A legjobb PeerBlock alternatívák és azok fontossága

A téma mindkét aspektusát lefedi, függetlenül attól, hogy torrent vagy más, mert az emberek 90% -a használja a PeerBlock-t torrent letöltésére hiteles forrásból. A PeerBlock játék egy ideje véget ér, amikor az internetszolgáltatók szigorú lépéseket tettek a letöltõk ellen.


A feketelistára felvetett IP-k egyáltalán nem aggódnak, az interneten elérhető mindenki rendelkezik a szerzői jogi törvényekkel, így elkaphat.

A Peerblock alternatívái helyettesíthetik a szoftvert az Ön számára, de ugyanazt csinálják. A legjobb lenne, ha te a Peerblock helyére VPN kliens került, amely megvédi a torrentokat a kíváncsiskodó szemtől és titkosítja az internetes forgalmat.

Fő okok, amelyek miatt a PeerBlock nem megbízható a Torrenting számára?

 • A manuálisan fenntartott IP-cím korlátozások soha nem lehetnek 100% -ban helyesek.
 • Ha hatalmas mennyiségű IP-címet blokkolunk annak elképzelése nélkül, hogy hova tartoznak, negatív hatással lehet az internet-kapcsolat teljesítményére.
 • Csak blokkolja a kért IP-címeket, és semmit sem tesz az IP-cím elrejtéséhez.
 • Nem titkosít semmit az internetkapcsolaton.

VPN mint a legjobb PeerBlock alternatívák

Nem kell aggódnia, hogyan védheti meg internetes identitását és magánéletét a kíváncsiskodó szemtől. A VPN alternatívájaként a Peerblock használata mindezen problémákat elhárítja.

A VPN nem csak a forgalmat titkosítja, hanem elrejti a valódi IP-címét a kiválasztott kiszolgálóval. Ha egy megfigyelő ügynökség megpróbálja nyomon követni az Ön tevékenységeit, akkor csak titkosított adatok és más fizikai hely kivételével fog nyomot találni.

1. ExpressVPN

ExpressVPN kiváló választás a Peerblock alternatívájaként. Tulajdonságai túlságosan fejlett ahhoz, hogy összehasonlíthassák a Peerblock-tal, és lényegében kihozza összehasonlításból. Az ExpressVPN teljes biztonsággal és névtelenséggel engedélyezi a torrentolást.

Nem csak, hogy az ExpressVPN prioritást élvez a szigorú bejelentkezési tilalomról. Ez azt jelenti, hogy bármilyen online tevékenységet vállal, névtelen marad. Ez egy elengedhetetlen funkció a Peerblock alternatívában. Ez csak a jéghegy csúcsa, magas szintű professzionális ügyfélszolgálatot kínál a felhasználók számára.

2. NordVPN

A Peerblock alternatívák között vannak NordVPN. Egyedülálló és fejlett módon védi a felhasználók személyes adatait és biztonságát. A „kettős adatvédelem” az irányított forgalmat nem egyszer, hanem kétszer titkosítja, ami immunitássá teszi a fenyegetésekkel és a kíváncsiskodó szemmel szemben..

A Peerblock célja az volt, hogy megvédjen téged a nyomon követő nem kívánt feketelistán szereplő szervezetektől, de ebben kudarcot vallott. A NordVPN a Peerblock és fogadalmak legnépszerűbb alternatívája személyazonosságának védelme érdekében, segít a letöltésben a BitTorrent kliensen.

3. Privát internet-hozzáférés

A magán-Internet hozzáférés a közösség kedvenc VPN-je a névtelenség szempontjából. Jellemzői jelentik PIA VPN mint az egyik legjobb Peerblock alternatíva, amely magában foglalja a kill-switch, a gyors internet sebességet, a katonai szintű titkosítást és még sok minden mást

Ezenkívül a magán-Internet hozzáférésű VPN-t a Peerblock alternatívájaként támogatják, mivel megfizethető, és más alternatívákhoz képest könnyen használható felülettel rendelkezik. A PIA-t egyszerre több eszközre is telepítheti és futtathatja.

Ezek a VPN-ek mindazon legfejlettebb funkciókból állnak, amelyeket el kell rejteni a megfigyelő szervezetektől és a tömegmegfigyelő programoktól, és alternatívákként szolgálnak a Peerblock számára is. Ne keresse tovább, válassza ki a fent említett VPN-ket, és könnyedén végezze el kedvenc feladatát.

Mi a PeerBlock??

A PeerBlock mechanizmus olyan, mint egy tűzfal a számítógépes rendszerhez, de működik a bejövő és kimenő kapcsolatok interneten történő biztosításán. Ez egy olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy blokkolja a hálózatba érkező kapcsolatokat. Ismert, hogy a kínzó fogyasztók a Peerblock-ot használják internetkapcsolatuk megakadályozására az indokolatlan beavatkozástól.

A Peerblock fő célja az Ön tevékenységeit figyelő szervezetek összes IP-címének blokkolása. Ide tartoznak a kormányhivatalok, a szerzői jogok tulajdonosai és más cégek, amelyek fenyegetést jelentenek a kínzó és a hálózati kapcsolatokra. Az IP-címek blokkolásával megengedheti magának a biztonságos torrent-et, nagyobb adatvédelmet és névtelenséget.

A Peerblock szoftver felhasználói felületén nem könnyű navigálni. Azt is meglehetősen nehéz konfigurálni, amely lehetővé teszi a Peerblock alternatívák számára, hogy megszerezzék a kezüket. Az összes potenciálisan veszélyes IP-cím blokkolása szinte lehetetlen.

Hogyan működik a ‘PeerBlock’??

A Peerblock letöltése és telepítése után. Arra a funkcióra van szüksége, hogy IP-címeket adjon hozzá annak megakadályozására, hogy belépjenek vagy kilépjenek a hálózatba. Tekintse ezt olyan szolgáltatásként, amely lehetővé teszi az összes bejövő és kimenő kapcsolat szűrését.

Az emberek gyakran össze vannak zavarodva abban, hogy a Peerblock tökéletesen működik, amikor a magánélet védelme szükséges. Nem blokkolhatja a különböző biztonsági szervezetekhez és a szerzői jogok tulajdonosaihoz tartozó összes IP-címet.

Anélkül, hogy módosítaná a listát, mindig bizonytalan vagy, és valószínűleg elkapnak. Ami végül a Peerblock alternatívájának kiválasztásához vezet, mivel a Peerblock nem rendelkezik IP-listával, amikor letölti.

Külön IP-listát kell vásárolnia az iblocklist.com néven ismert webhelyről. A weboldal tartalmazza a különféle ellenőrző szervezetek IP-címeinek listáját, amely magában foglalja a kormányzati ügynökségeket, az árnyékos webhelyeket és a szerzői jogok tulajdonosát. Ha további listákat szeretne hozzáadni a korlátozott szakaszhoz, akkor további listákat kell vásárolnia.

Ingyenes PeerBlock alternatívák és azok fontossága

Sokféle alkalmazás és program létezik, amelyek segítségével testreszabhatja saját igényeit. A Peerblock alkalmazás alternatívája nagy testvérének ugyanazokat a funkciókat használja.

Ezek a programok a piacon elérhető legjobb Peerblock alternatívák. Mindegyiknek megvannak a sajátos tulajdonságai, amelyek kiemelik őket egymással. Olvassa el róluk és olvassa el magát online.

1. Egyszerű fal

Az Simplewall az egyik legjobb Peerblock alternatíva, amelyet fel lehet használni a hálózat kiszűrésére a bejövő és kimenő kapcsolatok számára. Ez szintén képes a hálózati tevékenység figyelésére. A programnak egyszerűen használható alkalmazása van. A felületet a Peerblockhoz képest könnyebben konfigurálhatónak tekintik. Telepítéskor letiltja az alapértelmezett Windows kémprogramokat.

Az Egyszerű fal lehetővé teszi a felhasználó számára a blokkolt IP-címek egyedi listájának elkészítését. Ez lehetővé teszi a felhasználó-specifikus szabályok végrehajtását is, például mikor tilthatja le őket stb.

A program támogatja az IPv4 és az Ipv6 programokat is, amelyek a Simplewall-t a piacon jelenleg működő Peerblock alternatívájának minősítik..

2. PeerGuardian

A Peerblock a PeerGuardian kifinomultabb és fejlettebb verziója volt. Ha valamilyen okból nem tetszik, hogy a Peerblock hogyan működik, akkor mindig az eredeti IP-blokkoló szoftverre, a PeerGuardian-ra válthat, alternatívaként. Ez a program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hatalmas listákat adjon hozzá az IP-címekről, amelyek korlátozhatók, hogy megakadályozzák őket a számítógépes rendszerrel való kommunikációban.

A PeerGuardian alkalmazás Linux verzióját továbbra is aktívan támogatják, különféle frissítésekkel, hogy lépést tudnak tartani az internet fejlődésével. Az alkalmazás Windows változata azonban nem kapott támogatást vagy frissítést. Ezen tények ellenére a program továbbra is tökéletesen elvégzi a kijelölt feladatot.

3. BeeThink IP-blokkoló

A Beethink IP blokkoló tűzfal célja egy másik Peerblock alternatívája. Sokoldalúságának és rugalmasságának mint programnak köszönhetően ez a lista része lehet. Nem csak Windows gépeken működik, hanem kiszolgálókon is használható, ha egy kiszolgálón használja, egyetlen forrásból blokkolhatja az IP címeket anélkül, hogy eszközönként manuálisan blokkolni kellene az IP címeket.

A program ez a fenevad sok olyan funkciót tartalmaz, amelyek közül néhány az egyedi fekete-fehér lista, több IP formátum, amely tartalmazza az Apache .htaccess fájlját. Ez a sokoldalúbb alkalmazás, amely a Peerblock-hoz kapcsolódó összes célt szolgálja.

Ezen kívül az alkalmazás tartalmaz egy meglehetősen egyedi szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy távoli IP-címeket keressen, és megnézheti a tulajdonjogi információkat, például a nevet és más azonosítható információkat. Ezt a funkciót azonban nem szabad használni, és hatalmának kihasználása érdekében kissé meg kell változtatni.

4. IPlista

Az Iplist a listánk negyedik Peerblock alternatívája. A Windows és más platformok felhasználói számára ez egy non-go terület, mivel ez a szoftver csak a Linux operációs rendszerekkel kompatibilis. Ezenkívül ez a szoftver a Netfiltert használja a készülékkel bejövő és kimenő kapcsolat kiszűrésére.

Az IPlist szinte ugyanúgy működik, mint a Peerblock, amely azt minősíti, hogy a Peerblock alternatíváinak listáján szerepeljen. Az IPlist 2008. évi megjelenése óta oly sok frissítést kapott, mind a PeerGuardian, mind a Peerblockhoz képest, ami biztosítja a felhasználót, hogy ennek a szoftvernek a támogatása továbbra is a felhasználói élmény javítása érdekében működik.

A PeerBlock megbízható a torrenting számára?

A Peerblock nem megbízható a Torrenting szempontjából. Nem szolgál közegként a magánélet és az identitás biztonságához, ami alapvetően hibássá teszi, mivel a torrent szolgáltatás igénybe vételekor a száz százalékos biztonság a magánélet prioritása..

Ezért nem felel meg annak, hogy kizárólag a kínzás céljából használjuk fel. Számos fejlett Peerblock alternatíva létezik az interneten a probléma megoldásához. Ha nem, akkor saját felelősségére használhatja a Peerblock alkalmazást. Ha úgy gondolja, hogy a Peerblock biztonságban tartja Önt torzítás közben, tévedsz, és gyorsan meg kell változtatnod a véleményed.

A torrenting egész más téma hatalmas technikai kifejezésekkel. A Peerblock és a Torrenting között az a közös dolog, hogy mindkettő biztonsági és adatvédelmi követelményeket igényel a szolgáltatás használata közben. A VPN az egyik legjobb Peerblock alternatíva, amelyet a BitTorrent ügyféllel együtt lehet használni a biztonság és biztonság érdekében..

A PeerBlock VPN?

Ne keverje össze a Peerblock-ot a VPN-sel. A Peerblock és a VPN két különféle szoftver, különböző funkciókkal. Az emberek a VPN-t használják a biztonság biztosítása és magánéletük védelme érdekében, a torrent szolgáltatás és az internet böngészése közben.

Nemcsak hogy a VPN különféle feladatokat lát el a biztonság biztosítása érdekében, míg a Peerblock csak egy tűzfal, amely blokkolja és feloldja a bejövő és kimenő kapcsolatokat a számítógépes rendszerrel. A VPN sokféleképpen meghaladja a Peerblock-ot, ezért tekintik alternatívának.

VPN vagy PeerBlock?

A Peerblock nagy szerepet töltött be a múltban, amikor az internetbiztonsági és adatvédelmi kérdések nem voltak problémák. Az internetes biztonsági rések és a magas kockázatok hozzáadásával az emberek megkérdezik a Peerblock integritását és azt, hogy hogyan védi a felhasználó számítógépes rendszerét.

Mivel a VPN az elérhető legjobb Peerblock alternatívák közül az első számú prioritása kell, hogy legyen. A VPN-ek fejlettebb funkciókkal vannak felszerelve, így a tökéletes választásnak kell lennie, mint alternatívának.

Peerblock alternatív Reddit

A Reddit felhasználói szerint heves vita folyt a Peerblock működéséről és arról, hogy kínál-e valamilyen védelmet a felhasználók számára. A válasz nem, a Peerblock nem megbízható anonimitás forrása, ha az egyén izgalmas tevékenységeket végez.

A Peerblock alternatívájának alhitelessége magában foglalta a Peerblock működését és azt, hogy az egyes felhasználók hogyan tiltották meg internetszolgáltatásaikat, és meg kellett újítaniuk azért, mert nem a Torrenting során megkövetelt megfelelő biztonságot használták. A bizonyíték előtted van, most el kell döntenie, hogy kockáztatni akarja-e, vagy biztonságosan játszik-e.

Ez az alhirdetés szemmegnyitó olyan emberek számára, akik továbbra is úgy gondolják, hogy a Peerblock megbízható biztonsági intézkedés. Véleményem szerint anélkül, hogy a Peerblock alternatíváját alkalmaznánk, immunitást élvez az ügynökségek és a szerzői jogok birtokosainak fenyegetései ellen, amelyek minden pénzeszköztől megszabadíthatnak téged..

Következtetés

Ha továbbra is használja a Peerblock-ot, és biztonságban tartja magát, sajnálom, hogy értesítem, de illúzióban élsz. Nem vagy biztonságban, soha nem voltál biztonságban a fenyegetésekkel szemben a Peerblock használata közben. Ideje felébredni, és más alternatívákat keresni, amelyek jobb szolgáltatásokat és lehetőségeket kínálnak az internetes biztonsággal és magánélettel kapcsolatban. Javasolnám, hogy a Peerblock alternatívájaként használjon VPN-t.

Ha továbbra is a Peerblockot választja, akkor az továbbra is a döntése. A VPN a legjobb Peerblock alternatíva 2019-ben. A kettő közötti választás teljesen függ az elvégzett munkától. Véleményem szerint inkább teljes értékű biztonságot szereznék az én oldalamen VPN formátumban, a Peerblock helyett..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map