Bedste gratis VPN Chrome – udvidelser – 2020 skjult


Der er tusinder af grunde, der tvang mig til at skrive om beskyttelse af personlige oplysninger med Chrome. Hvis du holder øje med, hvilket kan dirigere din trafik gennem en anden IP og give dig ikke-blokeret adgang på Chrome.

Det er det eneste, disse VPN’er har, men 95% af VPN-udvidelser på Chrome baseret på Proxies. (Alle af dem er ikke rigtige VPN’er.)

Så! dette emne er opdelt i to sektioner:

 • Gratis proxy-udvidelse til Chrome (vil ikke beskytte internettrafikken)
 • Legitime VPN-klienter (giver kryptering op til 256-bit)

Dybdegående introduktion:

Chrome er den dominerende internetbrowser, der har 2 milliarder brugere fra stationære og mobile enheder. Niveauet for ydelse krom opretholdes blandt de andre er usædvanligt.

Stadigvis bliver chrome-brugere offer for cyberangreb, der sammensatte en VPN til Chrome et vigtigt valg for brugere at gøre browseren sikker fra række af cyberkriminelle.

Under sådanne forhold, hvor hackere og internetudbydere er involveret i non-stop sporing af brugere for deres interesse. Generelt tror folk, at det at være den bedste mulighed at have en bedste gratis VPN Chrome.

Den eneste grund, der kommer i sindet for brugerne, når de overvejer en gratis VPN-udvidelse.

 • Intet krav om betaling for en VPN for at tage det i brug.

Da det på en eller anden måde formår at levere en isoleret internetforbindelse.

At have et separat internet er ikke nok til at beskytte dine data. Det ville hjælpe, hvis du havde en 256-bit krypteret tunnel, der gør dine data uafkodelige for overvågningsbureauer og hackere.

Følgende er problemerne med gratis VPN Chrome, som du ikke har råd til, mens du bruger internettet.

 • Holder styr på din web, og den deles senere med internetudbydere og agenturer.
 • Det kompromitterer sikkerheden for dine data, da de ikke krypterer din trafik.
 • Dets mål er at ødelægge brugernes browseroplevelse med annoncer.

Der er flere grunde, der erklærer, at den bedste VPN til Chrome er kravet fra internetbrugere, da teknologi kan nås til hackere, og de bruger imod brugerne.

Bare tænk et øjeblik, hvis en browser som Chrome ikke er sikker, betyder det, at din online tilstedeværelse er i fare. Med andre ord kan en tvivlsom browser udstrømme din trafik til ISP, og synlig din identitet gør dig til radar for hackere og cyberkriminelle.

Dette er de komponenter, der betragtes som fodaftryk af internetudbydere og datasnoopere for at få adgang til din enhed.

 • Faktisk IP-adresse.
 • Personlig information.
 • Aktuel tid og placering.
 • Specifikationer for din enhed og browser.

At undslippe sporing af internetudbydere og hackere på dine webaktiviteter. Du har brug for den bedste VPN til krom for at beskytte dine online aktiviteter regelmæssigt. VPN foretager en krypteret indgang for at overføre dine datapakker mest omhyggeligt.

Desuden hjælper en Chrome VPN dig på mange andre måder, nogle af dem er som følger.

 • Adgang til blokeret indhold og amerikansk kanalbibliotek.
 • Bufferfri streaming af tv-shows og film i (UHD) version.
 • Support Bit Torrent-klienter til at downloade og uploade filer med Anonymitet.

Så hvad ellers kunne du muligvis kræve en VPN?

Desuden kan du læse i detaljer om VPN-klienter, der er pålidelige til at udføre flere aktiviteter.

Bedste gratis VPN til Chrome til at skjule data

Følgende er Chrome VPN-udvidelser, der har fået så meget publikum på grund af deres pris og krypteringsniveau, de leverer til deres kunder.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN for Chrome, da det har besat brugerens privatliv. VPN bruger 256-bit AES-krypteringen til at stoppe interferensen af ​​internetudbydere og hackere. Derudover anvender den 4.096-bit DHE-RSA-nøgler, beskyttet af en SHA-512-algoritme, der er dobbelt så stor som bankstandarder.

VPN hævder at have en begrænset politik uden logning, som internetbrugeren ikke kan have med gratis VPN Chrome. Det betyder, at ExpressVPN bare holder serverlogfilerne og datoer for brugere, der er forbundet med dem, og det påvirker ikke sikkerheden. Det forhindrer også, at annonce trackere får adgang til dine private data, mens de surfer på internettet.

ExpressVPN fås i Chrome webshop som VPN-udvidelse, med mere end 300.000 brugere og en 4-stjerners scoringsfrekvens. Det tilbyder Tor-kompatibilitet, som er en givet funktion i sikkerhedslag, der forbedrer din anonyme oplevelse. ExpressVPN er tilgængelig på flere enheder som Windows, Mac, Linux, iOS og Android.

Funktioner:

 • Hurtig og anonym browsing
 • 24/7 kundesupport (e-mail og live chat)
 • 1.700+ servere i 90+ ​​lande
 • Support streaming og torrenting
 • 256-bit AES-kryptering, bedst i klassen krypteringsstandard
 • 30 dages returret

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN tilbyder beskyttelse af cloud firewall og ubegrænset databrug, hvilket gør det til den bedste gratis Chrome VPN. Brugere af chrome kan fjerne blokering af websteder og forbedre online-sikkerhed ved at installere dotVPN-udvidelsen.

Ifølge rapporten fra Chrome Web Store har dotVPN 500.000 brugere og en scoringsfrekvens på 4 stjerner. Den bruger 4096-bit nøglekryptering, som er en dobbelte af moderne bankstandarder. Det giver adgang til begrænsede websteder, VoIP-applikationer og er ekstremt let at bruge.

DotVPN beskytter online privatliv og blokerer alle uregistrerede indgående forbindelser inklusive DDoS-angreb og pakkesniffere.

Funktioner:

 • Anonym internet surfing
 • Ubegrænset båndbredde
 • 12 virtuelle placeringer
 • Ubegrænset skifte af servere
 • Sikker adgang til det offentlige netværk

+ TILFØJ TIL CHROME

3. ZenMate

zenmate-vpn

ZenMate har et spredt netværk af meget sikre proxyservere, der giver beskyttelse ved at kryptere dine oplysninger. Brug af denne gratis VPN-krom påvirker ikke din internethastighed. Deres premiumversion er også tilgængelig, der tilbyder mere effektive funktioner.

Det er ofte blevet betegnet som ægte “cybersecurity-løsning”. Den bedste gratis krom VPN giver ubegrænset internetadgang, Wi-Fi-sikkerhed og internet-privatliv. ZenMate beskytter dit privatliv mod webstedsanalyse, bannerannoncer, hackere og sociale medier, der følger.

Når du opretter forbindelse til et offentligt netværk, sikrer ZenMate online sikkerhed. Når du installerer ZenMate Chrome-udvidelse, vil det gøre din browser fra sårbar til sikker. Det fungerer automatisk, når du bruger Chrome-browser.

Funktioner:

 • Bloker malware
 • 30+ VPN-server
 • Ingen DNS lækager
 • Undgå sporing

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = da ”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

4. Hola VPN

hola-vpn

Hola VPN er en anden gratis VPN Chrome, der sikrer dit netværk. Chrome-brugere, der er alt for bekymrede over at fjerne blokeringen af ​​nogle websteder, så er Hola VPN den rigtige beslutning. Det adskiller sig fra den normale VPN-tjeneste, fordi trafikken passerer gennem brugerne i stedet for at servernetværket gør din IP-hard track.

Hola unblocker har næsten 129 millioner brugere, der surfer på nettet sikkert med frihed. Det giver dig mulighed for at surfe på nettet uden censur og se videoer med mindst buffering. Brugere af Hola kan surfe på internettet sikkert, privat, frit eksklusive geografiske begrænsninger og blokering.

Hola kan køre på alle dine enheder og endda på flere enheder på én gang. Det er gratis VPN til krom, som har en lidt vanskelig installation. Hola fungerer muligvis ikke med hvert websted, men det er gratis, og adskillige websteder er stadig tilgængelige.

Funktioner:

 • Ingen båndbreddegrænse
 • Ad-fri
 • Fjern blokering af websteder

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = da ”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

5. CyberGhost VPN

Cyberghost VPN er i stand til at blokere 260 millioner sporforsøg, 210.000 grimme websteder og 150 millioner annoncer med 850 servere i 30 lande. Det er let at installere og nemt at betjene, CyberGhost VPN har mere end 11 millioner brugere over hele verden og det er blandt de gratis VPN til Chrome-listen.

Datatrafikken for brugerne er krypteret i AES 256-bit kryptering. CyberGhost VPN-udvidelsen giver dig mulighed for at gennemse online uden frygt for masseovervågning, hackere og online tracking. Det tilbyder automatisk kill-switch, DNS og IP-lækage beskyttelse.

CyberGhost lover at give den højest mulige hastighed. Det kan tilslutte op til 5 enheder samtidigt. Denne VPN bruger OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokoller og opbevarer ikke logfiler. Det er en gratis VPN, men hvis du vil have adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner, kan du opgradere til deres premium service.

Funktioner:

 • Let at installere
 • 256-bit AES-kryptering
 • Ubegrænset båndbredde
 • Undgå geobegrænsning
 • Annoncerfri browsing

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ””] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

6. Hotspot-skjold

Hotspot Shield har mere end 500 millioner downloads over hele verden. Flere virtuelle placeringer er tilgængelige, herunder USA, Nederlandene, Danmark, Frankrig, Canada og andre. Det er let at betjene og kan aktiveres med et enkelt klik.

Denne krom VPN-udvidelse sikrer dine data ved at anvende 256-bit kryptering på offentlige og private netværk; det betyder, at du ikke behøver at installere nogen anden software. Der er ingen begrænsning for dataanvendelse for denne udvidelse. Det er gratis, ubegrænset og har versioner tilgængelige til Windows Phone, OS X, iOS og Windows.

Hotspot-skjold opdaterer fortsat deres tjenester. Ligesom ZenMate er en premium version af Hotspot-skjold også tilgængelig til download. Den betalte version giver dig mulighed for at nyde annoncefri browsing, kundesupport, blokere malware og kan bruges på flere enheder.

Funktioner:

 • Sikker browsing
 • Fjern blokering af websteder
 • Ubegrænset båndbredde
 • Wi-Fi-sikkerhed

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl = da ”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

7. Browsec VPN

browsec vpn

Browsec hævder at være tillid af mere end 2 millioner kunder globalt. Det er håndterbart og tilbyder fire virtuelle placeringer, herunder Netherland, USA, Singapore og Storbritannien.

Brugere kan få adgang til ethvert sted overalt ved hjælp af Chrome VPN-udvidelsen. Det forbedrer brugernes privatliv og beskytter deres data mod trackerne. Browsec blokerer geo-blokeringen og åbner indholdet fra forskellige butikker i lande på Netflix eller BBC.

Trafikken er krypteret og dirigeres gennem browsers sikre skyenetværk. Det giver en absolut beskyttelse af din identitet og mislykkes snusning eller sporing af din trafik. Browsec vil beskytte din trafik derhjemme såvel som under rejsen.

Funktioner:

 • Ubegrænset båndbredde
 • Geo-afblokering
 • Nem forbindelse
 • Trafik kryptering

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl = da ”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

8. TunnelBear VPN

tunnelbear vpn

TunnelBear har de bedste anmeldelser med 5 stjerner fra mere end 10.500 individuelle ratings. Denne gratis VPN til krom er mere en slags krypteret proxy end en ordentlig VPN.

TunnelBear har de hurtigste hastigheder med servere i næsten 20 lande. Det giver god kryptering og kan tilslutte op til 5 enheder. Privat browsing fra internetudbydere, hackere, trackere er muligt med denne VPN. Det vil fjerne blokering af dit yndlingsindhold. Det tillader ikke brugere at overskride den månedlige grænse på 500MB.

TunnelBear har lavet nogle af de bedste desktopprodukter til Mac og Windows. Den bedste gratis krom VPN og desktop-tilbud er forskellige i et aspekt, som er, at TunnelBear krypterer browsertrafikken, mens TunnelBear VPN til desktop krypterer alle dine data.

Funktioner:

 • Let at installere
 • Anonym browsing
 • Høj tilslutningshastighed
 • Virtuelle placeringer

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=da”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web kræver ikke nogen tredjepartsansøgning for VPN-tjenesterne. Det er en gratis service og let at betjene. Med 1000 Mbit / s blokerende servere og proxies giver denne gratis krom VPN hurtig adgang til websteder sammenlignet med andre gratis tjenester.

Funktioner:

 • Blokeret indhold er tilgængeligt
 • Privat surfing med kryptering
 • Hurtig indlæsningshastighed
 • Netværkskonfiguration er ikke nødvendig.

[knapfarve = ”grøn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” link = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl = da ”] + TILFØJ TIL CHROME [/ knap]

10. Windscribe VPN

WindScribe

Windscribe VPN for Chrome er en kapabel online sikkerheds- og beskyttelsesløsning for Chrome-brugere. Det krypterer oplysninger, der er sendt og modtaget over internettet, mens de sikrer dine egne data som adgangskoder, beskeder, tekster og downloads. At køre Windscribe VPN-udvidelse på din pc giver dig meget bedre sikkerhed og beskyttelse. Det blokerer for webaktiviteter fra drypp til hackere og internetudbydere.

Jo flere data du deler på nettet, desto lettere er det for hackere og snoopere og enhver anden person at komme til dine oplysninger. Forsøg ikke at tillade, at dine egne eller private data handles af usikret webforening eller ved at åbne web får fokus. Windscribe VPN-udvidelse er en ligetil, men alligevel intens tilgang til at holde din private bevægelse i dine egne hænder.

Funktioner:

 • Auto annonceblokker
 • Standard sporing beskyttet
 • Nem serverskift

Konklusion

Den samlede VPN er uden tvivl den pålidelige løsning til alle dine personlige problemer, de giver adgang til begrænset indhold, understøtter torrenting, P2P-fildeling og skjuler din identitet, men den gratis VPN Chrome er meget let i forhold til VPN-klient. Desuden bruger de mindre plads og skaber ikke hastighedsproblemer.

De gratis Chrome VPN’er vil fjerne blokering af indhold og gøre dig anonym. Dermed bliver internetbrugerens grundlæggende behov tilfreds. Vi nævnte nogle af de gratis VPN til Chrome, der imødekommer dit behov for privatliv og anonymitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me