Els 5 millors gestors de contrasenyes 2018


Gairebé cada dia els usuaris han de fer front a la increïble quantitat de contrasenyes per iniciar la sessió a diferents plataformes. Per recordar la contrasenya, la majoria de les persones utilitzen contrasenyes similars o frases senzilles que poden memoritzar-la. Ambdós passos no són bons per a la seguretat del seu compte.

Per millorar la seguretat de les credencials, és important utilitzar els millors gestors de contrasenyes que mantenen la informació protegida. Genera una contrasenya segura per a un i redueix la possibilitat de ser piratat. Els gestors de contrasenyes actuen com a funció de gatekeeper digital des del vostre navegador i omplen els detalls d’inici de sessió a cada lloc web que visiteu.

El que heu de fer amb el millor gestor de contrasenyes és simplement mantenir la contrasenya principal del gestor i tenir-ho a càrrec del propi gestor de contrasenyes. Primer us expliquem per què un administrador de contrasenyes és tan essencial.

Per què s’ha d’utilitzar el gestor de contrasenyes??

Hi ha possibilitats de ser piratejat si no utilitzeu una contrasenya forta i única per als vostres comptes. Una contrasenya ha de constar de lletres, símbols i números de barreja superior i inferior que la facin completament segura. Els que no segueixen directrius similars, és una invitació perquè els ciberdelinqüents piratin els seus comptes.

Segons una investigació, el 55% dels usuaris utilitzen una contrasenya similar per als seus comptes socials i bancaris. En cas que, si algun compte es pirata, revelarà la informació de la resta de comptes.

Tanmateix, si utilitzeu contrasenyes diferents per a cada compte, hi ha probabilitats que no siguin tan forts com haurien de ser. Una altra cosa que els usuaris no canvien la seva contrasenya a temps. A causa d’aquestes raons, l’ús del millor gestor de contrasenyes existeix i protegeix les vostres dades dels pirates informàtics i dels informadors.

Coses a tenir en compte per a un gestor de contrasenya?

Mentre escolliu el gestor de contrasenyes, cerqueu diverses funcions de seguretat, especialment l’encriptació, l’ompliment automàtic i l’autenticació de dos factors.

Xifrat de les credencials d’inici de sessió, instal·lació en diversos dispositius per a un sol compte i es poden emmagatzemar diverses contrasenyes. Un gestor de contrasenyes fiable cada cop genera una contrasenya nova i forta, també actualitza el programari de manera puntual.

La funció d’emplenament automàtic conserva el número de la targeta de crèdit i altra informació que sovint usi; us ajuda a emplenar els formularis en línia de forma ràpida i senzilla.

Els millors gestors de contrasenyes

LastPass

Els pirates informàtics no han pogut desxifrar cap contrasenya, ni tan sols els empleats de LastPass no poden desxifrar els detalls. Tot i així, hi ha possibles possibles evidències de la contrasenya principal. Tot i que cap de les dades es va robar encara, LastPass va enviar la notificació a tots els usuaris per actualitzar la seva contrasenya principal.

pas passat

LastPass omple formularis i detalls de la targeta de crèdit, genera una contrasenya segura i té una forta sincronització de dades. Emmagatzema noms d’usuari i contrasenyes juntament amb altres dades que heu configurat per recordar-les. És el millor gestor de contrasenyes ja que comprova contínuament el progrés de la privadesa en línia i us indica les àrees on cal fer millores.

Autenticació multifactor: Per assegurar-vos que el vostre compte LastPass sigui segur, utilitzeu 2FA. Hi ha dues maneres de fer-ho. El primer mètode us envia un codi pel qual podeu iniciar la sessió al vostre compte LastPass. El segon mètode descarrega l’aplicació que genera un codi de sis dígits, que podeu canviar al cap de cada 30 segons, de manera que els números no seran mai similars. Ambdues maneres fan que els pirates pirates accedeixin al vostre compte LastPass.

Generador de contrasenya: Una altra característica de LastPass és l’eina generadora que crea contrasenyes llargues més complexes, impossibles de piratejar. A més, podeu triar la longitud i els tipus de caràcters perquè siguin pronunciables. A continuació, deseu la nova contrasenya a la volta sense deixar la pàgina actual del registre I on esteu.

És a dir en qualsevol lloc: L’extensió LastPass s’instal·la quan inicieu la sessió a la volta de LastPass des de qualsevol navegador. Això pot produir problemes si no teniu permís d’instal·lar extensions en algun equip sense permís. Així, LastPass ofereix als seus usuaris premium que descarreguin IE Anywhere i el desin en un drive thumb.

Quan s’utilitza, dóna accés complet a la funció del programa sense dependre d’una extensió del navegador. Aquest és el millor gestor de contrasenyes que permet el seu ús en navegadors fora de marca dels quals no existeix cap extensió. Segurament, utilitzar una computadora pública és una mala idea, però us sorprendrà saber que IE Anywhere no deixa rastres en el sistema de fitxers o el registre..

Dashlane

Dashlane es demostra com el millor gestor de contrasenyes per diverses funcions. És fàcil d’utilitzar, té funcions de compartir contrasenya. A més, és capaç de canviar totes o un nombre de contrasenyes seleccionat amb un sol clic, un informe de força de contrasenya i estableix un contacte d’emergència al vostre compte.

dashlane

Cartera digital: Això us permet emmagatzemar pagaments en línia a la cartera en línia del Dashlane. A causa de l’ompliment automàtic de les compres en línia es fa ràpid i fàcil. A més, us allibera de les preocupacions d’emmagatzemar tipus de pagament als llocs en cas que el lloc web es pirat.

Seguretat: La seguretat és la primera prioritat de Dashlane. Utilitza xifratge AES-256, que és el xifrat més fort del món fins ara. Les vostres dades xifrades es poden emmagatzemar localment al nostre dispositiu o es poden sincronitzar amb tots els vostres dispositius.

Per obtenir més protecció, podeu habilitar l’autenticació de dos factors. L’accés a les vostres contrasenyes emmagatzemades requereix l’ús d’una contrasenya principal que no es conserva enlloc.

Canviador de contrasenya: Dashlane ara ofereix la funció de canviador de contrasenyes que els situa a distància de la competició. Aquesta característica recent us permet actualitzar totes les vostres contrasenyes, cosa que us permetrà estalviar temps tot seguint les vostres contrasenyes.

RoboForm

RoboForm és un gestor de contrasenyes basat en web que ofereix als seus usuaris que inicien la sessió des de qualsevol dispositiu habilitat per Internet i després accedeixin a les seves contrasenyes. Ha estat considerat un líder en la indústria des de fa molt de temps. RoboForm és un programari fàcil d’utilitzar que permet iniciar sessió, guardar contrasenyes i recuperar les contrasenyes desades.

roboform

Funcions d’estalvi automàtic: Es pot desar automàticament informació personal, com ara adreces, noms, aniversari juntament amb les contrasenyes.

Opció d’autenticació multifactor: Aquesta característica de RoboForm permet als usuaris assegurar-se que només els dispositius registrats poden accedir a un compte. Inclou tres tipus de factors de maquinari o de software, una contrasenya o una pregunta de seguretat i una exploració d’empremtes digitals o de retina. Per habilitar aquesta característica caldrà la presència d’almenys dos factors per iniciar la sessió al compte RoboForm.

Seguretat: No hi ha dubte que la funció basada en la web de RoboForm és força convenient, però pot fer que els pirates informàtics i altres persones no autoritzades puguin explotar el gestor de contrasenyes. Per als usuaris de RoboForm, l’emmagatzematge en núvol i en línia només és una opció i poden optar per emmagatzemar informació només en un PC per millorar la seguretat.

KeePass

És una plataforma de codi obert i totalment gratuïta. S’ofereix xifrat de punta a extrem que utilitza un fort xifrat AES-256 amb autenticació de hash Sha-256. KeePass emmagatzema les vostres contrasenyes a l’ordinador portàtil, dispositiu mòbil o escriptori.

Keepass

KeePass és un gestor de contrasenyes fort i personalitzable que pot funcionar en diverses plataformes modernes d’escriptori i mòbils. No obstant això, és força tècnic, perquè els usuaris no tècnics poden sentir-se intimidats per ell. Per afegir la integració del navegador, hi ha disponibles complements.

Generador de contrasenya: KeePass reemplaça automàticament cada vegada que introduïu una nova contrasenya amb un generador de contrasenyes. També us permet configurar molts paràmetres per ajustar el generador de contrasenyes.

El generador de contrasenyes també us permet generar contrasenyes sota demanda. La funció generadora de contrasenya de KeePass trenca la quarta categoria de puntuació i us permet incloure caràcters espacials i caràcters de gran valor ANSI com ü i Ñ.

Contrasenya del tipus automàtic i de l’aplicació: El KeePass no capta les credencials automàticament quan inicieu la sessió per protegir llocs però ho fa de forma semiautomàtica. Omple automàticament les credencials mitjançant una característica anomenada Tipus automàtic. Per completar les credencials desades, aquesta característica simula literalment escriure al teclat.

Sincronització de bases de dades: KeePass gestiona la seva base de dades en emmagatzematge local i no al núvol, com hem esmentat anteriorment. Quan es conserven dades localment es redueix al mínim la possibilitat d’incomplir dades.

1 Paraula clau

La llista de cinc millors gestors de contrasenyes finalitza amb 1Password. És capaç de generar una contrasenya més dura. Pot emmagatzemar informació privada que no sigui contrasenyes. La verificació en dos passos també està habilitada en aquest gestor de contrasenyes.

Garantia de devolució de 30 dies | Disponible per a Windows, Android, Mac i iOS |

1 paraula clau

Ús compartit de la contrasenya segura: Aquest és el millor gestor de contrasenyes per a tu si compartiu les vostres contrasenyes amb membres de la família, amics i col·laboradors. És important preocupar-te per compartir una seguretat de les contrasenyes. Protegir totes les vostres contrasenyes només per còpia d’enganxar les dades d’inici de sessió en un missatge de correu electrònic o en correu electrònic no té sentit. 1Password us permetrà compartir les contrasenyes de forma segura amb els altres usuaris de 1Password.

Torre de guaita: 1Password té aquesta sorprenent característica anomenada Watchtower que comprova les vulnerabilitats conegudes dels seus llavis i us avisa quan cal canviar una contrasenya. Si detecta qualsevol lloc web com a vulnerable, així ho notificarà immediatament perquè pugueu actualitzar la contrasenya.

Conclusió

Per a la seguretat i privacitat en línia, les contrasenyes són el més important que s’han de protegir alhora i els gestors de contrasenyes. L’elecció del millor gestor de contrasenyes és important perquè un administrador de contrasenyes protegirà totes les vostres dades significatives. Tots els gestors de contrasenyes donen experiència diferent els uns dels altres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map