Kako odblokirati spletna mesta v Chromu? – [Vadnica za leto 2020]


Internetne omejitve so običajne v skoraj vseh državah tega sveta, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne, nekatere osebe poskušajo blokirati spletna mesta, brskalnik Google Chrome pa je daleč najbolj uporabljen spletni brskalnik, zato vam bomo pokazali, kako odkleniti spletna mesta v Chromu.

Ne samo, da vam bomo razložili najboljše in najlažje metode, ampak vas bomo tudi vodili skozi celoten postopek, da ne bo zmede..

Obstaja veliko razlogov, zakaj so nekatera spletna mesta blokirana, med njimi so:

 • Vladna cenzura
 • Geografske omejitve za izključitev nekaterih regij (geografsko blokiranje)
 • Šole in delovna mesta preprečujejo dostop zaradi javne varnosti ali zmanjšujejo uporabo pasovne širine
 • Šole / delo poskušajo omejiti neproduktiven čas (socialni mediji, YouTube itd.)
 • Spletno mesto je v brskalniku Google Chrome na seznamu z omejitvami
 • Spletno mesto je na omejenem seznamu v vaši protivirusni / antimalware aplikaciji
 • Vaš gostiteljska datoteka blokira dostop

Info Grafika za deblokiranje spletnih mest v Chromu

Najboljše priporočilo za enostavno popravljanje

To je pomembno:

Najlažji in najučinkovitejši način za rešitev težave in odblokiranje vseh spletnih mest je uporaba VPN-ja (virtualno zasebno omrežje), kot je NordVPN.

Ta aplikacija VPN se lahko hkrati izvaja v vseh vaših napravah, tako da tudi vi za deblokiranje potrebujem samo en VPN in to je eden redkih VPN-jev lastni podaljšek za krom. VPN bo s klikom miške sprožil celoten potencial interneta, kjer koli že ste na svetu.

Deluje tako kot v tistih hekerskih filmih, kjer je vaša internetna povezava speljana prek več strežnikov po vsem svetu. Dobite nov naslov IP, tako da vas nihče ne more zaslediti, vaša uporaba interneta je popolnoma varna vojaško šifriranje, NordVPN ima strežnike v več kot 60 različnih državah, je izjemno enostavno uporabljati, imeti a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in so ena izmed najcenejši VPN je na trgu.

>> Kliknite tukaj, da pridobite 70% popust na NordVPN <<

Zakaj so spletna mesta blokirana v nekaterih državah?

V nekaterih državah so spletna mesta blokirana na podlagi cenzure. To cenzuro izvaja vlada, da prepreči uporabnikom interneta dostop do spletnih strani (vključno z e-pošto in socialnimi mediji) iz lastne politične koristi. Osnovni namen cenzure vključuje politične razloge, ko preprečujejo, da bi spletna mesta z novicami širila propagando proti njim. Drugi cilji vključujejo blokiranje hudourniških in piratskih vsebin, kar je prepovedano v mnogih državah, s kaznimi, ki vključujejo velike globe in zaporno kazen.

Blokiranje spletnih mest izvaja ponudnik internetnih storitev (Internet Service Provider, pomisli Verizon in Comcast), ki ga naroči vlada. Te omejitve so v nasprotju s temeljnim namenom interneta, ki je brezplačna in odprta platforma za dostop do informacij. Te omejitve ne gre pripisati izključno Kitajski, Rusiji in Severni Koreji, kjer je raven cenzure nekaj največjega. Večina drugih držav je takšne ali drugačne načine uporabljala tudi takšno taktiko, vendar verjetno preprosto nikoli niste slišali za to.

Preverjanje vašega naslova IP…

IP naslov

!

Lokacija

!

Brskalnik

!

Ločljivost zaslona

!

Odkličite spletna mesta v Chromu z NordVPNNaslajte nov IP, vidno lokacijo, s 70% popustom!

Vaš IP in lokacija sta vidni!

Kot lahko vidite zgoraj, je zelo enostavno, da vaš ponudnik internetnih storitev, vlada ali celo spletno mesto sledijo vašemu naslovu IP in lokaciji. Tako boste lahko preprosto blokirali njihovo vsebino. Z uporabo VPN-a to zaobidete z lahkoto.

Poročajo, da zahodne države, kot so Združeno kraljestvo, Nemčija, ZDA, Kanada in Avstralija (in skoraj vse druge zahodne države), prav tako blokirajo spletna mesta. Več kot 600.000 spletnih mest v Združenem kraljestvu je bilo blokiranih, številna od njih pa sploh niso povezana s piratskimi. Tudi v Nemčiji lahko vlada medijsko podjetje močno kaznuje, če vsebine ne odstrani takoj.

Obstaja veliko držav, ki so svojim državljanom omejile dostop do priljubljenih spletnih mest, zato uporabniki interneta v teh državah preletavajo radar s pomočjo specializiranih VPN-jev (všeč NordVPN) za enostavno odklepanje spletnih mest v brskalniku Google Chrome.

Zdaj bomo prodrli v najboljša orodja, imenovana “Spletni odklepci”, ki jih je mogoče uporabiti s kromom.

Uporaba VPN (virtualno zasebno omrežje)

VPN je programska oprema za zasebnost, ki ustvari varen in šifriran tunel med vašo napravo (in krom) in internetom. VPN omogoča anonimno brskanje po internetu, šifrira komunikacije, lahko odblokira spletna mesta, se izogne ​​cenzuri in zaščiti vaše podatke pred nadzorom..

Opomba:

Uporaba VPN vam omogoča, da to storite z lahkoto odblokirajte spletna mesta, ki so bili prej nedostopni, maskiranje vašega resničnega IP-ja naslov z drugim in “prevara” vaša lokacija. Potem, ko ponudnik internetnih storitev ali spletnega mesta preveri vaš IP naslov, da ugotovi, ali ste od nekje, ki ima dovoljenje za dostop do spletnega mesta, se vam zdi, da ste s te lokacije.

Najboljše VPN-je za odblokiranje spletnih mest v Chromu

UvrstitevPonudnikiCena $Popust
1NordVPN3,49 – p / m70% popusta
2ExpressVPN8,33 – p / m35% popusta
3CyberGhost VPN5,99 – p / m53% popusta

NordVPN

NordVPN

NordVPN ohranja vašo spletno dejavnost zasebno in zaščiteno pred spremljanjem. Uporablja dvojno šifriranje podatkov (tesna varnost), ima hitri strežniki in samodejno stikalo za ubijanje. NordVPN ima 1079+ strežnikov v 61 državah s 6 hkratnimi povezavami. Ponuja 24/7 podporo strankam, ne vodi dnevnikov, ima a Razširitev za Chrome in ima a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN se zavezuje, da bo uporabnikom omogočil največjo varnost v internetu. Vzpostavi povezavo, ki šifrira vse podatkovne pakete, izmenjane med računalnikom in internetom. NordVPN skriva vaš resnični naslov IP in uporablja napredne tehnike za deblokiranje blokiranih spletnih mest na google chrome.

6 korakov za deblokiranje spletnih mest z NordVPN.

 1. Pojdi do Spletna stran NordVPN.
 2. Prenesite in namestite združljivo VPN odjemalec (aplikacija).
 3. Aktivirajte račun VPN.
 4. Na seznamu strežnikov izberite lokacijo strežnika.
 5. Kliknite gumb Poveži.
 6. Odprite Google Chrome in preizkusite način »Incognito« za še boljšo zasebnost.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je odličen VPN, ki zagotavlja vrhunsko varnost z zelo hitro hitrostjo. Ima 145+ strežnikov v več kot 94 državah in podporo strankam s 5 zvezdicami. ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar pomeni, da nezadovoljni uporabniki lahko zahtevajo vračilo. Uporablja močno šifriranje in ne vodi dnevnikov vašega prometa.

ExpressVPN meni, da bi morali imeti vsi dostop do vseh spletnih strani, ne glede na to, v katerem delu sveta ste. Je zanesljiv za deblokiranje spletnih mest v Chromu, saj ima varnostno plastenje z 256-bitnim šifriranjem OpenVPN.

ExpressVPN je nekoliko dražji od večine drugih VPN-jev na trgu, vendar nudijo odlične storitve.

>> Kliknite tukaj za obisk uradne strani <<

Tor Browser

Druga izjemno koristna in zanesljiva rešitev za odblokiranje spletnih mest je Tor. Tor omogoča anonimno brskanje in preprečuje sledenje vašim brskalnim navadam. Gre za omrežje strežnikov, podobno kot VPN, kamor pošlje vaše komunikacije preko 3 strežnikov, da pridejo do vašega cilja. Podatkovni paketi so večplastni (kot čebula), tako da vsak strežnik, skozi katerega gre informacija, ne more prebrati, ve le, kam mora iti naprej.

tor brskalnik

Opozorilo:

Velika pomanjkljivost uporabe brskalnika Tor je izjemno počasna hitrost brskanja, z njim ne boste mogli pretakati nobenega videa ali glasbe.

Uporabljajo ga tudi številni kibernetski kriminalci in prevaranti, zato lahko Tor v nekaterih primerih dejansko blokirajo tudi spletna mesta, ki vas ne bi nujno blokirala.

Večina varnih spletnih brskalnikov je podprta zaradi anonimnosti

Odblokirajte spletno mesto s spreminjanjem HTTP v HTTPS

Http Vs Https

HTTP je glavni komunikacijski protokol, ki strankam in strežnikom omogoča komunikacijo. Prenaša informacije v berljivem besedilu, kar predstavlja veliko varnost. Vendar je HTTPS šifriran komunikacijski kanal in varen način za prenos podatkov med napravami.

Nekateri spletna mesta v Googlu Chromu lahko odblokiramo s spreminjanjem HTTP v HTTPS. Na primer, taka spletna mesta imajo nepreverjen certifikat SSL, ki gostijo svojo domeno v VPS ali namenskem strežniškem okolju. Spodaj so navedeni koraki:

 • Odprite brskalnik in kliknite znotraj naslovne vrstice (ne iskalne vrstice)
 • Namesto da vtipkate »http://www.example.com«, vnesite »https://www.example.com«
 • Če veljajo prej omenjeni pogoji, se prikaže varnostno sporočilo. Kliknite »Nadaljuj naprej« in dostop do blokiranih spletnih mest.

HTTPS Povsod

Dodatek HTTPS Everywhere je skupno podjetje Tor in EFF. Ta razširitev brskalnika seveda spreminja naloge in vas vodi k zaščiti krajev s HTTPS. V primeru, da vas program poveže z nezavarovanimi spletnimi mesti, bo HTTPS Povsod vaše podatke ohranil zasebne in zaščiten pred uhajanjem vaših podatkov, tako da jih bo preusmeril na šifrirano HTTPS.

V trenutku, ko je razširitev aktivirana, vzpostavi povezavo s SSL-om in poišče najbolj varne izdaje spletnih mest, ki jih obiščete. HTTPS Everywhere je najboljša podaljšek za varno brskanje po spletu.

Odklenite spletna mesta s seznama spletnih mest z omejitvami v Chromu

Včasih, ko ne morete odpreti spletnega mesta, to ni zato, ker je na vaši lokaciji blokirano, ampak je bilo na omejenem seznamu potencialno nevarnih mest. Rešitev tega je, da spletno mesto v brskalniku Google Chrome odblokirate s seznama spletnih mest z omejitvami.

Kako deblokirati spletna mesta z omejitvami v google chrome:

 1. Odprite brskalnik Google Chrome in kliknite gumb za meni, da v zgornjem desnem kotu preverite tri črtice.
 2. Kliknite »nastavitve«
 3. Pomaknite se navzdol in poiščite »Prikaži napredne nastavitve«
 4. V razdelku omrežja kliknite možnost »Spremeni nastavitve proxyja«
 5. Kliknite zavihek »Varnost« in nato ikono »Omejena spletna mesta«
 6. Zdaj kliknite možnost »Spletna mesta«, da odprete okna z omejenimi mesti
 7. Na koncu kliknite blokirana spletna mesta s seznama in izberite gumb »Odstrani«; to bo odblokiralo določeno spletno mesto
 8. Zaprite okno z omejenimi mesti tako, da preprosto izberete spodnjo možnost »zapri« in kliknite »V redu«, da zaprete okno z internetnimi lastnostmi.

Razširitve za Google Chrome

Drug način za rešitev težave “kako dostopati do blokiranih spletnih mest v kromu” je uporaba razširitve za Chrome. Obstajajo različne razširitve, ki so združljive za deblokiranje spletnih mest v brskalniku Chrome, vendar edine, ki zanesljivo delujejo, so razširitve VPN.

V spletni trgovini Chrome je na voljo veliko razširitev google chrome VPN, a tako kot sem razložil v prejšnjem razdelku, je NordVPN najboljši zanj. NordVPN ima nekaj najboljših funkcij, je zelo hiter, zelo enostaven za uporabo in so tudi ene najcenejših.

Vse kar morate storiti je:

 1. Pojdite tukaj na NordVPN in se prijavite za storitev
 2. Pojdite tukaj v spletno trgovino Google Chrome in kliknite »Dodaj v Chrome«
  Kliknite na
 3. Kliknite »Dodaj razširitev«
  Dodajte razširitev za NordVPN Chrome
 4. V Chromu kliknite ikono razširitve “NordVPN” in vnesite svoje uporabniško ime in geslo
  Ikona razširitve Chrome NordVPN
 5. Kliknite “Iskanje določene države”
  Poiščite določeno državo NordVPN razširitev za Chrome
 6. Poiščite lokacijo strežnika, ki jo potrebujete za odklepanje spletnega mesta.
  NordVPN razširitev za Chrome
 7. Zdaj ste povezani. Pojdite in se povežite s svojim prej blokiranim spletnim mestom.
  Povezana s strežnikom NordVPN Razširitev za Chrome

Proxy za Chrome

Proxy stikalo VPN

Proxy strežniki delujejo kot neumen srednji mož za vaš internetni promet. Ne šifrirajo vašega prometa med vašim računalnikom in proxy strežniki, lahko spremenijo podatke, ki jih pošljete, in spremenijo tudi informacije, ki se vam vrnejo brez vaše vednosti, lahko tudi preberejo vse, kar počnete na proxyju. To lahko povzroči težave z varnostjo in zasebnostjo med brskanjem o blokirani vsebini in je zelo tvegano, če imate opravka z občutljivimi informacijami. Tako je mogoče sklepati, da proxy strežniki niso primerni za resne naloge, saj bi lahko bili ogroženi.

Po drugi strani pa VPN šifrira ves promet, zato spodbudi vašo spletno varnost. Vaš ponudnik internetnih storitev, hekerji ali vaša vlada ne bodo mogli slišati ali prestreči vaših podatkov. VPN-ji, kot je NordVPN, bodo spletna mesta odblokirali s svojimi naprednimi funkcijami geo-ponarejanja, ki vas bodo anonimne in zaščitene.

Tukaj je, kako lahko nastavite proxy Google Chrome:

 • Odprite meni Google Chrome.
 • Nato kliknite Nastavitve pomaknite se navzdol do dna in kliknite Napredno.
 • V omrežnem razdelku izberite Odpri nastavitve proxyja.
 • Izberite zavihek Povezave in kliknite the Možnost nastavitev LAN.
 • Prekličite potrditev samodejnih nastavitev zaznavanja v nastavitvah LAN, pojdite na razdelek Proxy strežnik in kliknite možnost Uporabi proxy strežnik za vaš LAN.
 • Gotovo ste prejeli naslov IP proxy strežnika in številko vrat prek ločenega e-poštnega sporočila.
 • Zdaj V naslov vnesite IP naslov proxy strežnika in nato v razdelek vrat vnesite številko vrat.
 • Na koncu kliknite V redu, da zaprete nastavitve LAN in nato še enkrat V redu, da se nastavitev proxy shrani.

To je pomembno:

Ne pozabite, da ga izklopite, ko končate, saj ne želite uporabljati proxyja, če vam ni treba.

Zaključek

Do blokiranega spletnega mesta je mogoče dostopati na več načinov, nekateri lažje kot drugi. Razlogi za te omejitve so lahko številni, vključno z odvračanjem zaposlenih, študentov od njihovega dela in držav, ki državljanom preprečujejo določeno vsebino. Izbrati morate samo pravo rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam. VPN je najboljša in najpreprostejša rešitev, vendar vam morda ne bo vedno ustrezala, še posebej, če si je ne morete privoščiti. Upajmo, da bodo z našimi drugimi brezplačnimi rešitvami tisti, ki imajo manj sreče, podoben rezultat.

Če vam je bil ta vodič všeč, ga prosim všeč in ga delite, da ga bodo našli drugi. Če imate kakršna koli vprašanja, potem pustite komentar in odgovorili vam bomo.

Pogosta vprašanja

Uporablja CroxyProxy smiselno za deblokiranje spletnih mest?

To je odgovor da in ne. Če želite samo odblokirati spletno mesto, ki nima občutljivih podatkov, v njem nimate nobenih osebnih podatkov, ne kupujete ničesar, ne želite pretakati ali prenašati, potem je v redu za uporabo.

Če je bil kateri od teh odgovorov pritrdilen, potem NE želite uporabljati CroxyProxy, uporabite VPN, kot je NordVPN, zato ste zaščiteni in vaše podatke ostanejo zasebne.

Kako deblokirati YouTube v Chromu?

Če želite deblokirati YouTube na chrome, boste želeli uporabiti VPN. Samo pridobite VPN (priporočamo NordVPN), se povežite s strežnikom, ki vam je najbližje, ali v drugi državi, če je v vaši državi blokiran, in nato zaženite YouTube in uživajte.

Kako odblokirati spletna mesta, ki jih je administrator blokiral

Za to težavo zagotovo želite uporabiti VPN. Če samo uporabite storitev proxy za deblokiranje spletnih strani, boste morda začasno dobili uporabo blokiranega spletnega mesta, vendar bo skrbnik vedel, kdo ste in videli, da ste presegli omejitve, nato pa vam bodo preprečili dostop in preprečili dostop pod povečanim nadzorom.

Kako deblokirati spletna mesta v šoli

To je isto kot zgornji odgovor, če želite deblokirati spletna mesta v šoli, vsekakor VPN, tako da vas šolski skrbnik ne bo sledil in ga blokiral pred vsem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map