Hoe websites op Chrome deblokkeren? – [Tutorial 2020]


Internetbeperkingen zijn gebruikelijk in bijna elk land ter wereld, of u het nu leuk vindt of niet, bepaalde entiteiten proberen websites te blokkeren, en de Google Chrome-browser is verreweg de meest gebruikte webbrowser, dus we laten u zien hoe u websites deblokkeert op Chrome.

We zullen u niet alleen de beste en gemakkelijkste methoden uitleggen, maar we zullen u ook door het hele proces leiden, zodat er geen verwarring is.

Er zijn veel redenen waarom sommige websites worden geblokkeerd, waaronder:

 • Censuur door de overheid
 • Geografische beperkingen om bepaalde regio’s uit te sluiten (geoblocking)
 • Scholen en werkplekken blokkeren de toegang voor openbare veiligheid of om het bandbreedtegebruik te verminderen
 • Scholen / werk proberen de onproductieve tijd te beperken (sociale media, YouTube, enz.)
 • De website staat op een beperkte lijst in Google Chrome
 • De website staat op een beperkte lijst in uw antivirus- / antimalware-app
 • Uw hostbestand blokkeert de toegang

Info afbeelding om sites in Chrome te deblokkeren

Beste aanbeveling voor een eenvoudige oplossing

Dit is belangrijk:

De eenvoudigste en meest efficiënte manier om uw probleem op te lossen en alle websites te deblokkeren, is door een VPN (Virtual Private Network) zoals NordVPN te gebruiken.

Deze VPN-app kan op al je apparaten tegelijk draaien, dus jij slechts één VPN nodig om alles te deblokkeren en het is een van de weinige VPN’s die hun eigen extensie voor chroom. Een VPN ontsluit het volledige potentieel van internet, waar ook ter wereld, met een muisklik.

Het werkt net als in die hackerfilms, waar uw internetverbinding via meerdere servers over de hele wereld wordt geleid. U krijgt een nieuw IP-adres zodat niemand u kan volgen, uw internetgebruik is hiermee volledig beveiligd encryptie van militaire kwaliteit, NordVPN heeft servers in meer dan 60 verschillende landen extreem makkelijk om te gebruiken, heb een 30-dagen geld terug garantie en ze zijn een van de goedkoopste VPN’s op de markt.

>> Klik hier om 70% korting op NordVPN te krijgen <<

Waarom zijn websites in sommige landen geblokkeerd??

In sommige landen worden websites geblokkeerd op basis van censuur. Deze censuur wordt door de overheid uitgevoerd om te voorkomen dat internetgebruikers om redenen van eigen politiek voordeel toegang krijgen tot websites (inclusief e-mail en sociale media). Het basisdoel van censuur omvat politieke redenen waarom ze voorkomen dat nieuwswebsites propaganda tegen hen verspreiden. Andere doeleinden zijn onder meer het blokkeren van torrent- en piraterijinhoud die in veel landen verboden is, met straffen zoals zware boetes en gevangenisstraf.

Het blokkeren van de websites wordt uitgevoerd door de ISP (Internet Service Provider, think Verizon en Comcast), in opdracht van de overheid. Deze beperkingen druisen in tegen het hoofddoel van internet, namelijk een gratis en open platform zijn om toegang te krijgen tot informatie. Deze beperkingen zijn niet alleen te wijten aan China, Rusland en Noord-Korea, waar het censuurniveau het grootst is. De meeste andere landen hebben deze tactiek ook op de een of andere manier toegepast, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord.

Uw IP-adres controleren…

IP adres

!

Plaats

!

Browser

!

Schermresolutie

!

Ontgrendel sites in Chrome met NordVPN Krijg een nieuwe IP, zichtbare locatie, met 70% korting!

Uw IP en locatie zijn zichtbaar!

Zoals u hierboven kunt zien, is het voor uw internetprovider, overheid of zelfs een website heel eenvoudig om uw IP-adres en locatie te volgen. Dit maakt het gemakkelijk om je van hun inhoud te blokkeren. Door een VPN te gebruiken omzeil je dit gemakkelijk.

Naar verluidt blokkeren westerse landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de VS, Canada en Australië (en bijna alle andere westerse landen) ook websites. Meer dan 600.000 websites in het Verenigd Koninkrijk zijn geblokkeerd, waarvan vele zelfs niet gerelateerd zijn aan piraterij. Ook in Duitsland kan de overheid een mediabedrijf zwaar beboeten als de inhoud niet onmiddellijk wordt verwijderd.

Er zijn veel landen die hun burgers hebben beperkt tot toegang tot populaire websites, daarom vliegen de internetgebruikers in die landen door de radar met behulp van gespecialiseerde VPN’s (Leuk vinden NordVPN) om websites op Google Chrome gemakkelijk te deblokkeren.

Nu gaan we ons verdiepen in de beste tools, ook bekend als “Website Unblockers” die met Chrome kunnen worden gebruikt.

Gebruik een VPN (Virtual Private Network)

Een VPN is een privacysoftware-app die een veilige en gecodeerde tunnel creëert tussen uw apparaat (en Chrome) en internet. Met een VPN kunt u anoniem op internet surfen, uw communicatie versleutelen, websites deblokkeren, censuur omzeilen en uw gegevens beschermen tegen bewaking.

Notitie:

Het gebruik van een VPN stelt je in staat om deblokkeer eenvoudig websites, die voorheen ontoegankelijk waren, door uw echte IP maskeren adres met een ander adres en ‘spoofing” uw locatie. Wanneer de ISP of website uw IP-adres controleert om te zien of u ergens vandaan komt dat toegang heeft tot de site, lijkt het alsof u van die locatie bent.

Beste VPN’s om websites op Chrome te deblokkeren

RangAanbiedersPrijs $Korting
1NordVPN3,49 – p / m70% korting
2ExpressVPN8,33 – p / m35% korting
3CyberGhost VPN5,99 – p / m53% korting

NordVPN

NordVPN

NordVPN houdt uw online activiteiten privé en beveiligd tegen monitoring. Het maakt gebruik van dubbele gegevensversleuteling (strakke beveiliging) snelle servers en automatische kill-schakelaar. NordVPN heeft 1079+ servers in 61 landen met 6 gelijktijdige verbindingen. Het biedt 24/7 klantenondersteuning, houdt geen logboeken bij, heeft een Chrome-extensie en heeft een 30-dagen geld terug garantie.

NordVPN streeft ernaar gebruikers de internetvrijheid te bieden met maximale beveiliging. Het brengt een verbinding tot stand die alle gegevenspakketten codeert die tussen de computer en het internet zijn uitgewisseld. NordVPN verbergt uw echte IP-adres en gebruikt geavanceerde technieken om geblokkeerde websites op Google Chrome te deblokkeren.

6 stappen om websites te deblokkeren met NordVPN.

 1. Ga naar NordVPN-site.
 2. Download en installeer de compatibele VPN-client (app).
 3. Activeer het VPN-account.
 4. Selecteer de serverlocatie in de serverlijst.
 5. Klik op de knop Connect.
 6. Open Google Chrome en probeer de “incognitomodus” voor een nog betere privacy.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN is een geweldige VPN die eersteklas beveiliging biedt met supersnelle snelheid. Het heeft meer dan 145 servers in meer dan 94 landen en de ondersteuning van 5-sterrenklanten. ExpressVPN biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat betekent dat niet-tevreden gebruikers een terugbetaling kunnen vragen. Het maakt gebruik van sterke codering en houdt geen logboeken bij van uw verkeer.

ExpressVPN is van mening dat iedereen toegang moet hebben tot alle websites, ongeacht in welk deel van de wereld u zich bevindt. Het is betrouwbaar voor het deblokkeren van websites op Chrome omdat het beveiligingslagen heeft met OpenVPN 256-bits codering.

ExpressVPN is iets duurder dan de meeste andere VPN’s op de markt, maar ze bieden wel geweldige serviceniveaus.

>> Klik hier om de officiële site te bezoeken <<

Tor Browser

Een andere uiterst nuttige en betrouwbare oplossing voor het deblokkeren van sites is Tor. Met Tor kun je anoniem browsen en voorkom je dat je surfgedrag wordt gevolgd. Het is een netwerk van servers, vergelijkbaar met een VPN, waar het uw communicatie via 3 servers verstuurt om uw bestemming te bereiken. De datapakketten zijn gelaagd (zoals een ui), dus elke server waar de informatie doorheen gaat, kan deze niet lezen, hij weet alleen waar hij heen moet.

voor browser

Waarschuwing:

Een groot nadeel van het gebruik van een Tor-browser is de extreem lage browsersnelheid, je kunt er geen video of muziek mee streamen.

Ook gebruiken veel cybercriminelen en oplichters het ook, dus in sommige gevallen kan Tor ook daadwerkelijk worden geblokkeerd door sites die u niet noodzakelijkerwijs zouden blokkeren.

Meest veilige webbrowsers die zijn onderschreven vanwege anonimiteit

Deblokkeer website door HTTP naar HTTPS te wijzigen

Http versus Https

De HTTP is een belangrijk communicatieprotocol waarmee clients en servers kunnen communiceren. Het draagt ​​informatie over in de leesbare tekst, wat een groot beveiligingsprobleem is. HTTPS is echter een gecodeerd communicatiekanaal en een veilige manier om gegevens tussen apparaten over te dragen.

Sommige websites op Google Chrome kunnen worden gedeblokkeerd door HTTP te wijzigen in HTTPS. Dergelijke websites hebben bijvoorbeeld een niet-geverifieerd SSL-certificaat, degenen die hun domein hosten op een VPS- of Dedicated serveromgeving. Hieronder volgen de stappen die moeten worden gevolgd:

 • Open uw browser en klik in de adresbalk (niet in de zoekbalk)
 • In plaats van ‘http://www.example.com’ te typen, typt u ‘https://www.example.com‘
 • Er verschijnt een beveiligingsbericht als de eerder genoemde voorwaarden van toepassing zijn. Klik op “Toch doorgaan” en ga naar de geblokkeerde websites.

HTTPS overal

De add-on HTTPS Everywhere is een joint venture van Tor en EFF. Deze browserextensie past natuurlijk de verzoeken aan en begeleidt u naar veilige locaties met HTTPS. In het geval dat uw programma u associeert met onbeveiligde sites, zal HTTPS Everywhere uw informatie privé houden en beschermen tegen het lekken van uw informatie door deze om te leiden naar een gecodeerde HTTPS.

Op het moment dat de extensie is geactiveerd, wordt een koppeling met SSL tot stand gebracht en worden de veiligste weergaven van de sites die u bezoekt gevonden. HTTPS Everywhere is de beste extensie voor veilig surfen op het web.

Deblokkeer websites van de lijst met beperkte sites in Chrome

Soms wanneer u een website niet kunt openen, is dat niet omdat deze op uw locatie is geblokkeerd, maar op een beperkte lijst met potentieel gevaarlijke sites. De oplossing hiervoor is om de website in de Google Chrome-browser te deblokkeren van de beperkte sitelijst.

Hoe beperkte sites in Google Chrome te deblokkeren:

 1. Open de Google Chrome-browser en klik op de menuknop om te controleren op drie lijnstippen in de rechterbovenhoek.
 2. Klik op ‘instellingen’
 3. Scroll naar beneden en zoek naar ‘Geavanceerde instellingen weergeven’
 4. Klik in het netwerkgedeelte op de optie ‘Proxy-instellingen wijzigen’
 5. Klik op het tabblad ‘Beveiliging’ en vervolgens op het pictogram ‘Beperkte sites’
 6. Klik nu op de optie ‘Sites’ om vensters met beperkte sites te openen
 7. Klik ten slotte op de geblokkeerde websites in de lijst en selecteer de knop ‘Verwijderen’; hierdoor wordt de specifieke website gedeblokkeerd
 8. Sluit het venster met beperkte sites door simpelweg de optie ‘Sluiten’ hieronder te selecteren en klik op ‘Ok’ om het venster met interneteigenschappen te sluiten.

Google Chrome-extensies

Een andere manier om het probleem van de vraag “hoe toegang krijgen tot geblokkeerde sites in Chrome” op te lossen, is met behulp van een Chrome-extensie. Er zijn verschillende extensies die compatibel zijn om websites in de Chrome-browser te deblokkeren, maar de enige die betrouwbaar werken, zijn VPN-extensies.

Er zijn veel Google Chrome VPN-extensies beschikbaar in de Chrome Web Store, maar net zoals ik in de vorige sectie heb uitgelegd, is NordVPN daar het beste voor. NordVPN heeft enkele van de beste functies, is supersnel, zeer gemakkelijk te gebruiken en ze zijn ook een van de goedkoopste.

Het enige wat je hoeft te doen is:

 1. Ga hier naar NordVPN en meld je aan voor de service
 2. Ga hier naar de Google Chrome-webwinkel en klik op ‘Toevoegen aan Chrome’
  Klik op de
 3. Klik op “Extensie toevoegen”
  Extensie toevoegen NordVPN Chrome-extensie
 4. Klik op het Chrome-extensiepictogram “NordVPN” in Chrome en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in
  Het NordVPN Chrome Extensie Icoon
 5. Klik op “Zoeken naar een specifiek land”
  Zoek naar een specifiek land NordVPN Chrome-extensie
 6. Zoek de serverlocatie die u nodig heeft om de website te ontgrendelen.
  NordVPN Chrome-extensie
 7. Je bent nu verbonden. Ga en maak verbinding met uw eerder geblokkeerde website.
  Verbonden met een server NordVPN Chrome-extensie

Chrome-proxy

Proxy VPN-schakelaar

Proxyservers fungeren als een domme tussenpersoon voor uw internetverkeer. Ze coderen uw verkeer tussen uw computer en proxyservers niet, ze kunnen de informatie die u verzendt wijzigen en ook de informatie die naar u wordt teruggestuurd zonder uw medeweten, ze kunnen ook alles lezen wat u op de proxy doet. Dit kan leiden tot beveiligings- en privacyproblemen tijdens het bladeren door geblokkeerde inhoud en is zeer riskant als u te maken heeft met gevoelige informatie. Er kan dus worden geconcludeerd dat proxyservers niet geschikt zijn voor serieuze taken, omdat ze mogelijk worden gehackt.

Aan de andere kant versleutelt een VPN al het verkeer, waardoor uw online beveiliging een boost krijgt. Uw internetprovider, hackers of uw overheid kunnen uw gegevens niet bespioneren of onderscheppen. VPN’s zoals NordVPN zullen de websites deblokkeren met hun geavanceerde geospoofing-functies, waardoor u anoniem en beschermd blijft.

Hier ziet u hoe u Google Chrome Proxy kunt instellen:

 • Open het Google Chrome-menu.
 • Klik vervolgens op Instellingen scrol naar beneden en klik op Geavanceerd.
 • Selecteer bij Open proxy-instellingen in het netwerkgedeelte.
 • Kies het tabblad Verbindingen en klik vervolgens op de Optie LAN-instellingen.
 • Schakel de instellingen voor Automatische detectie uit in de LAN-instellingen, ga naar de sectie Proxyserver en klik op de optie Gebruik een proxyserver voor uw LAN.
 • U moet via een afzonderlijke e-mail een IP-adres van de proxyserver en het poortnummer hebben ontvangen.
 • Typ nu in Adres IP-adres van de proxyserver en voer vervolgens het poortnummer in het poortgedeelte in.
 • Klik ten slotte op OK om het tabblad LAN-instellingen te sluiten en klik vervolgens nogmaals op OK zodat de proxy-instelling wordt opgeslagen.

Dit is belangrijk:

Vergeet niet om het uit te schakelen wanneer u klaar bent, omdat u geen proxy wilt gebruiken als dat niet nodig is.

Conclusie

Een geblokkeerde website is op verschillende manieren toegankelijk, sommige gemakkelijker dan andere. Redenen voor deze beperkingen kunnen talrijk zijn, waaronder afleiding van werknemers, studenten van hun werk en landen die bepaalde inhoud voor burgers blokkeren. U hoeft alleen maar de juiste oplossing te kiezen die aan uw behoeften voldoet, een VPN is de beste en gemakkelijkste oplossing, maar deze past misschien niet altijd bij u, vooral als u er geen kunt betalen. Hopelijk krijgen onze andere gratis oplossingen voor degenen onder u die minder geluk hebben een vergelijkbaar resultaat.

Als je deze gids leuk vond, deel hem dan alsjeblieft en deel hem zodat anderen hem kunnen vinden. Als je vragen hebt, laat dan een reactie achter en we nemen contact met je op.

FAQ’s

Gebruikt CroxyProxy de moeite om sites te deblokkeren?

Dit is een ja en nee antwoord. Als je alleen een website wilt deblokkeren die geen gevoelige informatie bevat, je hebt geen persoonlijke gegevens erin, je koopt niets, je wilt niet streamen of downloaden, dan is het prima te gebruiken.

Als een van die antwoorden een ja voor je was, dan wil je CroxyProxy NIET gebruiken, gebruik een VPN zoals NordVPN, zodat je beschermd bent en je informatie privé blijft.

Hoe YouTube op Chrome te deblokkeren?

Als je YouTube op Chrome wilt deblokkeren, wil je een VPN gebruiken. Koop gewoon een VPN (we raden NordVPN aan), maak verbinding met een server die het dichtst bij u in de buurt is, of in een ander land als deze in uw land is geblokkeerd, en start YouTube en geniet ervan.

Sites deblokkeren die door de beheerder zijn geblokkeerd

Voor dit probleem wil je zeker een VPN gebruiken. Als u alleen een Proxy-service gebruikt om websites te deblokkeren, kunt u mogelijk tijdelijk de geblokkeerde website gebruiken, maar de beheerder weet wie u bent en ziet dat u de beperkingen hebt omzeild, zij zullen dan gaan en u hard blokkeren om toegang te krijgen en onder nauwkeurig toezicht.

Hoe sites op school te deblokkeren

Dit is hetzelfde als het bovenstaande antwoord als je websites op school wilt deblokkeren, zeker een VPN, zodat je niet wordt gevolgd door de schoolbeheerder en voor alles wordt geblokkeerd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map