Preguntes freqüents sobre DNS intel·ligents |

Què és el DNS intel·ligent?


Smart DNS és un servei per evitar les restriccions i blocs en línia. No canvia la vostra IP i no xifra la vostra connexió com ara VPN, però ofereix una velocitat millor en veure contingut de vídeo. Està disponible en gairebé qualsevol dispositiu i us permet accedir a llocs web de diferents regions alhora sense haver de canviar cap configuració.

Com funciona Smart DNS?

Canviant la configuració DNS per adaptar-se als nostres servidors DNS intel·ligents. D’aquesta manera podem reagrupar les vostres dades. Aquesta tecnologia no canviarà la vostra IP.

El DNS intel·ligent afecta la meva velocitat?

Aquesta és una de les belleses d’aquesta tecnologia: gairebé no afecta la vostra velocitat.

La meva connexió serà xifrada?

No, amb Smart DNS totes les dades s’envien directament al dispositiu i no es xifren (tret que visiti un lloc https).

La meva IP s’amagarà o canviarà?

No. El DNS intel·ligent no canvia ni amaga la vostra IP.

Quin és el meu nom d’usuari i contrasenya del servei Smart DNS?

Utilitzem un altre mètode d’autenticació per al nostre servei de DNS intel·ligent perquè no tingueu cap contrasenya i nom d’usuari. En lloc d’això, utilitzem una clau única de DNS intel·ligent que heu d’utilitzar per iniciar la sessió al nostre programari. Aquesta clau és única i no hauria de ser compartida amb ningú. Si no utilitzeu el nostre programari per connectar-se a Smart DNS, heu de validar la vostra IP des del vostre compte al nostre lloc web, aquest és el nostre segon sistema d’autenticació.

Quants dispositius puc utilitzar simultàniament amb el meu servei Smart DNS?

Podeu utilitzar tants dispositius com vulgueu sempre que estiguin a la mateixa xarxa i tinguin la mateixa IP externa.

Què és un proxy HTTP transparent i què és un servidor intermediari DNS transparent?

És possible que no ho sàpigueu, però és possible que el vostre ISP estigui “distribuint” tot el trànsit web / http a través dels propis representants transparents.

Proxy HTTP transparent
El programa de traducció transparent (també conegut com a proxy / caché d’intercepció) està guanyant popularitat amb cada vegada més ISP. Amb un proxy HTTP transparent, l’usuari no hauria d’especificar cap detall del proxy al seu navegador ni a qualsevol altre lloc; tot el trànsit HTTP web es veurà sempre obligat a passar pel servidor intermediari. Es tracta d’interceptar paquets que normalment anirien directament als servidors web, i redirigir-los per passar pels seus servidors de proxy i després als servidors web.

Proxy DNS transparent
Alguns ISP utilitzen ara una tecnologia anomenada “proxy DNS transparent”. Amb aquesta tecnologia, interceptaran totes les sol·licituds de cerca DNS (port 53 TCP / UDP) i transmetran de forma transparent els resultats. Això us obliga efectivament a utilitzar les seves adreces DNS i no podeu canviar-les.

Què és el DNS dinàmic (DDNS) i per què hauria d’utilitzar-lo amb el meu servei Smart DNS?

Per dir-ho molt senzill: el DNS dinàmic (DDNS) és un mètode per validar automàticament la vostra adreça IP. Això ajuda si el vostre ISP canvia sovint la vostra IP. Per utilitzar-ho "cop de destral" necessitareu un servei DDNS actiu i un encaminador.

Per configurar un DNS dinàmic al vostre enrutador, seguiu aquest tutorial:

 1. Per poder validar la vostra adreça IP mitjançant DNS dinàmic amb el nostre servei, primer heu de tenir el vostre nom d’amfitrió DNS dinàmic. Si encara no en teniu, haureu de registrar un compte amb un proveïdor de DNS dinàmic. Activeu l’amfitrió abans de configurar-lo al router.
 2. Definiu el DDNS al vostre enrutador. Hauríeu de tenir instruccions del proveïdor de DNS dinàmics.
 3. Inicieu la sessió al vostre compte al lloc web de CactusVPN.
 4. Vés a Configuració -> Configuració de DNS dinàmics.
 5. Al “nom d’amfitrió”, introduïu el vostre nom d’amfitrió DNS dinàmic (comprovarem si aquest no s’utilitza ja) i feu clic a "Actualitza" botó.

Per què em demanes que valideixi la meva IP molt sovint?

Heu de validar la vostra IP cada cop que canviï. Això pot passar quan canvieu d’ubicació o si el vostre ISP us ofereix una IP dinàmica.

 1. Si utilitzeu serveis Smart DNS amb el programari CactusVPN, podeu configurar-lo per validar-lo automàticament la vostra IP. A la pestanya Configuració, configureu una opció de temps a la secció "Actualització IP cada".

 2. Podeu validar la vostra adreça IP des del vostre compte -> Configuració -> Valideu la vostra adreça IP, fent clic a "Validar la IP" botó.

  O podeu validar-la accedint a "Validar la IP" Enllaç, que podeu marcar i obrir en qualsevol moment per validar la vostra adreça IP.

 3. Si configureu el servei Smart DNS en un encaminador DD-WRT, seguiu aquest tutorial.

Puc utilitzar Smart DNS i VPN simultàniament?

No podeu utilitzar tant el VPN ni el servei Smart DNS al mateix temps que entren en conflicte entre ells.

En cas que esteu connectats a VPN i la connexió VPN es configuri amb el servei Smart DNS, el servei Smart DNS funcionarà, però l’inconvenient d’això és que l’adreça IP validada serà la IP del servidor VPN. Això vol dir que és molt probable que altres usuaris tinguin la mateixa IP validada alhora i això entrarà en conflicte amb la regió del lloc web configurada per l’usuari. Dit d’una altra manera, és probable que la regió del lloc web seleccionada sigui la que es carregui amb la vostra connexió Smart DNS.

D’altra banda, si teniu el dispositiu / xarxa configurat amb Smart DNS i, després, us connecteu a VPN en aquest dispositiu o xarxa, la connexió VPN ignorarà les adreces DNS que heu configurat al vostre dispositiu / xarxa. A més, el xifrat VPN afectarà la velocitat de la connexió a Internet i perdreu el major avantatge d’utilitzar Smart DNS.

Hi ha un sol cas quan és pràctic utilitzar els dos serveis alhora. Diguem que voleu que tots els dispositius de casa / oficina utilitzin el servei Smart DNS, però també necessiteu que alguns dispositius estiguin connectats a VPN. En aquest cas, la millor opció és configurar les nostres adreces DNS al router i tenir separats els dispositius que requereixen una connexió VPN a la VPN..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map