Cum deblochează site-urile de pe Chrome? – [Tutorial 2020]


Restricțiile de internet sunt comune în aproape toate țările de pe acest glob, indiferent dacă îți plac sau nu anumite entități încearcă să blocheze site-urile web, iar browserul Google Chrome este de departe cel mai folosit browser web, așa că vom arăta cum să deblochezi site-urile web pe Chrome.

Nu numai că vă vom explica cele mai bune și mai simple metode, dar vă vom ghida și pe întregul proces, astfel încât să nu existe confuzii.

Există multe motive pentru care unele site-uri web sunt blocate, printre care se numără:

 • Cenzura guvernamentală
 • Restricții geografice pentru a exclude anumite regiuni (geo-blocare)
 • Școlile și locurile de muncă blochează accesul pentru siguranța publică sau pentru a reduce utilizarea lățimii de bandă
 • Școli / Muncă care încearcă să limiteze timpul neproductiv (social media, YouTube, etc)
 • Site-ul web se află pe o listă restricționată în Google Chrome
 • Site-ul web se află pe o listă restricționată din aplicația antivirus / antimalware
 • Fișierul dvs. gazdă blochează accesul

Info grafic pentru deblocarea site-urilor de pe Chrome

Cea mai bună recomandare pentru o soluție ușoară

Asta e important:

Cel mai simplu și mai eficient mod de a vă rezolva problema și de a debloca toate site-urile web este să utilizați o VPN (rețea privată virtuală) precum NordVPN.

Această aplicație VPN poate rula pe toate dispozitivele dvs. simultan, astfel încât dumneavoastră este nevoie de o singură VPN pentru a debloca totul și este unul dintre foarte puține VPN-uri care le au extensie proprie pentru crom. Un VPN va debloca întregul potențial al internetului, oriunde v-ați afla în lume, printr-un clic al mouse-ului.

Funcționează la fel ca în acele filme de hackeri, unde conexiunea dvs. la internet este dirijată prin mai multe servere din întreaga lume. Obțineți o nouă adresă IP, astfel încât nimeni să nu vă poată urmări, utilizarea dvs. pe internet este complet securizată criptare de grad militar, NordVPN are servere în peste 60 de țări diferite, este extrem de ușor a folosi, a avea Garanție de returnare de 30 de zile și sunt unul dintre Cele mai ieftine VPN este pe piață.

>> Faceți clic aici pentru a obține o reducere de 70% la NordVPN <<

De ce sunt blocate site-urile web în unele țări?

În unele țări, site-urile web sunt blocate pe baza cenzurii. Această cenzură este realizată de guvern pentru a împiedica accesul utilizatorilor de internet la site-uri web (inclusiv e-mail și social media) din motive de avantaj politic. Scopul de bază al cenzurii include motivele politice în care blochează site-urile de știri răspândirea propagandei împotriva lor. Alte scopuri includ blocarea conținutului torrent și piratare, care este interzis în multe țări, cu pedepse inclusiv amenzi grele și închisoare.

Blocarea site-urilor web este realizată de ISP (Furnizor de servicii Internet, credeți că Verizon și Comcast), care este comandat de guvern. Aceste restricții contravin scopului principal al internetului, care este să fie o platformă gratuită și deschisă pentru accesul la informații. Aceste restricții nu trebuie doar să fie acuzate de China, Rusia și Coreea de Nord, unde nivelul de cenzură este unul dintre cele mai mari. Cele mai multe alte țări au aplicat aceste tactici într-un fel sau altul, dar probabil că nu ați auzit niciodată despre asta.

Verificarea adresei dvs. IP…

Adresa IP

!

Locație

!

Browser

!

Rezolutia ecranului

!

Descărcați site-urile de pe Chrome cu NordVPNGet Obțineți un nou IP, locație vizibilă, cu o reducere de 70%!

IP și locația dvs. sunt vizibile!

După cum puteți vedea mai sus, este foarte ușor pentru ISP, guvern sau chiar un site web să vă urmărească adresa IP și locația. Acest lucru face ușor să vă blocați de conținutul lor. Utilizând un VPN ocoliți acest lucru cu ușurință.

Se raportează că țări occidentale, precum Regatul Unit, Germania, SUA, Canada și Australia (și aproape toate celelalte țări occidentale) blochează și site-urile web. Peste 600.000 de site-uri web din Regatul Unit au fost blocate, multe dintre ele nici măcar nu au legătură cu piratarea. De asemenea, în Germania, guvernul poate amenda foarte mult o companie de media dacă conținutul nu este eliminat instantaneu.

Există multe țări care și-au restricționat cetățenii de la accesarea site-urilor web populare, prin urmare, utilizatorii de internet din aceste coutries zboară în radar folosind VPN-uri specializate (ca NordVPN) pentru a debloca cu ușurință site-urile web de pe Google Chrome.

Acum vom analiza cele mai bune instrumente, de asemenea, „Deblocatoarele site-urilor Web” care pot fi utilizate cu Chrome.

Utilizați o VPN (rețea privată virtuală)

Un VPN este o aplicație software de confidențialitate care creează un tunel sigur și criptat între dispozitivul dvs. (și crom) și internet. Un VPN vă permite să navigați pe internet în mod anonim, criptează comunicările, poate debloca site-urile web, evadează cenzura și vă protejează datele împotriva supravegherii.

Notă:

Utilizarea unui VPN vă permite să deblocați site-urile cu ușurință, care erau inaccesibile anterior, de către mascarea IP-ului dvs. real adresa cu una diferită și „spoofing” locația ta. Apoi, când ISP-ul sau site-ul web verificați adresa dvs. IP pentru a vedea dacă sunteți de undeva care este permis să acceseze site-ul, veți părea că sunteți din acea locație.

Cel mai bun VPN este de deblocat site-urile web de pe Chrome

RangFurnizoriPret $Reducere
1NordVPN3,49 – p / m70% reducere
2ExpressVPN8,33 – p / m35% reducere
3VPN CyberGhost5,99 – p / m53% reducere

NordVPN

NordVPN

NordVPN vă păstrează activitatea online și este sigur de monitorizare. Foloseste criptarea dubla a datelor (securitate stransa), are servere rapide și comutator automat de omor. NordVPN are 1079+ servere în 61 de țări cu 6 conexiuni simultane. Oferă asistență 24/7 pentru clienți, nu păstrează jurnalele, are un Extensie Chrome și are un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se angajează să ofere utilizatorilor libertatea Internetului cu maximă securitate. Stabilește o conexiune care criptează toate pachetele de date schimbate între computer și internet. NordVPN îți ascunde adresa IP reală și folosește tehnici avansate pentru deblocarea site-urilor blocate de pe Google Chrome.

6 pași pentru deblocarea site-urilor web cu NordVPN.

 1. Mergi la Site-ul NordVPN.
 2. Descărcați și instalați compatibilul Client VPN (App).
 3. Activați contul VPN.
 4. Selectați locația serverului din lista Server.
 5. Faceți clic pe butonul Conectare.
 6. Deschideți Google Chrome și încercați modul „Incognito” pentru confidențialitate și mai bună.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN excelent care oferă securitate de top cu o viteză super rapidă. Are mai mult de 145 de servere în mai mult de 94 de țări, împreună cu suportul clienților de 5 stele. ExpressVPN oferă o garanție de rambursare de 30 de zile, înseamnă că utilizatorii care nu sunt mulțumiți pot solicita o rambursare. Utilizează criptare puternică și nu păstrează jurnalele traficului.

ExpressVPN consideră că toată lumea ar trebui să poată accesa toate site-urile web indiferent în ce parte a lumii vă aflați. Este de încredere pentru deblocarea site-urilor de pe Chrome deoarece are strat de securitate cu OpenVPN 256 biți de criptare.

ExpressVPN este un pic mai scump decât majoritatea celorlalte VPN-uri de pe piață, dar oferă servicii foarte bune.

>> Faceți clic aici pentru a vizita site-ul oficial <<

Tor Browser

O altă soluție extrem de utilă și de încredere pentru deblocarea site-urilor este Tor. Tor vă permite să navigați în mod anonim și, de asemenea, împiedică urmărirea obiceiurilor dvs. de navigare. Este o rețea de servere, similară cu o VPN, unde îți trimite comunicațiile prin 3 servere pentru a ajunge la destinație. Pachetele de date sunt stratificate (ca o ceapă), astfel încât fiecare server prin care trece informația nu îl poate citi, doar știe unde trebuie să urmeze.

browserul tor

Avertizare:

Un mare dezavantaj al utilizării unui browser Tor este viteza de navigare extrem de lentă, nu veți putea transmite niciun videoclip sau muzică cu acesta.

De asemenea, mulți cybercriminali și escroci îl folosesc, astfel încât, în unele cazuri, Tor poate fi de fapt blocat de site-uri care nu te vor bloca neapărat.

Cele mai multe browsere web sigure acceptate pentru anonimat

Deblocați site-ul web prin modificarea HTTP la HTTPS

Http Vs Https

HTTP este un protocol de comunicare major care permite clienților și serverelor să comunice. Transferă informații în textul care poate fi citit, ceea ce reprezintă o problemă mare de securitate. Cu toate acestea, HTTPS este un canal de comunicare criptat și un mod sigur de a transfera date între dispozitive.

niste site-urile web de pe google chrome pot fi deblocate schimbând HTTP la HTTPS. De exemplu, aceste site-uri web au un certificat SSL neverificat, cele care își găzduiesc domeniul într-un mediu VPS sau server dedicat. Mai jos sunt pașii care trebuie urmați:

 • Deschideți browserul și faceți clic în bara de adrese (nu în bara de căutare)
 • În loc să tastați „http://www.example.com”, introduceți „https://www.example.com”
 • Va apărea un mesaj de securitate dacă se aplică condițiile menționate anterior. Faceți clic pe „Continuă oricum” și accesați site-urile blocate.

HTTPS Oriunde

Adăugarea HTTPS Everywhere este o asociere comună a Tor și EFF. Această extensie de browser modifică în mod natural solicitările și vă îndrumă să securizați localuri cu HTTPS. În cazul în care, programul dvs. vă asociază cu site-uri nesecurizate, HTTPS Everywhere va păstra informațiile dvs. private și sigure de a vă scăpa informațiile, redirecționându-le către un HTTPS criptat..

În momentul în care extensia este activată, creează o asociere cu SSL și găsește cele mai sigure redări ale site-urilor pe care le vizitați. HTTPS Everywhere este cea mai bună extensie pentru navigare web sigură.

Deblocați site-urile din Lista de site-uri restricționate de pe Chrome

Uneori, atunci când nu puteți deschide un site web, nu pentru că este blocat în locația dvs., ci a fost plasat pe o listă restricționată de site-uri potențial periculoase. Soluția pentru aceasta este deblocarea site-ului web din browserul Google Chrome din lista de site-uri restricționate.

Cum deblochează site-urile restricționate din Google Chrome:

 1. Deschide browserul Google Chrome și faceți clic pe butonul de meniu pentru a verifica dacă există trei puncte în colțul din dreapta sus.
 2. Dați clic pe „setări”
 3. Derulați în jos și căutați „Afișați setări avansate”
 4. În secțiunea rețea, faceți clic pe opțiunea „Modificați setările proxy”
 5. Faceți clic pe fila „Securitate”, apoi faceți clic pe pictograma „Site-uri restricționate”
 6. Acum faceți clic pe opțiunea „Site-uri” pentru a deschide ferestrele site-urilor restricționate
 7. În sfârșit, faceți clic pe site-urile blocate din listă și selectați butonul „Șterge”; acest lucru va debloca site-ul web specific
 8. Închideți fereastra site-urilor restricționate selectând pur și simplu opțiunea „închide” de mai jos și faceți clic pe „Ok” pentru a închide fereastra proprietăților Internet.

Extensii Google Chrome

Un alt mod de a rezolva problema întrebării „cum să accesați site-urile blocate în crom” este folosirea unei extensii Chrome. Există diferite extensii care sunt compatibile pentru deblocarea site-urilor web din browserul Chrome, dar singurele care funcționează în mod fiabil sunt extensiile VPN.

Există multe extensii VPN google chrome disponibile pe Chrome Web Store, dar, așa cum am explicat în secțiunea anterioară, NordVPN este cel mai bun pentru aceasta. NordVPN are unele dintre cele mai bune caracteristici, sunt super rapide, foarte ușor de utilizat și sunt, de asemenea, una dintre cele mai ieftine.

Tot ce trebuie să faceți este:

 1. Accesați NordVPN aici și înregistrați-vă pentru acest serviciu
 2. Accesați magazinul web Google Chrome aici și faceți clic pe „Adăugați la Chrome”
  Apasă pe
 3. Faceți clic pe „Adaugă extensie”
  Adăugați extensia Chrome NordVPN Extensie
 4. Faceți clic pe pictograma extensiei Chrome „NordVPN” din Chrome și apoi introduceți numele de utilizator și parola
  Pictograma extensiei Chrome NordVPN
 5. Faceți clic pe „Căutați o anumită țară”
  Căutați extensia Chrome NordVPN specifică pentru țară
 6. Găsiți locația serverului de care aveți nevoie pentru a debloca site-ul.
  Extensia Chrome NordVPN
 7. Acum sunteți conectat. Mergeți și conectați-vă la site-ul dvs. blocat anterior.
  Conectat la un server NordVPN Extensie Chrome

Proxy Chrome

Comutator VPN Proxy

Serverele proxy acționează ca un om de mijloc mut pentru traficul dvs. de internet. Nu vă criptează traficul între computerul dvs. și serverele proxy, pot schimba informațiile pe care le trimiteți și, de asemenea, pot schimba informațiile care vă sunt returnate fără cunoștința dvs., pot citi tot ceea ce faceți pe proxy. Acest lucru poate duce la probleme de securitate și confidențialitate în timpul navigării pe conținut blocat și este foarte riscant dacă aveți de-a face cu informații sensibile. Astfel, se poate concluziona că serverele proxy nu sunt bune pentru sarcini serioase, deoarece pot fi compromise.

Pe de altă parte, un VPN criptează tot traficul, prin urmare, oferind un spor securității online. ISP-ul dvs., hackerii sau guvernul dvs. nu vor fi capabili să vă amestece sau să vă intercepteze datele. VPN-uri, cum ar fi NordVPN, vor debloca site-urile web cu funcțiile lor avansate de geo-spoofing, păstrându-vă anonimatul și protejat.

Iată cum puteți configura Google Chrome Proxy:

 • Deschideți meniul Google Chrome.
 • Faceți clic pe Setări apoi derulați în jos și faceți clic pe Advanced.
 • Selectați pe Open proxy settings din secțiunea de rețea.
 • Alegeți fila Conexiuni, apoi faceți clic pe  Opțiune pentru setări LAN.
 • Debifați setările de detectare automată în setările LAN, accesați secțiunea Server proxy și faceți clic pe opțiunea Utilizați un server proxy pentru LAN.
 • Trebuie să fi primit o adresă IP a serverului proxy și a numărului de port printr-un e-mail separat.
 • Acum, În adresă, tastați adresa IP a serverului proxy și apoi introduceți numărul de port în secțiunea port.
 • În final, faceți clic pe OK pentru a închide setările LAN fila, apoi faceți clic din nou pe OK pentru ca setarea proxy să fie salvată.

Asta e important:

Nu uitați să îl dezactivați atunci când ați terminat, deoarece nu doriți să utilizați un proxy dacă nu trebuie.

Concluzie

Un site web blocat poate fi accesat în mai multe moduri, unele mai ușoare decât altele. Motivele pentru aceste restricții pot fi multe, inclusiv distragerea angajaților, studenților de la munca lor și țările care blochează un anumit conținut de la cetățeni. Trebuie doar să alegeți soluția potrivită pentru a vă potrivi nevoile, o VPN este cea mai ușoară și mai ușoară soluție, dar este posibil să nu vă potrivească întotdeauna, mai ales dacă nu vă puteți permite. Sperăm că celelalte dintre voi, care sunt mai puțin norocoși, vor obține un rezultat similar.

Dacă v-a plăcut acest ghid, vă rugăm să vă place și să-l împărtășiți, astfel încât alții să îl găsească. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu și vă vom contacta înapoi.

Întrebări frecvente

Utilizează CroxyProxy demn de deblocat site-urile?

Acesta este un răspuns da și nu. Dacă doriți să deblocați doar un site web care nu are informații sensibile, nu aveți detalii personale în el, nu cumpărați nimic, nu doriți să le transmiteți sau să descărcați, atunci este bine să îl utilizați.

Dacă oricare dintre aceste răspunsuri a fost un da pentru dvs., atunci NU doriți să utilizați CroxyProxy, utilizați o VPN ca NordVPN, astfel încât să fiți protejat și informațiile dvs. sunt păstrate private.

Cum deblochează YouTube pe Chrome?

Dacă doriți să deblocați YouTube pe Chrome, veți dori să utilizați un VPN. Trebuie doar să obțineți un VPN (vă recomandăm NordVPN), conectați-vă la un server cel mai apropiat de dvs. sau într-o altă țară dacă este blocat în țara dvs., apoi lansați YouTube și bucurați-vă.

Cum deblochează site-uri blocate de administrator

Pentru această problemă, cu siguranță doriți să utilizați un VPN. Dacă utilizați doar un serviciu Proxy pentru a debloca site-urile web, este posibil să ajungeți temporar să utilizați site-ul blocat, dar administratorul va ști cine sunteți și va vedea că ați ocolit restricțiile, atunci acestea vă vor împiedica accesul și vor fi sub control sporit.

Cum se deblochează site-urile la școală

Acesta este același lucru cu răspunsul de mai sus dacă doriți să deblocați site-urile web la școală, cu siguranță o VPN, astfel încât să nu fiți urmăriți de administratorul școlii și să nu fiți blocați de toate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me