Hvad er VPN – begyndervejledning


Et VPN (Virtual Private Network) er et netværk, der bruges til at give privatliv og anonymitet i både offentlige og private netværk. De bruges regelmæssigt af organisationer til at sikre følsom information. Sikkerhed udvides med en VPN med den begrundelse, at klientens underliggende IP-adresse udskiftes med en fra VPN-udbyderen.

Denne teknik gør det muligt for supportere at få en IP-adresse fra enhver by i verden, som hans / hendes VPN-service tilbyder. For eksempel kan du bo i San Francisco, men alligevel med en VPN, kan du se ud til at du bor i Amsterdam, New York eller et hvilket som helst antal byområder.

Da VPN-organisationen ikke kender dit navn, adresse eller sparer penge af interessepunkter, inkluderer dette et ekstra lag af sikkerhed. Ikke desto mindre kender de i øjeblikket din ægte IP-adresse.

Hvordan fungerer VPN’er?

Når du bruger grænsefladen til internettet, associeres du oprindeligt med din internetudbyder (ISP), som på det tidspunkt knytter dig til alle websteder (eller andre webaktiver), som du ønsker at besøge. Al din webbevægelse går via din ISP’s servere og kan ses af din ISP.

Når du er på en VPN, interface du med en server, der bruges af din VPN-leverandør (en “VPN-server”) ved hjælp af en krypteret forbindelse. Dette indebærer, at alle oplysninger, der går mellem din pc og VPN-serveren, er krypteret, så bare du og VPN-serveren kan “se” det.

Hvorfor er det nødvendigt at bruge en VPN?

En VPN garanterer, at du forbliver helt privat og sikker, mens du er på nettet. Din internetudbyder har ikke magten til at se dine oplysninger, da de er fuldstændigt krypteret. Dine aktiviteter dirigeres fuldstændigt via VPN-serveren, i disse linjer, der garanterer, at dine oplysninger ikke kan findes af din internetudbyder.

Når du ændrer din IP-adresse på en VPN-server, bliver du dechrypteret af onlineverdenen som fra et bestemt stykke nation eller verden i betragtning af denne nye IP. Personer, der bestræber sig på at spore din online bevægelse, ledes til VPN-serveren. Derfor vil din ægte IP-adresse aldrig blive afsløret.

Mere vigtigt garanterer en VPN, at du kan få et åbent Wi-Fi-hotspot online uden at få dine oplysninger afsløret. Det er kendt, at hackere tager onlineoplysninger i bred dagslys-Wi-Fi-forbindelse, da disse oplysninger ikke er fuldstændigt kodet eller sikret. Med en VPN garanterer du at du vil holde dig selv på nettet og sikre.

VPN-protokoller

Mængden af ​​VPN-protokoller, der sikrer sikkerhed, vokser med tiden. De mest kendte protokoller er:

PPTP – PPTP har eksisteret siden Windows 95. Det tilbud, som PPTP tilbyder, er, at det dybest set kan konfigureres på hvert rigtigt operativsystem. Så PPTP graver en punkt-til-punkt-forbindelse over GRE-protokollen. Sikkerheden ved PPTP-konventionen er blevet rejst tvivl om allerede sent. Den er endnu solid, men alligevel ikke den mest sikre.

L2TP / IPsec – L2TP via IPsec er mere sikker end PPTP og tilbyder flere højdepunkter. L2TP / IPsec er en metode til at aktualisere to konventioner sammen og huske slutmålet om at samle de bedste højdepunkter for hver. I denne situation bruges L2TP-protokollen til at foretage en passage, og IPsec giver en sikker kanal. Dette giver et utroligt sikkert bundt.

Åbn VPN – OpenVPN er en SSL-baseret VPN, der fortsætter med at hente berømmelse. Det anvendte produkt er open source og uforbeholdeligt tilgængeligt. SSL er en udviklet krypteringsprotokol, og OpenVPN kan fortsætte med at køre på en enslig UDP- eller TCP-port, hvilket gør det i vid udstrækning tilpasningsdygtigt.

Hvad kan du gøre med en VPN?

Du kan bruge en VPN til at oprette spor i en modsat retning fra at kontrollere i enhver ramme. Mens du er på en VPN, skjuler du din online aktivitet for alle. Du holder dine øvelser private fra din online specialistorganisation, mens du desuden garanterer administrationen ikke forsøger og holder øje med dine aktiviteter.

På samme måde kan du holde dig væk fra tilsynet, når du bruger en VPN. Ved at bruge et alternativt forbindelsespunkt fremstiller du dybest set spor i en modsat retning fra firewalls eller stykker introduceret af din internetudbyder, dit arbejdsmiljø eller din skole. Så meget mere vitalt kan du komme forbi en bestemt begrænsnings firewall, der er indført af din nærliggende regering.

Du kan også bruge en VPN til at komme til ting, der er uden for rækkevidde for dig på grund af dit geografiske område. Det vil sige, en amerikaner kunne få adgang til optagelser fra Canada eller Storbritannien, når han er på en VPN. Du kan på samme måde få adgang til optagelser, som du normalt ser hjemme, men som ikke med rimelighed kan nås, mens du er på ferie.

Sådan vælges en VPN-tjeneste?

VPN-forretningen er detoneret fra sent, da et voksende antal webklienters sving til produktet. Uanset om det omgår Geo-blokerende verdensomspændende mediestadier – for eksempel Netflix – eller afskærmning mod udvidet regeringsrekognosering, har VPN vist sig at være essentielt for nogle.

Hver VPN-leverandør tilbyder en masse højdepunkter og skiftende niveauer af interiørtilpasning. Selvom disse karakteristiske porte og konventioner bode godt for det teknisk kendte, kan det vise sig at det er overvældende for de mindre erfarne.

Der er adskillige komponenter, der beskæftiger sig med at karakterisere den bedste leverandør. Mens mange overgår forventningerne på et enkelt område, har de regelmæssigt brug for i et andet. De nedenstående punkter skal bemærkes, mens du vælger en VPN-tjeneste.

Er du sikker på en VPN?

En anstændig VPN-administration vil give dig et højt sikkerhedsniveau. Du vil være sikret mod rekognosering af den offentlige regering, forhindre din internetudbyder i at anerkende, hvad du gør på nettet, og hold ved med at følge ophavsretsejere med en chance for, at du fejlagtigt downloader medier.

Vær det som det kan advares, en VPN vil ikke forsikre dig, hvis politiet, regeringen eller forskellige eksperter især sætter pris på dig og dine webøvelser.

Ville jeg være i stand til at Torrent sikkert bruge en VPN?

I tilfælde af at din leverandør yder det, burde det på det tidspunkt torrenting (download af P2P) være fint. Under alle omstændigheder tillader ikke alle VPN-organisationer dette, så prøv at kontrollere, før du tilmelder dig.

Når du torrenser, kan alle, der downloader dette dokument, utvivlsomt skelne IP-adressen på enhver anden person, der downloader en lignende post. Når du bruger en VPN, vises din VPNs IP i stedet for din ægte IP-adresse.

VPN-leverandører får rutinemæssigt indgreb i copyright på grund af deres kunders øvelser. Talrige vil samarbejde og muligvis udlevere navnene på indgribende klienter. Andre vil blot udstede meddelelser og adskille forny misbrugere.

Der er et par organisationer, der er glade for at lade dig hælde ned og vil holde din personlighed privat. En VPN, der ikke holder nogen logfiler, er konstant stor på den off-chance for, at du agter at downloade via P2P.

Er det lovligt at bruge en VPN?

I de fleste nationer over hele kloden er beskyttelse et legitimt ideal for en dominerende del af beboerne. I sæsonen med at komponere denne artikel er det lovligt at bruge en VPN i alle nationer. Følgelig forbyder en betydelig del af disse nationer VPN-administrationer at arbejde.

De bestræber sig ofte på at styre individer fra at komme til udlandet VPN-administrationer; være, som det kan være, et betydeligt antal af disse firkanter er bare ufuldstændigt effektive.

Ulemper ved VPN

Der er allerede talt for mange fordele. Lad os nu gå til ulemperne, mens du bruger en VPN. I tilfælde af at du overvejer at tilføje en VPN til dine websurfingøvelser, er der to overvejelser, du har brug for at vide om.

Det primære potentielle problem er ligeledes det, der får VPN’er til at tale med nogle få – kapaciteten til at parodiere din adresse. Det er fantastisk, når du skal have alle øremærkerne for at være i en anden nation for at komme til dens administrationer og stof, dog ikke så godt hele tiden. Antag f.eks., At du befinder dig i USA, uanset hvor du er gravet ind i Storbritannien, og du vælger at gennemføre en lille webbaseret shopping. Pludselig vil størstedelen af ​​din evaluering være i pund snarere end dollars.

Ligeledes, hvis du er enig i at acceptere visse administrationer, som Bitcoin, vil rammen tage din IP-adresse som evangelium for dit område, så du kan ende med at blive kategoriseret i en zone, hvor du generelt ikke bor. Når det sker, er det generelt ikke så enkelt at rulle ud en forbedring som at ændre passagen og genindlæse webstedet.

Desuden kan arbejde fra et eksternt sted forårsage moderate nedture i din perusing hastighed. Indimellem er det næppe observerbart, men en gang imellem kan det være enormt – og det tilbageføres til muligheden for, at dine data stadig skal gå ud via links til din VPN, før du kan komme ud på nettet.

Brug af en VPN forvandles dybest set til et behov i modsætning til bare et valg. På trods af det faktum, at der er et par problemer med at bruge en VPN, er fordelene langt over dem og at få selv de ubetydelige værdipapirer, der tilbydes af en gratis leverandør, er positivt ikke noget, du vil beklage..

En skal læse

Mens en VPN fundamentalt vil forbedre din online sikkerhed og sikkerhed, er det vigtigt at huske, at der er cutoff-punkter til denne forsikring.

Som nævnt giver en VPN ikke fuld hemmelighed. Med en chance for, at eksperterne især er rettet mod dig, vil et virtuelt privat netværk være til lille hjælp. Vær opmærksom, hvis en VPN tilbyder finish navnløshed.

En VPN forhindrer ikke websteder i at følge dig. Brug af et virtuelt privat netværk til at hylle din IP-adresse hjælper, men alligevel er den dominerende del af følgende udført af websteder og undersøgelse færdig med at bruge følgende innovation, for eksempel behandler og program fingeraftryk.

Et virtuelt privat netværk kan ikke forhindre websteder i at følge dig langs disse linjer. Den ideelle metode til at beskytte dig mod at følge er gennem forskellige programændringer og moduler.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me