Preguntes més freqüents sobre la configuració del compte

Quina diferència hi ha entre el compte de lloc web de CactusVPN i el compte de serveis VPN, quin nom d’usuari i contrasenya faig servir?


Un compte és la combinació d’un nom d’usuari i una contrasenya.

Per utilitzar fàcilment els vostres serveis necessiteu dos tipus de comptes:

 1. Compte del lloc web de CactusVPN:
  Quan us registreu al nostre lloc web, obteniu el vostre compte web CactusVPN. Inclou la vostra adreça de correu electrònic com a nom d’usuari i una contrasenya. L’utilitzaràs per accedir al teu compte al lloc web cactusvpn.com i per iniciar la sessió a l’aplicació CactusVPN per a Windows, Android i iOS.

  Podeu gestionar el vostre lloc web de CactusVPN a la pàgina Detalls del compte.

 2. Compte de serveis VPN:
  Al ser client de CactusVPN podeu tenir diversos serveis, segons les vostres necessitats. Quan sol·liciteu un servei, es genera un nom d’usuari i una contrasenya separats (els podeu trobar al vostre compte al nostre lloc web). Aquest és el vostre compte de serveis VPN, que només correspon al servei adquirit. L’utilitzaràs per iniciar la sessió a la part VPN de l’aplicació CactusVPN per a macOS o quan es connecti als nostres servidors VPN mitjançant una connexió creada manualment. Podeu gestionar els vostres comptes de serveis VPN a la pàgina Configuració.

Reprenem: teniu un compte de lloc web de CactusVPN i diversos comptes VPN i / o Smart DNS que corresponen als vostres serveis VPN / Smart DNS. Tots els vostres comptes VPN / DNS intel·ligents s’adjunten al compte del lloc web de CactusVPN.

He oblidat les credencials d’inici de sessió del meu compte al lloc web de CactusVPN

Aneu a Restablir la vostra pàgina de contrasenya, introduïu la vostra adreça de correu electrònic, confirmeu que no sou un robot i premeu “Enviar”. Rebrà un correu electrònic per confirmar que voleu restablir la vostra contrasenya. Feu clic al botó “Restableix la vostra contrasenya” des del correu electrònic. Se us enviarà a una pàgina web on podeu canviar la vostra contrasenya.

Com puc canviar l’adreça de correu electrònic associada amb el compte del lloc web de CactusVPN?

Per canviar l’adreça de correu electrònic del vostre compte CactusVPN, inicieu la sessió al vostre compte al lloc web i aneu a El meu compte -> Contrasenya del compte.

Com canviar el nom d’usuari del servei VPN?

El nostre sistema ha creat automàticament el nom d’usuari de VPN. I normalment sembla un grup aleatori de lletres i números. Us donem la possibilitat de canviar-la per una de més “humana” per facilitar-ne la memòria. Per això, aneu al vostre compte -> Configuració -> Nom d’usuari de VPN & Contrasenya.

Al quadre “Detalls d’inici de sessió VPN” trobareu un camp titulat “Introduïu nom d’usuari nou”. Simplement introduïu el nom d’usuari desitjat i premeu el botó “Canvia el nom d’usuari” al costat.

Obteniu més informació sobre les diferències entre el compte de lloc web de CactusVPN i el compte de serveis VPN.

Com canviar la meva contrasenya del servei VPN?

El nostre sistema ha creat automàticament la vostra contrasenya VPN. I normalment sembla un grup aleatori de lletres i números. Us donem la possibilitat de canviar-la per una de més “humana” per facilitar-ne la memòria. Per això, aneu al vostre compte -> Configuració -> Nom d’usuari de VPN & Contrasenya.

A la "Nom d’usuari de VPN & Contrasenya" trobareu el quadre "Canvia la contrasenya" enllaç. Després de fer-hi clic, apareixeran dos camps de text. Heu d’omplir aquests camps amb la nova contrasenya. Introduïu la mateixa contrasenya als dos camps. Després d ‘això, feu clic a la tecla "Canviar la contrasenya" botó.

Important: La contrasenya hauria de tenir entre 4 i 24 caràcters i pot contenir només lletres i números.

Obteniu més informació sobre les diferències entre el compte de llocs web de CactusVPN i el compte de serveis VPN.

Com actualitzar / rebaixar el servei?

Seguiu aquest tutorial.

Com canviar el cicle de facturació?

Contacteu amb nosaltres.

Quant trigaré a activar els serveis després de pagar?

Segons la nostra experiència, podem dir que si pagueu amb targetes de PayPal i de crèdit / dèbit, el compte s’activarà en diversos minuts. Si utilitzeu altres mètodes de pagament, pot trigar fins a 48 hores fins que verifiquen la vostra transacció i transferiu els diners.

Si compro un compte VPN premium que millora la velocitat?

A la nostra Prova de VPN gratuïta oferim accés complet als nostres serveis. L’únic límit per a és el temps que podeu utilitzar-lo: només 24 hores. De manera que la velocitat serà la mateixa que utilitzeu els mateixos servidors. Per augmentar la velocitat, podeu provar de millorar la vostra connexió amb el vostre ISP i experimentar amb diferents protocols (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). El PPTP ha de ser el més ràpid.

Tinc una factura no pagada però no vull pagar-la.

A menys que cancel·leu un servei, el sistema crearà una nova factura cada cicle de facturació. Però no és obligatori. Si ja no voleu utilitzar els nostres serveis, només haureu de cancel·lar el vostre servei.

Puc configurar una subscripció amb targeta de crèdit / dèbit?

Una subscripció amb targeta de crèdit es crea automàticament un cop pagada la primera factura amb una targeta de crèdit. Per cancel·lar la subscripció només cal cancel·lar el servei.

Com canviar la targeta de crèdit / dèbit predeterminada?

Per canviar la targeta de crèdit per defecte, teniu dues opcions:

 1. Vés a les targetes de crèdit desades del teu compte al nostre lloc web. Podeu afegir-hi la vostra nova targeta.
 2. Podeu seleccionar l’opció "Introduïu a continuació la informació de la targeta nova" de la factura (si ja en teniu). Després d’això, afegeix la nova targeta i fes clic "Presentar".

Com cancel·lar la meva subscripció a la targeta de crèdit / dèbit?

Si suprimiu els detalls de la vostra targeta de crèdit / dèbit, no s’aplicaran els pagaments automàtics i haureu de pagar les factures manualment.

Per suprimir la targeta de crèdit o de dèbit predeterminada, inicieu la sessió al vostre compte i aneu a Targetes de crèdit desades.

Si voleu deixar d’utilitzar el nostre servei, només heu de cancel·lar el servei abans de fer el pagament. Si cancel·leu el servei, no es carregarà la vostra targeta de crèdit / dèbit.

Com cancel·lar la meva subscripció a PayPal?

Per cancel·lar la subscripció a PayPal, seguiu el tutorial oficial de PayPal.

Com esborrar / cancel·lar el meu compte?

Inicieu la sessió al vostre compte, aneu a Subscripcions i feu clic a "Sol·licita cancel·lació".

On puc trobar el meu nom d’usuari i contrasenya VPN i la clau de DNS intel·ligent?

Inicieu la sessió al vostre compte al nostre lloc web i aneu a Configuració -> Nom d’usuari de VPN & Contrasenya.

Per trobar la clau de DNS intel·ligent que inicieu la sessió al vostre compte al nostre lloc web, aneu a Configuració -> Credencials d’accés a l’aplicació.

Com funciona el descompte per paquets?

El descompte per paquets s’aplica a la segona subscripció que compreu, sempre que la vostra primera subscripció es mantingui activa. Per exemple, si actualment disposeu d’un servei VPN o Smart DNS, podreu adquirir el segon amb un descompte que s’aplicarà cada cicle de facturació en renovar el segon servei. Si cancel·leu el primer, haureu de pagar el preu complet del que queda en renovar-lo el següent cicle de facturació.

El descompte per paquets només està disponible per a subscripcions noves i no s’aplicarà només per renovar la vostra subscripció actual als nostres serveis, i només podreu obtenir el descompte si la segona subscripció que adquireix tingui el mateix preu o inferior..

Només rebràs aquest descompte en subscripcions amb el mateix cicle de facturació o si el cicle de facturació per a la segona és inferior al de la primera subscripció. Per exemple, no podeu optar al descompte del paquet d’una subscripció anual si la vostra subscripció inicial es factura mensualment, però si la vostra subscripció inicial es factura anualment, podeu rebre el descompte del paquet a la segona, fins i tot si es factura mensualment..

Els serveis comprats amb els descomptes de paquets no es poden transferir a altres comptes. Si voleu afegir la segona subscripció en un compte diferent, podeu aprofitar-ne la nostra "Porta un amic" la promoció, tant tu com el teu amic, tindran un mes gratuït de serveis de CactusVPN.

El descompte de paquets no s’aplica automàticament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu comprar diverses subscripcions alhora i us enviarem una factura amb el descompte aplicat.

La vostra segona subscripció es facturarà cada cicle de facturació al mateix preu, sempre que també tingueu la primera subscripció activa.

El descompte per paquets no està disponible al 3r, 5è, 7è abonament, etc. Només està disponible a la segona subscripció i als vostres 4, 6, 8 etc.

Si voleu comprar més de 10 subscripcions, oferim grans descomptes, en funció del nombre total de subscripcions que vulgueu comprar. Convindria contactar amb nosaltres abans de realitzar la compra, per tal de comentar més detalls.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map