook-annoncer, hvis du vælger at gøre det. Fair AdBlocker er desuden et godt valg, fordi den beskytter din browser mod malware ud over flere trusler mod sikkerhed og privatliv. Dette muliggør hurtigere streaming, mens du bruger en VPN, sikrer, at du gør det sikkert.

Annonce Muncher

Ad Muncher-logo

Uanset om du bruger Chrome, Firefox, Explorer, Safari eller Opera, kan Ad Muncher hjælpe dig med at nyde en annoncefri online oplevelse. Dette program er en af ​​de ældste på markedet, først er lanceret til download i 1999. Du kan beskytte alle dine browsere med kun en nem download og med succes blokere annoncer og pop-ups i Google og videre.

Ad Muncher klarer sig ikke så godt med YouTube. Derfor anbefales det kun, hvis du ikke er fan eller regelmæssig bruger af denne platform. Hvis Google er din største bekymring, så denne download fungerer som en mester. Hvis du er teknisk klar, kan du sandsynligvis justere dine indstillinger, indtil Ad Muncher fungerer også på YouTube.

Faktisk er Ad Muncher et temmelig solidt valg for den teknisk kyndige person, der kan lide masser af tilpasningsmuligheder. Du kan finde forebyggende skift, når du vil genindlæse en webside, og familier kan måske sætte pris på programmets evne til at censurere indhold for voksne.

admuncher-konfiguration

Adware og malware kan effektivt nippes i knoppen af ​​Ad Muncher også, hvilket gør det til et smart valg for alt det omkringliggende privatliv og sikkerhed og en af ​​de bedste annonceblokkere.

Valg af den rigtige annonceblokerer til dig

Alle de annonceblokkere, der er nævnt her, er effektive og hæderlige. Som bemærket præsterer nogle af dem bedre med visse platforme, end de gør med andre.

stadig, mange af dem er solide kunstnere der fungerer godt på tværs af forskellige applikationer. Ikke kun holder de pop-up-annoncer fra at irritere dig, men også de yde pålidelig beskyttelse mod malware og forskellige sikkerheds- og privatlivstrusler.

Når de fleste overvejer at få en annonceblokerer, gør de det af praktiske årsager. De bedste annonceblokkere har imidlertid adskillige robuste beskyttelser.

De forhindrer muligvis, at sociale medieplatforme sporer dine hver online bevægelse eller beskytter dig mod ondsindet software, der har til hensigt skade dit system eller stjæle dine data. Når det ses i dette lys, bliver det klart, at de bedste annonceblokkere næsten er lige så grundlæggende nødvendige som en velovervejet VPN som Surfshark eller NordVPN.

Når det kommer til at sikre din families online sikkerhed, er en annonceblokerer et absolut must. Vælg en af ​​de tilgængelige indstillinger ovenfor for at beskytte dig selv og dine data.

FAQ

Er annonceblokkere ulovlige?

Annonceblokkere er ikke ulovlige, og det er heller ikke ulovligt at se efter en måde at blokere annoncer på. Loven fastsætter, at computeren tilhører personen, og at denne person har ret til at begrænse hvilke scripts eller andet indhold der vises på og har adgang til systemet.

Gør annonceblokkere langsommere browsere?

Nogle mennesker, der bruger annonceblokkere, bemærker lidt af en afmatning, når det kommer til browserhastighed. Dette skyldes hovedsageligt, at softwaren skal sammenligne HTTP-anmodninger med den blokerede liste, som kræver lidt hukommelse.

De mest velrenommerede og effektive annonceblokkere bremser stadig ikke et system meget. Det er også værd at bemærke, at hastighedsproblemer muligvis kan udjævnes, da systemet ikke behøver at tage sig tid til at indlæse irriterende annoncer med båndbredde.

Er AdRemover legitim?

En større historie cirkulerede gennem medierne i 2018 vedrørende et antal falske annonceblokerende softwareprogrammer, der blev tilgængelige via Google Chrome. Du kan læse en sammenfatning af problemet på Newsweek.

AdRemover er bestemt en af ​​disse mistænkelige apps, der kan gøre mere skade end gavn ved at lække dine private oplysninger. Undgå AdRemover, hvis du vil beskytte dig selv. Hvis dit system allerede har AdRemover, skal du straks slette det og finde en anden annonceblokerende software.

Er der en adblock til Android?

Android-brugere har flere muligheder, når det kommer til at blokere annoncer. Disse inkluderer Ghostery, AdBlock Plus, AdAway og AdGuard.

Hvordan fungerer annonceblokkere?

Annonceblokkere fungerer ved at filtrere specifikt indhold i henhold til regler, der er angivet af selve programmet eller af brugeren. Som eksempler kan softwaren få besked om at forhindre, at Flash-animation indlæses, eller den kan instrueres i at blokere lyd- og videofiler fra Microsoft Word. Nogle annonceblokerende udvidelser er inkluderet i standardbrowser-pakker, men selvstændig software er også tilgængelig.

Mange af de mest sofistikerede versioner af annonceblokeringssoftware i dag indeholder sortlister over poster, der er blokerede og hvidliste over tilladte varer. Derudover kan de have filtre til regelmæssige udtryk, der blokerer alt, der er mærket “annonce.” Dette betyder, at pop-ups, bannere og auto-play-annoncer ikke vil blive set af brugeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me