Navegadors web més segurs 2020: Navegadors privats


Principals resultats: Fa poc he realitzat diverses investigacions sobre un navegador segur i privadesa d’internet. A través d’ella, vaig descobrir que la resposta definitiva per a la navegació segura és mitjançant un NordVPN.

Tot i que els gegants tecnològics com Google i Mozilla han introduït fins i tot els seus navegadors web segurs, no són tan segurs com diuen.

A més, Tor, que era un projecte de la CIA i és conegut per ser el navegador més segur, requereix l’ús d’una VPN amb ell.

Introducció als navegadors segurs

En aquesta era digital, cal protegir la vostra activitat en línia. Qualsevol programa de la categoria de navegador més segur garanteix que la vostra protecció al web és la seva prioritat. Una altra tasca és mantenir la vostra informació oculta als forasters. Així, un navegador privat us ajudarà a qualsevol lloc del web.

Ja s’ha definit un mètode per a la transacció de dades a través d’Internet mitjançant els navegadors web. Malauradament, alguns navegadors tenen un impacte negatiu en la privadesa dels usuaris d’internet. Els resultats que inhibeixen els scripts de seguiment per robar les credencials dels usuaris.

Així mateix, el programa de vigilància massiva i la retenció de dades del govern tenen els drets de guardar registres dels usuaris en interès de la defensa nacional.

Aquests aspectes són molestos per als usuaris, ja que perjudica la llibertat d’internet mitjançant el seguiment de les seves activitats de navegació. Per resoldre aquests problemes s’han introduït els navegadors més segurs.

Navegadors més segurs el 2020

Aquests navegadors tenen el privilegi de gestionar la confidencialitat de les dades a partir d’accés il·legal, amenaces nocives i explotació de dades.

No obstant això, ocultar les activitats de navegació no són de primera qualitat amb la majoria de navegadors segurs, ja que d’alguna manera surten les dades als ISP. Els navegadors privats són competents per proporcionar una experiència de navegació ràpida en plataformes com Android i iPhone.

Mentre que, els navegadors normals ofereixen una alta protecció de dades a Windows i Mac amb assistència a extensions de privadesa.

1. Firefox Focus

Firefox Focus és un element més a la llista de millors navegadors anònims de Mozilla. Està dissenyat exclusivament per a la seguretat de les dades del client. El llançament inicial va tenir en compte els usuaris d’iOS.

Tot i això, la recent actualització ha de cobrir Android. És el navegador més segur que es centra en la ocultació de dades amb un disseny que li agrada als ulls.

Enfocament del Firefox

Bloqueja el seguiment d’anuncis, cosa que significa que els llocs web no registren l’historial de navegació web de l’usuari i que la velocitat d’internet no està compromesa.

El navegador segur per a Android té una funció dedicada que ajuda a Firefox Focus a aconseguir la posició a les llistes de bloquejadors d’anuncis.

Firefox Focus impedeix als anunciants supervisar l’experiència de l’usuari. A més, facilita les activitats un cop activat el mode segur del navegador. Quan hagueu acabat amb la sessió de navegació, podeu colpejar la icona “Esborra” i totes les vostres activitats d’Internet se suprimiran.

2. Navegador Tor

És un navegador segur que es va desenvolupar després d’un augment massiu dels problemes de privadesa dels usuaris d’Internet. El navegador Tor ha estat objecte de discussió a causa del seu avenç tecnològic i de la seva consciència. Les persones que utilitzen Internet de manera regular han instal·lat el navegador Tor per realitzar activitats de navegació segura.

El programari Tor es basa en xarxes distribuïdes de relés que protegeixen la comunicació a Internet del seguiment per part d’ISP i agències de vigilància. El navegador Tor genera un túnel xifrat dedicat per a l’enviament i la recepció de dades. Evita els ulls dels mals de controlar la connexió a Internet.

Les pàgines web que visiteu s’amaguen juntament amb la vostra ubicació existent. A més, permet als usuaris accedir a llocs restringits als seus dispositius.

El navegador Tor millora la vostra privadesa en línia i es protegeix contra el programa de vigilància de la NSA. Transfereix en secret el seu trànsit a Internet des de diferents llocs i amaga la font de comunicació.

El navegador Tor es pot utilitzar sense instal·lar cap programari a Windows, Mac i Linux. Ofereix funcions de seguretat preconfigurades per protegir el vostre anonimat i es pot executar des d’una unitat flash USB.

Com funciona Tor

Tor també s’anomena “Router de ceba“Perquè funciona en el concepte d’encaminament de la ceba. L’estructura de la ceba té diverses capes; similar al router de ceba. Aquestes capes xifren les dades diverses vegades i després s’envien a través de circuits virtuals.

El costat del receptor desxifra les dades abans que es passin al següent nivell. La darrera capa de dades xifrades es desxifra per la darrera capa abans que les dades originals arribin a la destinació.

com funciona el tor

En aquest procés, el desxiframent de les capes es fa de manera eficient que la direcció i la ubicació IP no es revelen ni es mantenen amagades. Això limita els ulls espionadors a mirar els llocs web amb els quals interactueu. A més, els fa incapaços de veure les vostres activitats a Internet.

navegador tor

Què ho fa diferent?

Tor és força popular en aquells països on la llibertat d’expressió a través d’internet està restringida. Per exemple, a la Xina els ciutadans no poden accedir a les pàgines web a causa de les lleis de censura, en aquest cas, el navegador Tor funciona.

Millors alternatives de tor identificades per a una navegació segura

Aquest navegador web segur també utilitza Edward Snowden, conegut com “Whistleblower”, que revela informació sobre el programa PRISM de NSA als mitjans a través de Tor. Molts ciutadans i acadèmics mitjans utilitzen Tor per mantenir protegida la llibertat i la privacitat en aquesta època de vigilància massiva.

3. Navegador de privadesa èpic

El navegador web Epic es desenvolupa mitjançant una tecnologia de crom destinada a fer la vostra navegació privada. La funció que el fa ser un navegador segur és el “mode de navegació privada”.

Significa que al tancar Epic, es suprimeix totes les dades de navegació durant l’ús d’internet i emmagatzema una quantitat molt petita d’historial de dades.

El navegador utilitza “proxy xifrat” que amaga la vostra adreça IP i xifra les dades de navegació. Les sol·licituds DNS s’encaminen a través d’un proxy xifrat. D’aquesta manera es protegeix l’historial de navegació del proveïdor de serveis d’Internet (ISP) i d’altres proveïdors de dades.

epic-browser

Epic és el navegador més segur que et protegeix del seguiment de scripts, cookies, widgets de tercers i xarxes d’anuncis. També us permet accedir al contingut bloquejat d’altres països.

Amb aquest navegador, les vostres cerques continuen sent privades i permeten que els motors de cerca no desin la vostra adreça IP. Dóna prioritat a les connexions SSL i et protegeix a la xarxa pública.

4. Explorador de ferro SRWare

SRWare Iron és un altre navegador més segur que imita Google Chrome, excepte les seves funcions de privadesa. També afirma ser la “veritable alternativa” a Chrome. Aquest navegador ofereix eines personalitzables per a desenvolupadors, configuració de privadesa i extensions.

Aquest navegador segur elimina la funcionalitat i el seguiment d’ús que comprometen la privadesa, a diferència de Chrome. També té una funció integrada capaç de bloquejar anuncis no desitjats. Crea un identificador d’usuari únic i envia entrades a Google per generar suggeriments.

SRWare és un navegador ràpid, amb un disseny elegant i funcions innovadores. El millor per a les persones que busquen un bon navegador web centrat en desenvolupadors basat en Chrome SRWare assegura les vostres dades mitjançant diferents mètodes de seguretat.

5. Comodo Browser Dragon

El navegador Comodo Dragon es basa en la tecnologia Chromium, que ofereix funcions similars com Chrome amb seguretat de primer nivell, significa que totes les activitats d’Internet estan protegides. Comodo dragon disposa de la privadesa en línia amb totes les opcions necessàries.

còmode-navegador

Els complements i complements personalitzats fan que la interfície del navegador sigui més fàcil d’utilitzar per a principiants. Li proporciona la velocitat sense superar amb túnel xifrat per a la transferència segura del trànsit. El navegador Comodo Dragon us manté segur i acaba amb bloqueigs o finestres congelades. Evita que les galetes i altres ulls espionaris et facin un seguiment.

El navegador Comodo Dragon té una tecnologia de validació de dominis que identifica i separa els certificats SSL superiors dels inferiors. Aquest navegador impedeix tot el seguiment de descàrregues del navegador per tal de protegir la privadesa.

6. Explorador d’Avira Scout

Les especulacions que provenen de la signatura alemanya antivirus són les especulacions. Avira scout recull una varietat de complements de seguretat de tercera força en un navegador segur basat en crom amb algunes de les seves característiques addicionals.

Avira scout ofereix una navegació web segura que bloqueja els llocs web de pesca no relacionats amb la pesca, Avira cerca segura, Wi-Fi protegit que implementa HTTPS quan naveguen per llocs amb una connexió Wi-Fi i un seguiment antic.

avira-scout

L’escoltisme es mostra “endurit” amb alguns retocs, al contrari, i n’hi ha d’altres que probablement en el futur. S’incorpora un script per assegurar les extensions contra una llista permesa.

Les extensions indicades anteriorment també s’executen amb el navegador mateix i no es poden desconnectar, una seguretat de tipus. Els propers llançaments inclouran l’escaneig en format AV d’Avira, a més d’algun moment la instal·lació de digitalització de núvols de l’empresa.

7. Navegador valent

Declarat per Brendan Eich, un principal defensor del Projecte Mozilla, Brave és un programa de codi obert que ofereix un respectable electiu de Chrome i Safari. Ofereix velocitats increïbles i promoció impulsada després de controls, perfectes per a la protecció que es coneixen després d’un programa lleuger.

valent

Accessible per a clients de Windows, Linux i OS X, ha estat un dels navegadors més segurs. Brave incorpora HTTPS a tot arreu, els quadrats tracten la captura, inclou un bon bloquejador de la promoció i compta amb un grup de dissenyadors dinàmics que millora contínuament el programa.

Inconvenients?

Encara és un programa moderadament nou, per tant potser no és tan net un element que podria ser, i la utilitat de l’augment és encara deficitària.

8. Navegador Yandex

Yandex ofereix una interfície extremadament útil que no s’allunya gaire de la comoditat de Chrome, en els esquemes i en els més destacats. És perfecte per a aquells que tingueu cura de passar a un programa més segur i regularment despullat. Per tant, el converteix en un navegador segur popular mundial.

yandex

Yandex, que depèn de Chromium, utilitza el motor “Flicker” que realitza controls a través de descàrregues i, fins i tot, utilitza l’antivirus de Kaspersky per examinar la substància perniciosa..

Habitualment, quan els programes s’executen comprovacions, són molt mandrosos i Yandex s’ha esforçat per fer-ho. El programa utilitza la innovació Turbo d’ Operapera per millorar les pàgines que no compleixen les expectatives o funcionen amb un sistema temperamental..

Yandex també proporciona una garantia de caricaturing DNS, que pot proporcionar un lloc que conté substàncies malevolentes i assegura contrasenyes i punts d’interès de la targeta bancària.

9. Navegador dooble

Dooble és un programa magre basat en cromos (Windows, Linux, OS X) basat en cromos que no serà per a tothom malgrat els seus aspectes relatius a la seguretat. En el seu estat predeterminat, afegeix interfícies poc fiables, per exemple, Flash i Javascript, cosa que farà difícil d’utilitzar amb una mesura considerable de destinacions, encara que es pugui justificar, malgrat tots els problemes per al seu plantejament desmuntat..

dooble

El programa preveu que el client necessiti viatjar en secret des de fora, mentre que HTTPS es pot autoritzar i la sessió externa tracta amb iFrames bloquejats. El tractament de les galetes és curiosament granular.

Un element imaginatiu és que tot el contingut del client (punts d’interès, inclinacions periòdiques i història) es pot codificar mitjançant diferents figures i una frase de contrasenya. Un altre element fascinant és establir la seguretat, per exemple, el peruses privades, per a cada pestanya que utilitza l’alternativa del clic dret.

Els comentaristes no han arribat a Dooble a la vista del fet que necessita un refinament a llocs, tot i que hem pensat que era ràpid i que en alguns dels seus pensaments és astut..

10. Desconnecteu el navegador

Aquest navegador utilitza la tecnologia d’exploració al web i de trobar els llocs web d’aquestes empreses que fan un seguiment del públic. Desconnectar s’utilitza especialment per desconnectar-te de llocs web que aspiren a emmagatzemar les teves dades o qualsevol altra informació relacionada amb tu d’una altra manera.

desconnectar

Durant la navegació a través de Desconnecta, es mostren diversos missatges que indiquen que qualsevol lloc web específic fa el seguiment de les vostres activitats. Desconnectar-se automàticament acabarà la vostra interfície amb llocs web específics que representin un perill per a la vostra privadesa.

Complements per assegurar la vostra activitat de navegació.

També podeu introduir diversos elements o ampliacions distintives addicionals per tal de protegir la seguretat i la seguretat del vostre navegador web.

A continuació, es mostren un parell de complements que poden millorar la seguretat dels seus navegadors web.

  • HTTPS a tot arreu: – Desenvolupat a Electronic Frontier Foundation, dirigirà els llocs a utilitzar una xarxa xifrada protegida HTTPS.
  • uBlock Origin: – Hi ha un destacat entre altres bloquejadors d’anuncis basats en navegadors. Assegura que els anunciants del web no seran realitzats amb un seguiment.
  • uMatrix: – Això et proporciona poder sobre tots els programes que et poden fer un seguiment quan visites llocs distintius.
  • Autodelete de galetes: – Esborrarà les cookies que mai més es necessiten per al vostre surf.
  • Badger de privadesa: – El teixit de privadesa és, a més, d’EFF que deixa de banda les espiacions i promocions de rastrejadors.
  • Decentraleyes: – D’aquesta manera es garanteix el seguiment de les xarxes de contingut.
  • Agent d’usuari aleatori: – Disponible per a Firefox i Chrome, aquest complement es convertirà en diferents operadors d’usuaris, cosa que us permetrà enganyar sistemes maliciosos.
  • NoScript: – Permet modificar amb exactitud quins continguts continuen funcionant als llocs on vareu. És per a clients d’avantguarda i requereix una gran quantitat de personalitzacions, ja que es descomponen la majoria de llocs de forma evident.

Conclusió

Esperem que hagueu trobat el navegador web segur per a una navegació segura, és raonablement evident que Tor és el millor navegador segur per utilitzar-lo, però cal triar el navegador segons la seva necessitat de protecció. L’opció ideal és algú que desitgi seguretat i privacitat que el navegador Epic.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me