Millor VPN gratuït de Chrome: extensions: 2020 amagat


Hi ha milers de raons que m’han obligat a escriure sobre problemes de privadesa amb Chrome. Si esteu mirant, el que podria orientar el trànsit per una altra IP i permetre-vos l’accés desbloquejat a Chrome.

L’únic que tenen aquestes VPN, però el 95% de les extensions VPN a Chrome basades en Proxies. (Tots ells no són VPN reals.)

Tan! aquest tema es divideix en dues seccions:

 • Extensió de proxy gratuïta per a Chrome (no protegirà el trànsit d’Internet)
 • Clients VPN legítims (proporcionarà xifrat de fins a 256 bits)

Introducció en profunditat:

Chrome és el navegador d’Internet que domina 2.000 milions d’usuaris des de dispositius mòbils i d’escriptori. El nivell de rendiment de crom que es manté entre els altres és excepcional.

Tot i així, els usuaris de Chrome es converteixen en víctimes de ciberatacs que van compondre una VPN per a Chrome una elecció essencial per als usuaris per assegurar el navegador segur de la gamma de ciberdelinqüents.

En aquestes condicions, en què els hackers i ISP estan implicats en el seguiment sense parar d’usuaris pel seu interès. Generalment, la gent creu que tenir una millor VPN Chrome gratuïta és l’opció principal.

L’únic motiu que ve en la ment dels usuaris mentre es considera una extensió VPN gratuïta.

 • No hi ha cap requisit de pagament perquè una VPN el faci servir.

D’alguna manera aconsegueix proporcionar una connexió a Internet aïllada.

Tot i això, tenir una internet independent no és suficient per protegir les vostres dades. T’ajudaria si tinguessis un túnel xifrat de 256 bits per fer que les teves dades no es descodifiquin per a agències de vigilància i pirates informàtics.

A continuació, es detallen els problemes de VPN Chrome gratuïts que no podeu permetre amb l’ús d’internet.

 • Fa un seguiment de la vostra web i, posteriorment, comparteix amb ISPs i agències.
 • Comprometrà la seguretat de les vostres dades perquè no xifra el trànsit.
 • El seu objectiu és destruir l’experiència de navegació dels usuaris amb anuncis.

Hi ha moltes raons que proclamen que la millor VPN per a Chrome és l’exigència dels usuaris d’Internet ja que la tecnologia és accessible per als pirates informàtics i que utilitzen contra els usuaris.

Penseu-ne un segon, si un navegador com Chrome no és segur, significa que la vostra presència en línia està en perill. Dit d’una altra manera, un navegador dubtós pot desviar el trànsit a ISP, i que la vostra identitat visible sigui un radar per a pirates informàtics i ciberdelinqüents..

Aquests són els components que els ISP i els informadors de dades consideren empremtes per accedir al vostre dispositiu.

 • Adreça IP real.
 • Informació personal.
 • Hora i ubicació actuals.
 • Especificacions del vostre dispositiu i navegador.

Per escapar del seguiment d’ISP i hackers de les vostres activitats web. Necessiteu la millor VPN per a Chrome per salvaguardar les vostres activitats en línia regularment. VPN fa una entrada xifrada per transferir els vostres paquets de dades amb més deteniment.

A més, una VPN de Chrome us ajudarà de moltes altres maneres, de la següent manera.

 • Accés al contingut bloquejat i a la biblioteca de canals dels Estats Units.
 • Transmissió buffer gratuïta de programes de TV i pel·lícules en versió (UHD).
 • Assistència als clients Bit Torrent per descarregar i carregar fitxers amb anonimat.

Aleshores, què més podríeu exigir a una VPN?

D’altra banda, podeu llegir detalladament sobre els clients VPN de confiança per realitzar diverses activitats.

Millor VPN gratuït de Chrome per ocultar dades

A continuació, es mostren les extensions de VPN de Chrome que han obtingut tanta audiència a causa del seu preu i nivell de xifrat que proporcionen als seus clients.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN és un dels millors VPN per a Chrome, ja que ha ocupat la privadesa de l’usuari. La VPN utilitza el xifrat AES de 256 bits per aturar la interferència dels ISP i dels hackers. A més, utilitza les claus DHE-RSA de 4.096 bits, protegides per un algorisme SHA-512, el doble dels estàndards bancaris.

La VPN afirma tenir una política restringida de registre, que l’usuari d’internet no pot tenir amb VPN Chrome gratuïta. Significa que ExpressVPN només manté els registres dels servidors i que les dates dels usuaris es connecten amb ells i això no afecta la seguretat. A més, evita que els seguidors d’anuncis accedeixin a les vostres dades privades mentre navegueu per Internet.

ExpressVPN està disponible a la botiga web de Chrome com a extensió VPN, amb més de 300.000 usuaris i una taxa de puntuació de 4 estrelles. Ofereix compatibilitat Tor, que és una característica concedida de la capa de seguretat que millora la vostra experiència anònima. ExpressVPN està disponible en diversos dispositius com Windows, Mac, Linux, iOS i Android.

Característiques:

 • Navegació ràpida i anònima
 • Atenció al client les 24 hores del dia (correu electrònic i xat en directe)
 • 1.700 servidors més de 90 països més
 • Suport en streaming i torrenting
 • Encriptació AES de 256 bits, el millor estàndard de xifratge
 • Garanties de devolució de 30 dies

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN ofereix una protecció de tallafocs en núvol i un ús il·limitat de dades que el converteixen en la millor VPN gratuïta de Chrome. Els usuaris de Chrome poden desbloquejar llocs web i millorar la seguretat en línia mitjançant la instal·lació de l’extensió dotVPN.

Segons l’informe de Chrome Web Store, dotVPN té 500.000 usuaris i una taxa de puntuació de 4 estrelles. Utilitza xifratge de claus de 4096 bits que és el doble dels estàndards bancaris moderns. Proporciona accés a llocs restringits, aplicacions de VoIP i és extremadament fàcil d’utilitzar.

DotVPN protegeix la privadesa en línia i bloqueja totes les connexions entrants no registrades, inclosos els atacs DDoS i els sniffers de paquets.

Característiques:

 • Navegació per internet anònima
 • Amplada de banda il·limitada
 • 12 ubicacions virtuals
 • Canvi de servidor il·limitat
 • Accés segur a la xarxa pública

+ Afegeix a crom

3. ZenMate

zenmate-vpn

ZenMate té una xarxa dispersa de servidors de proxy altament segurs que ofereixen protecció xifrant la informació. Si utilitzeu aquest crom VPN gratuït no afectarà la velocitat d’internet. També està disponible la seva versió premium que ofereix funcions més efectives.

Sovint ha estat anomenada veritable “solució de ciberseguretat”. La millor VPN de crom gratuïta proporciona accés a Internet sense restriccions, seguretat Wi-Fi i privadesa a Internet. ZenMate protegeix la vostra privadesa de les analítiques de llocs web, dels anuncis de bàners, dels pirates informàtics i de les xarxes socials.

Quan us connecteu a una xarxa pública, ZenMate garantirà la seguretat en línia. Un cop instal·leu l’extensió ZenMate Chrome, el navegador serà vulnerable a segur. Funcionarà automàticament sempre que utilitzeu un navegador Chrome.

Característiques:

 • Bloquejar programari maliciós
 • 30+ servidor VPN
 • No hi ha fuites DNS
 • Eviteu el seguiment

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = en ”] + AFEGIR A CROM [/ botó]

4. VPN de Hola

hola-vpn

Hola VPN és un altre VPN gratuït de Chrome que protegeix la vostra xarxa. Els usuaris de Chrome que es preocupen massa per desbloquejar alguns llocs i, a continuació, Hola VPN és la decisió correcta. Es diferencia del servei VPN normal perquè el trànsit passa pels usuaris en lloc de la xarxa de servidors que fa que la teva pista IP sigui dura.

Hola Unblocker té gairebé 129 milions d’usuaris que naveguen per Internet amb seguretat amb llibertat. Permet navegar per la web sense censura i veure vídeos amb el mínim buffering. Els usuaris d’Hola poden navegar per la web de forma segura, privada, excloent lliurement les restriccions geogràfiques i el bloqueig.

Hola pot funcionar en tots els teus dispositius i fins i tot en diversos dispositius alhora. És una VPN gratuïta per a Chrome que té un procés poc complicat d’instal·lar. Pot ser que Hola no funcioni amb tots els llocs, però és gratuïta i encara hi ha accessibles molts llocs web.

Característiques:

 • Sense límit d’amplada de banda
 • Sense publicitat
 • Desbloqueu llocs web

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = en ”] + AFEGIR A CROM [/ botó]

5. VPN de CyberGhost

La VPN de Cyberghost és capaç de bloquejar 260 milions d’intents de seguiment, 210.000 llocs desagradables i 150 milions d’anuncis amb 850 servidors en 30 països. És fàcil d’instal·lar i és fàcil d’operar, la VPN CyberGhost té més d’11 milions d’usuaris a tot el món i es troba entre la VPN gratuïta per a la llista de Chrome.

El trànsit de dades dels usuaris es xifra en xifrat AES de 256 bits. L’extensió VPN CyberGhost us permet navegar en línia sense por de la vigilància massiva, dels pirates informàtics i del seguiment en línia. Ofereix protecció automàtica de commutacions automàtiques, DNS i protecció contra IP.

CyberGhost promet proporcionar la màxima velocitat possible. Pot connectar fins a 5 dispositius simultàniament. Aquesta VPN utilitza protocols OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP i no guarda els registres. És una VPN gratuïta, però si voleu accedir a les funcions de seguretat avançades, actualitzeu el servei premium.

Característiques:

 • Fàcil d’instal·lar
 • Xifrat AES de 256 bits
 • Amplada de banda il·limitada
 • Eviteu la geo-restricció
 • Navegació sense anuncis

[color color = “verd” size = “” type = “square” target = “” link = “”] + AFEGIR AL CROM [/ botó]

6. Escut Hotspot

Hotspot Shield té més de 500 milions de descàrregues a tot el món. Es poden accedir a diverses ubicacions virtuals, com ara Estats Units, Holanda, Dinamarca, França, Canadà i altres. És fàcil d’operar i es pot activar amb un sol clic.

Aquesta extensió VPN cromada assegura les vostres dades aplicant xifratge de 256 bits a xarxes públiques i privades; vol dir que no necessiteu instal·lar cap altre programari. No hi ha cap restricció per a l’ús de dades d’aquesta extensió. És gratuït, il·limitat i té versions disponibles per a Windows Phone, OS X, iOS i Windows.

Hotspot shield segueix actualitzant els seus serveis. Igual que ZenMate, també es pot descarregar una versió premium de blindatge Hotspot. La versió de pagament us permetrà gaudir de la navegació sense anuncis, atenció al client, bloquejar programari maliciós i es pot utilitzar en diversos dispositius.

Característiques:

 • Navegació segura
 • Desbloqueu llocs web
 • Amplada de banda il·limitada
 • Seguretat wifi

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl = en ”] + AFEGIR A CROM [/ botó]

7. VPN de Browsec

browsc vpn

Més de 2 milions de clients a tot el món tenen la confiança de browsc. És manejable i ofereix quatre ubicacions virtuals, incloent Holanda, Estats Units, Singapur i el Regne Unit.

Els usuaris poden accedir a qualsevol lloc des de qualsevol lloc mitjançant l’extensió VPN Chrome. Millora la privadesa dels usuaris i protegeix les seves dades dels rastrejadors. Browsec desbloqueja el geo-bloqueig i obre el contingut de diferents botigues de països de Netflix o BBC.

El trànsit es xifra i es dirigeix ​​a través de la xarxa de núvols segurs del navegador. Proporciona una protecció absoluta a la vostra identitat i falla l’arrebossat o el seguiment del trànsit. Browsec protegirà el vostre trànsit a casa així com durant els viatges.

Característiques:

 • Amplada de banda il·limitada
 • Geobloqueig
 • Fàcil connexió
 • Xifrat del trànsit

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl = en ”] + AFEGIR A CROM [/ botó]

8. VPN de TunnelBear

tunnelbear vpn

TunnelBear té els millors comentaris amb 5 estrelles de més de 10.500 puntuacions individuals. Aquesta VPN gratuïta per a Chrome és més que un tipus de proxy xifrat que una VPN adequada.

TunnelBear té les velocitats més ràpides amb servidors de gairebé 20 països. Proporciona un bon xifrat i pot connectar fins a 5 dispositius. Amb aquesta VPN és possible navegar de forma privada des ISP, hackers, trackers. Desbloquejarà el vostre contingut favorit. No permet que els usuaris superin el límit mensual de 500 MB.

TunnelBear ha fet alguns dels millors productes d’escriptori per a Mac i Windows. Les millors VPN cromades gratuïtes i les ofertes d’escriptori difereixen en un aspecte, és que TunnelBear xifra el trànsit del navegador, mentre que TunnelBear VPN per a l’escriptori xifra totes les vostres dades..

Característiques:

 • Fàcil d’instal·lar
 • Navegació anònima
 • Alta velocitat de connexió
 • Ubicacions virtuals

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=en”] + AFEGIR TO CHROME [/ botó]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web no exigeix ​​cap aplicació de tercers per als serveis VPN. És un servei gratuït i fàcil d’operar. Amb servidors i proxies de bloqueig de 1000 Mbit / s, aquesta VPN de crom gratuït permet un accés ràpid als llocs web en comparació amb altres serveis gratuïts.

Característiques:

 • El contingut bloquejat és accessible
 • Navegació privada amb xifratge
 • Velocitat de càrrega ràpida
 • La configuració de la xarxa no és necessària.

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl = en ”] + AFEGIR A CROM [/ botó]

10. VPN de Windscribe

parabrisa

La VPN de Windscribe per Chrome és una solució de protecció i seguretat en línia capaç per als usuaris de Chrome. Xifra la informació enviada i rebuda per Internet, mentre que es protegeixen les seves pròpies dades com contrasenyes, missatges, textos i descàrregues. Si utilitzeu l’extensió VPN de Windscribe al vostre PC, us oferiu seguretat i protecció molt millors. Evita que les activitats del web dripping als hackers i ISPs.

Com més dades compartiu al web, més senzill és que els pirates informàtics i els furtius i qualsevol altra persona arribin a la vostra informació. Proveu de no permetre que les dades pròpies o privades es puguin intercanviar mitjançant una associació web no segura o mitjançant un lloc web obert. L’extensió VPN de Windscribe és un enfocament senzill però intens per mantenir el vostre moviment privat a les vostres mans.

Característiques:

 • Bloqueig d’anuncis automàtics
 • Protecció per defecte protegida
 • Canvi fàcil del servidor

Conclusió

La VPN total és sens dubte la solució fiable per a tots els vostres problemes de privadesa, permeten l’accés a contingut restringit, suport de torrenting, compartir fitxers P2P i ocultar la vostra identitat, però la VPN gratuïta Chrome és molt lleugera en comparació amb el client VPN. A més, utilitzen menys espai i no creen problemes de velocitat.

Les VPN gratuïtes de Chrome desbloquejaran el contingut i us faran anònims. Així, la necessitat bàsica de l’usuari d’internet queda satisfeta. Vam esmentar algunes de les VPN gratuïtes per a Chrome que satisfan la vostra necessitat de privadesa i anonimat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map