Beste gratis VPN Chrome – Extensies – 2020 verborgen


Er zijn duizenden redenen waardoor ik moest schrijven over de privacyproblemen met Chrome. Als u dit in de gaten houdt, kan dit uw verkeer via een ander IP-adres leiden en u ongeblokkeerde toegang op Chrome geven.

Dat is het enige dat deze VPN’s hebben, maar 95% van de VPN-extensies op Chrome op basis van proxy’s. (Ze zijn allemaal geen echte VPN’s.)

Zo! dit onderwerp is opgesplitst in twee secties:

 • Gratis proxy-extensie voor Chrome (beschermt het internetverkeer niet)
 • Legitieme VPN-clients (biedt encryptie tot 256-bit)

Diepgaande intro:

Chrome is de dominante internetbrowser met 2 miljard gebruikers van desktop- en mobiele apparaten. Het prestatieniveau dat chroom onder andere behoudt, is uitzonderlijk.

Toch worden gebruikers van Chrome het slachtoffer van cyberaanvallen die een VPN voor Chrome vormen, een essentiële keuze voor gebruikers om de browser te beveiligen tegen het bereik van cybercriminelen.

In dergelijke omstandigheden, waarbij hackers en ISP’s betrokken zijn bij het non-stop volgen van gebruikers voor hun interesse. Over het algemeen denken mensen dat het hebben van een beste gratis VPN Chrome de beste optie is.

De enige reden die bij gebruikers opkomt bij het overwegen van een gratis VPN-extensie.

 • Geen betalingsvereiste voor een VPN om dat in gebruik te nemen.

Omdat het op de een of andere manier erin slaagt om een ​​geïsoleerde internetverbinding te bieden.

Maar een apart internet is niet voldoende om uw gegevens te beschermen. Het zou helpen als u een 256-bits gecodeerde tunnel had om uw gegevens niet te kunnen decoderen voor bewakingsdiensten en hackers.

Hieronder volgen de problemen van gratis VPN Chrome die u zich niet kunt veroorloven tijdens het gebruik van internet.

 • Houdt uw web bij en deelt het later met ISP’s en bureaus.
 • Het brengt de veiligheid van uw gegevens in gevaar omdat het uw verkeer niet versleutelt.
 • Het doel is om de browse-ervaring van gebruikers met advertenties te vernietigen.

Er zijn meer redenen die beweren dat de beste VPN voor Chrome de vereiste is van internetgebruikers, aangezien technologie toegankelijk is voor hackers en ze gebruiken tegen de gebruikers.

Denk even na, als een browser als Chrome niet veilig is, betekent dit dat uw online aanwezigheid in gevaar is. Met andere woorden, een twijfelachtige browser kan uw verkeer naar ISP laten stromen en uw identiteit zichtbaar maken, maakt u radar voor hackers en cybercriminelen.

Dit zijn de componenten die door ISP’s en datasnuffelaars worden beschouwd als voetafdrukken om toegang te krijgen tot uw apparaat.

 • Werkelijk IP-adres.
 • Persoonlijke informatie.
 • Huidige tijd en locatie.
 • Specificaties van uw apparaat en browser.

Om te voorkomen dat ISP’s en hackers uw webactiviteiten volgen. Je hebt de beste VPN voor Chrome nodig om je online activiteiten regelmatig te beschermen. VPN maakt een gecodeerde toegang om uw datapakketten uiterst zorgvuldig over te dragen.

Bovendien zal een Chrome VPN je op veel andere manieren helpen, sommige zijn als volgt.

 • Toegang tot geblokkeerde inhoud en Amerikaanse kanaalbibliotheek.
 • Buffervrij streamen van tv-programma’s en films in (UHD) -versie.
 • Ondersteun Bit Torrent-clients om bestanden met anonimiteit te downloaden en te uploaden.

Dus, wat zou je nog meer een VPN kunnen eisen?

Verder lees je in detail over de VPN-clients die betrouwbaar zijn om meerdere activiteiten uit te voeren.

Beste gratis VPN voor Chrome om gegevens te verbergen

Hieronder volgen de Chrome VPN-extensies die zoveel publiek hebben gekregen vanwege hun prijs en versleutelingsniveau die ze aan hun klanten bieden.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de beste VPN voor Chrome omdat het de privacy van de gebruiker heeft geschonden. De VPN gebruikt de 256-bit AES-codering om de interferentie van ISP’s en hackers te stoppen. Bovendien gebruikt het de 4.096-bit DHE-RSA-sleutels, beschermd door een SHA-512-algoritme dat het dubbele is van bankstandaarden.

De VPN beweert een beperkt niet-logbeleid te hebben, wat de internetgebruiker niet kan hebben met gratis VPN Chrome. Het betekent dat ExpressVPN alleen de logs van servers bijhoudt en de data van gebruikers die er verbinding mee maken en dat heeft geen invloed op de beveiliging. Het voorkomt ook dat de advertentietrackers toegang hebben tot uw privégegevens tijdens het surfen op internet.

ExpressVPN is beschikbaar in de Chrome webwinkel als VPN-extensie, met meer dan 300.000 gebruikers en een score van 4 sterren. Het biedt Tor-compatibiliteit, een toegekend kenmerk van de beveiligingslaag die uw anonieme ervaring verbetert. ExpressVPN is beschikbaar op meerdere apparaten zoals Windows, Mac, Linux, iOS en Android.

Kenmerken:

 • Snel en anoniem browsen
 • 24/7 klantenondersteuning (e-mail en livechat)
 • 1.700+ servers in meer dan 90 landen
 • Ondersteuning voor streaming en torrenting
 • 256-bit AES-codering, de beste coderingsstandaard in zijn klasse
 • 30 dagen geld-terug-garantie

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN biedt cloud firewall-bescherming en onbeperkt dataverbruik, wat het de beste gratis Chrome VPN maakt. De gebruikers van Chrome kunnen websites deblokkeren en de online beveiliging verbeteren door de dotVPN-extensie te installeren.

Volgens het rapport van de Chrome Web Store heeft dotVPN 500.000 gebruikers en een score van 4 sterren. Het maakt gebruik van 4096-bits sleutelversleuteling, wat het dubbele is van moderne bankstandaarden. Het biedt toegang tot sites met beperkte toegang, VoIP-toepassingen en is uiterst eenvoudig te gebruiken.

DotVPN beschermt online privacy en blokkeert alle niet-geregistreerde inkomende verbindingen, inclusief DDoS-aanvallen en pakketsniffers.

Kenmerken:

 • Anoniem surfen op het internet
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • 12 virtuele locaties
 • Onbeperkt schakelen tussen servers
 • Veilige toegang tot openbaar netwerk

+ TOEVOEGEN AAN CHROME

3. ZenMate

zenmate-vpn

ZenMate heeft een verspreid netwerk van zeer veilige proxyservers die bescherming bieden door uw informatie te versleutelen. Het gebruik van dit gratis VPN-chroom heeft geen invloed op uw internetsnelheid. Hun premium-versie is ook beschikbaar met effectievere functies.

Het wordt vaak genoemd als echte “cybersecurity-oplossing”. De beste gratis Chrome VPN biedt onbeperkte internettoegang, wifi-beveiliging en internetprivacy. ZenMate beschermt uw privacy tegen de analyse van websites, banneradvertenties, hackers en sociale media die volgen.

Wanneer u verbinding maakt met een openbaar netwerk, zorgt ZenMate voor online beveiliging. Zodra u de ZenMate Chrome-extensie installeert, wordt uw browser kwetsbaar voor beveiliging. Het werkt automatisch wanneer u de Chrome-browser gebruikt.

Kenmerken:

 • Blokkeer malware
 • 30+ VPN-server
 • Geen DNS-lek
 • Voorkom tracking

+ TOEVOEGEN AAN CHROME [/ -knop]

4. Hola VPN

hola-vpn

Hola VPN is een andere gratis VPN Chrome die uw netwerk beveiligt. Chrome-gebruikers die veel te bezorgd zijn over het deblokkeren van sommige sites, dan is Hola VPN de juiste beslissing. Het verschilt van de normale VPN-service omdat het verkeer via de gebruikers gaat in plaats van via het servernetwerk, waardoor uw IP moeilijk te volgen is.

Hola-deblokker heeft bijna 129 miljoen gebruikers die veilig en veilig op internet surfen. Hiermee kunt u zonder censuur op internet surfen en video’s bekijken met de minste buffering. Gebruikers van Hola kunnen veilig en privé op internet surfen, zonder geografische beperkingen en blokkering uit te sluiten.

Hola kan op al uw apparaten draaien en zelfs op meerdere apparaten tegelijk. Het is gratis VPN voor Chrome dat een beetje moeilijk installatieproces heeft. Hola werkt mogelijk niet met elke site, maar het is gratis en tal van websites zijn nog steeds toegankelijk.

Kenmerken:

 • Geen bandbreedtelimiet
 • Reclamevrij
 • Deblokkeer websites

+ TOEVOEGEN AAN CHROME [/ -knop]

5. CyberGhost VPN

Cyberghost VPN kan 260 miljoen trackingpogingen, 210.000 vervelende sites en 150 miljoen advertenties met 850 servers in 30 landen blokkeren. Het is eenvoudig te installeren en te bedienen, CyberGhost VPN heeft meer dan 11 miljoen gebruikers wereldwijd en behoort tot de gratis VPN voor Chrome-lijst.

Het dataverkeer van de gebruikers wordt versleuteld in AES 256-bit encryptie. Met de CyberGhost VPN-extensie kunt u online browsen zonder bang te hoeven zijn voor massasurveillance, hackers en online tracking. Het biedt automatische kill-switch, DNS en IP-lekbescherming.

CyberGhost belooft de hoogst mogelijke snelheid te bieden. Het kan tot 5 apparaten tegelijkertijd verbinden. Deze VPN maakt gebruik van de protocollen OpenVPN, L2TP-IPsec en PPTP en houdt geen logboeken bij. Het is een gratis VPN, maar als je toegang wilt tot geavanceerde beveiligingsfuncties, upgrade dan naar hun premium service.

Kenmerken:

 • Makkelijk te installeren
 • 256-bit AES-codering
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Ontwijk Geo-beperking
 • Advertentievrij browsen

[knop kleur = “groen” maat = “” type = “vierkant” doel = “” link = “”] + TOEVOEGEN AAN CHROME [/ knop]

6. Hotspot-schild

Hotspot Shield heeft wereldwijd meer dan 500 miljoen downloads. Verschillende virtuele locaties zijn toegankelijk, waaronder de VS, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Canada en andere. Het is gemakkelijk te bedienen en kan met één klik worden geactiveerd.

Deze Chrome VPN-extensie beveiligt uw gegevens door 256-bit encryptie toe te passen op openbare en privé-netwerken; het betekent dat u geen andere software hoeft te installeren. Er is geen beperking voor gegevensgebruik voor deze extensie. Het is gratis, onbeperkt en er zijn versies beschikbaar voor Windows Phone, OS X, iOS en Windows.

Hotspot-schild blijft hun services updaten. Net als ZenMate is ook een premium-versie van Hotspot Shield beschikbaar om te downloaden. De betaalde versie laat je genieten van advertentievrij browsen, klantenondersteuning, malware blokkeren en kan op meerdere apparaten worden gebruikt.

Kenmerken:

 • Veilig browsen
 • Deblokkeer websites
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Wi-Fi-beveiliging

+ TOEVOEGEN AAN CHROME [/ -knop]

7. Browsec VPN

browsec vpn

De browsec beweert te worden vertrouwd door meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Het is beheersbaar en biedt vier virtuele locaties, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, Singapore en het Verenigd Koninkrijk.

Gebruikers hebben overal toegang tot elke site met de Chrome VPN-extensie. Het verbetert de privacy van de gebruikers en beschermt hun gegevens tegen de trackers. Browsec deblokkeert de geoblocking en opent de inhoud van verschillende winkels van landen op Netflix of BBC.

Het verkeer is gecodeerd en wordt gerouteerd via het beveiligde cloudnetwerk van de browser. Het biedt absolute bescherming voor uw identiteit en mislukt het snuffelen of volgen van uw verkeer. Browsec beschermt uw verkeer zowel thuis als onderweg.

Kenmerken:

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Geoblokkering
 • Gemakkelijke verbinding
 • Verkeerscodering

+ TOEVOEGEN AAN CHROME [/ -knop]

8. TunnelBear VPN

tunnelbear vpn

TunnelBear heeft de beste beoordelingen met 5 sterren uit meer dan 10.500 individuele beoordelingen. Deze gratis VPN voor Chrome is meer een soort gecodeerde proxy dan een echte VPN.

TunnelBear heeft de hoogste snelheden met servers in bijna 20 landen. Het biedt een goede codering en kan tot 5 apparaten verbinden. Privé browsen door ISP’s, hackers, trackers is mogelijk met deze VPN. Het deblokkeert uw favoriete inhoud. Het laat gebruikers de maandelijkse limiet van 500 MB niet overschrijden.

TunnelBear heeft een aantal van de beste desktopproducten voor Mac en Windows gemaakt. De beste gratis Chrome VPN en het desktopaanbod verschillen in één aspect, namelijk dat de TunnelBear het browserverkeer codeert, terwijl TunnelBear VPN voor desktop al uw gegevens codeert.

Kenmerken:

 • Makkelijk te installeren
 • Anoniem browsen
 • Hoge verbindingssnelheid
 • Virtuele locaties

+ ADD NAAR CHROME [/ knop]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web vereist geen applicaties van derden voor de VPN-services. Het is een gratis service en eenvoudig te bedienen. Met 1000 Mbit / s blokkerende servers en proxy’s biedt deze gratis chromen VPN snelle toegang tot websites in vergelijking met andere gratis services.

Kenmerken:

 • Geblokkeerde inhoud is toegankelijk
 • Privé surfen met versleuteling
 • Snelle laadsnelheid
 • Netwerkconfiguratie is niet nodig.

+ TOEVOEGEN AAN CHROME [/ -knop]

10. Windscribe VPN

windscribe

Windscribe VPN voor Chrome is een capabele online beveiligings- en beschermingsoplossing voor de Chrome-gebruikers. Het versleutelt informatie die via internet wordt verzonden en ontvangen en beveiligt uw eigen gegevens zoals wachtwoorden, berichten, sms-berichten en downloads. Het uitvoeren van de Windscribe VPN-extensie op uw pc geeft u een veel betere beveiliging en bescherming. Het blokkeert webactiviteiten van druipend tot hackers en ISP’s.

Hoe meer gegevens u op internet deelt, hoe eenvoudiger het is voor hackers en snuffelaars en elke andere persoon om bij uw informatie te komen. Probeer niet toe te staan ​​dat uw eigen of privégegevens worden verhandeld door onbeveiligde webassociatie of door open webfocus. Windscribe VPN-extensie is een eenvoudige maar intense aanpak om uw privébeweging in uw eigen handen te houden.

Kenmerken:

 • Automatische advertentieblokkering
 • Standaard tracking beveiligd
 • Eenvoudig schakelen tussen servers

Conclusie

De totale VPN is ongetwijfeld de betrouwbare oplossing voor al uw privacyproblemen, ze bieden toegang tot beperkte inhoud, ondersteunen torrenting, P2P-bestandsdeling en verbergen uw identiteit, maar de gratis VPN Chrome is veel lichter in vergelijking met de VPN-client. Bovendien nemen ze minder ruimte in beslag en veroorzaken ze geen snelheidsproblemen.

De gratis Chrome VPN’s deblokkeren inhoud en maken je anoniem. Zo wordt in de basisbehoefte van de internetgebruiker voorzien. We noemden een deel van de gratis VPN voor Chrome die tegemoet komt aan uw behoefte aan privacy en anonimiteit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me