A legbiztonságosabb böngészők 2020 – Privát böngészők


Kulcsfontosságú leletek: Nemrégiben különféle kutatásokat végeztem egy biztonságos böngészővel és az internetes adatvédelemmel kapcsolatban. Ezen keresztül rájöttem, hogy a biztonságos böngészés végső válasza a NordVPN.

Noha az olyan technológiai óriások, mint a Google és a Mozilla, még biztonságos webböngészőket is bevezettek, nem olyan biztonságosak, mint állítólag.

A Tor, amely a CIA projektje volt, és ismert, hogy a legbiztonságosabb böngésző, VPN használatát igényli vele.

Bevezetés a böngészők biztonságához

Ebben a digitális korban meg kell védenie online tevékenységeit. A legbiztonságosabb böngésző kategóriájába tartozó bármely program biztosítja, hogy az Ön webes védelme a prioritás. További feladat az, hogy adatait rejtették a kívülállóktól. Így egy privát böngésző segít az interneten bárhol.

Már meghatároztak egy módszert az adatok internetes tranzakciójára a webböngészőkön keresztül. Sajnos néhány böngésző hátrányosan befolyásolja az internet felhasználók magánéletét. Azok az eredmények, amelyek gátolják a felhasználói hitelesítő adatok ellopására szolgáló szkriptek követését.

A kormányzati tömegmegfigyelési programnak és az adatok megőrzésének is joga van a felhasználók védelmére a nemzetvédelem érdekében.

Ezek a szempontok idegesítő a felhasználók számára, mivel a böngészési tevékenységeik nyomon követésével rontják az internet szabadságát. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében a legbiztonságosabb böngészők kerültek bevezetésre.

A legbiztonságosabb böngészők 2020-ban

Ezeknek a böngészőknek kiváltsága az adatok bizalmas kezelése az illegális hozzáféréstől, a káros fenyegetésektől és az adatok kihasználásától kezdve.

A böngészési tevékenységek elrejtése azonban a legbiztonságosabb böngészőknél nem csúcstechnika, mivel valamilyen módon kiürítik az adatokat az internetszolgáltatókhoz. A privát böngészők képesek gyors böngészési élményt biztosítani olyan platformon, mint az Android és az iPhone.

Míg a normál böngészők magas szintű adatvédelmet nyújtanak a Windows és a Mac rendszeren, az adatvédelmi kiterjesztések támogatásával.

1. Firefox Focus

A Firefox Focus újabb hozzáadást nyújt a Mozilla legjobb névtelen böngészőinek listájához. Kifejezetten az ügyfél adatbiztonsága érdekében készült. A kezdeti bevezetés az iOS felhasználók figyelembevételével történt.

A legutóbbi frissítésnek azonban ki kell terjednie az Androidra. Ez a legbiztonságosabb böngésző, amely az adatok elrejtésére összpontosít, egy gyönyörűen megtervezett, ami tetszik a szemének.

Firefox-focus

Blokkolja a hirdetéskövetést, következésképpen azt jelenti, hogy a webhelyek nem rögzítik a felhasználó webböngészési előzményeit, és az Internet sebessége nem kerül veszélybe.

Az Android biztonságos böngészőjének van egy dedikált funkciója, amely segít a Firefoxnak, hogy a hirdetések blokkolóinak listáján helyet biztosítson..

A Firefox Focus megakadályozza, hogy a hirdetők figyeljék a felhasználói élményt. Ezenkívül megkönnyíti a tevékenységeket, miután aktiválta a biztonságos böngésző módot. Ha elkészült a böngészési munkamenettel, akkor rákattinthat az „Törlés” ikonra, és az összes internetes tevékenység törlődik.

2. Tor böngésző

Ez egy biztonságos böngésző, amelyet az internethasználók adatvédelmi kérdéseinek jelentős növekedése után fejlesztettek ki. A Tor böngésző technológiai fejlődése és tudatossága miatt vita tárgyát képezte. Azok az emberek, akik rendszeresen használják az internetet, telepítették a Tor böngészőt a biztonságos böngészéshez.

A Tor szoftver elosztott relék hálózatokon alapul, amelyek megóvják az internetes kommunikációt az internetszolgáltatók és a megfigyelő ügynökségek általi követéstől. A Tor böngésző létrehoz egy dedikált titkosított alagutat az adatok küldésére és fogadására. Ez elkerüli a gonosz szemét az internetkapcsolat figyeléséből.

A meglátogatott weboldalak elrejtésre kerülnek a meglévő tartózkodási helyével együtt. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára korlátozott webhelyek elérését az eszközökön.

A Tor böngésző javítja online adatvédelmét és védi az NSA felügyeleti programját. Titokban továbbítja az internetes forgalmat a különböző helyekről, és elrejti a kommunikáció forrását.

A Tor böngésző bármilyen szoftver telepítése nélkül használható a Windows, Mac és Linux rendszerekre. Az anonimitás védelmére szolgáló előre konfigurált biztonsági funkciókkal érkezik, és USB flash meghajtóról futtatható.

Hogyan működik a Tor

A Tor-ot más névenHagymadagoló“, Mert a hagyma útvonalának fogalmán működik. A hagyma szerkezete többrétegű; hasonló a hagyma routerhez. Ezek a rétegek az adatokat többször titkosítják, majd virtuális áramkörökön továbbítják.

A vevőoldal dekódolja az adatokat, mielőtt továbbadnák a következő szintre. A titkosított adatok legbelső rétegét az utolsó réteg dekódolja, mielőtt az eredeti adatok elérték a rendeltetési helyet.

hogyan működik a tor

Ebben a folyamatban a rétegek visszafejtése annyira hatékonyan történik, hogy az IP-cím és a hely nem kerül feltárásra, és nem marad rejtve. Ez korlátozza a kémkedő szemét, hogy megnézze az ön által működő webhelyeket. Ezenkívül nem teszi lehetővé az internetes tevékenységek figyelését.

tor böngésző

Mi teszi különlegessé?

A Tor nagyon népszerű azokban az országokban, ahol korlátozott a véleménynyilvánítás szabadsága az interneten keresztül. Például Kínában az állampolgárok cenzúraszabályok miatt nem férhetnek hozzá a weboldalakhoz, ilyen helyzetben a Tor böngésző működik.

A biztonságos böngészéshez azonosított legjobb Tor alternatívák

Ezt a biztonságos böngészőt Edward Snowden, a „Whistleblower” néven is használja, aki a Toron keresztül közli az NSA PRISM programjával kapcsolatos információkat. Számos átlagos polgár és akadémikus használja a Tor-ot a szabadság és a magánélet védelme érdekében a tömeges megfigyelés korszakában.

3. Epic Privacy Browser

Az Epic böngészőt egy króm technológiával fejlesztették ki, amelynek célja a böngészés magántulajdonba állítása. A biztonságos böngészőt lehetővé tevő szolgáltatás a „privát böngészési mód”.

Ez azt jelenti, hogy az Epic lezárásakor minden böngészési adat törlődik az internet használata során, és nagyon kis mennyiségű adatelőzményt tárol.

A böngésző „titkosított proxyt” használ, amely elrejti az Ön IP-címét és titkosítja a böngészési adatokat. A DNS-kéréseket titkosított proxy segítségével továbbítják. Ez védelmet nyújt az internetszolgáltató (ISP) és más adat-szimatolók böngészési előzményeinek.

epic-böngésző

Az Epic a legbiztonságosabb böngésző, amely megvédi a szkriptek, a sütik, a harmadik felek kütyüi és a hirdetési hálózatok követésétől. Ez lehetővé teszi a más országokból származó blokkolt tartalmak elérését is.

Ezzel a böngészővel a keresések privát jellegűek maradnak, és nem engedi a keresőmotoroknak az IP-cím mentését. Elsőbbséget élvez az SSL kapcsolatokkal és védi a nyilvános hálózaton.

4. SRWare vas böngésző

Az SRWare Iron egy másik legbiztonságosabb böngésző, amely utánozza a Google Chrome-ot, az adatvédelmi funkciói kivételével. Azt állítja, hogy a Chrome „valódi alternatívája” is. Ez a böngésző testreszabható fejlesztői eszközöket, adatvédelmi beállításokat és kiterjesztéseket kínál.

Ez a biztonságos böngésző kiküszöböli a magánéletét sértő funkciókat és a felhasználáskövetést, a Chrome-tól eltérően. Beépített funkcióval rendelkezik, amely képes blokkolni a nem kívánt hirdetéseket. Egyedi felhasználói azonosítót hoz létre, és bejegyzéseket küld be a Google-nak javaslatok előállításához.

Az SRWare egy gyors böngésző, karcsú tervezéssel és innovatív funkciókkal. A legjobb azoknak az embereknek, akik egy jó, Chrome-alapú fejlesztőközpontú böngészőt keresnek. Az SRWare az Ön adatait különféle biztonsági módszerekkel védi.

5. Comodo Dragon böngésző

A Comodo Dragon böngésző a Chromium technológiára épül, és hasonló funkciókat kínál, mint például a Chrome, a legmagasabb szintű biztonsággal, azaz minden internetes tevékenység védett. A Comodo dragon online adatvédelmi szolgáltatóval rendelkezik minden szükséges opcióval.

Comodo-böngésző

A testreszabható plug-inek és kiegészítők teszik a böngésző felületét felhasználóbarátabbá a kezdők számára. Biztosítja a páratlan sebességet titkosított alagútban a biztonságos forgalomátvitel érdekében. A Comodo Dragon böngésző biztonságban tartja Önt és befejezi az összeomlásokat vagy a befagyott ablakokat. Megakadályozza, hogy a sütik és más kém szemek nyomon kövessék Önt.

A Comodo Dragon böngésző rendelkezik domain validációs technológiával, amely azonosítja és elválasztja a kiváló SSL tanúsítványokat az alacsonyabb szintű tanúsítványoktól. Ez a böngésző megakadályozza az összes böngésző letöltésének követését a magánélet védelme érdekében.

6. Avira Scout böngésző

A felderítő mögött zajló spekuláció, hogy a német antivírus cégtől származik. Az Avira felderítőnek egy sor harmadik erőteljes biztonsági beépülő modult össze kell gyűjtenie egy króm alapú biztonságos böngészőben, néhány kiegészítő funkcióval együtt.

Az Avira felderítő biztonságos internetes böngészést kínál, amely blokkolja az adathalász webhelyeket, az Avira biztonságos keresést, a védett Wi-Fi-t, amely a HTTPS-t alkalmazza, amikor biztonságos Wi-Fi-vel böngészhet webhelyeken, és nyomkövető.

Avira-felderítő

A cserkész úgy tűnik, hogy „megkeményedett” néhány csípéssel, éppen ellenkezőleg, és további valószínűleg a jövőben is. Be van építve egy szkript, amely biztosítja a kiterjesztéseket az engedélyezett listához viszonyítva.

A fent említett kiterjesztéseket maga a böngésző is végrehajtja, és nem választható szét, ez egyfajta biztonság. A közelgő kiadások tartalmazzák az Avira AV-szkennelését, valamint egy bizonyos ponton a cég felhőalapú szkennelési lehetőségét.

7. Bátor böngésző

Brendan Eich, a Mozilla Project egyik legfontosabb támogatója bejelentette, hogy a Brave egy nyílt forráskódú program, amely tiszteletre méltó Chrome és Safari választékokat kínál. Hihetetlen sebességet és hajtott promóciót kínál az ellenőrzéseket követve, tökéletesen alkalmazva a védelmi ismeretek számára, akik szintén egy könnyű program után.

bátor

A Windows, Linux és OS X ügyfelek számára elérhetővé vált az egyik legbiztonságosabb böngészőként. A Brave magában foglalja a HTTPS mindenhol csatlakozását, a négyzetek kezelik a fogást, tartalmaz egy szép promóciós blokkolót, és egy dinamikus tervezői csoporttal rendelkezik, amely folyamatosan fejleszti a programot.

hátrányai?

Ez még egy közepesen új program, tehát talán nem olyan tiszta elem, mint amennyire lehetett, és a kiegészítés hasznossága még mindig hiányos.

8. Yandex böngésző

A Yandex rendkívül használható felületet kínál, amely vázlatban és kiemelésben nem távolodik el túl messze a Chrome vigaszától. Kiváló azok számára, akik vigyáznak a biztonságosabb és rendszeresen eltávolított programra való áttérés felé. Így világszerte népszerű biztonságos böngészővé vált.

Yandex

A Chromiumtól függő Yandex a „Flicker” motort használja, amely ellenőrzéseket végez a letöltések során, sőt a Kaspersky antivírusával is vizsgálja a káros anyagokat.

Rendszeresen, amikor a programok ellenőrzéseket futtatnak, egyértelműen lusták, és a Yandex erre törekedett. A program az Opera Turbo innovációját használja azoknak az oldalaknak a fejlesztésére, amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak, vagy amelyek temperamentumos rendszeren működnek.

A Yandex emellett biztosítja a DNS karikaturálási biztosítékát, amely darabokra képes rosszindulatú anyagokat tartalmazó webhelyeket létrehozni, és biztonságos jelszavakat és érdekes bankkártya-pontot biztosít..

9. Dooble böngésző

A Dooble egy sovány króm alapú, többlépcsős (Windows, Linux, OS X) program, amely a biztonsági kiemelések ellenére sem mindenki számára elérhető. Alapértelmezett állapotában lecsökkenti a megbízhatatlan interfészeket, például a Flash és a Javascript használatát, amelyek megnehezítik a nagyszámú célállomással való felhasználást, mégis igazolható, annak lecsupaszított megközelítésével kapcsolatos minden probléma ellenére..

dooble

A program azt várja el, hogy az ügyfélnek titokban kell utaznia tőle, de HTTPS engedélyezhető, és a kívülálló munkamenetek az iFrame-kben blokkolva vannak. A sütik kezelése különös módon finom.

A képzeletbeli elem az, hogy az összes ügyféltartalom (könyvjelzők, átható dőlések és előzmények) különféle számok és jelszó felhasználásával kódolható. Egy másik lenyűgöző elem a biztonság beállítása, például a magánjellegű áttekintés minden lapra, a jobb egérgombbal történő alternatívát használva.

A kommentátorok nem vetették a Dooble-ot, figyelembe véve azt a tényt, hogy helyre kell finomítani, mégis azt hittük, hogy gyors és néhány gondolatában ravasz.

10. Húzza ki a böngészőt

Ez a böngésző az interneten való feltérképezés és a nyilvánosságot nyomon követő vállalatok webhelyeinek megtalálásának technológiáját használja. A leválasztást különösen akkor használják, ha leválasztják Önt a webhelyekről, amelyek arra törekszenek, hogy az Ön adatait vagy az Önnel kapcsolatos bármely egyéb információt más módon tárolják..

szétkapcsol

A Disconnect szolgáltatásban való böngészés közben több üzenet jelenik meg, amelyek azt állítják, hogy az adott webhely megpróbálja követni az Ön tevékenységeit. A leválasztás automatikusan lezárja az interfészt olyan webhelyekkel, amelyek veszélyeztetik az Ön személyes adatait.

Kiegészítők a böngészési tevékenység biztosításához.

Hasonlóképpen számos különféle kiegészítő elem vagy bővítmény is bevezethető a böngésző védelmének és biztonságának fokozása érdekében.

Íme néhány plugin, amely javíthatja böngészőinek biztonságát.

 • HTTPS mindenhol: – Az Electronic Frontier Foundation fejlesztették ki, amely a webhelyeket egy védett HTTPS titkosított hálózat felhasználására irányítja.
 • uBlock Origin: – Ez kiemelkedik a böngészőalapú hirdetési blokkolók között. Ez biztosítja, hogy az internetes hirdetők nem követnek nyomon.
 • uMatrix: – Ez ad hatalmat minden olyan program felett, amely nyomon követheti Önt, amikor meglátogat egy különleges helyet.
 • Cookie automatikus törlése: – Ez önmagában törli azokat a sütiket, amelyekre soha többé nincs szükség a szörfözéshez.
 • Adatvédelmi borz: – A Privacy Badger emellett az EFF-től származik, amely a kémkedéssel kapcsolatos promóciókat és nyomkövetőket távolítja el.
 • Decentraleyes: – Ez biztosítja a biztonságot a tartalmi hálózatokon keresztüli nyomon követés ellen.
 • Véletlen felhasználói ügynök: – A Firefox és a Chrome számára elérhető, ez a kiegészítő különféle felhasználói operátorokon keresztül forog, lehetővé téve a rosszindulatú rendszerek becsapását.
 • NoScript: – Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megváltoztassa, mely tartalmak futnak tovább azokra a webhelyekre, amelyekre landol. Ez élvonalbeli ügyfelek számára, és rengeteg testreszabást igényel, mivel természetesen a legtöbb webhelyet megsemmisíti.

Következtetés

Reméljük, hogy megtalálta a biztonságos böngészőt a biztonságos böngészéshez, nyilvánvaló, hogy a Tor a legjobb biztonságos böngésző, azonban a böngészőt a védelmi igényei szerint kell kiválasztania. Ideális megoldás az, aki biztonságot és adatvédelmet akar, mint az Epic böngésző.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map