Consells sobre seguretat per a empreses intel·ligents


Les empreses modernes estan davant les majors amenaces de ciberseguretat i incompliments de dades. També ha crescut l’ús de dispositius mòbils personals en l’entorn empresarial. La necessitat d’un negoci és transmetre dades confidencials entre diferents punts finals sense comprometre la privadesa, la seguretat i el compliment.

La preocupació principal és per a les empreses privades que la informació confidencial estigui a l’abast dels empleats amb els seus telèfons. Per tant, protegir aquesta informació per a smartphones per a empreses requereix consells sobre seguretat intel·ligents. Els empleats que no són conscients d’utilitzar un telèfon mòbil de forma segura en un entorn empresarial poden costar pèrdues financeres a les empreses.

Va ser revelat mitjançant una investigació realitzada per Lookout i Ponemon Institute

El 67% de les organitzacions van patir una incompliment de dades com a resultat dels empleats que utilitzaven els seus telèfons mòbils per accedir a les dades de l’empresa.

Per garantir que les dades corporatives siguin segures i segures en el dispositiu personal dels empleats, els consells sobre seguretat empresarial per a telèfons intel ligents solen ser essencials. Els pirates informàtics i els venedors de dades també orienten les dades personals dels empleats del telèfon. Fins que no configureu capes de seguretat essencials, el vostre telèfon intel·ligent és extremadament vulnerable a un pirateig i incompliment.

A continuació es mostren els consells sobre seguretat per a telèfons intel·ligents empresarials que us ajudaran a protegir les dades de l’empresa.

Configureu les opcions de neteja remota i ubicació

Els telèfons intel·ligents són portàtils, és per això que els empleats els prefereixen també per treballar. Tanmateix, es poden perdre o robar fàcilment. La seguretat dels telèfons intel·ligents està en risc degut a la importància de la configuració d’un esborrat remot i les opcions d’ubicació.

La instal·lació d’aplicacions de seguiment pot descobrir el telèfon en cas que es perdi o es robi. Aquestes aplicacions ofereixen esborrar informació sensible de forma remota. Si el telèfon acaba en mans d’un home dolent, almenys aquestes aplicacions asseguren l’eliminació de dades personals i informació comercial dels telèfons.

Ambdós i Android tenen una opció per localitzar el dispositiu en cas que el substituïu o el perdreu. També poden esborrar la informació si el teu gadget se’ls roba perquè ningú pugui accedir a les dades. Els usuaris de l’iPhone poden ajudar-vos a Trobar el meu telèfon.

Seguiu els passos següents per habilitar aquesta opció:

  • Vés a Configuració
  • Busqueu iCloud
  • Activa “Cerca el meu telèfon”

Els usuaris d’Android poden accedir al Gestor de dispositius Android. Per habilitar el seguiment d’aquest gestor,

Per a Andorides

  • Inicieu l’aplicació
  • Enllaça-ho al compte de Google
  • Seguiu les indicacions que us proporciona

Mantingueu el sistema actualitzat

L’actualització del vostre telèfon intel·ligent amb les versions recents és important i si feu servir un sol telèfon per a la vostra feina i informació personal, aleshores serà necessari. Cada dispositiu llança actualitzacions de programari noves a intervals regulars.

És el que heu de fer baixar aquestes actualitzacions de programari per al vostre telèfon intel·ligent. La majoria de nosaltres mostrem mandrosa en descarregar aquestes actualitzacions, però són essencials perquè tenen les darreres actualitzacions de seguretat. Aquestes actualitzacions també garanteixen que el dispositiu funciona amb un nivell òptim.

Assegureu la vostra xarxa

Els proveïdors de serveis d’Internet (ISP), els hackers, els estafadors i els anunciants estan interessats en les vostres dades. Tant si es tracta de dades personals com comercials, s’està controlant i pot comprometre’s. En cas que no tingueu ni idea de protegir la vostra xarxa, és realment lamentable.

Les dades presents en PC o telèfon intel·ligent poden ser llegides per qualsevol si no estan xifrades. Assegureu la vostra xarxa mitjançant una VPN, ja que totes les vostres comunicacions es produeixen al dispositiu mòbil. El millor consell de seguretat per a empreses per a empreses és xifrar les dades mitjançant una VPN. Protegirà les teves dades i millorarà la privadesa del telèfon intel·ligent.

Et permetrà navegar per internet amb llibertat, exclòs qualsevol bloqueig. Una VPN amaga les vostres activitats en línia i us fa anònims. Proporcionarà seguretat a les dades empresarials xifrant-les en un formulari que no es pugui llegir. Per tant, no haureu de preocupar-vos que les vostres dades siguin estafades o utilitzades.

Instal·leu només les aplicacions (aplicacions) de fonts de confiança

Una persona de negocis que tingui dades sobre un telèfon intel·ligent, és important que només hagi de comprar de botigues d’aplicacions legítimes, com ara Google Play Store, Apple iTunes i Microsoft Store. Heu d’investigar l’aplicació i els seus editors. Eviteu instal·lar aplicacions d’aplicacions que no siguin del mercat.

D’altra banda, és important que també instal·leu l’aplicació VPN però de fonts de confiança. Els usuaris d’Android condueixen al dispositiu al menú Configuració i deseleccionen l’opció “Fonts desconegudes”. Abans de fer clic a l’opció “instal·lar” només cal veure les revisions i les valoracions de l’aplicació concreta que està a punt de descarregar.

Si les revisions de l’aplicació són prou satisfactòries, llegiu la política de privadesa de l’aplicació. Per exemple, esteu a punt de descarregar un joc que requereixi accés als vostres contactes. Aleshores, heu de pensar abans de descarregar-ho, és per això que caldria que un joc accedís als vostres contactes. Si això us resulta sospitós o dubtós, resistiu-vos a baixar l’aplicació.

Assegureu-vos la xarxa Wi-Fi

La majoria de les persones que inclouen empleats comercials poden accedir a informació sensible a través d’una xarxa Wi-Fi pública, però la seguretat de la xarxa Wi-Fi s’ignora completament. El mètode preferit pels pirates informàtics i els estafadors és quan una persona accedeix a informació sensible a través d’una xarxa insegura.

Qualsevol persona que conegui la tècnica de visualització pot accedir a la informació enviada mitjançant Wi-Fi pública. Poden piratejar el vostre sistema i els furtors de dades podran robar-vos les dades. No només hi ha WiFi pública pública, sinó que si la connexió a Internet de casa utilitza la contrasenya feble, es pot produir intrusió.

Utilitzeu una aplicació VPN per a la seguretat empresarial d’un telèfon intel·ligent. Proporcionarà el màxim xifratge possible que xifrarà el vostre trànsit i dades d’internet. Una VPN també el protegirà tant en xarxa oberta com a casa. A més, faciliteu la contrasenya de la vostra xarxa Wi-Fi a casa perquè ningú pugui passar la seva autenticació.

Aneu amb compte amb la pesca

L’augment d’ús dels telèfons intel·ligents no és sens dubte útil, però tot i això només comporta riscos possibles. La majoria de vegades, a causa del feble coneixement dels empleats, les dades de l’empresa sofreixen pèrdues. Els empleats podrien fer clic en els enllaços dels correus electrònics anomenats correus electrònics de phishing que condueixen principalment a llocs web perillosos.

Per a la seguretat del telèfon intel·ligent empresarial, és important que primer comproveu la legitimitat de l’adreça web abans de fer-hi clic. Eviteu fer clic en enllaços sospitosos i breus si no ho heu sol·licitat. Els nefastos enllaços de cerca al correu electrònic o als missatges de text solen ser una estafa per atraure les dades personals en un telèfon intel·ligent.

Els atacants cibernètics utilitzen tècniques d’enginyeria social per crear enllaços que siguin o bé per retirar diners de vosaltres, robar-vos dades d’identitat i empreses o comptes de targeta de crèdit. Aquí heu d’estar atents perquè fins i tot un antivirus sofisticat pot evitar protegir-vos d’aquests atacs de pesca.

No compartiu la ubicació

El seguiment d’ubicacions genera molt de preocupacions sobre la privadesa, com qualsevol pot endinsar-se al vostre parador. Segons els experts en seguretat, és gairebé impossible evitar el seguiment de la ubicació. Hi ha diverses maneres de fer que els tercers puguin fer un seguiment independentment de quina ubicació, inclosos els metadades transmesos de telecomunicacions i dades, registrats al telèfon.

El responsable de l’estratègia de seguretat de SentineIOne (una companyia de seguretat informàtica), Jeremiah Grossman, va dir: “Per a la gran majoria de la gent i la gran majoria de circumstàncies, els beneficis que obtenen de compartir el seu lloc per sobrepassen els riscos que hi pot haver, ”

Per a les persones que utilitzen els seus telèfons intel·ligents per a negocis, la seguretat esdevé una gran preocupació. Si compartiu la ubicació del vostre telèfon intel·ligent, podreu ajudar les agències policials a supervisar els vostres moviments, oferint als pirates informàtics la possibilitat de col·locar-se i permetre que els anunciants us puguin fer un seguiment. Si no utilitzeu una VPN, compartir la vostra ubicació no us aportarà res bo.

Si el seguiment d’ubicació s’utilitza de manera descuidada, pot perjudicar la vostra privadesa. Per seguretat, heu d’evitar compartir la ubicació públicament o desactivar el seguiment d’ubicacions. Google us permet compartir la vostra ubicació en llocs de xarxes socials com Twitter o Facebook. Per tal de protegir les dades empresarials del vostre telèfon intel·ligent per seguretat, només envieu la vostra ubicació al destinatari previst.

Xifra les dades sensibles

El millor consell per a la seguretat dels telèfons intel·ligents per a un empleat que treballa amb qualsevol tipus de dades sensibles és protegir les dades xifrant-les. Com ara el xifratge de disc complet per a ordinadors Windows garanteix que les vostres dades no seran compromeses. Un tipus similar de xifrat ja està disponible per als usuaris de telèfons intel·ligents.

Per als usuaris d’Android, Google explica el xifrat com:

El xifratge de disc complet és el procés de codificació de totes les dades dels usuaris en un dispositiu Android mitjançant una clau xifrada. Un cop xifrat un dispositiu, totes les dades creades per l’usuari es xifren automàticament abans de comprometre-les al disc i totes les lectures desxifren automàticament les dades abans de tornar-les al procés de trucada..

Si sou el propietari d’un lloc web d’empresa, sense dubte, protegir el vostre lloc amb HTTPs per tal que ningú pugui accedir a les dades entre el navegador i el servidor web. Totes les dades es xifren quan s’accedeix a un lloc amb HTTP. Per als usuaris d’un telèfon intel·ligent, és important que només visiti llocs que estiguin protegits amb certificat SSL.

Conclusió

Anunciants, proveïdors de telefonia mòbil, govern, pirates informàtics fan el seguiment de les vostres activitats en línia. A més, les aplicacions desagradables que roben dades i altres amenaces automatitzades no queden enrere en arriscar la seguretat i la privadesa en línia del vostre dispositiu.

Els telèfons intel·ligents contenen molta informació sensible. La pèrdua del telèfon o el robatori poden provocar pèrdues de dades de treball confidencials. Així, els consells sobre seguretat dels telèfons intel·ligents indicats en aquest article us ajudaran a generar una bona seguretat en el gadget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me