Com amagar la vostra adreça IP? Permanentment


Navegar casualment per Internet no significa que no se us faci un seguiment, el vostre ISP fa el seguiment de les vostres activitats. Heu deixat els vostres rastres al lloc web que havíeu visitat abans d’arribar a aquest, els visitants poden accedir a la vostra informació al quadre de comentaris de la publicació que heu respost; no podreu visitar el lloc web que conté les vostres sèries de televisió preferides ja que es troba en un regió diferent inaccessible de la vostra ubicació.

Els ciberdelinqüents encanten de veure-us en el seu radar d’èxit, teniu una il·lusió que sigueu anònims mentre navegueu per la web i tot això es produeix quan no teniu cap protecció per ocultar la vostra adreça IP i el pitjor dels casos, ja ho sé des d’on llegeixes aquest article consultant la teva adreça IP.

Què és una adreça IP?

El vostre ISP assigna una “identitat numèrica única” a cada dispositiu connectat a Internet anomenat adreça IP (Protocol d’Internet). La vostra adreça IP es transmet als servidors en els quals vàreu iniciar la sessió i als que vau visitar, la qual cosa elimina el concepte de com es fa el seguiment de la vostra activitat a Internet. Aquesta informació conté la vostra informació;

 • Ubicació
 • País
 • ciutat
 • codi ZIP
 • Longitud & latitud

Tanmateix, la comunicació entre dispositius d’una xarxa està habilitada. Es pot aclarir el concepte considerant-los com identificadors del sistema.

L’adreça IP són bits confidencials que contenen la vostra informació a mesura que dirigeixen les ubicacions dels sistemes a què s’assignen. La ubicació física del dispositiu en interfície és que les dades són la informació necessària per al protocol d’Internet per establir la comunicació. Són nombres de 32 bits, es poden escriure entre 0 i 255, entre dues dècimes i alguns exemples són:-

Exemple d’adreça IP vàlida

 • 123.231.121
 • 8.8.8.8: adreça IP signada per Google.
 • 140.236.214.77 – Adreça IP assignada a la Universitat de Harvard.

Per tant, serà una decisió lògica i sensata ocultar la vostra adreça IP en aquesta època en què els fraus a Internet es produeixen només a un clic. Seguiu anònim, denegueu prohibicions IP, visualitzeu els vostres episodis preferits a Netflix i jugueu el vostre videojoc favorit del vostre col·legi.

A continuació es mostren els mètodes detallats sobre com podeu usar el vostre “mantell d’invisibilitat“Per ocultar la vostra adreça IP i volar per tot el món d’Internet, sense que ningú us noti.

Truqueu al proveïdor de serveis d’Internet

Hi ha dos tipus d’adreces IP que t’assigna el vostre ISP, IP estàtica i IP dinàmica. Una IP estàtica és difícil de canviar ja que el vostre ISP ha de passar per un mètode llarg, de manera que la majoria d’adreces IP signen els seus usuaris amb una adreça IP estàtica. Demaneu al vostre ISP un canvi d’adreça IP. Si ho fan, tens la sort que altrament no.

Un altre mètode és reiniciar el mòdem. Aquesta pertorbació amb el vostre ISP fa que se us assigni una nova adreça IP. Això només funciona en els IP dinàmics de cas, però es reinicien al cap d’unes hores. A continuació, es detallen alguns procediments per a desactivar el vostre enrutador:

Sistema Windows connectat a través de cable

 1. Obriu l’indicador d’ordres com a administrador.
 2. Escriviu “ipconfig / release”Sense cometes i premeu Enter.
 3. Escriviu “ipconfig / renovar”Sense cometes i premeu Enter.
 4. Apagueu l’ordinador.
 5. Desactiveu tots els commutadors.
 6. Desconnecteu el mòdem.
 7. Deixeu les coses tal com estan.
 8. Reinicieu el sistema.

Sistema Windows connectat mitjançant encaminador

 1. Inicieu la sessió al portal d’administració del router.
 2. Allibereu la vostra adreça IP.
 3. Apagueu el sistema.
 4. Desactiveu tots els commutadors.
 5. Desconnecteu el mòdem.
 6. Deixeu les coses tal com estan.
 7. Reinicieu el sistema.

Aquests són els mètodes detallats sobre com podeu canviar la vostra adreça IP, però, ocultar la vostra adreça IP és completament diferent.

Amagueu una adreça IP amb una VPN

El que fa una VPN és que simplement dirigeix ​​els paquets de dades mitjançant un protocol de túnel xifrat. Aquest protocol protegit està encapsulat amb propietats de seguretat, que produiran la interrupció instantània de la connexió si es produeix alguna pertorbació. Protegeix tota l’activitat web inclosa la vostra activitat en altres aplicacions. A més de xifrar les dades, fins i tot emmascara la vostra adreça IP.

Alguns avantatges d’utilitzar una VPN es mostren de la següent manera:

 • Millora la seguretat.
 • La censura cessa.
 • Defensa contra ciberatacs.
 • La velocitat d’Internet obté un impuls, ja que el vostre ISP augmenta la seva amplada de banda a un ritme inferior.

Una VPN assigna noves adreces IP als sistemes connectats a ella. Quan us connecteu a una VPN, se us assigna una adreça IP diferent de la vostra real. La vostra adreça IP real s’utilitzarà per a connectar-se a una VPN mentre que el que navegueu serà traficat des de la vostra xarxa privada. En resum, ara utilitzeu la nova adreça IP a la qual t’assignà el VPN amb l’adreça IP oculta.

Utilitzeu servidor intermediari

Els servidors intermediaris actuen com a moderadors en l’encaminament dels paquets de dades. Connecten la vostra informació, interceptant el trànsit. El vostre sistema envia la vostra sol·licitud al servidor intermedi que crea la vostra sol·licitud i retorna el lloc web sol·licitat. Ara, tot el que dius que faci el servidor intermediari, ho fa actuant com a mirall pel mig. Dit d’una altra manera, la vostra adreça IP es manté encoberta per l’adreça IP del servidor proxy.

El més sorprenent dels servidors de proxy és que es van connectar des de qualsevol lloc del planeta. Per exemple, voleu accedir a un lloc web amb el servidor principal de Nova Zelanda. El seu contingut està prohibit per a les adreces IP ubicades fora de Nova Zelanda. Us connecteu a un servidor intermediari basat en Kiwi i enhorabona. És, pràcticament, un nou Zeelander ara i podeu accedir a aquest lloc web per a tots els propòsits i propòsits.

Els servidors intermediaris s’utilitzen principalment per obtenir contingut bloquejat per motius geològics i restriccions d’IP. Encara així, els servidors de proxy encara no són tan eficients com les VPN. Una VPN conté moltes capes de seguretat mentre que els proxies són vulnerables, fins i tot, a xifrar les vostres dades. L’ús d’un servidor intermediari per ocultar la vostra adreça IP és el mètode més arriscat fins ara.

Un servidor intermediari emmascara la vostra adreça IP, però el trànsit podria afectar les agències governamentals i els llocs web on vau iniciar sessió gràcies a Adobe Flash i JavaScript. No baixeu ni torxeu fitxers d’una altra manera, heu d’introduir la vostra pròpia fossa.

Lectura addicional: diferència entre VPN i proxy

Utilitzeu el navegador Tor

com funciona el tor
Abreviada com “El Router de la ceba“És un programari freeware, dissenyat per la Marina dels Estats Units, que utilitza el principi d’encaminament de la ceba rebent la vostra sol·licitud a diversos servidors de tot el món xifrant-la a cada node. Et connecta de manera anònima amb servidors controlats per voluntaris repartits pel planeta. Per tant, se li assigna una nova adreça IP cada vegada que la sol·licitud és rebuda a qualsevol servidor nou. La vostra adreça IP i les seves activitats són literalment incapaços de rastrejar, ja que permeten un anonimat complet.

Un dels avantatges principals d’utilitzar Tor és que teniu habilitat per accedir a aquells llocs web inaccessibles als navegadors normalitzats. Tor conté la seguretat més forta, però arribareu a la zona de perill quan us atrevireu a accedir als llocs web, és a dir, web obscura, per a la qual Tor s’utilitza popularment. Els mercats de drogues, els homes de lloguer amb atacs, els llocs web que venen armes, la pornografia il·legítima, les ubicacions caníbals són alguns exemples del que s’accedeix a la web fosca, a través de Tor, òbviament..

No et preocupis. La vostra adreça IP està protegida quan s’utilitza Tor, tret del fet que realitzi una transacció il·legal al web fosc. Protegeix les activitats que es realitzen dins del navegador web del client Tor.

Baixeu i instal·leu Tor Browser

Visiteu l’enllaç anterior, instal·leu-ho i navegueu. És tan fàcil. Alguns consells són:

 • No torrent sobre Tor.
 • No activeu els complements del navegador.
 • No obriu els documents descarregats mitjançant la connexió en línia.

L’inconvenient més gran de Tor és la seva velocitat. Com que la vostra sol·licitud es troba des de tot el planeta entre diferents nodes fa que la navegació a través de Tor sigui molt lenta. Un altre aspecte de l’ús de Tor és que els autoritaris vigilen la vigilància a causa del seu prejudici i la seva utilització amb finalitats que es consideren il·legals per a les societats i el comportament humà normal. Per tant, utilitzar Tor és una de les maneres eficients d’amagar la vostra adreça IP.

Us heu escollit el mètode per tal d’ocultar la vostra adreça IP. La meva recomanació serà optar per una VPN tenint en compte les millors opcions de seguretat i emmascaratge disponibles entre les tres opcions descrites anteriorment.

Lectura addicional: Tor Vs VPN (comparació)

Connexió a Wi-Fi pública

La connexió a qualsevol Wi-Fi públic quan sortiu a fora canviarà / ocultarà la vostra adreça IP del dispositiu amb què esteu connectant.

No és eficaç ni eficaç, igual que utilitzar dades mòbils. Hi ha moltes vulnerabilitats mentre es connecta a una xarxa Wi-Fi pública. El 2015 es van robar i perdre més de mig milió d’informació personal i registres confidencials a causa de la connexió a qualsevol xarxa Wi-Fi oberta enganyosa.

Alguns passos a realitzar abans de connectar-vos amb qualsevol xarxa Wi-Fi pública són:

 • Tingueu al dia el vostre antivirus. – Detecta malwares recentment codificades.
 • Actualitzeu el sistema i el navegador: les versions anteriors dels navegadors i el vostre sistema operatiu poden proporcionar una llacuna per als hackers per atacar les vostres dades.
 • Habilita un tallafoc: us ajudarà a estar atent al trànsit dirigit cap a dins i cap a fora del dispositiu.
 • Utilitzeu llocs web xifrats SSL: això permet que totes les dades que envieu a qualsevol lloc web xifrat amb SSL romanen privades.
 • Si us heu connectat intencionadament a través de Wi-Fi pública, elimineu qualsevol tipus d’informació sensible del dispositiu amb què estigueu connectats.
 • Desactiva el compartir.
 • No inicieu sessió a llocs web com Paypal o aquells que us facilitin serveis bancaris i transaccions en efectiu.

Nota: No feu cap transferència de diners.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map