Cele mai bune alternative PeerBlock și importanța lor

Voi acoperi ambele aspecte din acest subiect, indiferent dacă este vorba despre Torrenting sau altele, deoarece 90% dintre oameni folosesc PeerBlock pentru a descărca torrenturi dintr-o sursă autentică. Jocul PeerBlock se încheie în urmă cu ceva timp, când ISP-urile au luat măsuri stricte împotriva descărcătorilor.


Acum, IP-ul listat negru nu este un pic preocupat, tot ce este disponibil pe internet are legile privind drepturile de autor care te vor prinde.

Alternativele peerblock ar putea fi o înlocuire a software-ului pentru dvs., dar faceți același lucru. Cel mai bine ar fi dacă tu a înlocuit Peerblock cu client VPN, care vă va proteja torentele de ochii indepărtați și va cripta traficul pe internet.

Motivele principale pentru care PeerBlock nu este de încredere pentru Torrenting?

 • Restricțiile de adresă IP menținute manual nu pot fi niciodată corecte 100%.
 • Blocarea unor cantități uriașe de adrese IP fără idee cui aparțin poate avea efecte negative asupra performanței conexiunii tale de internet.
 • Blochează doar adresele IP pe care le solicitați, de asemenea, nu face nimic pentru a vă ascunde adresa IP.
 • Nu criptează nimic pe conexiunea dvs. de internet.

VPN ca cele mai bune alternative PeerBlock

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care vă puteți proteja identitatea de internet și confidențialitatea împotriva ochilor înțepători. Utilizarea unei VPN ca alternativă la Peerblock va alunga toate aceste probleme.

Un VPN nu numai că criptează traficul, dar maschează adresa dvs. IP reală cu cea a serverului selectat. Dacă o agenție de supraveghere încearcă să vă urmărească activitățile, nu va găsi nicio urmă, cu excepția datelor criptate și a unei alte locații fizice.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere excelentă ca alternativă la Peerblock. Caracteristicile sale sunt prea avansate pentru a fi comparate cu Peerblock și, în esență, îl elimină din comparație. ExpressVPN permite torrenting-ul cu securitate și anonimat complet.

Nu numai că ExpressVPN acordă prioritate politicii stricte de neînregistrare. Aceasta înseamnă că orice activitate pe care o angajați online va rămâne anonimă. Este o caracteristică obligatorie într-o alternativă Peerblock. Acesta este doar vârful aisbergului, acesta oferă asistență clienților extrem de profesioniști utilizatorilor săi.

2. NordVPN

Printre alternativele peerblock, există NordVPN. Are un mod unic și avansat de a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. „Protecția dublă a datelor” criptează traficul dvs. rutat, nu o dată, ci de două ori, ceea ce îl face imun la amenințări și la ochii indurerați.

Peerblock avea scopul de a vă proteja de organizațiile nedorite din lista neagră care vă urmăresc, dar nu a reușit. NordVPN este cea mai populară alternativă la Peerblock și promisiunile de a vă proteja identitatea, vă ajută să descărcați prin intermediul clientului BitTorrent.

3. Acces la internet privat

Accesul la internet privat este VPN-ul preferat al comunității atunci când vine vorba de anonimat. Caracteristicile sale sunt ceea ce declară VPN PIA ca una dintre cele mai bune alternative Peerblock care includ switch-switch, viteze rapide de internet, criptare de grad militar și multe altele

Mai mult decât atât, VPN Private Internet Access este aprobat ca o alternativă la Peerblock, deoarece este accesibil și are o interfață ușor de utilizat, în comparație cu alte alternative. Puteți instala și rula PIA pe mai multe dispozitive o singură dată.

Aceste VPN-uri constau din toate cele mai avansate caracteristici pe care trebuie să le ascundeți de organizațiile de monitorizare și programele de supraveghere în masă și vor servi, de asemenea, ca o alternativă la Peerblock. Nu căutați mai departe, alegeți oricare dintre VPN-urile menționate mai sus și îndepliniți sarcina preferată fără ușurință.

Ce este PeerBlock?

Mecanismul PeerBlock este ca un firewall pentru sistemul informatic, dar funcționează la securizarea conexiunilor de intrare și de ieșire prin internet. Are o caracteristică care permite utilizatorului să blocheze conexiunile de intrare în rețeaua ta. Se știe că consumatorii de torrenting folosesc Peerblock pentru a-și asigura conexiunea la internet de la o intervenție nejustificată.

Scopul principal al Peerblock este să blocheze toate adresele IP ale organizațiilor care vă monitorizează activitățile. Aceasta include agenții guvernamentale, deținători de drepturi de autor și alte firme care pot reprezenta o amenințare pentru torentarea și conexiunea la rețea. Blocând adresele IP vă puteți bucura de un torent în siguranță, cu mai multă confidențialitate și anonimat.

Interfața de utilizare a programului Peerblock nu este ușor de navigat. De asemenea, este destul de dificil de configurat, ceea ce permite alternativelor Peerblock să obțină mâna superioară. Încercarea de a bloca toate adresele IP potențial periculoase este aproape imposibilă.

Cum funcționează „PeerBlock”?

La descărcarea și instalarea Peerblock. Funcția vi se oferă adăugare de adrese IP pentru a le restricționa să intre sau să părăsească rețeaua dvs. Considerați-o ca o caracteristică care vă permite să filtrați toate conexiunile de intrare și de ieșire.

Oamenii se confundă deseori că Peerblock funcționează perfect atunci când vine vorba de asigurarea vieții private. Nu puteți bloca toate adresele IP legate de diferite organizații de securitate și deținători de drepturi de autor.

Fără a face modificări la listă, ești întotdeauna nesigur și cel mai probabil să fii prins. Ceea ce în cele din urmă duce la alegerea unei alternative la Peerblock, deoarece Peerblock nu vine cu o listă de IP atunci când o descărcați.

Trebuie să cumpărați o listă separată de IP de pe un site web cunoscut sub numele de iblocklist.com. Site-ul conține lista de adrese IP ale diferitelor organizații de monitorizare care include agenții guvernamentale, site-uri web umbrite și deținători de drepturi de autor. Dacă doriți să adăugați mai multe liste la secțiunea restricționată, trebuie să cumpărați mai multe liste.

Alternative gratuite PeerBlock și importanța lor

Există multe aplicații și programe diferite care vă permit să vă personalizați pentru nevoile dvs. Alternativa la aplicația Peerblock utilizează aceeași funcționalitate a fratelui lor mai mare.

Aceste programe sunt cele mai bune alternative Peerblock disponibile pe piață. Fiecare cu propriile caracteristici unice care îi fac să iasă în evidență unul cu celălalt. Citiți despre ele și protejați-vă online.

1. Simplu

Simplewall este considerat una dintre cele mai bune alternative Peerblock, care poate fi folosită pentru a filtra rețeaua pentru conexiunile de intrare și de ieșire. De asemenea, este capabil să monitorizeze activitatea rețelei. Programul are o aplicație simplă de utilizat. Interfața este considerată a fi mai ușor de configurat în comparație cu Peerblock. La instalare, dezactivează funcțiile implicite ale spionului Windows.

Simplewall oferă utilizatorului posibilitatea de a-și crea propria listă personalizată de adrese IP blocate. De asemenea, permite implementarea regulilor specifice utilizatorului, de exemplu, atunci când le blocați etc.

Programul are suport pentru IPv4 și Ipv6, care califică Simplewall drept alternativa Peerblock care funcționează în prezent pe piață.

2. PeerGuardian

Peerblock a servit ca versiunea mai rafinată și mai avansată a PeerGuardian. Dacă dintr-un anumit motiv nu vă place modul în care funcționează Peerblock, puteți oricând să faceți upgrade la software-ul inițial de blocare IP PeerGuardian ca alternativă. Acest program permite utilizatorului să adauge liste uriașe de adrese IP care pot fi restricționate pentru a le împiedica să comunice cu sistemul informatic.

Versiunea Linux a aplicației PeerGuardian este încă acceptată activ, cu diferite actualizări pentru a ține pasul cu evoluția internetului. Varianta Windows a aplicației nu primește totuși suport sau actualizări. În ciuda acestor fapte, programul îndeplinește în continuare perfect funcția desemnată.

3. BeeThink IP Blocker

Beethink IP blocker Firewall își servește scopul ca o altă alternativă Peerblock. Versatilitatea și flexibilitatea sa ca un program îl califică să facă parte din listă. Nu poate funcționa numai pe mașini Windows, dar poate fi folosit și pe servere, atunci când utilizați pe un server puteți bloca adrese IP dintr-o singură sursă, fără a fi necesară blocarea manuală a adreselor IP pe dispozitiv.

Această ființă a unui program conține o mulțime de caracteristici, unele dintre ele sunt lista alb-negru personalizată, mai multe formate IP care includ .htaccessul lui Apache. O face aplicația globală care servește la toate scopurile legate de Peerblock.

În afară de faptul că aplicația include o caracteristică destul de unică care permite utilizatorului să caute adrese IP de la distanță și poate vedea, de asemenea, informații despre proprietate, cum ar fi numele și alte informații de identificare. Această caracteristică, însă, nu este liberă de a utiliza și necesită o schimbare pentru a-și folosi puterea.

4. Lista IP

Iplist servește ca a patra alternativă Peerblock pe lista noastră. Windows și alți utilizatori ai platformei, aceasta este o zonă fără probleme pentru că acest software este compatibil numai cu sistemele de operare Linux. Mai mult, acest software utilizează Netfilter pentru a filtra conexiunea de intrare și ieșire la dispozitiv.

IPlist funcționează aproape la fel ca Peerblock, care îl califică pentru a fi în lista alternativelor la Peerblock. De la lansarea IPlist în 2008, a primit atât de multe actualizări, în comparație atât cu PeerGuardian cât și cu Peerblock, ceea ce asigură utilizatorului că asistența pentru acest software funcționează în continuare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului..

Este PeerBlock de încredere pentru torrenting?

Peerblock nu este de încredere în scopul Torrenting. Nu servește ca mijloc de securizare a confidențialității și identității, ceea ce o face fundamental defectuoasă, deoarece o confidențialitate sută la sută este prioritatea numărul unu atunci când utilizează serviciul torrent..

Prin urmare, aceasta nu se califică pentru a putea fi utilizată în scopul unic de torrenting. Există multe alternative avansate peerblock pentru care sunteți disponibile pe internet pentru a rezolva problema. Dacă nu, puteți utiliza Peerblock pe propriul dvs. risc. Dacă credeți că Peerblock vă păstrează în siguranță în timp ce faceți torent, vă înșelați și trebuie să vă răzgândiți rapid.

Torrenting este cu totul alt subiect cu termeni tehnici vasta. Lucrul obișnuit între Peerblock și Torrenting este că ambele necesită securitate și confidențialitate în timp ce folosesc serviciul. VPN servește, de asemenea, ca una dintre cele mai bune alternative Peerblock de utilizat, alături de clientul BitTorrent, pentru a rămâne în siguranță.

PeerBlock este VPN?

Nu confundați Peerblock cu VPN. Peerblock și VPN-uri sunt două programe software diferite cu funcționalități diferite. Oamenii folosesc VPN pentru a-și asigura securitatea și pentru a-și proteja confidențialitatea în timp ce utilizează serviciul torrenting și navigează pe internet.

Nu numai că, VPN servește diferite sarcini pentru a asigura securitatea, în timp ce Peerblock este doar un firewall care blochează și deblochează conexiunile de intrare și ieșire la sistemul informatic. VPN depășește peerblock în diferite moduri, motiv pentru care este considerat ca fiind alternative.

VPN sau PeerBlock?

Peerblock a servit un scop deosebit în trecut, când problemele de securitate și confidențialitate internet nu erau o problemă. Prin adăugarea de vulnerabilități de securitate pe internet și riscuri ridicate, oamenii încep să pună la îndoială integritatea Peerblock și cum protejează sistemul informatic al utilizatorului..

Deoarece VPN este una dintre cele mai bune alternative Peerblock disponibile, ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu. VPN-urile sunt echipate cu funcții mai avansate, deci ar trebui să fie alegerea ta perfectă ca supleant.

Reddit alternativ peerblock

Potrivit utilizatorilor de pe Reddit, a existat o dezbatere aprinsă despre modul în care funcționează Peerblock și oferă un fel de protecție utilizatorilor săi. Răspunsul este Nu, Peerblock nu este o sursă fiabilă de anonimat atunci când o persoană își desfășoară activități torrentante.

Subdistribuția alternativei Peerblock a inclus modul în care funcționează Peerblock și modul în care un utilizator individual a primit serviciul său de internet interzis și a trebuit să-l reînnoiască doar pentru că nu folosea securitatea corespunzătoare necesară în timpul Torrenting. Dovada este în fața ta, acum trebuie să decizi dacă vrei să riști sau să o joci în siguranță.

Acest subreddit este un program de deschidere a ochilor pentru persoanele care încă cred că Peerblock este o măsură de securitate fiabilă. După părerea mea, fără a utiliza o alternativă la Peerblock, sunteți imun la amenințările agențiilor și deținătorilor de drepturi de autor care vă pot elimina pentru fiecare ban de bani.

Concluzie

Dacă folosești în continuare Peerblock și te consideri în siguranță, îmi pare rău să te informez, dar trăiești într-o iluzie. Nu sunteți în siguranță, nu ați fost niciodată ferit de amenințări în timp ce utilizați Peerblock. Este timpul să vă treziți și să căutați alte alternative care să ofere funcții și opțiuni mai bune în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea internetului. Aș sugera utilizarea unei VPN ca alternativă la Peerblock.

Dacă totuși optezi pentru Peerblock, este în continuare decizia ta. VPN este cea mai bună alternativă Peerblock din 2019. Alegerea dintre cele două depinde total de tipul de muncă pe care îl efectuați. În opinia mea, aș avea mai degrabă o securitate pe deplin de partea mea sub forma VPN în loc de Peerblock.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map