18 cele mai bune alternative Tor pentru navigare anonimă


Există nenumărate motive pentru care oamenii folosesc Tor sau intenționează să treacă la o alternativă Tor. În plus, ei doresc doar anonimatul pe internet, în timp ce alții intenționează să acceseze cea mai adâncă parte a internetului.

Înainte de a sări pe band-wagon, trebuie să știi acest lucru. Tor sau orice alte alternative Tor nu oferă criptare end-to-end. Pur și simplu îți orientează adresa IP prin mii de relee, ceea ce îngreunează identificarea locației tale reale.

Tor este genial în direcționarea activității dvs. de internet prin diferite straturi de ceapă. Dar totuși, este nesigur.

Pentru navigare anonimă, Aș sugera a serviciu VPN fiabil deoarece îndeplinește promisiunea de a ține ascunse activitățile ISP-urilor, hackerilor și agențiilor de supraveghere.

Alternative de ce ai nevoie de Tor?

Tor a fost odată considerat cel mai bun browser de pe piață pentru a oferi anonimat utilizatorilor săi. Prăbușirea FBI a făcut-o să-și folosească credibilitatea și, datorită faptului că consumatorii de internet au început să caute pe piață pentru alternative de tor.

Folosirea torului într-un astfel de scenariu poate fi considerată ca mergând mai întâi în capul leului. Acesta este motivul pentru care este important să luăm în considerare alternativele pentru că nimeni nu dorește ca ISP-urile să răspundă traficului dvs. de internet.

Da, de fapt, există o mare varietate de opțiuni din care să alegeți. Cu toate acestea, nu toate alternativele tor oferă felul de securitate și confidențialitate pe care le meritați. Acesta este motivul pentru care trebuie să fii atent când selectezi una.

Important: Nu puteți desfășura activități precum (streaming în HD) și (descărcare / încărcare, partajare de fișiere P2P) cu Tor.

De ce să considerăm o VPN ca Tor Alternative?

Există alternative de tor disponibile pentru navigare anonimă. Printre ele se numără o rețea privată virtuală (VPN). Acesta servește ca cea mai bună alternativă pentru tor destul de ușor cu funcțiile pe care le oferă.

Acesta vă va ține ascuns activitatea pe internet și vă va oferi securitate împotriva amenințărilor cibernetice. Acest lucru este ceva pe care Tor și alte alternative Tor nu le pot realiza de acum.

Cu un VPN, traficul dvs. de internet care este trimis este criptat. Un VPN vă asigură că datele dvs. rămân în siguranță și vă maschează adresa IP. Poate simula o schimbare a locației dvs. geografice, similară cu o alternativă de tip tor.

VPN implementează criptarea end-to-end. Deși există încă un risc de a fi exploatat de un hacker, dar nu trebuie să vă faceți griji. Datorită criptării, toate datele de trafic apar ca gibris și sunt inutile.

18 cele mai bune alternative Tor pentru navigare anonimă

Aceste alternative de acces oferă acces la Internetul profund cu un anonimat complet. Pentru o persoană obișnuită, poate fi dificil să găsești cea mai bună alternativă.

De aceea, iată o listă de alternative alternative care pot concura cu zeul-tată. Această listă a fost formată după cercetări minuțioase realizate pentru a găsi cele mai bune alternative de testare care pot oferi acces la conținut cu confidențialitate completă.

1. Rețea privată virtuală (VPN)

Rețeaua virtuală virtuală (VPN) este cea mai avansată alternativă care permite utilizatorilor să fie anonimi. Caracteristici precum „Kill-Switch” și „criptare de înaltă calitate” o fac cea mai convingătoare opțiune ca alternativă.

Oferă securitate completă pentru navigare anonimă. Utilizarea unui VPN pentru a accesa web-ul profund nu este posibilă. Ați avea totuși nevoie de un browser care vă permite să accesați web-ul profund.

Este vital să cunoaștem avantajele și contra contra utilizării VPN cu tor. Cei mai populari furnizori VPN pe care îi puteți folosi sunt ExpressVPN și NordVPN.

Avantajele utilizării unei VPN

 • Un VPN criptează toate pachetele de date.
 • Îți ascunde adresa IP reală care se scurge la ISP sau hackeri.
 • Menține viteza internetului în timpul descărcării sau în streaming.
 • VPN vă schimbă locația reală pentru a evita urmărirea de ISP sau supraveghere.
 • Accesați conținutul, site-urile și canalele cenzurate din diferite țări.

Descarcă acum:

2. Deconectați

Deconectarea, o extensie de confidențialitate, este una dintre cele mai bune alternative de testare care poate fi folosită pentru a identifica site-urile web care vă stochează informațiile și vă întrerupe de la ele. Câteva exemple sunt Facebook, Google și Twitter. Deconectarea este disponibilă pentru Windows, Android și iOS cu diferite pachete de prețuri și membri.

După ce ați instalat și activat Disconectați-vă pe browser, veți vedea numărul de solicitări de urmărire blocate pe fiecare site web pe care îl vizitați. Următoarele blocate sunt indicate cu culoarea verde. Următoarele deblocate de pe site-urile web sunt afișate cu culoarea gri.

Funcția face mai ușor să vizualizați și să înțelegeți ce număr de solicitări sunt blocate la fiecare vizită pe site. Pentru o extensie de browser, merită să fiți pe lista alternativelor tor.

Deconectarea ar putea să nu blocheze toate cererile de urmărire. De exemplu, YouTube și Flickr, care nu vor funcționa sau nu vor afișa pagina ruptă dacă solicitările de urmărire sunt blocate. Aceste site-uri web sunt deblocate în mod implicit și nu este recomandat să le interceptezi.

Descarcă acum:

3. Browser de confidențialitate epic

În al treilea rând, pe lista alternativelor tor este Epic. Este un browser privat simplu și ușor de utilizat; vă variază viteza rețelei și vă oferă confidențialitate completă. Epic blochează scurgerea adresei IP de către anumite WebRTC.

Are un proxy criptat care ascunde datele dvs. de la un furnizor de servicii de internet (ISP). Acest proxy criptat vă asigură, de asemenea, securitatea pe rețeaua publică. Epic afișează trackerele de date care vă urmăresc și vă permite să le blocați.

Nicio altă extensie nu oferă blocarea scripturilor și funcțiilor de amprentare digitală (cum ar fi datele panzei de imagine), cu excepția Epic. Are protecție încorporată împotriva scripturilor de urmărire, a cookie-urilor de urmărire și a altor widget-uri terțe, rețele de publicitate și agenți de urmărire.

Descarcă acum:

4. Firefox Focus

Firefox Focus este cea mai recentă adăugare la lista celor mai bune alternative de dezvoltare dezvoltate de Mozilla Foundation și Corporation. Este disponibil pe platforme precum iOS și Android, deși Android folosește Blink Engine în loc de Gecko Engine.

În timp ce estetica și grafica Firefox Focus sunt în general plăcute. De asemenea, protejează datele de privirile indurerate ale agențiilor de supraveghere și ale criminalilor cibernetici. Telemetria software este de asemenea activată implicit, care ajută Mozilla să urmărească perimetrele de utilizare; din păcate, este dezactivat pe Firefox Klar.

A introdus o caracteristică pentru a opri urmărirea anunțurilor și blocarea urmăririi sociale. Activarea opțiunii vă va oferi o experiență fără compromisuri a internetului, fără a încetini viteza dvs. și sesiunea a fost înregistrată de trackere. Android are câteva funcții exclusive, care includ lista cu o serie de reclame de blocare a anunțurilor blocate pe site-ul pe care l-ați navigat.

Descarcă acum:

5. Navigator curajos

Brave Browser este un jucător mai mic și relativ mai nou la alternativele Tor, este un browser open-source bazat pe Chromium dezvoltat de Brendan Eich, co-fondatorul proiectului Mozilla. Se mândrește cu un browser axat pe confidențialitate, care blochează toate activitățile de urmărire a site-ului web în timp ce îți ascunde identitatea pe internet.

Nu pe Windows? Nu este nevoie să vă temeți. Această alternativă pentru tor este compatibilă cu mai multe platforme și este disponibilă ca o versiune stabilă pe Android, Linux, iO, etc. De asemenea, blochează toate solicitările intruzive de urmărire a reclame de pe site-uri web.

Alături de acest lucru, există un sistem plin de satisfacții numit „Brave Payment”, care recompensează editorii pentru a compensa blocarea reclamei. De asemenea, sunt parteneri cu DuckDuckGo, un motor de căutare foarte bine cunoscut, axat pe confidențialitate, care vă îmbunătățește experiența anonimă pe Internet.

Descarcă acum:

6. Browser Yandex

Yandex este încă un browser care servește ca o alta dintre alternativele de top din listă. Acesta scanează automat internetul pentru malware și vă oferă protecție împotriva diferitelor tipuri de malware, indiferent de site-ul pe care îl vizitați.

De asemenea, este capabil să blocheze site-urile web frauduloase, protejând parolele dvs., detaliile cărții de credit și vă asigură plățile online. Browserul Yandex blochează terții să vă urmărească locația și comportamentul în timpul navigării.

Caracteristica care o face cea mai bună alternativă Tor, este anonimatul; îți ascunde adresa IP reală și folosește tehnologia DNSCrypt care criptează traficul sistemului de nume de domeniu. Totuși, această opțiune trebuie activată din setările browserului.

Descarcă acum:

7. Browser psifon

Psifhon este al șaptelea concurent din lista alternativelor tor. Este simplu de utilizat, are multi-screening și comutare server. Utilizează câteva proceduri pentru a vă asigura protecția pe web. Psifhon depinde de VPN și SSH pentru a oferi clienților săi acces la Internet chiar și în regiuni restrânse.

Psifon te-ar proteja de furnizorul de internet. Te ascunde chiar și de autoritățile guvernamentale care pur și simplu stau strâns pentru a comite o eroare. Psifhon chiar deghizează adresa dvs. IP.

Aceasta este o alternativă gratuită pentru tor. Este disponibil și pe Android și iOS și oferă funcții de securitate premium.

Descarcă acum:

8. PeerBlock

Peerblock este un răspuns lăudabil pentru spionii pătrați de la a te urmări. Este una dintre alternativele pentru a împiedica pe cineva să te urmărească. Vă încurajează să controlați numărul de persoane cu care vă conectați pe web.

În același timp, ar trebui să vă preocupați, deoarece Peerblock nu este în măsură să împiedice toți următorii să vă urmărească. Chiar dacă nu poate bloca toate trackerele, este totuși una dintre cele mai utilizate alternative de testare pe internet. Cel mai bun lucru este că Peerblock este disponibil gratuit.

Descarcă acum:

9. Whonix

Whonix vă va oferi securitatea pe care o căutați și, în plus, continuă să funcționeze pe Linux. Nivelul de securitate pe care îl oferă îl face una dintre cele mai bune alternative pentru tor. Vă va acoperi adresa de IP atunci când sunteți pe web și va fi funcționată în interiorul unui VM.

Utilizează un sistem nou numit „Whonix-Workstation” care continuă să funcționeze pe un cadru privat. Whonix evidențiază două interfețe de sistem virtual. Una dintre ele, interfațează cu Web-ul prin NAT care contactează cadrul Tor. Restul interfeței sistemului este combinat cu un LAN virtual.

Descarcă acum:

10. Globus

Globus este o alta dintre acele alternative de tor despre care se știe că utilizează servere VPN pentru a vă ține ascunse activitățile de pe internet. Traficul dvs. este ascuns, ceea ce face ca tracker-ul terților să eșueze în urmărirea activităților dvs..

Browserul Globus oferă, de asemenea, protecție împotriva programelor malware folosind browserul Tor. Un hacker folosește adesea malware pentru a intra în sistemul tău. De asemenea, vă protejează împotriva tuturor programelor malware. Folosind software-ul Tor ajută și la deblocarea site-urilor web.

Oferă anonimat și securitate online premium. Utilizatorul trebuie să selecteze locația serverului VPN. Acest software este, de asemenea, compatibil cu multe sisteme de operare.

Descarcă acum:

11. Cozile

Este un sistem de operare live, care este considerat ca una dintre cele mai bune alternative de tor. Cozile pot fi pornite pe orice dispozitiv folosind un stick USB sau un DVD. Este format din aplicații preconfigurate încorporate, care vă permit să utilizați browserul web, editori pentru imagine, client IM, suite de birou și sunet.

Cu această alternativă, utilizatorii pot naviga pe internet în mod anonim și pot evita, de asemenea, cenzura. Finalizează absolut orice urmă de pe computerul pe care l-ați folosit. Utilizând instrumente criptografice este capabil să cripteze fișierele, e-mailurile și chiar mesajele instantanee.

Descarcă acum:

12. Tox

Tox este una dintre primele alternative Tor pentru cei care doresc securitate ridicată pentru conversațiile cu prietenii. Este un protocol de mesagerie instantanee și apeluri video peer-to-peer care implementează criptarea end-to-end.

Tox nu este un înlocuitor total pentru Tor, dar poate oferi administrațiilor informatoare. Oferă mesaje private și codificate, conferințe video și apeluri care sunt într-o oarecare măsură ușor de înțeles. Scopul principal al acestei alternative de tur este de a asigura securitatea comunicării, care este ușor accesibilă.

Descarcă acum:

13. Freenet

Freenet este împărtășit pentru a contrazice supravegherea ca I2P. Se situează înalt la rangul 13 din lista alternativelor de tor. Freenet folosește aceleași instrumente P2P pentru a stoca stocarea de informații pentru a transmite și păstra datele, totuși, izolează aranjamentele elementelor UI și ale structurii sistemului.

Este principala alternativă Tor, folosind platforma peer-to-peer pentru comunicarea și publicarea rezistente la cenzură. Această alternativă folosește tehnologia P2P pentru trimiterea și stocarea informațiilor, are protocoale separate pentru interacțiunea utilizatorului și structura rețelei.

Freenet oferă două tipuri de securitate, Darknet și OpenNet. OpenNet permite utilizatorului să se conecteze fără întârziere cu alți utilizatori, iar DarkNet permite utilizatorilor să se conecteze exclusiv cu utilizatorii cu care au schimbat cheile publice în trecut.

Acest browser nu are un server central, ceea ce face dificilă piratarea sistemului lor. Lipsa serverului central îi conferă o creștere a punctelor care ar putea face din aceasta una dintre cele mai bune alternative pentru tor. Înainte de a sorta și stoca datele, acestea sunt criptate astfel încât hackerii să devină imposibil de exploatat.

Descarcă acum:

14. I2P

L2P se mai numește și Proiectul Internet Invizibil. Este o rețea anonimă completă în care aplicațiile pot fi utilizate pentru a trimite mesaje anonim și sigur. Aceasta este o rețea dintr-o rețea care oferă protecție împotriva urmăririi terților, precum ISP-urile.

Utilizează criptarea end-to-end care face ca comunicația să fie securizată în această rețea. Mesajele trimise folosind această rețea sunt acoperite în patru straturi de criptare. Nu numai acest lucru, chiar și punctele finale sunt identificatori criptografici

Scopul principal al I2P este prevenirea montării atacurilor. Cei mai comuni utilizatori ai I2P sunt jurnaliști, oameni asupriți, denunțători, activiști, precum și persoane obișnuite care sunt preocupate de confidențialitatea lor.

Descarcă acum:

15. Lanterna

Lanterna este o aplicație de produs pentru o zonă de lucru care oferă acces rapid, solid și sigur la site-urile și aplicațiile blocate. Aceasta este o altă completare în categoria celor mai bune alternative Tor.

Lanterna este nouă, deoarece folosește cele mai rapide servere îmbunătățite Geo pentru a-ți spori viteza de navigare. Acesta vă oferă o șansă de a transmite conținut HD imediat.

Lanterna vă oferă acces continuu la web deschis, utilizând o gamă largă de sisteme pentru a stinge controlul și firewall-urile. Se accesează direct diferite metodologii dacă anumite gateway-uri sunt închise.

Grupul de proiectanți de la Lantern ajustează și revizuiește întotdeauna procedurile bazate pe condiția de blocare. Intrarea clientului este simplă pentru Lantern, cu noile versiuni care fuzionează propunerile și tind să aibă probleme.

16. Freepto

Freepto este cea mai bună alegere de pe piața alternativelor tor, în special pentru utilizatorii Linux. Oferă hackerilor o abordare necomplicată de a transmite cu ușurință pur și simplu Tor. Este orice altceva decât dificil de utilizat și cea mai rapidă abordare a informațiilor codificate de rezervă.

Freepto este o alternativă excelentă pentru Tor, care îți ascunde identitatea în timpul navigării online. Îți îngreunează urmărirea. Oferă criptare și software care sunt capabile să ofere securitate ridicată.

Freepto este cel mai bun browser pentru activiști care doresc să sară supravegherea guvernului. Este portabil și poate fi rulat direct de pe un stick USB. Criptează automat datele stocate pe discul USB.

17. Sistem de operare subgrafă

Subgraph OS este conceput pentru a combate atacurile malware și vulnerabilitățile rețelei. Această alternativă Tor are o atenuare puternică a atacului care oferă protecție aplicațiilor și sistemului de operare de bază.

Acesta include securitatea întărită a sâmburelui care protejează împotriva atacurilor. Subgraph OS are, de asemenea, un firewall de aplicație care detectează și notifică utilizatorul despre conexiunile de ieșire neașteptate de către aplicații.

Subgraful OS a fost codat folosind go-lang coding language. Are integrare Tor integrată care permite aplicațiilor sensibile să comunice prin rețeaua Tor.

Descarcă acum:

18. OS Ipredia

Browser-ul pentru sistemul de operare Ipredia este cea mai bună alternativă Tor pentru utilizatorii Linux, deoarece majoritatea browserelor nu vă vor permite să accesați web-ul profund. Este un sistem de operare stabil și puternic, care criptează și anonimizează tot traficul din rețea.

Este o rețea de anonimizare care folosește un strat care oferă securitate aplicațiilor sensibile la identitate în timpul comunicării.

IprediaOS oferă router I2P, client IRC anonim, client de e-mail anonim, client BitTorrent anonim și puteți găsi, de asemenea, anonime (site-uri i2p).

Descarcă acum:

Concluzie

Înainte de hacking-ul său, Tor era cel mai popular instrument de căutare anonimă. Cele mai bune alternative Tor au fost nevoia care a permis navigarea pe internet în mod anonim. Aceste alternative nu numai că blochează urmărirea efectuată de ISP și terți, dar vă oferă și protecție împotriva programelor malware.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map