18 millors alternatives de tor per a navegació anònima


Hi ha infinitat de raons per les quals la gent utilitza Tor o planifica un canvi a una alternativa Tor. A més, només volen l’anonimat a Internet, mentre que d’altres pensen accedir a la part més profunda d’Internet.

Abans de pujar al carro de banda, heu de saber-ho. Tor o qualsevol altra alternativa Tor no proporciona el xifrat de punta a punta. Només dirigeix ​​la vostra adreça IP a milers de relés, cosa que fa difícil identificar la vostra ubicació real.

Tor és excel·lent en dirigir la vostra activitat a Internet mitjançant diferents capes de ceba. Però tot i així, no és segur.

Per a la navegació anònima, Suggeriria un servei de VPN fiable ja que compleix la promesa de mantenir les activitats ocultes a ISPs, pirates informàtics i agències de vigilància.

Per què necessiteu alternatives Tor?

Tor va ser considerat una vegada com el millor navegador del mercat per proporcionar anonimat als usuaris. La repressió de l’FBI va fer que s’utilitzés la seva credibilitat i degut a que els consumidors d’internet van començar a cercar alternatives al mercat.

Utilitzar el tor en un escenari així es pot considerar com anar de cap a la balma del lleó. És per això que és important tenir en compte les alternatives de tor, ja que ningú vol que els proveïdors d’intercanvi d’identificació del trànsit a Internet.

Sí, de fet, hi ha una gran varietat d’opcions per triar. No obstant això, no totes les alternatives de tor proporcionen el tipus de seguretat i privacitat que es mereix. Per això, heu d’anar amb compte al seleccionar-ne un.

Important: No podeu realitzar activitats com (streaming en HD) i (descarregar / pujar, compartir fitxers P2P) amb Tor.

Per què considereu una VPN com Tor alternativa?

Hi ha alternatives de tor disponibles per a la navegació anònima. Entre ells es troba una xarxa privada virtual (VPN). És la millor alternativa de tor amb prou facilitat amb les funcions que ofereix.

Mantenirà la vostra activitat oculta a Internet i us proporcionarà seguretat contra amenaces cibernètiques. Això és una cosa que Tor i altres alternatives de Tor no es podran aconseguir a partir d’ara.

Amb una VPN el vostre trànsit a Internet que s’envia és xifrat. Una VPN garanteix que les vostres dades siguin segures i, a més, emmascara la vostra adreça IP. Pot simular un canvi en la vostra ubicació geogràfica, similar a una alternativa de tor.

VPN implementa el xifrat de punta a punta. Tot i que encara hi ha el risc que un pirata informàtic sigui explotat per un individu, però no us heu de preocupar. A causa del xifrat, totes les dades de trànsit apareixen com a valor i es fan inútils.

18 millors alternatives de tor per a navegació anònima

Aquestes alternatives de tor proporcionen l’accés a la web profunda amb un complet anonimat. Per a una persona corrent, pot ser difícil trobar la millor alternativa per al tor.

Per tant, aquí teniu una llista d’alternatives de tor que poden competir amb el déu-pare. Aquesta llista es va formar després de les investigacions exhaustives realitzades per trobar les millors alternatives de tor que poden proporcionar accés a contingut amb privadesa completa.

1. Xarxa privada virtual (VPN)

Xarxa privada virtual (VPNs) és l’alternativa de tor més avançada que permet als usuaris ser anònims. Característiques com “Kill-Switch” i “xifrat d’alt grau” el converteixen en l’opció més convincent com a alternativa de torrent.

Proporciona seguretat completa per a la navegació anònima. No és possible l’ús d’una VPN per accedir al web profund. Encara necessitareu un navegador que us permeti accedir al web profund.

És vital conèixer els avantatges i els contres d’utilitzar una VPN amb tor. Els proveïdors VPN més populars que podeu utilitzar són ExpressVPN i NordVPN.

Avantatges d’utilitzar una VPN

 • Una VPN xifra tots els paquets de dades.
 • Amaga la vostra adreça IP real que es filtra a ISP o a pirates informàtics.
 • Manté la velocitat d’internet mentre descarrega o transmet.
 • VPN canvia la vostra ubicació real per evitar que se li faci un seguiment d’ISP o de vigilància.
 • Accediu a contingut, llocs web i canals censurats en diferents països.

Descarrega ara:

2. Desconnectar

Desconnectar, una extensió de privadesa, és una de les millors alternatives de tor que es poden utilitzar per identificar els llocs web que emmagatzemen la vostra informació i deixar-los. Alguns exemples són Facebook, Google i Twitter. Desconnectar està disponible per a Windows, Android i iOS amb diferents paquets de preus i membres.

Un cop hàgiu instal·lat i activat el Desconnecta al vostre navegador, veureu el nombre de sol·licituds de seguiment bloquejades a cada lloc web que visiteu. Els rastrejadors bloquejats estan indicats amb color verd. Els seguidors desbloquejats que provenen dels llocs web es mostren amb el color gris.

La funció facilita la visualització i la comprensió del nombre de sol·licituds bloquejades en cada visita del lloc web. Per a una extensió del navegador, és digne d’estar a la llista d’alternatives de tor.

La desconnexió pot no bloquejar tota la sol·licitud de seguiment. Per exemple, YouTube i Flickr, que no funcionaran ni mostraran pàgina trencada si les sol·licituds de seguiment estan bloquejades. Aquests llocs web es desbloquegen de manera predeterminada i no es recomana interceptar-los.

Descarrega ara:

3. Navegador de privadesa èpic

En tercer lloc, a la llista d’alternatives de torres hi ha Epic. És un navegador privat senzill i fàcil d’utilitzar; varia la velocitat de la xarxa i ofereix una privadesa completa. Epic bloqueja la fuga de la vostra adreça IP per cert WebRTC.

Té un proxy xifrat que amaga les vostres dades d’un proveïdor de serveis d’Internet (ISP). Aquest proxy xifrat també us manté segur a la xarxa pública. Epic mostra els seguidors de dades que us fan un seguiment i us permet bloquejar-los.

Cap altra extensió ofereix el bloqueig de scripts i funcions d’empremtes dactilars (com les dades del llenç d’imatge) excepte Epic. Disposa de protecció integrada contra scripts de seguiment, cookies de seguiment i altres ginys de tercers, xarxes d’anuncis i agents de seguiment.

Descarrega ara:

4. Firefox Focus

Firefox Focus és l’última incorporació a la llista de millors alternatives de tor desenvolupades per Mozilla Foundation and Corporation. Està disponible en plataformes com iOS i Android, tot i que Android utilitza Blink Engine en lloc de Gecko Engine.

Tot i que l’estètica i els gràfics de Firefox Focus són generalment agradables. A més, protegeix les dades dels indisponibles de les agències de vigilància i ciberdelinqüents. La telemetria del programari també està habilitada de manera predeterminada que ajuda a Mozilla fer un seguiment dels perímetres d’ús; malauradament, està desactivat a Firefox Klar.

Ha introduït una funció per aturar el seguiment d’anuncis i bloquejar els seguidors socials. Habiliteu l’opció us oferirà una experiència poc compromesa d’internet sense frenar la velocitat i la sessió enregistrada pels seguidors. L’Android té algunes funcions exclusives, que inclouen la llista de diversos intrusos d’anuncis bloquejats al lloc web que vau navegar.

Descarrega ara:

5. Navegador valent

Brave Browser és un jugador més petit i comparativament més recent a les alternatives de Tor, és un navegador de codi obert basat en Chromium desenvolupat per Brendan Eich, cofundador del projecte Mozilla. Té el navegador centrat en la privadesa que bloqueja totes les activitats de seguiment de llocs web mentre amaga la vostra identitat a Internet.

No a Windows? No cal tenir por. Aquesta alternativa de tor és compatible entre plataformes i està disponible com a llançament estable en Android, Linux, iO, etc. També bloqueja totes les sol·licituds de seguiment d’anuncis intrusius de llocs web.

Juntament amb això, hi ha un sistema gratificant anomenat “Pagament valent” que premia els editors per compensar el bloqueig de l’anunci. A més, s’associen a DuckDuckGo, un motor de cerca molt conegut i centrat en la privadesa que millora la vostra experiència anònima a Internet.

Descarrega ara:

6. Navegador Yandex

Yandex és un altre navegador que serveix com a una de les alternatives més antigues de la llista. Escaneja automàticament Internet per evitar programari maliciós i us proporciona protecció contra diferents tipus de programari maliciós sense tenir en compte el lloc web que visiteu.

També és capaç de bloquejar els llocs web fraudulents que protegeix les vostres contrasenyes, dades de la targeta de crèdit i fa més segurs els vostres pagaments en línia. El navegador Yandex impedeix que tercers facin el seguiment de la ubicació i del comportament durant la navegació.

La característica que la converteix en la millor alternativa de Tor, és l’anonimat; amaga la vostra adreça IP real i utilitza la tecnologia DNSCrypt que xifra el trànsit del sistema de noms de domini. Tot i això, aquesta opció ha de ser habilitada des de la configuració del navegador.

Descarrega ara:

7. Navegador Psiphon

Psiphon és el setè candidat a la llista d’alternatives. És senzill d’utilitzar, té multi-screening i commutació de servidors. Fa servir uns quants procediments per garantir la vostra protecció a la xarxa. Psiphon depèn de VPN i SSH per proporcionar als seus clients accés a Internet fins i tot en regions restringides.

Psiphon us protegiria del proveïdor d’internet. Fins i tot, oculta a les autoritats governamentals que simplement estan assegudes per que cometi un error. Psiphon fins i tot dissimula la teva adreça IP.

Aquesta és una alternativa gratuïta. També està disponible a Android i iOS i ofereix funcions de seguretat premium.

Descarrega ara:

8. PeerBlock

Peerblock és una resposta recomanable als espies quadrats que us segueixen. És una de les alternatives més importants per evitar que algú us faci un seguiment. Us anima a controlar el nombre de persones amb les que us connecteu al web.

Al mateix temps, heu d’estar atents perquè Peerblock és incapaç d’evitar que tots els rastrejadors us segueixin. Tot i que no pot bloquejar tots els rastrejadors, no deixa de ser una de les alternatives de tor més utilitzades a Internet. El millor de tot és que Peerblock està disponible gratuïtament.

Descarrega ara:

9. Whonix

Whonix us proporcionarà la seguretat que cerqueu i, a més, segueix funcionant amb Linux. El nivell de seguretat que proporciona la converteix en una de les millors alternatives de torització. Cobrirà la vostra adreça IP quan estigueu al web i es treballarà dins d’una màquina virtual.

Utilitza un nou sistema anomenat “Whonix-Workstation” que segueix funcionant en un marc privat. Whonix destaca dues interfícies del sistema virtual. Un d’ells, interfereix amb el Web mitjançant NAT que contacta amb el marc Tor. La resta de la interfície del sistema es combina amb una LAN virtual.

Descarrega ara:

10. Globus

Globus és una altra d’aquestes alternatives de tor que se sap que utilitzen servidors VPN per mantenir ocultes les vostres activitats d’internet. El vostre trànsit s’amaga i fa que el seguiment de tercers no pugui fer el seguiment de les vostres activitats.

El navegador Globus també protegeix contra el programari maliciós mitjançant el navegador Tor. Un pirata informàtic sol utilitzar programari maliciós per accedir al vostre sistema. A més, et protegeix contra tot el programari maliciós. Si feu servir el programari Tor també ajuda a desbloquejar llocs web.

Aporta anonimat i seguretat en línia premium. Correspon a l’usuari seleccionar la ubicació del servidor VPN. Aquest programari també és compatible amb molts sistemes operatius.

Descarrega ara:

11. restes

Es tracta d’un sistema operatiu en viu que es considera una de les millors alternatives de tor. Les cues es poden iniciar en qualsevol dispositiu mitjançant una memòria USB o un DVD. Consisteix en aplicacions preconfigurades integrades que permeten utilitzar el navegador web, editors per a la imatge, client de missatgeria instantània, suite d’oficines i so..

Amb aquesta alternativa de tor, els usuaris poden navegar per Internet de forma anònima i també poden evitar la censura. Acaba absolutament qualsevol rastre a l’ordinador que heu utilitzat. Mitjançant les eines criptogràfiques és capaç de xifrar els vostres fitxers, correus electrònics i fins i tot missatges instantanis.

Descarrega ara:

12. Tox

Tox és una de les primeres alternatives de Tor per a aquells que volen alta seguretat per a les seves converses amb els amics. És un protocol de missatgeria instantània i de trucada de vídeo que implementa el xifrat de punta a punta.

Tox no és un substitut substitut de Tor, però pot donar administracions informants. Ofereix missatges de missatgeria privada i codificada, videoconferència i trucades que fins a cert punt són fàcils d’entendre. L’objectiu principal d’aquesta alternativa de tor és proporcionar una seguretat de comunicació de fàcil accés.

Descarrega ara:

13. Freenet

Freenet es comparteix per contradir la supervisió com I2P. Es situa en el 13è lloc de la llista d’alternatives de tor. Freenet utilitza els mateixos instruments P2P per apropiar la recollida d’informació per transmetre i mantenir les dades, però, aïlla l’arranjament dels conceptes de la interfície d’interès i l’estructura del sistema..

És l’alternativa Tor principal, utilitza la plataforma peer-to-peer per a publicacions i publicacions resistents a la censura. Aquesta alternativa utilitza la tecnologia P2P per enviar i emmagatzemar la informació, té protocols separats per a la interacció dels usuaris i l’estructura de la xarxa.

Freenet ofereix dos tipus de seguretat, Darknet i OpenNet. L’OpenNet permet a l’usuari connectar-se casualment amb altres usuaris i DarkNet permet als usuaris connectar-se únicament amb els usuaris amb els quals han canviat les claus públiques en el passat.

Aquest navegador no té un servidor central que dificulta la pirateria del seu sistema. La manca de servidor central li dóna un increment en punts que possiblement podria convertir-lo en una de les millors alternatives de tor. Abans d’ordenar i emmagatzemar les dades, es xifra de manera que sigui impossible de explotar els hackers.

Descarrega ara:

14. I2P

L2P també s’anomena Projecte d’Internet invisible. És una completa xarxa anònima en què es poden utilitzar aplicacions per enviar missatges de forma anònima i segura. Es tracta d’una xarxa dins d’una xarxa que proporciona protecció contra el seguiment de tercers com els ISP.

Utilitza xifratge de punta a extrem que fa que la comunicació estigui assegurada en aquesta xarxa. Els missatges enviats mitjançant aquesta xarxa estan inclosos en quatre capes de xifrat. No només això, fins i tot els extrems són identificadors criptogràfics

L’objectiu principal d’I2P és evitar que es produeixin atacs. Els usuaris més comuns d’I2P són periodistes, persones oprimides, denunciants, activistes, així com persones mitjanes preocupades per la seva privadesa.

Descarrega ara:

15. Fanal

La llanterna és una aplicació de producte per a una àrea de treball que transmet accés ràpid, sòlid i segur als llocs i aplicacions bloquejats. Aquesta és una altra incorporació a la categoria de millors alternatives de Tor.

Linterna és nova, ja que utilitza els servidors més ràpids de Geo millorat per augmentar la velocitat de navegació. Us dóna la possibilitat de reproduir contingut HD de manera immediata.

Linterna us proporciona un accés continu a la web oberta mitjançant una sèrie de sistemes per deixar de control el control i els tallafocs. S’accedeix directament a diferents metodologies si es tanquen algunes passarel·les.

El grup de dissenyadors de Lantern sempre ajusta i revisa els procediments depenent de la condició de bloqueig. L’entrada del client és senzilla per a Linterna, amb nous llançaments que fusionen les propostes i tendeixen a preocupar-se.

16. Freepto

Freepto és la millor opció per triar al mercat d’alternatives de tor, específicament per als usuaris de Linux. Dóna als pirates informàtics un enfocament poc complicat d’impartir fàcilment com Tor. És qualsevol cosa fàcil d’utilitzar i l’enfocament més ràpid per obtenir informació codificada.

Freepto és una excel·lent alternativa de Tor que amaga la vostra identitat durant la navegació en línia. Fa que el seguiment sigui difícil per als seguidors. Proporciona encriptació i programari que són capaços de proporcionar alta seguretat.

Freepto és el millor navegador per als activistes que volen saltar-se de la vigilància del govern. És portàtil i es pot executar directament des d’un port USB. Xifra automàticament les dades emmagatzemades al disc USB.

17. Subgraf OS

El Subgraph OS està dissenyat per combatre els atacs de programari maliciós i les vulnerabilitats de la xarxa. Aquesta alternativa de Tor té una forta mitigació dels atacs que protegeix les aplicacions i el sistema operatiu principal.

Inclou seguretat endurida del nucli que protegeix contra els atacs. El Subgraph OS també té un tallafoc d’aplicació que detecta i notifica a l’usuari qualsevol connexió de sortida inesperada per part de les aplicacions.

El subgraf OS es codificava mitjançant el llenguatge de codificació go-lang. Té integració Tor integrada que permet a aplicacions delicades comunicar-se a través de la xarxa Tor.

Descarrega ara:

18. SO de Ipredia

El navegador del sistema operatiu Ipredia és la millor alternativa Tor per als usuaris de Linux, ja que la majoria de navegadors no us permetran accedir al web profund. És un sistema operatiu estable i potent que xifra i anonimitza tot el trànsit de la vostra xarxa.

És una xarxa anònima que utilitza una capa que proporciona seguretat a les aplicacions sensibles a la identitat durant la comunicació.

IprediaOS ofereix encaminador I2P, client IRC anònim, client de correu electrònic anònim, client BitTorrent anònim i també podeu trobar anònims (llocs i2p).

Descarrega ara:

Conclusió

Abans de la pirateria, Tor era l’eina més popular per fer cerques anònimes. Les millors alternatives de Tor eren la necessitat que permetia navegar per internet de forma anònima. Aquestes alternatives no només bloquegen el seguiment fet per ISP i tercers, sinó que també us proporcionen protecció contra el programari maliciós.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map