Aplicació VPN d’Andon ProtonVPN

ProtonVPN és una aplicació VPN centrada en la seguretat i la privadesa per a Android. Si teniu un dispositiu Android i cerqueu un client VPN fiable i gratuït, l’aplicació VPN Android ProtonVPN és una de les millors opcions.
Exclusió de responsabilitat, l’aplicació ProtonVPN és compatible amb Android OS 5.0 i versions posteriors.


Amb un sol toc, podeu connectar-vos a centenars de servidors VPN de tot el món, veure llocs i contingut bloquejats i, a més, amagar la vostra adreça IP. Aquesta guia us mostra com utilitzar la VPN a Android amb l’aplicació mòbil de ProtonVPN. També proporciona una visió general de les diverses funcions que s’inclouen a l’aplicació ProtonVPN Android.

Tingueu en compte que ProtonVPN també admet el protocol estàndard OpenVPN, de manera que també podeu utilitzar ProtonVPN a Android amb qualsevol client OpenVPN. Feu clic aquí per aprendre a configurar OpenVPN a Android. Tot i això, l’aplicació ProtonVPN és la millor opció VPN d’Android, ja que admet el protocol IKEv2 més ràpid i fiable (i és un dels únics clients Android IKEv2 disponibles avui dia).

1) Per començar amb l’aplicació ProtonVPN Android, podeu descarregar-la directament des de Google Play Store.

Google Play VPN Android

La pàgina d’aplicacions de Play Store tindrà un aspecte així:

2) Un cop finalitzada la instal·lació, obriu l’aplicació.

3) S’obrirà el menú principal de l’aplicació. Si ja teniu un compte, introduïu les vostres credencials del compte ProtonVPN. Si encara no teniu cap compte, toqueu “Crea un compte nou”.

4) Un cop inicia la sessió a l’aplicació, s’obrirà la finestra principal de la llista del servidor. Hi ha diverses maneres de connectar-vos a servidors VPN. Tingueu en compte que diferents plans de ProtonVPN us proporcionaran accés a diferents servidors. Si teniu un pla bàsic o bàsic de pagament, tindreu accés a més servidors i servidors més ràpids. Podeu consultar l’accessibilitat del servidor per a cada pla aquí.

5) El primer mètode per connectar-se a un servidor és utilitzar el botó Connectar ràpidament. Per accedir-hi, toqueu el logotip circular de ProtonVPN situat a la part inferior dreta de la pantalla (al costat de “No connectat (No protegit)”. Quick Connect utilitza un algorisme complex que té en compte diversos paràmetres del servidor, de manera que us connectareu al servidor VPN més ràpid en funció de la vostra ubicació i de la càrrega del nostre servidor. També podeu optar per connectar-vos a un servidor aleatori.

6) El segon mètode per connectar-se és mitjançant la llista de països. La pestanya Països mostra els països disponibles als quals podeu connectar-vos. Podeu obrir qualsevol país i seleccionar manualment el servidor al qual voldreu connectar-vos o utilitzar el mètode de connexió ràpida del servidor més ràpid, que us connectarà al servidor més ràpid en funció de la vostra ubicació i la càrrega del servidor..

7) La tercera opció per connectar-se és utilitzar el mapa al qual podeu accedir tocant a la pestanya Vista del mapa. Feu clic a un país per connectar-vos automàticament al servidor més ràpid d’aquest país. Pessigant, podeu fer zoom i reduir.

8) En activar la característica Secure Core, els servidors que es mostren als Països i a les pestanyes Vista de mapes canviaran per servidors Secure Core. La funció Secure Core està disponible per als usuaris de Plus i Visionari. Podeu obtenir més informació sobre el nucli segur aquí.

9) També podeu crear un perfil de connexió a la pestanya Perfils. Podeu seleccionar algunes opcions per al perfil: sempre connectant-vos a un servidor més ràpid (utilitza l’algorisme de connexió ràpida) / servidor aleatori en un país determinat o connectant-vos sempre a un dels vostres servidors individuals seleccionats. Si configureu el perfil com a Valor predeterminat, el botó de connexió ràpida sempre es connectarà a aquest perfil en el futur i, si configureu l’aplicació per iniciar-se automàticament en l’arrencada del dispositiu, es connectarà automàticament al perfil predeterminat.

10) També podeu configurar un perfil per a servidors Secure Core. Amb Secure Core, podeu configurar manualment el país d’entrada i de sortida.

11) Tots els vostres perfils de connexió es poden accedir fàcilment tocant el logotip de ProtonVPN a la cantonada inferior dreta i mantenint premut un moment.

13) Quan intenteu fer la vostra primera connexió, heu de tocar el botó D’acord a la pantalla de sol·licitud de connexió.

14) Per desconnectar del servidor, feu lliscar el dit cap amunt per obrir el perfil de connexió i toqueu l’opció Desconnecta.

15) I això! Podeu obrir el menú complet de l’aplicació tocant al menú d’hamburgueses de l’extrem superior esquerre de la pantalla.

Si teniu problemes, no dubteu en contactar amb el nostre equip d’assistència aquí: https://protonvpn.com/support-form

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me