Millors alternatives PeerBlock i la seva importància

Abordaré tots dos aspectes d’aquest tema, ja sigui Torrenting o altres, perquè el 90% de la gent utilitza PeerBlock per descarregar torrents des d’una font autèntica. El joc de PeerBlock finalitza fa un temps quan els ISP van prendre accions estrictes contra els descarregadors.


Ara, la IP de la llista negra no està preocupada, tot el que està disponible a Internet té les seves lleis de copyright que et permetran atrapar.

Les alternatives peerblock poden ser una substitució del programari per a vosaltres, però feu el mateix. El millor seria si va substituir Peerblock per client VPN, que protegirà els vostres torrents dels ulls indiscretos i xifra el trànsit a Internet.

Principals raons per les quals PeerBlock no és fiable per a Torrenting?

  • Les restriccions d’adreça IP mantingudes manualment mai no poden ser 100% correctes.
  • El bloqueig d’una gran quantitat d’adreces IP sense idea de qui pertanyen pot tenir efectes negatius sobre el rendiment de la vostra connexió a Internet.
  • Només bloqueja les adreces IP que demaneu, a més, no fa res per ocultar la vostra adreça IP.
  • No xifra res a la vostra connexió a Internet.

VPN com a millors alternatives PeerBlock

No us haureu de preocupar de com protegir la vostra identitat i privadesa d’Internet contra els ulls indiscretos. Si utilitzeu una VPN com a alternativa a Peerblock, us suprimireu tots aquests problemes.

Una VPN no només xifra el trànsit sinó que emmascara la vostra adreça IP real amb la del servidor que heu seleccionat. Si una agència de vigilància intenta fer un seguiment de les vostres activitats, no trobarà cap rastre tret de dades xifrades i una ubicació física diferent.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és una excel·lent elecció com a alternativa a Peerblock. Les seves característiques són massa avançades per a ser comparades amb Peerblock i, fonamentalment, no es poden comparar. ExpressVPN permet el torrenting amb seguretat i anonimat completes.

No només que ExpressVPN prioritzi les estrictes polítiques de registre sense registre. Això significa que qualsevol activitat que realitzeu en línia, romandrà anònima. És una característica obligatòria en una alternativa Peerblock. Aquesta és només la punta de l’iceberg, ofereix una assistència al client molt professional als seus usuaris.

2. NordVPN

Entre les alternatives Peerblock, hi ha NordVPN. Té una forma única i avançada de protegir la privadesa i la seguretat dels usuaris. La “Protecció de Doble Dades” xifra el trànsit encaminat, no una vegada sinó dues vegades, cosa que el fa immune a les amenaces i als ulls indiscretos.

El Peerblock tenia l’objectiu de protegir-vos de les organitzacions no desitjades de la llista negra que us rastrejaven, però va fallar en això. NordVPN és l’alternativa més popular a Peerblock i els vots per protegir la vostra identitat, l’ajuda a descarregar mitjançant el client BitTorrent.

3. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat és la VPN preferida de la comunitat en l’anonimat. Les seves característiques són el que declara VPN PIA com una de les millors alternatives Peerblock que inclouen switch-switches, velocitats ràpides d’internet, xifratge de qualitat militar i molt més

D’altra banda, la VPN d’accés a Internet privat està homologada com a alternativa a Peerblock perquè és assequible i té una interfície fàcil d’utilitzar en comparació amb altres alternatives. Podeu instal·lar i executar PIA en diversos dispositius una sola vegada.

Aquestes VPN consisteixen en totes les funcions més avançades que cal amagar de les organitzacions de control i els programes de vigilància massiva i també serviran d’alternativa a Peerblock. No busqueu més, escolliu qualsevol de les VPN indicades anteriorment i realitzeu la vostra tasca preferida sense cap facilitat.

Què és PeerBlock?

El mecanisme PeerBlock és com un tallafoc per al sistema informàtic, però funciona a assegurar les connexions entrants i sortides a través d’internet. Té una funció que permet a l’usuari bloquejar les connexions entrants a la vostra xarxa. Se sap que els consumidors de torrents utilitzen Peerblock per assegurar la seva connexió a Internet mitjançant una intervenció injustificada.

L’objectiu principal de Peerblock és bloquejar totes les adreces IP de les organitzacions que supervisen les vostres activitats. Inclou agències governamentals, titulars de drets d’autor i altres empreses que poden representar una amenaça per al torrenting i la connexió de xarxa. Si bloqueges les adreces IP, podeu proporcionar una torrenting segura amb més privacitat i anonimat.

La interfície d’usuari del programari Peerblock no és fàcil de navegar-hi. També és bastant difícil configurar el que permet que les alternatives Peerblock tinguin la mà superior. És gairebé impossible intentar bloquejar totes les adreces IP potencialment perilloses.

Com funciona “PeerBlock”?

En descarregar i instal·lar Peerblock. Se us proporciona la funció d’afegir adreces IP per restringir-los a entrar o sortir de la vostra xarxa. Considereu-lo com una característica que us permet filtrar totes les connexions entrants i sortints.

Sovint la gent es confon que Peerblock funciona perfectament a l’hora de protegir la vostra privadesa. No podeu bloquejar totes les adreces IP relacionades amb diferents organitzacions de seguretat i titulars de copyright.

Sense fer modificacions a la llista, sempre esteu insegurs i és molt probable que quedin atrapats. La qual cosa condueix finalment a triar una alternativa a Peerblock ja que Peerblock no ve amb una llista d’IP quan la descarregueu.

Heu de comprar una llista independent d’IP d’un lloc web conegut com iblocklist.com. El lloc web inclou la llista d’adreces IP de diferents organitzacions de control que inclou agències governamentals, llocs ombrívols i titulars de drets d’autor. Si voleu afegir més llistes a la secció restringida, heu de comprar més llistes.

Alternatives PeerBlock gratuïtes i la seva importància

Hi ha moltes aplicacions i programes diferents que et permeten personalitzar les teves necessitats. L’alternativa a l’aplicació Peerblock utilitza la mateixa funcionalitat del seu germà gran.

Aquests programes són les millors alternatives Peerblock disponibles al mercat. Cadascuna amb les seves pròpies funcions que els fan destacar entre si. Llegiu sobre ells i protegeu-vos en línia.

1. Simplewall

Simplewall es considera una de les millors alternatives Peerblock, que es pot utilitzar per filtrar xarxa per a connexions entrants i sortints. També és capaç de supervisar l’activitat de la xarxa. El programa té una aplicació senzilla d’utilitzar. Es considera que la interfície és més fàcil de configurar en comparació amb Peerblock. En instal·lar-la, desactiva les funcions predeterminades d’espionatge de Windows.

Simplewall ofereix a l’usuari la possibilitat de crear la seva pròpia llista personalitzada d’adreces IP bloquejades. També permet implementar regles específiques per a l’usuari, per exemple, per bloquejar-les, etc..

El programa té suport per a IPv4 i Ipv6, que també qualifica Simplewall com l’alternativa de Peerblock que funciona actualment al mercat.

2. PeerGuardian

Peerblock va servir com a versió més refinada i més avançada de PeerGuardian. Si per algun motiu no t’agrada el funcionament de Peerblock, sempre pots baixar de categoria al programari de bloqueig IP original PeerGuardian com a alternativa. Aquest programa també permet a l’usuari afegir llistes immenses d’adreces IP que es poden restringir per evitar que es comuniquin amb el sistema informàtic.

La versió Linux de l’aplicació PeerGuardian continua essent activa amb diferents actualitzacions per seguir l’evolució d’Internet. Tanmateix, la variant del Windows de l’aplicació no rep suport ni actualitzacions. Malgrat aquests fets, el programa encara realitza perfectament la tasca designada.

3. BeeThink IP Blocker

El tallafoc de bloqueig de Beethink IP serveix per la seva finalitat com a altres alternatives Peerblock. La seva versatilitat i flexibilitat com a programa el qualifiquen per formar part de la llista. No només pot funcionar en màquines Windows, sinó que també es pot utilitzar en servidors, quan es fa servir en un servidor podeu bloquejar adreces IP des d’una sola font, sense necessitat de bloquejar les adreces IP per dispositiu manualment..

Aquest programa inclou una gran quantitat de funcions. Algunes d’elles són una llista en blanc i negre personalitzada, diversos formats IP que inclouen el .htaccess d’Apache. La converteix en l’aplicació global que compleix tots els propòsits relacionats amb Peerblock.

A part que l’aplicació inclou una característica força única que permet a l’usuari cercar adreces IP remotes i també pot visualitzar informació sobre propietat, com ara el nom i altra informació identificable. Aquesta característica, però, no és lliure d’utilitzar i requereix una mica de canvi per poder utilitzar el seu poder.

4. Llista IP

Iplist és la quarta alternativa de Peerblock de la nostra llista. Windows i altres usuaris de plataformes, aquest és un espai lliure per a vosaltres, ja que aquest programari només és compatible amb els sistemes operatius Linux. A més, aquest programari utilitza Netfilter per filtrar la connexió entrant i sortint al dispositiu.

L’IPlist funciona gairebé igual que Peerblock que el qualifica per incloure’s a la llista d’alternatives a Peerblock. Des del llançament d’IPlist el 2008, ha rebut tantes actualitzacions, tant en comparació amb PeerGuardian com Peerblock, cosa que assegura a l’usuari que el suport d’aquest programari continua treballant per millorar l’experiència de l’usuari..

És fiable amb PeerBlock per al torrenting?

Peerblock no és fiable per al propòsit de Torrenting. No serveix de mitjà per protegir la privadesa i la identitat, cosa que el fa fonamentalment defectuós, ja que la privacitat del cent per cent segur és la prioritat primera quan es fa servir el servei de torrent..

Per tant, no és capaç de poder utilitzar-lo amb l’únic propòsit de torrentar. Hi ha moltes alternatives avançades de Peerblock disponibles per a Internet per solucionar el problema. Si no és així, podeu utilitzar Peerblock al vostre propi risc. Si creieu que Peerblock us manté segur mentre torrent, us equivoqueu i heu de canviar d’opinió ràpidament.

Torrenting és un altre tema amb amplis termes tècnics. El més habitual entre Peerblock i Torrenting és que tots dos requereixen seguretat i privadesa mentre utilitzen el servei. VPN també és una de les millors alternatives Peerblock per utilitzar al costat del client BitTorrent per mantenir-se en seguretat.

PeerBlock és VPN?

No confongueu Peerblock amb una VPN. Peerblock i VPNs són dos programes diferents amb funcionalitats diferents. Les persones utilitzen VPN per garantir la seguretat i protegir la seva privadesa mentre utilitzen el servei de torrenting i naveguen per Internet.

No només això, VPN serveix diferents tasques per garantir la seguretat, mentre que Peerblock només és un tallafoc que bloqueja i desbloqueja les connexions entrants i sortides al sistema informàtic. La VPN només supera el Peerblock de diverses maneres, és per això que es considera com a alternatives.

VPN o PeerBlock?

El Peerblock va servir molt bé en el passat quan els problemes de seguretat i privacitat a Internet no eren un problema. A més de vulnerabilitats i riscos de seguretat a Internet, les persones comencen a qüestionar la integritat de Peerblock i com protegeix el seu sistema informàtic de l’usuari..

Com que VPN és una de les millors alternatives Peerblock disponibles, hauria de ser la vostra prioritat número 1. Les VPN estan equipades amb funcions més avançades, per la qual cosa hauria de ser la vostra elecció perfecta com a alternativa.

Reddit alternatiu Peerblock

Segons els usuaris de Reddit, es va produir un intens debat sobre el funcionament de Peerblock i ofereix algun tipus de protecció als usuaris. La resposta és No, Peerblock no és una font fiable d’anonimat quan un individu realitza activitats torrentents.

El subredit de l’alternativa Peerblock va incloure com funcionava Peerblock i com un usuari individual va prohibir el seu servei d’internet i va haver de renovar-lo només perquè no utilitzava la seguretat adequada requerida durant Torrenting. La prova està al vostre davant, ara heu de decidir si voleu arriscar-la o jugar-la segura.

Aquest subreddit és un Open-Opener per a persones que encara creuen que Peerblock és una mesura de seguretat fiable. Segons la meva opinió, sense utilitzar una alternativa a Peerblock, ets immune a les amenaces per part d’agències i titulars de drets d’autor que poden traure’t per tota quantitat d’efectiu que posseeixis.

Conclusió

Si encara utilitzeu Peerblock i us considereu segur, sento informar-vos, però viviu il·lusió. No esteu segur, mai no heu estat protegits de les amenaces mentre feu servir Peerblock. Ja és hora que us desperteu i busqueu altres alternatives que proporcionin millors opcions i opcions sobre seguretat i privadesa a Internet. Suggeriria utilitzar una VPN com a alternativa a Peerblock.

Si encara opteu per Peerblock, no serà la vostra decisió. VPN és la millor alternativa Peerblock el 2019. Triar entre tots dos depèn totalment del tipus de treball que realitzeu. En la meva opinió, preferiria tenir una seguretat a tot el meu costat en forma de VPN en lloc de Peerblock.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me