Com configurar VPN PPTP als encaminadors DD-WRT

En aquest tutorial us mostrarem com configurar VPN PPTP en routers DD-WRT, però primer anem a veure quins són els nostres requisits i recomanacions.


Requisits

Per configurar la VPN PPTP, necessitareu:

 1. Un compte CactusVPN. Si no en teniu, podeu provar els nostres serveis de forma gratuïta.
 2. El vostre nom d’usuari, contrasenya i adreça del servidor VPN VPN. Podeu trobar-los al vostre compte al nostre lloc web, anant a Configuració.

Recomanacions

 • El PPTP no és la millor opció per a la seguretat i privacitat en línia. Recomanem utilitzar OpenVPN.

Si encara voleu configurar manualment VPN PPTP manualment, seguiu pas a pas les instruccions següents:

Instruccions de configuració VPN PPTP

Per configurar el VPN PPTP als encaminadors DD-WRT, heu de fer servir el router amb el firmware DD-WRT i establir l’adreça IP local del router com a 192.168.1.1. Si us plau, comproveu si us podeu connectar a Internet via Wi-Fi des del router DD-WRT. També recomanem verificar la VPN al vostre PC / Mac per assegurar-vos que la vostra configuració de xarxa i ISP permeten connexions VPN PPTP.

Connecteu-vos al vostre encaminador. Per això, heu d’introduir al navegador la següent adreça: http://192.168.1.1 (Si no funciona, consulteu el manual del vostre enrutador per trobar quina és la direcció de passarel·la predeterminada). També heu de configurar la vostra connexió de xarxa per obtenir l’adreça IP automàticament si us connecteu al vostre enrutador mitjançant Ethernet.

Hi ha dues maneres diferents de configurar VPN PPTP en un encaminador DD-WRT. Trieu si voleu configurar PPTP mitjançant un script o sense utilitzar un script.

 • No hi ha cap guió
 • Utilitzant script
 1. Vés a la pestanya “Configuració” i després selecciona “Configuració bàsica” (1). Seleccioneu PPTP (2) al menú desplegable “Tipus de connexió”..

  A l’adreça IP del “Gateway (servidor PPTP)” (3) del servidor CactusVPN al qual voleu connectar-vos. Podeu trobar tots els servidors disponibles del vostre compte al nostre lloc web, anant a Configuració.

  Als camps “Nom d’usuari” (4) i “Contrasenyes” (5) introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenya VPN. Podeu trobar-los al vostre compte al nostre lloc web, anant a Configuració. Assegureu-vos d’utilitzar el vostre nom d’usuari i contrasenya VPN i NO les credencials del compte de lloc web (quina diferència hi ha?).

  Seleccioneu “Sí” (6) al costat de “Utilitzeu DHCP”.

  Configureu “Encriptació MPPE” (7) i “Reordenació de paquets” (8) a “Activat”. En algunes versions de DD-WRT també hi ha “xifrat PPTP”, que també es pot fer a “Activat”..

  Configureu “Mode d’accés doble” (9) i “Recepció IPTV” (10) a “No”.

  A la zona “Configuració opcional”, canvieu MTU per “Manual” (11) i escriviu el valor 1460 (12) al camp i configureu “STP” com a “Desactivat” (13).

  Al “Configuració de xarxa”, introduïu l’adreça IP del punt d’accés DD-WRT (14). Important, si es tracta del segon encaminador, heu d’establir una adreça IP local diferent de l’encaminador principal.

  Seleccioneu “Servidor DHCP” (15) al costat de “Tipus DHCP”.

  Servidor DHCP “Activa” (16).

  Assegureu-vos que la resta de configuracions es mostren a la nostra captura de pantalla.

  Feu clic a “Aplica la configuració” (17).

  Com configurar VPN PPTP en routers de DD-WRT: Pas 1

 2. Ara aneu a la pestanya “Seguretat” (17) i seleccioneu “Firewall” (18). Aquí, configureu “Firewall SPI” a “Desactivar” (19).Com configurar VPN PPTP en encaminadors DD-WRT: Pas 2
 3. Vés a “VPN Passthrough” (20) i selecciona “Enabled” (21) al costat de “PPTP Passthrough”. Feu clic a “Aplica la configuració” (22).Com configurar VPN PPTP als encaminadors DD-WRT: Pas 3
 4. Vés a la pestanya “Administració” (23). Desplaceu-vos cap avall i feu clic al botó “Reinicia el router” (24). Això reiniciarà el router.Com configurar VPN PPTP en routers de DD-WRT: Pas 4
 1. Vés a “Configuració” -> “Configuració bàsica” (1).Com configurar VPN PPTP en routers de DD-WRT: Pas 1
 2. Desplaceu-vos cap avall a “Configuració del servidor d’adreces de xarxa (DHCP)” (2) i Activa DHCP (3).
  Canvieu el DNS 1 (4) estàtic per: 8.8.8.8
  Canvieu el DNS estàtic 2 (5) a: 8.8.4.4
  Desactiva “Utilitza DNSMasq per a DNS” (6).

  Com configurar VPN PPTP en encaminadors DD-WRT: Pas 2

 3. Vés a la pestanya “Seguretat” (7) -> Conjunt “Firewall” (8) “Desactivat” per a “Firewall SPI” (9).Com configurar VPN PPTP als encaminadors DD-WRT: Pas 3
 4. Vés a la pestanya “VPN Passthrough” (10) i selecciona “Activa” per a “PPTP Passthrough” (11) i després fes clic a “Aplica la configuració” (12)..Com configurar VPN PPTP en routers de DD-WRT: Pas 4
 5. Vés al teu compte, fes clic al teu paquet i després fes clic a “Script per configurar el PPTP en un enrutador DD-WRT” i copia tot el text de la pàgina nova que s’obrirà.
 6. Torneu a DD-WRT i navegueu a Administració (13) -> “Comandes” (14) i enganxeu el codi al porta-retalls (15).Com configurar VPN PPTP en routers de DD-WRT: Pas 5
 7. Desplaceu-vos cap avall i feu clic a “Desa l’inici”.
 8. Vés a “Administració” -> A la part inferior de la pàgina trobareu la pestanya “Gestió” i feu clic al botó “Reinicieu l’encaminador” i feu-hi clic.
 9. Després de reiniciar el router, aneu a “Administració” (13) -> “Comandaments” (14).
  Tipus: / tmp / cactusvpn / vpn inici IP.ADD.RE.SS després feu clic a “Executar ordres”.
  Substitueix “ADREÇA IP”Amb la IP del servidor al qual voleu connectar-vos. Podeu trobar tots els servidors disponibles als detalls del paquet al vostre compte.

  Com configurar VPN PPTP als encaminadors DD-WRT: Pas 6

 10. Vés a cactusvpn.com i comprova si s’ha canviat la teva adreça IP.

Després de reiniciar el router PPTP al router DD-WRT, s’ha configurat. Podeu consultar la connexió a la pestanya “Estat” i seleccionar “WAN” des d’allà. L’estat d’inici de sessió ha de ser “Connectat”. Si es diu “Desconnectat”, feu clic al botó “Connecta” i espereu aproximadament 1 minut. Després d’això, s’ha d’establir la connexió. Podeu comprovar si esteu connectats a un servidor VPN si aneu a www.whatismyip.com i vegeu si canvieu la vostra IP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map