Cel mai bun Chrome VPN gratuit – Extensii – 2020 Oculta


Există mii de motive care m-au obligat să scriu despre problemele de confidențialitate cu Chrome. Dacă observați, ceea ce vă poate orienta traficul printr-un alt IP și vă va oferi acces deblocat pe Chrome.

Acesta este singurul lucru pe care îl au aceste VPN, dar 95% din extensiile VPN pe Chrome bazate pe Proxies. (Toate nu sunt VPN-uri reale.)

Asa de! acest subiect este împărțit în două secțiuni:

 • Extensie proxy gratuită pentru Chrome (nu va proteja traficul pe internet)
 • Clienți VPN legitime (va oferi criptare de până la 256 biți)

Introducere în profunzime:

Chrome este browserul de internet dominant, având 2 miliarde de utilizatori de pe desktop și dispozitive mobile. Nivelul de performanță al cromului se menține printre altele este excepțional.

Cu toate acestea, utilizatorii de crom devin victima atacurilor cibernetice care au compus o VPN pentru Chrome o alegere esențială pentru utilizatori pentru a face browserul să se asigure de gama de criminali cibernetici..

În astfel de condiții, în care hackerii și ISP-urile sunt implicați în urmărirea non-stop a utilizatorilor pentru interesul lor. În general, oamenii consideră că opțiunea principală pentru a avea cel mai bun VPN Chrome gratuit.

Singurul motiv care vine în mintea utilizatorilor în timp ce iau în considerare o extensie VPN gratuită.

 • Nu există nicio cerință de plată pentru un VPN care să o folosească.

Cum reușește cumva să furnizeze o conexiune la internet izolată.

Cu toate că, un internet separat nu este suficient pentru a vă proteja datele. Te-ar ajuta dacă ai avea un tunel criptat pe 256 biți pentru ca datele tale să nu poată fi decodificate pentru agențiile de supraveghere și hackerii.

Următoarele sunt problemele cu VPN Chrome gratuit pe care nu le puteți permite în timp ce utilizați internetul.

 • Păstrează evidența web-ului dvs., iar ulterior se distribuie cu ISP-uri și agenții.
 • Acesta va compromite siguranța datelor dvs. deoarece nu vă criptează traficul.
 • Scopul său este de a distruge experiența de navigare a utilizatorilor cu reclame.

Există mai multe motive care declară că cea mai bună VPN pentru Chrome este cerința utilizatorilor de internet, deoarece tehnologia este accesibilă pentru hackeri și folosesc împotriva utilizatorilor.

Gândiți-vă doar o secundă, dacă un browser precum Chrome nu este sigur, înseamnă că prezența dvs. online este în pericol. Cu alte cuvinte, un browser îndoielnic vă poate curge traficul către ISP, iar identitatea dvs. vizibilă vă face radar pentru hackeri și cybercriminali.

Acestea sunt componentele care sunt considerate amprente de către ISP-uri și spectatori de date pentru a accesa dispozitivul dumneavoastră.

 • Adresa IP reală.
 • Informatii personale.
 • Ora curentă și locația.
 • Specificații ale dispozitivului și browserului.

Pentru a scăpa de urmărirea ISP-urilor și a hackerilor pe activitățile tale web. Ați avea nevoie de cel mai bun VPN pentru crom pentru a vă proteja activitățile online în mod regulat. VPN face o intrare criptată pentru a transfera pachetele de date cel mai atent.

Mai mult, un VPN Chrome vă va ajuta în multe alte moduri, unele dintre acestea sunt următoarele.

 • Acces la conținut blocat și la biblioteca canalului american.
 • Transmiterea în buffer a emisiunilor TV și a filmelor în versiune (UHD).
 • Sprijină clienții Bit Torrent pentru a descărca și încărca fișiere cu anonimat.

Deci, ce altceva ați putea cere o VPN?

În plus, puteți citi în detaliu despre clienții VPN care sunt de încredere pentru a efectua mai multe activități.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Chrome pentru a ascunde datele

Următoarele extensii Chrome VPN care au obținut atât de multă audiență datorită prețului și nivelului de criptare pe care îl oferă clienților lor.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN pentru Chrome, deoarece a ocupat confidențialitatea utilizatorului. VPN utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a opri interferența ISP-urilor și a hackerilor. Mai mult, utilizează cheile DHE-RSA de 4.096 biți, protejate de un algoritm SHA-512, care este dublu față de standardele bancare.

VPN susține că are o politică restricționată de neînregistrare, pe care utilizatorul de internet nu o poate avea cu VPN Chrome gratuit. Înseamnă că ExpressVPN păstrează doar jurnalele serverelor și datele utilizatorilor se conectează cu acestea și acest lucru nu afectează securitatea. De asemenea, acesta împiedică următorii de anunțuri să acceseze datele dvs. private în timp ce navigați pe internet.

ExpressVPN este disponibil în magazinul web Chrome ca extensie VPN, cu peste 300.000 de utilizatori și o rată de notare de 4 stele. Oferă compatibilitatea Tor, care este o caracteristică acordată a nivelului de securitate care vă îmbunătățește experiența anonimă. ExpressVPN este disponibil pe mai multe dispozitive precum Windows, Mac, Linux, iOS și Android.

Caracteristici:

 • Navigare rapidă și anonimă
 • Asistență 24/7 pentru clienți (email și chat live)
 • 1.700+ servere din 90+ țări
 • Suport streaming și torrenting
 • Criptare AES de 256 biți, cel mai bun standard de criptare
 • Garanții înapoi de 30 de zile

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN oferă protecție firewall cloud și utilizarea de date nelimitate ceea ce îl face cel mai bun VPN Chrome gratuit. Utilizatorii Chrome pot debloca site-urile web și pot îmbunătăți securitatea online prin instalarea extensiei dotVPN.

Conform raportului Chrome Web Store, dotVPN are 500.000 de utilizatori și o rată de notare de 4 stele. Utilizează criptarea cheilor pe 4096 biți, care este o dublă a standardelor bancare moderne. Acesta oferă acces la site-uri restricționate, aplicații VoIP și este extrem de ușor de utilizat.

DotVPN protejează confidențialitatea online și blochează toate conexiunile de intrare neînregistrate, inclusiv atacurile DDoS și snifferele de pachete.

Caracteristici:

 • Navigare pe internet anonimă
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 12 locații virtuale
 • Comutare server nelimitată
 • Acces sigur la rețeaua publică

+ ADĂUGAȚI LA CROM

3. ZenMate

zenmate-vpn

ZenMate are o rețea împrăștiată de servere proxy extrem de sigure, care oferă protecție prin criptarea informațiilor. Utilizarea acestui chrome VPN gratuit nu va afecta viteza dvs. de internet. Este disponibilă și versiunea premium care oferă funcții mai eficiente.

Adesea a fost denumită adevărată „soluție de cibersecuritate”. Cel mai bun VPN Chrome gratuit oferă acces la internet fără restricții, securitate Wi-Fi și confidențialitate internet. ZenMate vă protejează confidențialitatea de analizele site-urilor web, de reclame banner, hackeri și social media.

Când vă conectați la o rețea publică, ZenMate va asigura securitatea online. După ce instalați extensia ZenMate Chrome, acesta va transforma browserul de la vulnerabil la sigur. Acesta va funcționa automat oricând utilizați browserul Chrome.

Caracteristici:

 • Blocați programele malware
 • 30+ server VPN
 • Fără scurgere DNS
 • Preveniți urmărirea

[color button = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = ro ”] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

4. VPN Hola

Hola-vpn

Hola VPN este un alt VPN Chrome gratuit care vă securizează rețeaua. Utilizatorii Chrome care sunt prea preocupați de deblocarea unor site-uri, atunci Hola VPN este decizia corectă. Acesta diferă de serviciul VPN normal, deoarece traficul trece prin utilizatori în loc de rețeaua de server care face IP-ul dvs. greu.

Hola Unblocker are aproape 129 de milioane de utilizatori care navighează pe internet în siguranță cu libertate. Vă permite să navigați pe web fără cenzură și să vizionați videoclipuri cu cel mai puțin buffer. Utilizatorii Hola pot naviga pe web în siguranță, în mod privat, excludând în mod liber restricțiile geografice și blocarea.

Hola poate rula pe toate dispozitivele și chiar pe mai multe dispozitive simultan. Este VPN gratuit pentru crom, care are un proces destul de dificil de instalare. Este posibil ca Hola să nu funcționeze cu fiecare site, dar este gratuit și numeroase site-uri web sunt încă accesibile.

Caracteristici:

 • Fără limită de lățime de bandă
 • Fără reclame
 • Deblocați site-urile web

[color button = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = ro ”] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

5. VPN CyberGhost

Cyberghost VPN este capabil să blocheze 260 de milioane de încercări de urmărire, 210.000 de site-uri nasoase și 150 de milioane de reclame cu 850 de servere în 30 de țări. Este ușor de instalat și ușor de utilizat, CyberGhost VPN are peste 11 milioane de utilizatori în întreaga lume și se află printre VPN-urile gratuite pentru lista Chrome.

Traficul de date al utilizatorilor este criptat în criptarea AES de 256 biți. Extensia VPN CyberGhost vă permite să navigați online, fără teamă de supraveghere în masă, hackeri și urmărire online. Oferă protecție automată de ucidere, DNS și protecție împotriva scurgerii IP.

CyberGhost promite să ofere cea mai mare viteză posibilă. Se poate conecta până la 5 dispozitive simultan. Acest VPN folosește protocoale OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP și nu păstrează jurnalele. Este o VPN gratuită, dar dacă doriți să accesați funcțiile avansate de securitate, actualizați serviciul lor premium.

Caracteristici:

 • Ușor de instalat
 • Criptare AES de 256 biți
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Evitați georestricția
 • Navigare fără anunțuri

[color button = „green” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ””] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

6. Scutul Hotspot

Hotspot Shield are peste 500 de milioane de descărcări în întreaga lume. Mai multe locații virtuale sunt accesibile, inclusiv SUA, Olanda, Danemarca, Franța, Canada și altele. Este ușor de operat și poate fi activat cu un singur clic.

Această extensie VPN cromă securizează datele dvs. aplicând criptarea de 256 biți pe rețelele publice și private; înseamnă că nu trebuie să instalați niciun alt software. Nu există nicio restricție pentru utilizarea datelor pentru această extensie. Este gratuit, nelimitat și are versiuni disponibile pentru Windows Phone, OS X, iOS și Windows.

Protecția Hotspot continuă să își actualizeze serviciile. La fel ca ZenMate, o versiune premium a scutului Hotspot este disponibilă și pentru descărcare. Versiunea plătită vă va permite să vă bucurați de navigare fără anunțuri, asistență pentru clienți, să blocați programele malware și pot fi utilizate pe mai multe dispozitive.

Caracteristici:

 • Navigare sigură
 • Deblocați site-urile web
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Securitate Wi-Fi

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl = ro ”] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

7. VPsec Browsec

browsc vpn

Browc susține că este de încredere de peste 2 milioane de clienți la nivel global. Este gestionabil și oferă patru locații virtuale, inclusiv Olanda, Statele Unite, Singapore și Regatul Unit.

Utilizatorii pot accesa orice site de oriunde utilizând extensia VPN Chrome. Îmbunătățește confidențialitatea utilizatorilor și protejează datele lor de către trackere. Browsec deblochează geo-blocarea și deschide conținutul din diferite magazine de țări de pe Netflix sau BBC.

Traficul este criptat și este dirijat prin rețeaua cloud securizată a browserului. Oferă protecție absolută identității tale și nu reușește să adulmeneze sau să urmărească traficul. Browsec vă va proteja traficul acasă, precum și în timpul călătoriei.

Caracteristici:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Geo-deblocare
 • Conectare usoara
 • Criptarea traficului

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl = ro ”] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

8. VPN TunnelBear

tunnelbear vpn

TunnelBear are cele mai bune recenzii cu 5 stele din peste 10.500 de evaluări individuale. Acest VPN gratuit pentru chrome este mai mult un fel de proxy criptat decât un VPN corespunzător.

TunnelBear are cele mai rapide viteze cu servere din aproape 20 de țări. Oferă criptare bună și poate conecta până la 5 dispozitive. Navigarea privată de la ISP-uri, hackeri, trackere este posibilă cu acest VPN. Acesta va debloca conținutul preferat. Nu permite utilizatorilor să depășească limita lunară de 500 MB.

TunnelBear a realizat unele dintre cele mai bune produse desktop pentru Mac și Windows. Cele mai bune VPN chrome gratuite și ofertele desktop diferă într-un aspect, acela că TunnelBear criptează traficul browserului, în timp ce TunnelBear VPN pentru desktop criptează toate datele dvs..

Caracteristici:

 • Ușor de instalat
 • Navigare anonimă
 • Viteză mare de conectare
 • Locații virtuale

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=ro”] + ADD TO CHROME [/ buton]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web nu solicită nicio aplicație terță parte pentru serviciile VPN. Este un serviciu gratuit și ușor de operat. Cu servere și proxy de blocare de 1000 Mbit / s, acest VPN chrome gratuit permite accesul rapid la site-uri web în comparație cu alte servicii gratuite.

Caracteristici:

 • Conținutul blocat este accesibil
 • Navigare privată cu criptare
 • Viteza de încărcare rapidă
 • Configurația rețelei nu este necesară.

[color color = “green” size = “” type = “square” target = “” link = “https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl = ro ”] + ADAUGĂ LA CHROME [/ buton]

10. VPN pentru Windscribe

windscribe

VPN pentru Windscribe pentru Chrome este o soluție de protecție și protecție online capabilă pentru utilizatorii Chrome. Criptează informațiile trimise și primite pe Internet, în timp ce securizează propriile date precum parole, mesaje, texte și descărcări. Rularea extensiei VPN Windscribe pe computer vă oferă o siguranță și o protecție mult mai bune. Blochează activitățile web de la picurare la hackeri și ISP-uri.

Cu cât distribuiți mai multe date pe web, cu atât este mai simplu pentru hackeri și amatori și orice altă persoană să ajungă la informațiile dvs. Încercați să nu permiteți tranzacționarea datelor proprii sau private de către o asociere web nesigurată sau de către un web deschis să vă concentrați. Extensia VPN Windscribe este o abordare simplă, dar intensă, pentru a vă menține mișcarea privată în propriile mâini.

Caracteristici:

 • Blocator de anunțuri automate
 • Urmărirea implicită protejată
 • Comutare simplă a serverului

Concluzie

VPN-ul total este, fără îndoială, soluția fiabilă pentru toate problemele dvs. de confidențialitate, acestea permit accesul la conținut restricționat, suportarea torrentingului, partajarea de fișiere P2P și ascund identitatea dvs. Cu toate acestea VPN Chrome gratuit este mult mai ușor în comparație cu clientul VPN. Mai mult, folosesc mai puțin spațiu și nu creează probleme de viteză.

VPN-urile Chrome gratuite vor debloca conținutul și vă vor face anonim. Astfel, nevoia de bază a utilizatorului de internet devine satisfăcută. Am menționat câteva dintre VPN-urile gratuite pentru Chrome care vor satisface nevoia dvs. de confidențialitate și anonimat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map