Hogyan lehet feloldani a webhelyek feloldását a Chrome-on? – [2020 bemutató]


Az internetkorlátozások a földgömb szinte minden országában általánosak, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem, bizonyos szervezetek megpróbálják blokkolni a webhelyeket, és a Google Chrome böngésző messze a legelterjedtebb böngésző, tehát megmutatjuk, hogyan lehet feloldani a webhelyeket. a Chrome-on.

Nem csak elmagyarázza Önnek a legjobb és legegyszerűbb módszereket, de végigvezeti Önt az egész folyamaton is, így nincs zavar.

Számos oka van annak, hogy egyes webhelyek blokkolódnak:

 • Kormány cenzúra
 • Földrajzi korlátozások egyes régiók kizárására (földrajzi blokkolás)
 • Iskolák és munkahelyek akadályozzák a hozzáférést a közbiztonság érdekében vagy a sávszélesség csökkentése érdekében
 • Iskolák / munka, amely megpróbálja korlátozni a produktív időt (közösségi média, YouTube stb.)
 • A webhely korlátozott listán van a Google Chrome-ban
 • A webhely korlátozott listán van az antivírus / kártevőirtó alkalmazásban
 • A gazdafájl blokkolja a hozzáférést

Információs grafika a webhelyek feloldásához a Chrome-on

A legjobb ajánlás az egyszerű javításhoz

Ez fontos:

A probléma megoldásának és az összes weboldal feloldásának legegyszerűbb és leghatékonyabb módja egy VPN (virtuális magánhálózat), például NordVPN használata..

Ez a VPN alkalmazás az összes eszközén egyszerre futtatható, így Ön is csak egy VPN-re van szükség az összes feloldásához és ez a nagyon kevés VPN közül egy saját kiterjesztés a krómhoz. A VPN egyetlen kattintással felszabadítja az internet teljes potenciálját, bárhol is van a világon.

Ugyanúgy működik, mint azokban a hackeres filmekben, ahol az internetkapcsolatot több szerverre továbbítja a világ minden tájáról. Kap egy új IP-címet, így senki sem követhet téged, az internethasználat teljesen biztonságos katonai titkosítás, A NordVPN szerverek több mint 60 országban vannak rendkívül egyszerű használni, van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia és ők az egyik legolcsóbb A VPN a piacon van.

>> Kattintson ide, hogy 70% -os kedvezményt kapjon a NordVPN-ről <<

Miért blokkolják a weboldalakat néhány országban??

Egyes országokban a webhelyeket cenzúra alapján blokkolják. Ezt a cenzúrát a kormány hajtja végre, hogy megakadályozza az internethasználókat weboldalakhoz (beleértve az e-maileket és a közösségi médiát) saját politikai előnyeik miatt. A cenzúra alapvető célja politikai okokból áll, amelyek megakadályozzák a hírportálok terjesztését az ellenük. Más célok között szerepel a kínzó és a kalóz tartalom blokkolása, amely sok országban tilos, büntetéssel, beleértve súlyos pénzbírságot és börtönbüntetést is..

A webhelyek blokkolását az internetszolgáltató (gondolja a Verizon és a Comcast) végzi, amelyet a kormány rendel el. Ezek a korlátozások ellentétesek az internet fő céljával, azaz egy szabad és nyílt platformmal az információhoz való hozzáféréshez. Ezeket a korlátozásokat nemcsak Kínában, Oroszországban és Észak-Koreában kell hibáztatni, ahol a cenzúra szintje a legnagyobb. A legtöbb más ország is ilyen módon alkalmazta ezeket a taktikákat, de valószínűleg még soha nem hallottál róla.

Az IP-cím ellenőrzése…

IP-cím

!

Elhelyezkedés

!

böngésző

!

Képernyőfelbontás

!

Nyissa ki a webhelyeket a Chrome böngészőn a NordVPN segítségévelHa szerezzen be egy új, látható helyet, 70% -os kedvezménnyel!

Az IP és a hely látható!

Amint azt a fentiekből láthatjuk, az internetszolgáltató, a kormány vagy akár egy weboldal nagyon egyszerűen nyomon tudja követni az Ön IP-címét és helyét. Ez megkönnyíti a tartalom megakadályozását. VPN használatával ezt könnyedén megkerüli.

Úgy tűnik, hogy a nyugati országok, például az Egyesült Királyság, Németország, USA, Kanada és Ausztrália (és szinte az összes többi nyugati ország) szintén blokkolják a weboldalakat. Az Egyesült Királyságban több mint 600 000 webhelyet blokkoltak, amelyek közül sokan még a kalózkodáshoz sem kapcsolódnak. Szintén Németországban a kormány súlyosan kiszabhat egy médiavállalatot, ha a tartalmat nem távolítják el azonnal.

Sok ország korlátozta az állampolgárait a népszerű weboldalak elérésében, ezért ezekben a házakban az internethasználók speciális VPN (mint NordVPN) a webhelyek egyszerű feloldásához a Google Chrome-ban.

Most megvizsgáljuk a legjobb eszközöket, más néven a „Webhely feloldók”, amelyeket a krómmal is lehet használni.

Használjon VPN-t (virtuális magánhálózat)

A VPN egy adatvédelmi szoftver alkalmazás, amely biztonságos és titkosított alagutat hoz létre az eszköz (és a króm) és az internet között. A VPN lehetővé teszi névtelenül szörfözést az interneten, titkosítja a kommunikációt, feloldhatja a weboldalakat, elkerüli a cenzúrát és védi adatait a megfigyelés ellen.

Jegyzet:

A VPN használata lehetővé teszi könnyedén feloldhatja a webhelyek feloldását, amelyek korábban elérhetetlenek voltak elrejti a valódi IP-jét cím egy másikval, és “hamisítást” Ön tartózkodási helyét. Ezután, amikor az internetszolgáltató vagy a webhely ellenőrzi az Ön IP-címét, hogy kiderül-e, hogy olyan helyről érkezel-e, ahol hozzáférést engedélyeztek a webhelyhez, akkor úgy tűnik, hogy innen származik..

A legjobb VPN-k a webhelyek feloldásához a Chrome-ban

RangszolgáltatókÁr $Kedvezmény
1NordVPN3,49 – p / m70% kedvezmény
2ExpressVPN8,33 – p / m35% kedvezmény
3CyberGhost VPN5,99 – p / m53% kedvezmény

NordVPN

NordVPN

A NordVPN online tevékenységét magántulajdonban tartja, és biztonságban van a megfigyeléstől. Kettős adattitkosítást használ (szűk biztonság), rendelkezik gyors kiszolgálók és automatikus lekapcsoló. A NordVPN 61 országban 1079+ szerverrel rendelkezik, 6 egyidejű csatlakozással. 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, naplót nem vezet, rendelkezik a Chrome-bővítmény és van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A NordVPN elkötelezett amellett, hogy maximális biztonságot nyújtson a felhasználók számára az Internet szabadságának. Létrehoz egy kapcsolatot, amely a számítógép és az internet között kicserélt összes adatcsomagot titkosítja. A NordVPN elrejti a valódi IP-címét, és fejlett technikákat használ a blokkolt webhelyek feloldásához a google chrome-on.

6 lépés a webhelyek feloldásához az NordVPN használatával.

 1. Menj NordVPN webhely.
 2. Töltse le és telepítse a kompatibilis készüléket VPN kliens (App).
 3. Aktiválja a VPN-fiókot.
 4. Válassza ki a kiszolgáló helyét a Kiszolgáló listából.
 5. Kattintson a Csatlakozás gombra.
 6. Nyissa meg a Google Chrome-ot, és próbálja ki az „inkognitómód” módot a még jobb adatvédelem érdekében.

ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy nagyszerű VPN, amely kiváló biztonságot nyújt szupergyors sebességgel. Több mint 94 országban 145 szerverrel rendelkezik, és ötcsillagos ügyfélszolgálatot nyújt. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, azaz az elégedetlen felhasználók visszatérítést kérhetnek. Erős titkosítást használ, és nem tartja nyilván a forgalom naplóit.

Az ExpressVPN úgy véli, hogy mindenkinek hozzáférnie kell minden webhelyhez, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén vagy. Megbízható webhelyek feloldására a chrome-on, mert biztonsági réteggel rendelkezik az OpenVPN 256 bites titkosítással.

Az ExpressVPN valamivel drágább, mint a piacon lévő legtöbb más VPN-nél, ám ezek kiváló szolgáltatást kínálnak.

>> Kattintson ide a hivatalos webhely felkereséséhez <<

Tor böngésző

Egy másik rendkívül hasznos és megbízható megoldás a webhelyek feloldására a Tor. A Tor lehetővé teszi a névtelen böngészést, valamint megakadályozza a böngészési szokások nyomon követését. Ez egy szerverhálózat, hasonlóan a VPN-hez, ahol 3 kiszolgálón keresztül küldi el a kommunikációt, hogy elérje a rendeltetési helyét. Az adatcsomagok rétegek (mint egy hagyma), így minden szerver, amelyen az információ áthalad, nem tudja olvasni, csak tudja, hová kell továbbmennie.

tor böngésző

Figyelem:

A Tor böngésző használatának nagy hátránya a rendkívül lassú böngészési sebesség, ezzel nem lesz képes streamálni semmilyen videót vagy zenét.

Számos számítógépes bűnöző és csaló is használja ezt, tehát bizonyos esetekben a Tor-ot valójában blokkolhatják olyan webhelyek is, amelyek nem feltétlenül blokkolnának.

A névbiztonsággal jóváhagyott legbiztonságosabb böngészők

Nyissa fel a weboldal blokkolását a HTTP HTTPS-re változtatásával

Http Vs Https

A HTTP fontos kommunikációs protokoll, amely lehetővé teszi az ügyfelek és a kiszolgálók kommunikációját. Információkat továbbít az olvasható szövegben, ami nagy biztonsági problémát jelent. A HTTPS azonban egy titkosított kommunikációs csatorna és biztonságos módszer az adatok továbbítására az eszközök között.

Néhány a google chrome webhelyei feloldhatók, ha a HTTP-t HTTPS-re változtatják. Például az ilyen webhelyeknek van egy nem ellenőrzött SSL tanúsítványa, azoknak, akik a domainjukat VPS vagy dedikált szerver környezetben tárolják. Az alábbiakban bemutatjuk a követendő lépéseket:

 • Nyissa meg a böngészőt, és kattintson a címsor belsejére (nem a keresősávra)
 • A „http://www.example.com” beírása helyett írja be a „https://www.example.com” címet
 • A korábban említett feltételek teljesülése esetén biztonsági üzenet jelenik meg. Kattintson a „Mindenesetre folytassa” elemre, és lépjen a blokkolt webhelyekre.

HTTPS mindenhol

A HTTPS Everywhere kiegészítő a Tor és az EFF közös vállalkozása. Ez a böngészőbővítmény természetesen módosítja a megrendeléseket, és útmutatást nyújt a helymeghatározások HTTPS-sel való biztonságos biztosításához. Abban az esetben, ha a program társít téged egy nem biztonságos webhelyhez, a HTTPS Mindenhol meg fogja őrizni az Ön adatait és biztonságban abban, hogy az információt kiszivárogtassák, és egy titkosított HTTPS-re irányítják..

A kiterjesztés aktiválásának pillanatában társítást létesít az SSL-rel és megtalálja a meglátogatott webhelyek legbiztonságosabb átvitelét. A HTTPS mindenhol a legjobb kiterjesztés a biztonságos internetes szörfözéshez.

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a korlátozott webhelyek listáján a Chrome-on

Időnként, amikor nem tudja megnyitni egy weboldalt, az nem azért van, mert le van tiltva a helyén, hanem a potenciálisan veszélyes webhelyek korlátozott listájára került. Ennek megoldása a weboldal feloldása a Google Chrome böngészőben a korlátozott webhelyek listájáról.

Hogyan lehet felszabadítani a korlátozott webhelyek blokkolását a Google Chrome-ban:

 1. Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, és kattintson a menügombra, hogy ellenőrizze a három vonalpontot a jobb felső sarokban.
 2. Kattintson a „beállítások” elemre.
 3. Görgessen lefelé, és keresse meg a “Speciális beállítások megjelenítése”
 4. A hálózati szakaszban kattintson a „Proxybeállítások módosítása” lehetőségre.
 5. Kattintson a „Biztonság” fülre, majd a „Korlátozott webhelyek” ikonra
 6. Most kattintson a ‘Webhelyek’ opcióra a korlátozott webhelyek ablakának megnyitásához
 7. Végül kattintson a blokkolt webhelyekre a listából, és válassza az „Eltávolítás” gombot; ez feloldja az adott webhely blokkolását
 8. Zárja be a korlátozott webhelyek ablakot úgy, hogy egyszerűen kiválasztja az alábbi „bezárás” opciót, és az „Ok” gombra kattintva bezárhatja az internetes tulajdonságok ablakot.

Google Chrome bővítmények

A „blokkolt webhelyekhez való hozzáférés krómban” kérdés megoldásának másik módja egy Chrome kiterjesztés használata. Különböző kiterjesztések vannak kompatibilisek a Chrome böngésző webhelyeinek feloldásával, de az egyetlen, amely megbízhatóan működik, a VPN-kiterjesztések.

Számos google chrome VPN-kiterjesztés érhető el a Chrome Internetes áruházban, de ahogy az előző szakaszban kifejtettem, a NordVPN a legjobb ehhez. A NordVPN a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, szupergyors, nagyon könnyen kezelhető, és ezek szintén az egyik legolcsóbb.

Csak annyit kell tennie, hogy:

 1. Menj ide a NordVPN-hez és iratkozz fel a szolgáltatásra
 2. Lépjen ide a Google Chrome webáruházba, és kattintson az „Hozzáadás a Chrome-hoz” elemre.
  Kattints a
 3. Kattintson az „Extension hozzáadása” elemre.
  Add hozzá a NordVPN Chrome kiterjesztést
 4. Kattintson a „NordVPN” Chrome kiterjesztés ikonjára a Chrome-ban, majd írja be felhasználónevét és jelszavát
  A NordVPN Chrome-bővítmény ikonja
 5. Kattintson a „Egy adott ország keresése” elemre.
  Keressen egy adott ország NordVPN Chrome-bővítményt
 6. Keresse meg a webhely feloldásához szükséges kiszolgáló helyét.
  NordVPN Chrome kiterjesztés
 7. Most már csatlakozik. Keresse meg és csatlakozzon korábban blokkolt webhelyéhez.
  Csatlakoztatva egy NordVPN Chrome Extension szerverhez

Chrome Proxy

Proxy VPN kapcsoló

A proxykiszolgálók egy buta középső emberként viselkednek az internetes forgalom szempontjából. Nem titkosítják a számítógép és a proxyszerverek közötti forgalmat, megváltoztathatják az elküldött információkat, és megváltoztathatják az Ön rendelkezésére bocsátott információkat is, az Ön tudta nélkül, mindent elolvashatnak a proxy segítségével. Ez biztonsági és adatvédelmi problémákhoz vezethet a blokkolt tartalmak böngészése során, és nagyon kockázatos, ha érzékeny információkkal foglalkozik. Így arra a következtetésre lehet jutni, hogy a proxyszerverek nem alkalmasak súlyos feladatok elvégzésére, mivel veszélybe kerülhetnek.

Másrészt a VPN az összes forgalmat titkosítja, tehát fellendíti az online biztonságot. Az internetszolgáltató, a hackerek vagy a kormány nem fogja tudni szimatolni vagy elfogni az Ön adatait. Az olyan VPN-k, mint például a NordVPN feloldják a weboldalakat a fejlett geográfiai funkciókkal, anonimként és védett formában tartva téged.

A következőképpen állíthatja be a Google Chrome Proxy alkalmazást:

 • Nyissa meg a Google Chrome menüt.
 • Kattintson a Beállítások elemre, majd az elemre görgessen le az aljára és kattintson a Speciális elemre.
 • A hálózati szakaszban válassza a Proxybeállítások megnyitása lehetőséget.
 • Válassza a Kapcsolatok fület, majd kattintson az OK gombra az LAN beállítások opció.
 • Törölje a jelölést az automatikus észlelési beállítások jelöléséről a LAN beállításokban, lépjen a Proxy szerver szakaszba, és kattintson a Proxy szerver használata a LAN-ra lehetőségre.
 • Külön e-mailben meg kell kapnia a proxy szerver IP-címét és a portszámot.
 • Most, a Címbe, írja be a proxyszerver IP-címét, majd írja be a portszámot a port szakaszba.
 • Végül kattintson az OK gombra a LAN beállítások lap bezárásához, majd kattintson ismét az OK gombra, hogy a proxybeállítás mentésre kerüljön.

Ez fontos:

Ne felejtse el kikapcsolni, amikor befejezte, mivel nem akarja, hogy proxyt használjon, ha nem kell.

Következtetés

A blokkolt webhelyhez többféle módon lehet hozzáférni, néhányukkal könnyebben, mint másokhoz. Ezeknek a korlátozásoknak számos oka lehet, ideértve a munkavállalók, a diákok munkájukból való elvonását és az állampolgároktól bizonyos tartalmakat akadályozó okokat. Csak ki kell választania a megfelelő megoldást, hogy megfeleljen az Ön igényeinek; a VPN a legjobb és legegyszerűbb megoldás, de lehet, hogy nem mindig felel meg Önnek, különösen, ha nem engedheti meg magának. Remélhetőleg a többi ingyenes megoldásunk hasonló eredményt fog elérni azok közül, akik kevésbé szerencsések.

Ha tetszett ez az útmutató, kérjük, tetszik, és ossza meg, így mások is megtalálhatják. Ha bármilyen kérdése van, hagyjon megjegyzést, és mi kapcsolatba lépünk veled.

GYIK

Érdemes a CroxyProxy alkalmazást használni a webhelyek feloldásához?

Ez igen és nem válasz. Ha csak egy olyan webhely feloldását akarja feloldani, amely nem tartalmaz érzékeny információkat, nincs benne személyes adata, nem vásárol semmit, nem akarja stream-ézni vagy letölteni, akkor jó használni.

Ha ezeknek a válaszoknak valamelyike ​​igen volt, akkor NEM NE akarja használni a CroxyProxy alkalmazást, használjon olyan VPN-t, mint a NordVPN, így védelem alatt áll és adatait bizalmasan fogja kezelni..

A YouTube feloldásának feloldása a Chrome-on?

Ha fel szeretné oldani a YouTube blokkolásának feloldását a krómban, akkor VPN-t használ. Csak szerezzen egy VPN-t (javasoljuk a NordVPN-t), csatlakozzon a legközelebbi szerverhez, vagy egy másik országhoz, ha az országában le van tiltva, majd indítsa el a YouTube-ot, és élvezze.

Az adminisztrátor által letiltott webhelyek feloldása

Erre a problémára feltétlenül szeretne VPN-t használni. Ha csak Proxy szolgáltatást használ a weboldalak feloldásához, akkor átmenetileg megkaphatja a blokkolt webhely használatát, de az adminisztrátor megtudja, ki vagy, és látni fogja, hogy megkerülte a korlátozásokat, akkor meg fog akadályozni a hozzáférést, és fokozott ellenőrzés alatt.

Hogyan lehet feloldani a webhelyeket az iskolában

Ez ugyanaz, mint a fenti válasz, ha fel akarja tiltani a webhelyek blokkolását az iskolában, feltétlenül egy VPN-t, hogy ne kerüljön nyomon az iskola adminisztrátora, és ne blokkoljon mindent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map