Как да деблокирате уебсайтове в Chrome? – [Урок 2020]


Интернет ограниченията са често срещани в почти всяка страна на този свят, независимо дали ви харесва или не някои организации се опитват да блокират уебсайтове, а браузърът Google Chrome е най-използваният уеб браузър, така че ще ви покажем как да разблокирате уебсайтове на Chrome.

Не само ще ви обясним най-добрите и най-лесните методи, но и ще ви водим през целия процес, за да няма объркване..

Има много причини, поради които някои уебсайтове са блокирани, те включват:

 • Правителствена цензура
 • Географски ограничения за изключване на някои региони (геоблокиране)
 • Училища и работни места, блокиращи достъпа за обществена безопасност или за намаляване на използването на честотна лента
 • Училища / работа, които се опитват да ограничат непродуктивното време (социални медии, YouTube и т.н.)
 • Уебсайтът е в ограничен списък в Google Chrome
 • Уебсайтът е в ограничен списък на вашето приложение за антивирусни / антималуери
 • Вашият хост файл блокира достъпа

Информационна графика за отблокиране на сайтове в Chrome

Най-добра препоръка за лесно поправяне

Това е важно:

Най-лесният и ефикасен начин да решите проблема си и да разблокирате всички уебсайтове е да използвате VPN (виртуална частна мрежа) като NordVPN.

Това VPN приложение може да работи на всички ваши устройства едновременно, така че вие имам нужда само от един VPN, за да отблокирам всичко и това е един от много малкото VPN, които имат своите собствено разширение за хром. VPN ще отключи пълния потенциал на интернет, където и да сте по света, с едно щракване на мишката.

Тя работи точно като в онези хакерски филми, където вашата интернет връзка се препраща през множество сървъри по целия свят. Получавате нов IP адрес, така че никой да не може да ви проследи, вашето използване на интернет е напълно защитено криптиране с военен клас, NordVPN има сървъри в над 60 различни страни, е изключително лесно да използвам, имам 30-дневна гаранция за връщане на парите и те са едни от евтиният VPN е на пазара.

>> Кликнете тук, за да получите 70% отстъпка от NordVPN <<

Защо уебсайтовете са блокирани в някои страни?

В някои страни уебсайтовете се блокират въз основа на цензура. Тази цензура се осъществява от правителството, за да попречи на интернет потребителите да имат достъп до уебсайтове (включително електронна поща и социални медии) поради съображения за собствена политическа изгода. Основната цел на цензурата включва политически причини, при които те блокират новинарските сайтове да разпространяват пропаганда срещу тях. Други цели включват блокиране на торент и пиратско съдържание, което е забранено в много страни, като наказанията включват тежки глоби и лишаване от свобода.

Блокирането на уебсайтовете се извършва от доставчика на интернет услуги (доставчик на интернет услуги, помислете Verizon и Comcast), който е поръчан от правителството. Тези ограничения противоречат на основната цел на интернет, която е да бъде безплатна и отворена платформа за достъп до информация. Тези ограничения не са виновни единствено за Китай, Русия и Северна Корея, където нивото на цензурата е едни от най-големите. Повечето други страни също прилагат тази тактика по един или друг начин, но вероятно просто никога не сте чували за нея.

Проверка на вашия IP адрес…

IP адрес

!

местоположение

!

Браузър

!

Резолюция на екрана

!

Деблокирайте сайтовете в Chrome с NordVPNНамерете нов IP адрес, видимо местоположение, със 70% отстъпка!

Вашето IP и местоположение са видими!

Както можете да видите по-горе, е много лесно за вашия интернет доставчик, правителство или дори уебсайт да проследят вашия IP адрес и местоположение. Това улеснява блокирането ви от тяхното съдържание. Използвайки VPN, вие заобикаляте това с лекота.

Съобщава се, че западните страни като Обединеното кралство, Германия, САЩ, Канада и Австралия (и почти всички други западни страни) също блокират уебсайтове. Над 600 000 уебсайта в Обединеното кралство са блокирани, като много от тях дори не са свързани с пиратство. Също така в Германия правителството може да глоби сериозно медийна компания, ако съдържанието не бъде премахнато моментално.

Има много страни, които са ограничили гражданите си да имат достъп до популярни уебсайтове, следователно потребителите на интернет в тези страни лети по радара, като използват специализирани VPN (като NordVPN) лесно да деблокирате уебсайтове в Google Chrome.

Сега ще се задълбочим в най-добрите инструменти, известни като „Unblockers на уебсайтове“, които могат да се използват с хром.

Използвайте VPN (виртуална частна мрежа)

VPN е софтуерно приложение за поверителност, което създава защитен и криптиран тунел между вашето устройство (и хром) и интернет. VPN ви позволява да сърфирате в интернет анонимно, криптира вашите комуникации, може да деблокира уебсайтове, избягва цензурата и защитава вашите данни от наблюдение.

Забележка:

Използването на VPN ви позволява да отпуснете уебсайтове лесно, които преди са били недостъпни от маскиране на вашия истински IP адрес с различен и „фишинг” твоето местоположение. След това, когато интернет доставчикът или уебсайтът проверят вашия IP адрес, за да видят дали сте от някъде, на който е разрешен достъп до сайта, ще изглежда, че сте от това местоположение.

Най-доброто VPN за разблокиране на уебсайтове в Chrome

рангдоставчицитеЦена $отстъпка
1NordVPN3,49 – п / м70% отстъпка
2ExpressVPN8,33 – п / м35% отстъпка
3CyberGhost VPN5,99 – п / м53% отстъпка

NordVPN

NordVPN

NordVPN пази вашата онлайн активност частна и защитена от наблюдение. Използва двойно криптиране на данни (строга сигурност), има бързи сървъри и автоматично превключвател за убийство. NordVPN има 1079+ сървъра в 61 държави с 6 едновременни връзки. Той предлага денонощна поддръжка на клиенти, не поддържа дневници, има a Разширение за Chrome и има a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN се ангажира да предоставя на потребителите свобода на Интернет с максимална сигурност. Той установява връзка, която криптира всички пакети данни, обменени между компютъра и интернет. NordVPN крие истинския ви IP адрес и използва модерни техники за деблокиране на блокирани уебсайтове в google chrome.

6 стъпки за деблокиране на уебсайтове с NordVPN.

 1. Отидете на Сайт на NordVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте съвместимите VPN клиент (Приложение).
 3. Активирайте VPN акаунта.
 4. Изберете местоположението на сървъра от списъка със сървъри.
 5. Щракнете върху бутона Свързване.
 6. Отворете Google Chrome и опитайте режима „инкогнито“ за още по-добра поверителност.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN е страхотен VPN, който осигурява най-добрата сигурност със супер бърза скорост. Той има 145+ сървъра в повече от 94 държави, заедно с 5-звездна поддръжка на клиенти. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че неудовлетворените потребители могат да поискат възстановяване. Той използва силно криптиране и не поддържа дневници на вашия трафик.

ExpressVPN смята, че всеки трябва да има достъп до всички уебсайтове, независимо в коя част на света се намирате. Той е надежден за деблокиране на уебсайтове в хром, тъй като има подреждане на сигурността с OpenVPN 256-битово криптиране.

ExpressVPN е малко по-скъп от повечето други VPN на пазара, но те предлагат страхотни нива на обслужване.

>> Щракнете тук, за да посетите официалния сайт <<

Браузър Tor

Друго изключително полезно и надеждно решение за отблокиране на сайтове е Tor. Tor ви позволява да разглеждате анонимно и също така предотвратява проследяването на навиците ви за сърфиране. Това е мрежа от сървъри, подобна на VPN, където той изпраща вашите комуникации чрез 3 сървъра, за да достигне вашата дестинация. Пакетите с данни са слоести (като лук), така че всеки сървър, през който преминава информацията, не може да я прочете, той знае само къде трябва да премине следващия.

то браузър

Внимание:

Голям недостатък на използването на браузъра Tor е изключително бавната скорост на сърфиране, няма да можете да предавате поточно видео или музика с него.

Също така много киберпрестъпници и измамници също го използват, така че в някои случаи Tor също може да бъде блокиран от сайтове, които не биха ви блокирали.

Повечето сигурни уеб браузъри, одобрени за анонимност

Разблокиране на уебсайт чрез промяна на HTTP на HTTPS

Http Vs Https

HTTP е основен комуникационен протокол, който позволява на клиенти и сървъри да комуникират. Прехвърля информация в четим текст, което представлява голяма грижа за сигурността. HTTPS обаче е криптиран комуникационен канал и сигурен начин за прехвърляне на данни между устройства.

някои уебсайтовете в google chrome могат да бъдат деблокирани чрез промяна на HTTP на HTTPS. Например такива уебсайтове имат непроверен SSL сертификат, тези, които хостват домейна си в VPS или Специализирана сървърна среда. По-долу са стъпките, които трябва да следвате:

 • Отворете браузъра си и кликнете вътре в адресната лента (не в лентата за търсене)
 • Вместо да пишете „http://www.example.com“, въведете „https://www.example.com“
 • Съобщение за сигурност ще се появи, ако се прилагат споменатите по-рано условия. Кликнете върху „Продължете така или иначе“ и отворете блокираните уебсайтове.

HTTPS Навсякъде

Добавката HTTPS Everywhere е съвместно предприятие на Tor и EFF. Това разширение на браузъра естествено променя заявките и ви ръководи да осигурите локали с HTTPS. В случай, че вашата програма ви свързва с необезпечени сайтове, HTTPS навсякъде ще запази вашата информация поверителна и защитена от изтичане на вашата информация, като я пренасочи към криптиран HTTPS.

В момента, когато разширението е активирано, той установява връзка с SSL и намира най-сигурните предавания на посещаваните от вас сайтове. HTTPS Everywhere е най-доброто разширение за сигурно сърфиране в мрежата.

Деблокирайте уебсайтове от списъка с ограничени сайтове в Chrome

Понякога, когато не можете да отворите уебсайт, това не е защото той е блокиран във вашето местоположение, а е поставен в ограничен списък на потенциално опасни сайтове. Решението за това е да деблокирате уебсайта в браузъра Google Chrome от списъка с ограничени сайтове.

Как да деблокирате сайтове с ограничен достъп в Google Chrome:

 1. Отворете браузъра Google Chrome и щракнете върху бутона на менюто, за да проверите за три линии в горния десен ъгъл.
 2. Кликнете върху „Настройки“
 3. Превъртете надолу и потърсете „Покажи разширени настройки“
 4. В секцията за мрежата щракнете върху опцията „Промяна на настройките на прокси сървъра“
 5. Щракнете върху раздела „Защита“ и след това щракнете върху иконата „Ограничени сайтове“
 6. Сега кликнете върху опцията „Сайтове“, за да отворите прозорците на сайтове с ограничен достъп
 7. Накрая щракнете върху блокираните уебсайтове от списъка и изберете бутона „Премахване“; това ще деблокира конкретния уебсайт
 8. Затворете прозореца с ограничени сайтове, като просто изберете опцията „затвори“ по-долу и щракнете върху „Ок“, за да затворите прозореца за свойства на Интернет.

Google Chrome разширения

Друг начин за решаване на проблема на въпроса „как да получите достъп до блокирани сайтове в хром“ е с използването на разширение за Chrome. Има различни разширения, които са съвместими с отблокиране на уебсайтове в браузъра Chrome, но единствените, които работят надеждно, са VPN разширения.

В уеб магазина на Chrome има много разширения на Google Chrome, но както точно обясних в предишния раздел, NordVPN е най-добрият за него. NordVPN има някои от най-добрите функции, супер бързи, много лесни за използване и те са и едни от най-евтините.

Всичко, което трябва да направите е:

 1. Отидете в NordVPN тук и се запишете за услугата
 2. Отворете уеб магазина на Google Chrome тук и кликнете върху „Добавяне към Chrome“
  Щракнете върху
 3. Кликнете върху „Добавяне на разширение“
  Добавете разширение NordVPN Chrome Extension
 4. Кликнете върху иконата за разширение „NordVPN“ в Chrome и след това въведете вашето потребителско име и парола
  Иконата за разширение на Chrome NordVPN
 5. Кликнете върху „Търсене на конкретна държава“
  Потърсете конкретна държава NordVPN разширение за Chrome
 6. Намерете местоположението на сървъра, което ви е необходимо, за да отключите уебсайта.
  NordVPN разширение за Chrome
 7. Вече сте свързани. Отидете и се свържете с предварително блокирания уебсайт.
  Свързан е със сървър NordVPN разширение за Chrome

Chrome Proxy

Прокси VPN превключвател

Прокси сървърите действат като тъп среден човек за вашия интернет трафик. Те не криптират вашия трафик между вашия компютър и прокси сървъри, те могат да променят информацията, която изпращате, а също и да променят информацията, която ви се връща без ваше знание, те могат също да четат всичко, което правите на прокси сървъра. Това може да доведе до проблеми със сигурността и поверителността по време на сърфиране на блокирано съдържание и е много рисковано, ако имате работа с чувствителна информация. По този начин може да се заключи, че прокси сървърите не са подходящи за сериозни задачи, тъй като могат да бъдат компрометирани.

От друга страна, VPN криптира целия трафик, следователно, давайки тласък на вашата онлайн сигурност. Вашият интернет доставчик, хакери или вашето правителство няма да могат да слушат или прихващат вашите данни. VPN мрежи като NordVPN ще деблокират уебсайтовете с техните усъвършенствани функции за гео-подкриване, поддържайки ви анонимни и защитени.

Ето как можете да настроите Google Chrome Proxy:

 • Отворете менюто на Google Chrome.
 • Щракнете върху Настройки след това превъртете надолу до дъното и щракнете върху Advanced.
 • Изберете от Отвори настройките на прокси сървъра от секцията на мрежата.
 • Изберете раздела Връзки и щракнете върху на Опция за настройки на LAN.
 • Премахнете отметката от настройките за автоматично откриване в настройките на LAN, отидете на секцията Прокси сървър и щракнете върху опцията Използване на прокси сървър за вашата LAN.
 • Трябва да сте получили IP адрес на прокси сървъра и номера на порта чрез отделен имейл.
 • Сега, в Адрес, въведете IP адрес на прокси сървъра и след това въведете номера на порта в секцията порт.
 • Накрая щракнете върху OK, за да затворите настройките на локалната мрежа и след това отново щракнете върху OK, така че настройката на прокси сървъра да се запази.

Това е важно:

Не забравяйте да го изключите, когато сте готови, тъй като не искате да използвате прокси, ако не е нужно.

заключение

До блокиран уебсайт можете да получите достъп по много начини, някои по-лесно от други. Причините за тези ограничения могат да бъдат много, включително разсейване на служителите, студентите от тяхната работа и страни, блокиращи определено съдържание от гражданите. Просто трябва да изберете правилното решение, което да отговаря на вашите нужди, VPN е най-доброто и лесно решение, но не винаги може да ви подхожда, особено ако не можете да си позволите такова. Да се ​​надяваме, че другите ни безплатни решения ще получат тези от вас, които имат по-малко късмет с подобен резултат.

Ако ви е харесало това ръководство, моля, харесайте го и го споделете, за да могат другите да го намерят. Ако имате въпроси, оставете коментар и ние ще се свържем с вас.

Често задавани въпроси

Използва се CroxyProxy заслужава за отблокиране на сайтове?

Това е отговор да и не. Ако искате да деблокирате само уебсайт, който няма чувствителна информация, нямате лични данни в него, не купувате нищо, не искате да предавате или изтегляте, тогава е добре да използвате.

Ако някой от тези отговори е да, за вас НЕ искате да използвате CroxyProxy, използвайте VPN като NordVPN, така че сте защитени и информацията ви се пази като частна.

Как да деблокирате YouTube в Chrome?

Ако искате да деблокирате YouTube на хром, тогава ще искате да използвате VPN. Просто вземете VPN (препоръчваме NordVPN), свържете се със сървър, който е най-близо до вас, или в друга държава, ако той е блокиран във вашата страна, и след това стартирайте YouTube и се наслаждавайте.

Как да деблокирате сайтове, блокирани от администратора

За този проблем определено искате да използвате VPN. Ако просто използвате услуга за прокси, за да отблокирате уебсайтове, тогава може да получите временно да използвате блокирания уебсайт, но администраторът ще знае кой сте и ще види, че сте заобиколили ограниченията, след това те ще отидат и трудно ще ви блокират от достъп и ще бъдат под засилен контрол.

Как да разблокирате сайтове в училище

Това е същото като отговора по-горе, ако искате да деблокирате уебсайтове в училище, определено VPN, така че да не бъдете проследявани от училищния администратор и блокирани от всичко.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me