A legjobb ingyenes VPN Chrome – bővítmények – 2020 rejtett


Több ezer ok miatt kényszerített engem írni a Chrome adatvédelmi kérdéseiről. Ha figyel, akkor az irányíthatja a forgalmat egy másik IP-n keresztül, és feloldhatja a hozzáférést a Chrome-ban.

Ez az egyetlen, amely ezekben a VPN-ekben található, de a proxyk alapján a Chrome-n lévő VPN-kiterjesztések 95% -a. (Mindegyik nem valódi VPN.)

Így! ez a téma két részre oszlik:

 • Ingyenes proxy kiterjesztés a Chrome-hoz (nem védi az internetes forgalmat)
 • Jogos VPN-ügyfelek (256 bites titkosítást biztosít)

Mélyreható bevezetés:

A Chrome az uralkodó internetes böngésző, amelynek 2 milliárd felhasználója van az asztali és a mobil eszközökön. Kivételes a krómteljesítmény szintje, amely fenntartja a többiek között.

Ennek ellenére a króm felhasználói kibertámadások áldozatává válnak, amelyek a VPN-t a Chrome számára alapvető választási lehetőséget jelentették a felhasználók számára, hogy biztonságosabbá tegyék a böngészőt a számítógépes bűnözők köréből..

Ilyen körülmények között, ahol a hackerek és az internetszolgáltatók részt vesznek a felhasználók folyamatos követésében érdeklődésük érdekében. Az emberek általában azt gondolják, hogy a legjobb ingyenes VPN-króm a legjobb lehetőség.

Az egyetlen ok, amely a felhasználók figyelmébe kerül, miközben fontolóra veszi egy ingyenes VPN-kiterjesztést.

 • Nincs szükség fizetésre a VPN számára annak használatbavételéhez.

Mivel valahogy sikerült elkülönített internetkapcsolatot biztosítani.

Ugyanakkor a különálló internet nem elegendő az adatok védelméhez. Hasznos lenne, ha van egy 256 bites titkosított alagútja, amely adatait dekódolhatatlanná teszi a megfigyelő ügynökségek és a hackerek számára..

Az alábbiakban bemutatjuk az ingyenes VPN Chrome problémáit, amelyeket az internet használata közben nem engedheti meg magának.

 • Követi nyomon az internetet, és később megosztja az internetszolgáltatókkal és ügynökségekkel.
 • Ez veszélyezteti az adatok biztonságát, mivel nem titkosítja a forgalmat.
 • Célja, hogy elpusztítsa a felhasználók hirdetési böngészési élményét.

Több ok is kijelenti, hogy a Chrome számára a legjobb VPN az internetfelhasználók követelménye, mivel a technológia elérhető a hackerek számára, és a felhasználók ellen használják.

Gondolj csak egy pillanatra, ha egy olyan böngésző, mint a Chrome, nem biztonságos, ez azt jelenti, hogy az online jelenléte veszélyben van. Más szavakkal: egy kétes böngésző kiürítheti forgalmát az internetszolgáltató felé, és személyazonosságának láthatósága radarként szolgálhat a hackerek és a számítógépes bűnözők számára..

Ezek az összetevők, amelyeket az internetszolgáltatók és az adat-snoopperek lábnyomának tekintnek, hogy hozzáférjenek az eszközéhez.

 • Valódi IP-cím.
 • Személyes adat.
 • Jelenlegi idő és hely.
 • Az eszköz és a böngésző specifikációi.

Hogy elkerülje az internetszolgáltatók és a hackerek nyomon követését az internetes tevékenységein. Szüksége lenne a legjobb VPN-re a krómhoz, hogy rendszeresen megvédje online tevékenységeit. A VPN titkosított bejáratot végez az adatcsomagok legfontosabb átviteléhez.

Ezenkívül egy Chrome VPN sok más módon is segít Önnek, ezek közül néhány a következő.

 • Hozzáférés a blokkolt tartalomhoz és az amerikai csatorna könyvtárhoz.
 • A TV-műsorok és a filmek puffermentes streaming (UHD) verziója.
 • Támogassa a Bit Torrent ügyfeleket a névtelenséggel rendelkező fájlok letöltésében és feltöltésében.

Tehát mi mást kérhet VPN-t?

Ezenkívül részletesen elolvashatja azokat a VPN-ügyfeleket, amelyek megbízhatóak több tevékenység végrehajtására.

A legjobb ingyenes VPN a Chrome-hoz, hogy elrejtse az adatokat

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a Chrome VPN-bővítményeket, amelyek oly sok közönséget szereztek az ára és a titkosítás szintje miatt, amelyet ügyfeleiknek nyújtanak.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN a Chrome számára, mivel elfoglalta a felhasználó adatvédelmét. A VPN a 256 bites AES titkosítást használja az internetszolgáltatók és a hackerek zavarásának megakadályozására. Ezenkívül a 4.096 bites DHE-RSA kulcsokat is használja, amelyeket egy SHA-512 algoritmus védett, amely kétszeres a banki szabványoktól..

A VPN állítása szerint korlátozott bejelentkezési tilalmi politikája van, amely az internet-felhasználónak nem lehet ingyenes VPN Chrome-val. Ez azt jelenti, hogy az ExpressVPN csak a szerverek naplóit és a felhasználók kapcsolattartási dátumait tárolja, és ez nem befolyásolja a biztonságot. Ezenkívül megakadályozza, hogy a hirdetéskövetők hozzáférjenek személyes adataihoz az internet böngészése közben.

Az ExpressVPN elérhető a Chrome webáruházban VPN kiterjesztésként, több mint 300 000 felhasználóval és négycsillagos pontszámmal. Tor kompatibilitást kínál, amely a biztonsági réteg elismert tulajdonsága, amely javítja az anonim élményt. Az ExpressVPN több eszközön is elérhető, például Windows, Mac, Linux, iOS és Android.

Jellemzők:

 • Gyors és névtelen böngészés
 • 24 órás ügyfélszolgálat (e-mail és élő csevegés)
 • 1700+ szerver több mint 90 országban
 • Támogatás a streaming és a torrent
 • 256 bites AES titkosítás, az osztály legjobb titkosítási szabványa
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia

2. DotVPN

dotvpn

A DotVPN felhőalapú tűzfalak védelmét és korlátlan adatfelhasználást kínál, amely a legjobb ingyenes VPN-t teszi lehetővé. A chrome felhasználói feloldhatják a webhelyek blokkolását és javíthatják az online biztonságot a dotVPN kiterjesztés telepítésével.

A Chrome Web Store jelentése szerint a dotVPN-nek 500 000 felhasználója van, és 4 csillagos pontozási arányú. 4096 bites kulcsos titkosítást használ, ami kétszer a modern banki szabványoknak. Hozzáférést biztosít korlátozott webhelyekhez, VoIP alkalmazásokhoz, és rendkívül egyszerűen használható.

A DotVPN megvédi az online adatvédelmet és blokkolja az összes nem regisztrált bejövő kapcsolatot, beleértve a DDoS támadásokat és a csomagos szippantókat.

Jellemzők:

 • Névtelen szörfözés
 • Korlátlan sávszélesség
 • 12 virtuális hely
 • Korlátlan szerverváltás
 • Biztonságos hozzáférés a nyilvános hálózathoz

+ HOZZÁADÁS A krómhoz

3. ZenMate

zenmate-vpn

A ZenMate szétszórt rendkívül biztonságos proxyszerverekkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak az adatok titkosításával. Az ingyenes VPN króm használata nem befolyásolja az internet sebességét. Prémium verziójuk is elérhető, amely hatékonyabb funkciókat kínál.

Ezt gyakran valódi „kiberbiztonsági megoldásnak” nevezik. A legjobb ingyenes króm VPN korlátlan internet-hozzáférést, Wi-Fi biztonságot és internetes adatvédelmet biztosít. A ZenMate megvédi a magánéletét a weboldal elemzésétől, szalaghirdetéseitől, hackereitől és az azt követő közösségi médiától.

Amikor csatlakozik egy nyilvános hálózathoz, a ZenMate biztosítja az online biztonságot. A ZenMate Chrome kiterjesztés telepítése után a böngésző kiszolgáltatottá és biztonságosabbá válik. A króm böngésző használatakor automatikusan működni fog.

Jellemzők:

 • Blokkolja a rosszindulatú programokat
 • 30+ VPN szerver
 • Nincs DNS-szivárgás
 • A követés megakadályozása

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = hu ”] + HOZZÁADÁS A krómhoz [/ gomb]

4. Hola VPN

hola-vpn

A Hola VPN egy másik ingyenes VPN Chrome, amely biztonságos a hálózatán. A Chrome-felhasználók, akik túlságosan aggódnak egyes webhelyek feloldásának feloldásakor, akkor a Hola VPN a helyes döntés. Ez különbözik a szokásos VPN-szolgáltatástól, mivel a forgalom a felhasználókon keresztül halad át, nem pedig az IP-kiszámítást végző kiszolgálói hálózat helyett.

A Hola unblocker csaknem 129 millió felhasználója biztonságosan böngészi az internetet a szabadsággal. Ez lehetővé teszi, hogy cenzúra nélkül böngészhetünk az interneten, és a lehető legkevesebb pufferolással nézhessünk videókat. A Hola felhasználói biztonságosan, privát módon böngészhetnek az interneten, szabadon kizárva a földrajzi korlátozásokat és a blokkolást.

A Hola az összes eszközén és akár több eszközön is futtatható egyszerre. Ez egy ingyenes VPN a krómhoz, amelynek telepítési folyamata kicsit nehéz. Lehet, hogy a Hola nem működik minden webhellyel, mégis ingyenes, és számos webhely továbbra is elérhető.

Jellemzők:

 • Nincs sávszélesség-korlátozás
 • Reklámmentes
 • Nyissa fel a webhelyek blokkolását

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = hu ”] + HOZZÁADÁS A krómhoz [/ gomb]

5. CyberGhost VPN

A Cyberghost VPN képes 260 millió nyomkövető kísérletet, 210 000 csúnya webhelyet és 150 millió hirdetést blokkolni 30 ország 850 szerverével. Könnyen telepíthető és kezelhető, a CyberGhost VPN világszerte több mint 11 millió felhasználóval rendelkezik, és az ingyenes VPN for Chrome listáján szerepel.

A felhasználók adatforgalmát AES 256 bites titkosítással titkosítják. A CyberGhost VPN kiterjesztés lehetővé teszi az online böngészést anélkül, hogy félne a tömegmegfigyeléstől, a hackerektől és az online követéstől. Automatikus kikapcsolási, DNS- és IP-szivárgás-védelmet kínál.

A CyberGhost a lehető legnagyobb sebességet biztosítja. Legfeljebb 5 eszközt képes egyszerre csatlakoztatni. Ez a VPN OpenVPN, L2TP-IPsec és PPTP protokollokat használ, és nem tart naplókat. Ez egy ingyenes VPN, de ha speciális biztonsági szolgáltatásokhoz szeretne hozzáférni, frissítse prémium szolgáltatásra.

Jellemzők:

 • Könnyen telepíthető
 • 256 bites AES titkosítás
 • Korlátlan sávszélesség
 • Kerülje el a földrajzi korlátozást
 • Hirdetés nélküli böngészés

[gomb színe = ”zöld” méret = ”” type = ”négyzet” target = ”” link = ””] + HOZZÁADÁS A CHROME-hoz [/ gomb]

6. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield világszerte több mint 500 millió letöltést tölt be. Számos virtuális hely érhető el, köztük az Egyesült Államok, Hollandia, Dánia, Franciaország, Kanada és mások. Könnyen kezelhető és egyetlen kattintással aktiválható.

Ez a króm VPN-kiterjesztés 256 bites titkosítás alkalmazásával biztosítja az Ön adatait nyilvános és magánhálózatokon; ez azt jelenti, hogy nem kell más szoftvert telepítenie. Ennek a kiterjesztésnek az adathasználata nincs korlátozva. Ingyenes, korlátlan, és a Windows Phone, OS X, iOS és Windows rendszerekhez elérhető verziókkal rendelkezik.

A Hotspot pajzs folyamatosan frissíti szolgáltatásait. Csakúgy, mint a ZenMate, a Hotspot pajzs prémium verziója is letölthető. A fizetett verzió lehetővé teszi a hirdetések nélküli böngészést, az ügyfélszolgálatot, a rosszindulatú programok blokkolását, és több eszközön is használható.

Jellemzők:

 • Biztonságos Böngészés
 • Nyissa fel a webhelyek blokkolását
 • Korlátlan sávszélesség
 • Wi-Fi biztonság

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl=hu = hu ”] + HOZZÁADÁS A krómhoz [/ gomb]

7. Böngészés a VPN-n

böngészés vpn

Azt állítja, hogy világszerte több mint 2 millió ügyfél bíz meg benne. Kezelhető és négy virtuális helyszínt kínál, köztük Hollandiát, az Egyesült Államokat, Szingapúrot és az Egyesült Királyságot.

A felhasználók a Chrome VPN kiterjesztéssel bárhonnan hozzáférhetnek bármely webhelyhez. Fokozza a felhasználók magánéletét és védi adatait a nyomkövetőktől. A Browsec feloldja a földrajzi blokkolást, és megnyitja a tartalmat a Netflix vagy a BBC országok különféle üzleteiből.

A forgalom titkosítva van, és a böngésző biztonságos felhő hálózatán továbbítja. Abszolút védelmet nyújt személyazonosságának, és meghiúsítja a forgalom szippantását vagy követését. A Browsec megvédi a forgalmat otthon, valamint utazás közben is.

Jellemzők:

 • Korlátlan sávszélesség
 • Geo-feloldó
 • Könnyű csatlakozás
 • Forgalmi titkosítás

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl=hu = hu ”] + HOZZÁADÁS A krómhoz [/ gomb]

8. TunnelBear VPN

tunnelbear vpn

A TunnelBear a legjobb értékelésekkel rendelkezik, több mint 10 500 egyedi értékelésből 5 csillaggal. Ez a krómhoz tartozó ingyenes VPN inkább egy titkosított proxy, mint egy megfelelő VPN.

Az TunnelBear a leggyorsabb kiszolgálókkal közel 20 országban. Jó titkosítást biztosít, és akár 5 eszközt csatlakoztathat. Ezzel a VPN-sel privát böngészés is lehetséges internetszolgáltatók, hackerek és trackerek segítségével. Feloldja a kedvenc tartalmait. Nem engedi, hogy a felhasználók túllépjék az 500 MB havi korlátot.

Az TunnelBear a Mac és a Windows számára készült legjobb asztali termékek közül néhányat készített. A legjobb ingyenes króm VPN és az asztali kínálat egy szempontból különbözik, azaz az, hogy az TunnelBear a böngésző forgalmát titkosítja, míg az asztali TunnelBear VPN az összes adatot titkosítja..

Jellemzők:

 • Könnyen telepíthető
 • Névtelen böngészés
 • Nagy csatlakozási sebesség
 • Virtuális helyek

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=hu”] + ADD CHROME [/ gomb]

9. Gom Web

gom vpn

A Gom Web nem igényel harmadik fél alkalmazását a VPN szolgáltatásokhoz. Ingyenes szolgáltatás és könnyen kezelhető. 1000 Mbit / s blokkoló kiszolgálókkal és proxykkel ez az ingyenes króm VPN lehetővé teszi a gyors hozzáférést a webhelyekhez, összehasonlítva más ingyenes szolgáltatásokkal.

Jellemzők:

 • A blokkolt tartalom elérhető
 • Privát szörfözés titkosítással
 • Gyors rakodási sebesség
 • Nincs szükség hálózati konfigurációra.

[gomb színe = “zöld” méret = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl=hu = hu ”] + HOZZÁADÁS A krómhoz [/ gomb]

10. Szélírja a VPN-t

windscribe

A Windscribe VPN for Chrome egy hatékony online biztonsági és védelmi megoldás a Chrome felhasználók számára. Titkosítja az interneten küldött és fogadott információkat, miközben a saját adatait, például a jelszavakat, üzeneteket, szövegeket és letöltéseket biztonságban tartja. A Windscribe VPN kiterjesztés futtatása a számítógépen sokkal jobb biztonságot és védelmet nyújt. Blokkolja a webes tevékenységeket a csepegőktől a hackerekig és az internetszolgáltatókig.

Minél több adatot oszt meg az interneten, annál egyszerűbb a hackerek, snooperek és más személyek számára az Ön adatai. Próbáljon meg ne engedni, hogy saját vagy magán adatait nem biztonságos webes társulás vagy nyílt webes fókuszközpontok keressék. A Windscribe VPN kiterjesztése egy egyszerű, de intenzív megközelítés, amellyel a magánmozgást a saját kezedben tarthatja.

Jellemzők:

 • Automatikus hirdetésgátló
 • Az alapértelmezett követés védett
 • Könnyű szerverváltás

Következtetés

A teljes VPN kétségtelenül minden adatvédelmi kérdésével megbízható megoldás, lehetővé teszik a korlátozott tartalomhoz való hozzáférést, támogatják a torrent fájlokat, a P2P fájlmegosztást és elrejtik személyazonosságát, ám az ingyenes VPN Chrome nem sokkal könnyűbb, mint a VPN kliens. Sőt, kevesebb helyet foglalnak el, és nem okoznak sebességproblémákat.

Az ingyenes Chrome VPN-k feloldják a tartalmat, és névtelenné teszik. Így az internetfelhasználó alapvető szükséglete kielégül. Említettünk néhányat a Chrome számára elérhető ingyenes VPN-ről, amely fedezi a magánélet és az anonimitás szükségességét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map