Cele mai multe navigatoare web sigure 2020 – browsere private


Descoperiri cheie: Am făcut recent diverse cercetări pe un browser sigur și confidențialitate pe internet. Prin intermediul acesteia, am ajuns să descopăr că răspunsul final la navigare sigură este printr-o NordVPN.

Deși gigantii tehnologici precum Google și Mozilla și-au prezentat chiar și browserele web sigure, nu sunt la fel de sigure pe cât pretind.

De asemenea, Tor, care a fost un proiect al CIA și este cunoscut a fi cel mai sigur browser necesită utilizarea unui VPN cu acesta.

Introducere Pentru navigatoare securizate

În această eră digitală, este necesar ca dvs. să vă protejați activitatea online. Orice program din categoria celui mai sigur browser asigură că protecția dvs. pe web este prioritatea lor. Să vă păstrați informațiile ascunse de străini este un alt loc de muncă. Astfel, un browser privat vă va ajuta peste tot pe web.

Deja o metodă a fost definită pentru tranzacția de date pe internet este prin intermediul browserelor web. Din păcate, unele browsere au un impact negativ asupra confidențialității utilizatorilor de internet. Rezultatele care inhibă scripturile de urmărire pentru a fura acreditările utilizatorului.

De asemenea, programul guvernamental de supraveghere în masă și păstrarea datelor are drepturile de a ține evidența utilizatorilor în interesul apărării naționale.

Aceste aspecte sunt enervante pentru utilizatori, deoarece dăunează libertății internetului prin urmărirea activităților lor de navigare. Pentru a rezolva aceste probleme au fost introduse cele mai bune browsere sigure.

Cele mai multe navigatoare sigure în 2020

Aceste browsere au privilegiul de a gestiona confidențialitatea datelor prin accesul ilegal, amenințări dăunătoare și exploatarea datelor.

Cu toate acestea, ascunderea activităților de navigare nu este de top cu majoritatea browserelor sigure, întrucât oarecum curg datele către ISP-uri. Browser-urile private sunt competente pentru a oferi o experiență de navigare rapidă pe platforme precum Android și iPhone.

În timp ce browserele normale oferă o protecție ridicată a datelor pe Windows și Mac, cu asistență la extensiile de confidențialitate.

1. Firefox Focus

Firefox Focus se adaugă încă la lista celor mai bune browsere anonime de Mozilla. Este conceput exclusiv pentru securitatea datelor clientului. Lansarea inițială a avut în vedere utilizatorii iOS.

Cu toate acestea, actualizarea recentă trebuie să acopere Android. Este cel mai sigur browser care se concentrează pe ascunderea datelor cu un design frumos care îți încântă ochii.

Firefox-focus

Blochează urmărirea anunțurilor, ceea ce înseamnă că site-urile web nu înregistrează istoricul de navigare web al utilizatorului și că viteza internetului nu este compromisă.

Browserul securizat pentru Android are o caracteristică dedicată care ajută Firefox Focus să asigure poziția în listele de blocaje de anunțuri.

Firefox Focus împiedică agenții de publicitate să monitorizeze experiența utilizatorului. De asemenea, ușurează activitățile odată activat modul securizat de browser. După ce ați terminat cu sesiunea de navigare, puteți atinge pictograma „Șterge” și toate activitățile dvs. de pe internet vor fi șterse.

2. Tor Browser

Este un browser sigur care a fost dezvoltat după o creștere masivă a problemelor de confidențialitate ale utilizatorilor de internet. Browserul Tor a fost subiect de discuție din cauza avansării tehnologice și a conștientizării sale. Oamenii care utilizează regulat internetul au instalat browserul Tor pentru activități de navigare sigure.

Software-ul Tor se bazează pe rețele distribuite de relee care protejează comunicarea pe internet de urmărirea de către ISP-uri și agențiile de supraveghere. Browserul Tor generează un tunel criptat dedicat pentru trimiterea și primirea datelor. Se sustrage ochilor relelor de la monitorizarea conexiunii la internet.

Paginile web pe care le vizitați devin ascunse împreună cu locația dvs. existentă. De asemenea, permite utilizatorilor să acceseze site-uri cu restricții pe dispozitivele lor.

Browserul Tor vă îmbunătățește confidențialitatea online și vă protejează împotriva programului de supraveghere derulat de NSA. Își transferă în secret traficul de internet din diferite locații și ascunde sursa de comunicare.

Browserul Tor poate fi utilizat fără a instala niciun software pe Windows, Mac și Linux. Este livrat cu caracteristici de securitate preconfigurate pentru protejarea anonimatului dvs. și poate rula de pe o unitate flash USB.

Cum funcționează Tor

Tor se mai numește „Router cu ceapă”Deoarece funcționează pe conceptul de rutare a cepei. Structura cepei are mai multe straturi; similar cu routerul cu ceapă. Aceste straturi criptează datele de mai multe ori și apoi sunt trimise prin circuite virtuale.

Partea receptorului decriptează datele înainte de a le trece la nivelul următor. Stratul interior al datelor criptate este decriptat de ultimul strat înainte ca datele originale să ajungă la destinație.

cum funcționează torul

În acest proces, decriptarea straturilor se face atât de eficient, încât adresa IP și locația nu se dezvăluie și nu se păstrează ascunse. Acest lucru limitează ochii spionanti să privească site-urile web cu care interacționezi. De asemenea, îi face să nu poată urmări activitățile pe internet.

browserul tor

Ceea ce o face diferit?

Tor este destul de popular în acele țări în care libertatea de exprimare pe internet este restricționată. De exemplu, în China, cetățenii nu pot accesa paginile web din cauza legilor privind cenzura, în astfel de situații, browser-ul Tor vine să funcționeze.

Cele mai bune alternative Tor identificate pentru navigare sigură

Acest browser web securizat folosește și Edward Snowden, cunoscut sub numele de „Whistleblower”, care dezvăluie informațiilor despre programul PRISM al NSA către media prin Tor. Mulți cetățeni și universitari obișnuiți folosesc Tor pentru a păstra libertatea și confidențialitatea protejate în această eră de supraveghere în masă.

3. Browser de confidențialitate epic

Browserul web Epic este dezvoltat folosind o tehnologie crom destinată să vă facă navigarea privată. Funcția care îl face să fie browserul sigur este „modul de navigare privată”.

Înseamnă că la închiderea Epic, ștergerea tuturor datelor de navigare are loc în timpul utilizării internetului și stochează o cantitate foarte mică de istoric de date.

Browserul utilizează „proxy criptat” care ascunde adresa dvs. IP și criptează datele de navigare. Cererile DNS sunt dirijate prin proxy criptat. Acest lucru oferă protecție istoricului de navigare de la furnizorul de servicii de internet (ISP) și de la alte utilizatori de date.

epic-browser-

Epic este cel mai sigur browser care vă protejează de urmărirea scripturilor, cookie-urilor, widget-urilor terțe și rețelelor publicitare. De asemenea, vă permite să accesați conținutul blocat din alte țări.

Folosind acest browser, căutările dvs. rămân private și nu permit motoarelor de căutare să vă salveze adresa IP. Acordă prioritate conexiunilor SSL și te protejează în rețeaua publică.

4. Browserul de fier SRWare

SRWare Iron este un alt browser cel mai sigur care imită Google Chrome, cu excepția caracteristicilor sale de confidențialitate. De asemenea, susține că este „adevărata alternativă” la Chrome. Acest browser oferă instrumente personalizate pentru dezvoltatori, setări de confidențialitate și extensii.

Acest browser securizat elimină funcționalitatea și siguranța utilizării care compromite confidențialitatea, spre deosebire de Chrome. De asemenea, are o caracteristică încorporată capabilă să blocheze reclame nedorite. Creează un ID de utilizator unic și trimite înregistrări către Google pentru a genera sugestii.

SRWare este un browser rapid, cu un design elegant și caracteristici inovatoare. Cel mai bun pentru persoanele care caută un browser web bine bazat pe dezvoltator bazat pe Chrome. SRWare securizează datele dvs. folosind diferite metode de securitate.

5. Browser Dragon Comodo

Browserul Dragon Comodo este construit pe tehnologia Chromium, oferind funcții similare precum Chrome cu securitate de vârf, înseamnă că toate activitățile pe internet sunt protejate. Dragonul Comodo are un agent de confidențialitate online, cu toate opțiunile necesare.

Comodo-browser-

Plug-in-urile și suplimentele personalizate fac ca interfața browserului să fie mai ușor de utilizat pentru începători. Vă oferă viteza de neegalat cu tuneluri criptate pentru transferul sigur al traficului. Browserul Dragon Comodo vă păstrează în siguranță și finalizează blocarea sau geamurile înghețate. Împiedică cookie-urile și alți ochi spioneri să vă urmărească.

Browserul Dragon Comodo are o tehnologie de validare a domeniului care identifică și separă certificatele SSL superioare de cele inferioare. Toate urmărirea descărcării browserului este împiedicată de acest browser pentru a proteja confidențialitatea.

6. Browser Scout Avira

Speculațiile care au stat la baza cercetașului sunt de la firma germană antivirus. Avira Scout este să colecteze o gamă de plug-in-uri de securitate a forței a treia într-un browser securizat pe bază de crom, cu unele dintre caracteristicile lor suplimentare.

Avira scout oferă navigare web sigură care blochează site-urile phishing, căutarea sigură Avira, Wi-Fi protejat care implementează HTTPS atunci când navighezi pe site-uri cu Wi-Fi nesigur și anti-urmărire.

Scout-Avira

Scout-ul se dovedește a fi „împietrit” cu câteva modificări, dimpotrivă, iar altele suplimentare vor fi prea probabil în viitor. Un script este încorporat pentru a asigura extensii împotriva unei liste permise.

Extensiile menționate mai sus sunt de asemenea executate cu browserul în sine și nu pot fi detașate, o siguranță de acest fel. Lansările viitoare vor include scanarea AV a Avira, plus la un moment dat facilitatea de scanare în cloud a firmei.

7. Navigator curajos

Declarat de Brendan Eich, un susținător principal al proiectului Mozilla, Brave este un program open source care oferă un respectabil electiv Chrome și Safari. Oferă viteze incredibile și promovare propulsată în urma controalelor, perfecte pentru cunoștințele de protecție care sunt la fel după un program ușor.

curajos

Accesibil pentru clienții Windows, Linux și OS X, a apărut ca unul dintre cele mai sigure browsere. Brave încorporează HTTPS Oriunde se alătură, pătratele tratează capturile, include un blocant de promovare frumos și are un grup de proiectanți dinamici care îmbunătățește continuu programul.

Inconvenientele?

Este încă un program moderat nou, așa că poate nu este un articol atât de curat pe cât ar putea fi, iar utilitatea augmentării este la fel de deficitară.

8. Browser Yandex

Yandex oferă o interfață extrem de utilizabilă, care nu se îndepărtează prea mult de confortul Chrome, în contur și în evidență. Perfect pentru cei care sunt atenți la trecerea la un program mai sigur și în mod regulat. Astfel, face ca un browser securizat popular mondial.

Yandex

Yandex, care depinde de Chromium, utilizează motorul „Flicker” care efectuează verificări prin descărcări și chiar folosește antivirusul lui Kaspersky pentru a examina substanța pernicioasă..

În mod regulat, atunci când programele efectuează verificări, acestea se transformă în leneș și Yandex s-a străduit să abordeze acest lucru. Programul folosește inovația Turbo de la Opera pentru a îmbunătăți paginile care nu îndeplinesc așteptările sau care lucrează pe un sistem temperamental..

În plus, Yandex oferă o asigurare de caricatare DNS, care poate bucura site-ul care conține substanță malefică și asigură parolele și punctele de interes ale cardului bancar care sunt eliminate.

9. Browser Dooble

Dooble este un program slab bazat pe cromatic pe mai multe etape (Windows, Linux, OS X), care nu va fi pentru toată lumea, în ciuda punctelor sale de securitate. În starea sa implicită, acesta debilitează interfețe nesigure, de exemplu, Flash și Javascript, ceea ce va face dificil de utilizat cu o măsură considerabilă de destinații, dar poate fi justificat, în ciuda tuturor problemelor pentru abordarea dezactivată.

dooble

Programul se așteaptă ca clientul să călătorească în secret din off, în timp ce HTTPS poate fi autorizat, iar sesiunea de outsider tratează iFrames blocate. Tratamentul cookie-urilor este curios granular.

Un element imaginativ este că tot conținutul clientului (marcaje, înclinații peruse și istoric) poate fi codat folosind diferite figuri și o parolă. Un alt element fascinant este să setați securitatea, de exemplu, peruse private, pentru fiecare filă care utilizează alternativa cu clic dreapta.

Comentatorii nu s-au dus la Dooble în lumina faptului că are nevoie de rafinament în locuri, însă am crezut că a fost rapid și în unele dintre gândurile sale viclean.

10. Deconectați browserul

Acest browser folosește tehnologia de a se accesa pe web și de a găsi site-urile respectivelor corporații care urmăresc publicul. Deconectarea este folosită în special pentru a vă deconecta de site-urile web care aspiră să stocheze datele dvs. sau orice alte informații legate de dvs. în alt mod..

Deconectat

În timp ce navigați prin Deconectare, vi se afișează mai multe mesaje care afirmă că orice anumit site web încearcă să vă urmărească activitățile. Deconectarea va încheia automat interfața cu anumite site-uri web care prezintă un pericol pentru confidențialitatea dvs..

Suplimente pentru a vă asigura activitatea de navigare.

De asemenea, puteți introduce diferite elemente sau extinderi suplimentare specifice pentru a proteja securitatea și securitatea browserului dvs..

Iată câteva plugin-uri care vă pot îmbunătăți securitatea browserelor web.

 • HTTPS Oriunde: – Dezvoltat la Electronic Frontier Foundation, aceasta va direcționa site-urile pentru a utiliza o rețea criptată protejată HTTPS.
 • uBlock Origin: – Acesta este un standout printre alte blocante de reclame bazate pe browser. Vă asigură că nu sunteți urmăriți de agenții de publicitate de pe web.
 • uMatrix: – Acest lucru vă oferă putere asupra fiecărui program care v-ar putea urmări în timp ce vizitați site-uri distinctive.
 • Autodelete cu cookie-uri: – Aceasta va șterge în sine cookie-urile care nu sunt niciodată necesare pentru navigarea dvs..
 • Badger de confidențialitate: – Badger-ul de confidențialitate este suplimentar de la EFF, care scoate în evidență promoțiile spionante și trackerele.
 • Decentraleyes: – Acest lucru vă asigură securitatea de urmărire prin rețele de conținut.
 • Agent de utilizator aleatoriu: – Disponibil pentru Firefox și Chrome, acest supliment se va transforma prin diferiți operatori de utilizatori, permițându-vă să păcăliți sisteme dăunătoare.
 • NoScript: – Vă permite să modificați cu exactitate ce conținut continuă să ruleze pe site-urile pe care aterizați. Acest lucru este destinat clienților de ultimă oră și necesită o mulțime de personalizări, deoarece va rupe majoritatea site-urilor ca de fapt.

Concluzie

Sperăm că ați găsit browserul web securizat pentru navigare sigură, este rezonabil că Tor este cel mai bun browser sigur de utilizat, însă ar trebui să alegeți browserul în funcție de nevoia sa de protecție. Opțiunea ideală este cineva care dorește securitate și confidențialitate decât browserul Epic.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map