Mest sikre webbrowsere 2020 – private browsere


Vigtige fund: Jeg har for nylig foretaget forskellige undersøgelser af en sikker browser og privatlivets fred. Gennem det fik jeg opdaget, at det ultimative svar på sikker browsing er gennem en NordVPN.

Selvom tech-giganter som Google og Mozilla selv har introduceret deres sikre webbrowsere, er de ikke så sikre, som de hævder at være.

Tor, der var et CIA-projekt og kendt for at være den mest sikre browser, kræver også brug af en VPN.

Introduktion til sikre browsere

I denne digitale æra er det nødvendigt for dig at beskytte din online aktivitet. Ethvert program under kategorien mest sikre browser sikrer, at din beskyttelse på nettet er deres prioritet. At holde dine oplysninger skjult for udenforstående er et andet job. Således hjælper en privat browser dig overalt på nettet.

Der er allerede defineret en metode til transaktion af data over internettet via webbrowsere. Desværre har nogle browsere en negativ indvirkning på internetbrugeres privatliv. Resultaterne, der hæmmer tracking-scripts for at stjæle brugerens legitimationsoplysninger.

Regeringens masseovervågningsprogram og datalagring har også rettighederne til at føre registreringer af brugere i det nationale forsvars interesse.

Disse aspekter er irriterende for brugerne, da det skader internetfriheden ved at spore deres browseraktiviteter. For at sortere disse problemer er de bedste sikre browsere introduceret.

Mest sikre browsere i 2020

Disse browsere har det privilegium at styre datafortroligheden mod ulovlig adgang, skadelige trusler og udnyttelse af data.

Ikke desto mindre er skjult browsingaktiviteter ikke i top med de mest sikre browsere, da de på en eller anden måde udstrømmer dataene til internetudbydere. De private browsere er kompetente til at give en hurtig browsingoplevelse på platforme som Android og iPhone.

Mens de normale browsere giver høj databeskyttelse på Windows og Mac med hjælp til udvidelser af privatlivets fred.

1. Firefox Fokus

Firefox Focus tilføjer endnu en til listen over bedste anonyme browsere fra Mozilla. Det er rent designet til kundens datasikkerhed. Den første lancering overvejede iOS-brugere.

Den seneste opdatering skal dog dække Android. Det er den mest sikre browser, der fokuserer på datafortælling med et smukt designet, der glæder dine øjne.

Firefox-fokus

Det blokerer for sporing af annoncer, hvilket følgelig betyder, at websteder ikke registrerer brugerens webbrowsinghistorie, og internethastigheden ikke kompromitteres.

Den sikre browser til Android har en dedikeret funktion, der hjælper Firefox med at fokusere på at sikre positionen på listerne over annonceblokkere.

Firefox Focus blokerer annoncørerne for at overvåge brugeroplevelsen. Det letter også aktiviteterne, når den sikre browsertilstand er aktiveret. Når du er færdig med din browsing-session, kan du trykke på ikonet “Slet”, og alle dine internetaktiviteter vil blive slettet.

2. Tor Browser

Det er en sikker browser, der blev udviklet efter en massiv stigning i privatlivets brugsproblemer. Tor browser har været genstand for diskussion på grund af dens teknologiske fremskridt og opmærksomhed. Folk, der bruger internettet regelmæssigt, har installeret Tor-browseren til sikker browsing-aktiviteter.

Tor-software er baseret på distribuerede netværk af relæer, der beskytter internetkommunikation mod sporing af internetudbydere og overvågningsbureauer. Tor-browser genererer en dedikeret krypteret tunnel til afsendelse og modtagelse af data. Det undgår de onde øjne fra at overvåge internetforbindelsen.

De websider, du besøger, skjules sammen med din nuværende placering. Det giver også brugere adgang til begrænsede websteder på deres enheder.

Tor-browser forbedrer dit online privatliv og beskytter mod det overvågningsprogram, der udføres af NSA. Det overfører hemmeligt din internettrafik fra forskellige steder og skjuler kommunikationskilden.

Tor-browser kan bruges uden at installere nogen software på Windows, Mac og Linux. Det leveres med forudkonfigurerede sikkerhedsfunktioner til beskyttelse af din anonymitet og kan køre fra et USB-flashdrev.

Sådan fungerer Tor

Tor kaldes også “Løg router”Fordi det fungerer på konceptet med Onion routing. Løgstrukturen har flerlag; svarer til løg router. Disse lag krypterer dataene flere gange, og derefter sendes de gennem virtuelle kredsløb.

Modtagersiden dekrypterer dataene, før de videresendes til næste niveau. Det inderste lag med krypterede data dekrypteres af det sidste lag, før de originale data når destinationen.

hvordan tor fungerer

I en sådan proces udføres dekryptering af lagene så effektivt, at IP-adressen og placeringen ikke bliver afsløret og forbliver skjult. Dette begrænser de spionerende øjne til at se på de websteder, du interagerer. Det gør dem også ude af stand til at se dine internetaktiviteter.

tor browser

Hvad der gør det anderledes?

Tor er ret populær i de lande, hvor ytringsfriheden over internettet er begrænset. For eksempel er borgere i Kina ikke i stand til at få adgang til websiderne på grund af censurlove, i en sådan situation kommer Tor browser på arbejde.

Bedste Tor-alternativer identificeret til sikker browsing

Denne sikre webbrowser er også i brug af Edward Snowden kendt som “Whistleblower”, der afslører informationerne om NSAs PRISM-program til medierne gennem Tor. Mange gennemsnitlige borgere og akademikere bruger Tor for at beskytte frihed og privatliv i denne æra med masseovervågning.

3. Episk browser til beskyttelse af personlige oplysninger

Den episke webbrowser er udviklet ved hjælp af en kromteknologi, der sigter mod at gøre din browsing privat. Den funktion, der gør det til den sikre browser, er den “private browsingtilstand”.

Det betyder, at sletningen af ​​alle browserdata ved slutningen af ​​Epic forekommer under brugen af ​​internet og gemmer en meget lille mængde datahistorik.

Browseren bruger “krypteret proxy”, der skjuler din IP-adresse og krypterer browserdata. DNS-anmodningerne dirigeres via krypteret proxy. Dette giver beskyttelse af browserhistorikken fra internetudbyder (ISP) og andre datasnoopere.

episk-browser

Epic er den mest sikre browser, der beskytter dig mod sporing af scripts, cookies, tredjeparts widgets og annoncenetværk. Det giver dig også adgang til det blokerede indhold fra andre lande.

Ved hjælp af denne browser forbliver dine søgninger private, og det tillader ikke søgemaskiner at gemme din IP-adresse. Det prioriterer SSL-forbindelser og beskytter dig på det offentlige netværk.

4. SRWare Iron Browser

SRWare Iron er en anden bedste sikre browser, der efterligner Google Chrome undtagen for dets privatlivsfunktioner. Det hævder også at være det “rigtige alternativ” til Chrome. Denne browser tilbyder tilpasselige udviklerværktøjer, privatlivsindstillinger og udvidelser.

Denne sikre browser eliminerer funktionalitet og kompromis med brugervenlighed i modsætning til Chrome. Det har også en indbygget funktion, der er i stand til at blokere uønskede annoncer. Det opretter en unik bruger-ID og sender poster til Google til generering af forslag.

SRWare er en hurtig browser med slankt design og innovative funktioner. Bedst for de mennesker, der leder efter en god Chrome-baseret udviklerfokuseret webbrowser. SRWare sikrer dine data ved hjælp af forskellige sikkerhedsmetoder.

5. Comodo Dragon Browser

Comodo Dragon Browser er bygget på Chromium-teknologi og tilbyder lignende funktioner som Chrome med top-notch-sikkerhed, det betyder, at alle internetaktiviteter er beskyttet. Comodo dragon har online privacy keeper med alle nødvendige muligheder.

comodo-browser

Tilpasning af plug-ins og tilføjelser gør browsergrænsefladen mere brugervenlig for begyndere. Det giver dig den uovertruffen hastighed med krypteret tunneling for sikker overførsel af trafik. Comodo Dragon-browser holder dig sikker og afslutter nedbrud eller frosne vinduer. Det forhindrer, at cookies og andre spionerende øjne sporer dig.

Comodo Dragon-browser har Domain Validation-teknologi, der identificerer og adskiller de overordnede SSL-certifikater fra ringere. Al browser-download-sporing forhindres af denne browser for at beskytte privatlivets fred.

6. Avira Scout Browser

Spekulationerne bag spejderne om, at det er fra det tyske antivirusfirma. Avira spejder skal samle en række tredjestyrke sikkerheds plug-ins i en chrombaseret sikker browser med nogle af deres ekstra funktioner.

Avira-spejder tilbyder sikker webbrowsing, der blokerer phishing-websteder, Avira-sikker søgning, beskyttet Wi-Fi, som implementerer HTTPS, når du surfer på websteder med et usikkert Wi-Fi og anti-tracking.

Avira-spejder

Spejder ser ud til at være ‘hærdet’ med et par justeringer, tværtimod, og yderligere dem er for sandsynligvis i fremtiden. Et script er inkorporeret for at sikre udvidelser mod en tilladt liste.

Udvidelserne, der er nævnt ovenfor, udføres også med selve browseren og kan ikke fjernes, hvilket er en slags sikkerhed. Kommende frigivelser vil omfatte Aviras AV-scanning, plus på et tidspunkt firmaets cloud-scanningsfacilitet.

7. Modig browser

Erklæret af Brendan Eich, en førende tilhænger af Mozilla-projektet, Brave er et open source-program, der tilbyder et respektabelt valg af Chrome og Safari. Det tilbyder utrolige hastigheder og fremdrivet forfremmelse efter kontrolelementer, perfekt til den beskyttelsesbevidste, der også er efter et letvægtsprogram.

modig

Tilgængelig for Windows-, Linux- og OS X-klienter, det har vist sig at være en af ​​de mest sikre browsere. Modig inkorporerer HTTPS Overalt sammenføjning, firkanter behandler fangst, inkluderer en dejlig forfremmelsesblokerer og har en dynamisk designergruppe, der kontinuerligt forbedrer programmet.

Ulemper?

Det er endnu et moderat nyt program, så måske ikke et så rent emne som det kunne være, og brugen af ​​forstørrelser er endnu mangelfuld.

8. Yandex-browser

Yandex tilbyder en ekstremt brugbar grænseflade, der ikke forviller sig for langt fra Chrome-trøstet, i kontur og højdepunkter. Perfekt til dem, der er omhyggelige med overgangen til et mere sikkert og regelmæssigt afskåret program. Således gør det til en verdens populær sikker browser.

Yandex

Yandex, som er afhængig af Chromium, bruger ‘Flicker’-motoren, der kører kontrol gennem downloads og endda bruger Kasperskys antivirus til at undersøge for skadeligt stof.

Regelmæssigt når programmer kører kontroller, afvikles de rent doven, og Yandex har bestræbt sig på at løse dette. Programmet bruger Opera’s Turbo-innovation til at forbedre sider, der ikke lever op til forventningerne eller fungerer over et temperamentsfuldt system.

Yandex yder desuden DNS-karikatureringssikkerhed, der kan dele et websted, der indeholder ondsindet stof og sikrer adgangskoder og bankkortinteresser, der er fjernet.

9. Dooble-browser

Dooble er et magert Chromium-baseret flertrinsprogram (Windows, Linux, OS X), der ikke vil være for alle uanset dens sikkerhedshøjdepunkter. I sin standardtilstand afvækker den upålidelige grænseflader, for eksempel Flash og Javascript, hvilket vil gøre det svært at bruge med et betydeligt antal destinationer, men alligevel kan være berettiget, på trods af alle problemer med dets fjernede tilgang.

dooble

Programmet forventer, at klienten skal rejse i hemmelighed fra off, mens HTTPS kan godkendes, og outsider-session behandles i iFrames blokeres. Behandlingen af ​​cookies er underligt kornet.

Et fantasifuldt element er, at alt klientindhold (bogmærker, læsende tilbøjelighed og historie) kan kodes ved hjælp af forskellige figurer og en adgangssætning. Et andet fascinerende element er at indstille sikkerhed, f.eks. Privat gennemgang, for hver fane, der bruger højreklik-alternativet.

Kommentatorer er ikke taget til Dooble i lyset af, at det har brug for forbedring steder, men vi troede, at det var hurtigt og i nogle af dets tanker snedig.

10. Frakobl browseren

Denne browser bruger teknologien til at gennemsøge på nettet og finde webstederne for de virksomheder, der sporer offentligheden. Disconnect bruges især til at frakoble dig fra websteder, der stræber efter at gemme dine data eller andre oplysninger relateret til dig på den anden måde.

koble fra

Når du gennemser Disconnect, vises du flere meddelelser, der angiver, at et bestemt websted bestræber sig på at spore dine aktiviteter. Afbrydelse afslutter automatisk din interface med specifikke websteder, der udgør en fare for dit privatliv.

Tilføjelser for at sikre din browseraktivitet.

Der er ligeledes forskellige karakteristiske yderligere elementer eller udvidelser, du kan introducere for at niveau op på din webbrowsers beskyttelse og sikkerhed.

Her er et par plugins, der kan forbedre din webbrowsers sikkerhed.

 • HTTPS overalt: – Udviklet hos Electronic Frontier Foundation, dette vil lede websteder til at bruge et beskyttet HTTPS-krypteret netværk.
 • uBlock Oprindelse: – Dette er en fremtrædende blandt andre browserbaserede annonceblokkere. Det sikrer, at du ikke spores af annoncører på nettet.
 • uMatrix: – Dette giver dig magt over ethvert program, der muligvis sporer dig, når du besøger forskellige steder.
 • Cookie-automatisk sletning: – Dette vil selv slette cookies, der aldrig igen kræves til din surfing.
 • Privatbrevdrev: – Privacy Badger kommer desuden fra EFF, der sidelinier for spioneringskampagner og trackere.
 • Decentraleyes: – Dette sikrer din sikkerhed ved sporing via indholdsnetværk.
 • Tilfældig brugeragent: – Tilgængelig for Firefox og Chrome, denne tilføjelse spin gennem forskellige brugeroperatører, så du kan narre ondsindede systemer.
 • NoScript: – Det giver dig mulighed for at ændre nøjagtigt, hvilket indhold der kører på de websteder, du lander på. Dette er til banebrydende klienter og kræver masser af tilpasning, da det som en selvfølge vil ødelægge de fleste steder.

Konklusion

Vi håber, at du ville have fundet den sikre webbrowser til sikker browsing, det er med rimelighed åbenlyst, at Tor er den bedste sikre browser til at bruge, dog skal man vælge browseren i henhold til hans behov for beskyttelse. En person, der ønsker sikkerhed og privatliv end den Epic-browser, er den ideelle mulighed.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map