Най-добрите алтернативи на PeerBlock и тяхното значение

Ще обхвана и двата аспекта от тази тема, независимо дали е Torrenting или други, защото 90% от хората използват PeerBlock за изтегляне на торенти от автентичен източник. Играта на PeerBlock приключва преди малко, когато интернет доставчиците предприеха строги действия срещу изтеглящите.


Сега, IP адресът в черния списък не е малко загрижен, всичко, което е налично в интернет, има своите закони за авторските права, които ще ви хванат.

Алтернативите на Peerblock може да са замяна на софтуер за вас, но направете същото. Най-добре би било, ако сте замени Peerblock с VPN клиент, което ще предпази торентите ви от любопитни очи и криптира интернет трафика.

Основни причини, поради които PeerBlock не е надежден за Torrenting?

 • Ръчно поддържаните ограничения за IP адреси никога не могат да бъдат 100% верни.
 • Блокирането на огромни количества IP адреси без представа на кого принадлежат може да има отрицателни ефекти върху работата на вашата интернет връзка.
 • Той блокира само IP адресите, които питате, също така не прави нищо, за да скрие вашия IP адрес.
 • Той не криптира нищо във вашата интернет връзка.

VPN като най-добрите алтернативи на PeerBlock

Не е нужно да се притеснявате как да защитите вашата интернет идентичност и поверителност от любопитни очи. Използването на VPN като алтернатива на Peerblock ще премахне всички тези проблеми.

VPN не само криптира трафика Ви, но маскира Вашия реален IP адрес с този на сървъра, който сте избрали. Ако агенциите за наблюдение се опитват да проследят дейностите ви, няма да намерят следи, освен криптирани данни и различно физическо местоположение.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е отличен избор като алтернатива на Peerblock. Характеристиките му са твърде напреднали, за да се сравняват с Peerblock и по същество го изхвърлят от сравнение. ExpressVPN позволява торентирането с пълна сигурност и анонимност.

Не само, че ExpressVPN дава приоритет на стриктната политика без записване. Това означава, че каквато и дейност да извършите онлайн, ще остане анонимна. Това е задължителна функция в Peerblock Alternative. Това е само върхът на айсберга, той предлага високопрофесионална поддръжка на клиенти на своите потребители.

2. NordVPN

Сред алтернативите на Peerblock, има NordVPN. Той има уникален и усъвършенстван начин за защита на поверителността и сигурността на потребителите. „Защита на двойни данни“ криптира вашия маршрутизиран трафик, не веднъж, а два пъти, което го прави имунизиран срещу заплахи и любопитни очи.

Peerblock е имал за цел да ви предпази от нежелани организации в черен списък, които ви следят, но не успя в това. NordVPN е най-популярната алтернатива на Peerblock и обещава да защити вашата идентичност, помага ви да изтеглите чрез BitTorrent клиент.

3. Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет е любимият VPN на общността, когато става дума за анонимност. Характеристиките му са това, което декларира PIA VPN като една от най-добрите алтернативи на Peerblock, които включват превключване на убийства, бързи скорости в интернет, криптиране на военна степен и много повече

Освен това частният достъп до интернет VPN е одобрен като алтернатива на Peerblock, тъй като е достъпен и има лесен за използване интерфейс в сравнение с други алтернативи. Можете да инсталирате и стартирате PIA на няколко устройства едновременно.

Тези VPN се състоят от всички най-модерни функции, които трябва да скриете от мониторинговите организации и програмите за масово наблюдение и ще служат като алтернатива на Peerblock. Не търсете повече, изберете някой от посочените по-горе VPN и изпълнете любимата си задача без лекота.

Какво е PeerBlock?

Механизмът PeerBlock е като защитна стена за компютърната система, но работи за осигуряване на входящите и изходящите връзки чрез интернет. Той има функция, която позволява на потребителя да блокира входящите връзки във вашата мрежа. Известно е, че потребителите на торенти използват Peerblock, за да осигурят интернет връзката си от неоправдана намеса.

Основната цел на Peerblock е да блокира всички IP адреси на организациите, които наблюдават вашите дейности. Това включва държавни агенции, притежатели на авторски права и други фирми, които могат да послужат като заплаха за торент и мрежова връзка. Като блокирате IP адресите, можете да се отдадете на безопасни торенти с повече поверителност и анонимност.

Потребителският интерфейс на софтуера Peerblock не е лесен за навигиране. Освен това е доста трудно да се конфигурира, което позволява на алтернативите на Peerblock да получат преимущество. Опитът да блокирате всички потенциално опасни IP адреси е почти невъзможен.

Как работи “PeerBlock”?

След изтегляне и инсталиране на Peerblock. Имате възможност да добавите IP адреси, за да ги ограничите да влизат или да излизат от вашата мрежа. Разгледайте го като функция, която ви позволява да филтрирате всички входящи и изходящи връзки.

Хората често се объркват, че Peerblock работи перфектно, що се отнася до осигуряването на поверителността ви. Не можете да блокирате всички IP адреси, свързани с различни организации за сигурност и притежатели на авторски права.

Без да правите поправки в списъка, винаги сте несигурни и най-вероятно ще бъдете хванати. Което в крайна сметка води до избор на алтернатива на Peerblock, тъй като Peerblock не идва с IP списък, когато го изтеглите.

Трябва да закупите отделен списък с IP адреси от уебсайт, известен като iblocklist.com. Уебсайтът съдържа списъка с IP адреси на различни организации за наблюдение, който включва правителствени агенции, сенчести уебсайтове и притежатели на авторски права. Ако искате да добавите още списъци към секцията с ограничение, трябва да купите още списъци.

Безплатни алтернативи на PeerBlock и тяхното значение

Има много различни приложения и програми, които ви позволяват да персонализирате според собствените си нужди. Алтернативата на приложението Peerblock използва същата функционалност на големия им брат.

Тези програми са най-добрите алтернативи на Peerblock, налични на пазара. Всяка със свои уникални функции, които ги отличават един с друг. Прочетете за тях и се защитете онлайн.

1. Simplewall

Simplewall се счита за една от най-добрите алтернативи на Peerblock, която може да се използва за филтриране на мрежата за входящи и изходящи връзки. Освен това е способен да наблюдава мрежовата активност. Програмата има лесно за използване приложение. Интерфейсът се счита за по-лесен за конфигуриране в сравнение с Peerblock. След инсталирането той деактивира функциите за шпиониране по подразбиране на Windows.

Simplewall дава възможност на потребителя да създаде свой собствен потребителски списък на блокирани IP адреси. Той също така дава възможност да се прилагат специфични за потребителя правила, например кога да ги блокирате и т.н..

Програмата има поддръжка за IPv4 и Ipv6, което квалифицира Simplewall като алтернатива на Peerblock, който в момента работи на пазара.

2. PeerGuardian

Peerblock послужи като по-изисканата и по-усъвършенствана версия на PeerGuardian. Ако по някаква причина не харесвате как работи Peerblock, винаги можете да преминете към оригиналния софтуер за блокиране на IP PeerGuardian като алтернатива. Тази програма също така позволява на потребителя да добавя огромни списъци с IP адреси, които могат да бъдат ограничени, за да не се комуникира с компютърната система.

Версията на Linux на приложението PeerGuardian все още се поддържа активно с различни актуализации, за да бъдете в крак с развитието на интернет. Вариантът на Windows обаче не получава никаква поддръжка или актуализации. Въпреки тези факти, програмата все още изпълнява определената работа перфектно.

3. BeeThink IP Blocker

Защитната стена на IP блокера на Beethink служи като цел като друга алтернатива на Peerblock. Универсалността и гъвкавостта му като програма го определят като част от списъка. Той не може да работи само на Windows машини, но може да се използва и на сървъри, когато използвате на сървър можете да блокирате IP адреси от един източник, без да е необходимо ръчно блокиране на IP адреси на всяко устройство.

Този звяр на програма има много функции, някои от тях са персонализиран черно-бял списък, множество IP формати, които включват .htaccess на Apache. Това го прави всестранното приложение, което обслужва всяка цел, свързана с Peerblock.

Освен това приложението включва доста уникална функция, която позволява на потребителя да търси отдалечени IP адреси и също така може да преглежда информация за собственост като име и друга идентифицируема информация. Тази функция обаче не е свободна за използване и изисква малко промени, за да използва силата си.

4. IPlist

Iplist служи като четвъртата алтернатива на Peerblock в нашия списък. Windows и други потребители на платформата това е зона, която не е на работа, тъй като този софтуер е съвместим само с Linux операционни системи. Освен това този софтуер използва Netfilter за филтриране на входящата и изходящата връзка с устройството.

IPlist работи почти същото като Peerblock, което го определя като списък на алтернативите на Peerblock. След излизането на IPlist през 2008 г. той получи толкова много актуализации в сравнение с PeerGuardian и Peerblock, което уверява потребителя, че поддръжката на този софтуер все още работи за подобряване на потребителското изживяване.

PeerBlock е надежден за торент?

Peerblock не е надежден за целите на Torrenting. Той не служи като средство за осигуряване на поверителност и идентичност, което го прави погрешен, тъй като сто процента сигурна поверителност е приоритет номер едно, когато човек използва торент услугата.

Следователно тя не отговаря на изискванията да бъде използвана с единствената цел на порой. В интернет има много съвременни алтернативи на Peerblock, за да разрешите проблема. Ако не, можете да използвате Peerblock на свой риск. Ако смятате, че Peerblock ви държи в безопасност по време на торенти, грешите и трябва бързо да промените мнението си.

Torrenting е съвсем друга тема с огромни технически условия. Общото между Peerblock и Torrenting е, че и двамата изискват сигурност и поверителност, докато използват услугата. VPN също така служи като една от най-добрите алтернативи на Peerblock, която да се използва заедно с BitTorrent клиент, за да бъдете сигурни и сигурни.

PeerBlock е VPN?

Не бъркайте Peerblock с VPN. Peerblock и VPN са два различни софтуера с различни функционалности. Хората използват VPN, за да гарантират сигурността и да защитят поверителността си, докато използват услугата за изтегляне и преглеждат интернет.

Не само това, VPN служи за различни задачи за гарантиране на сигурността, докато Peerblock е само защитна стена, която блокира и деблокира входящите и изходящите връзки към компютърната система. VPN просто превъзхожда Peerblock по различни начини, поради което се счита за алтернативите.

VPN или PeerBlock?

Peerblock служи на чудесна цел в миналото, когато проблемите със сигурността на интернет и поверителността не бяха проблем. С добавянето на уязвимости в сигурността на интернет и високите рискове хората започват да поставят под въпрос целостта на Peerblock и как той защитава компютърната система на потребителя.

Тъй като VPN е една от най-добрите налични алтернативи на Peerblock, това трябва да бъде приоритет номер едно. VPN мрежите са оборудвани с по-модерни функции, така че трябва да бъде вашият перфектен избор като заместник.

Peerblock Alternative Reddit

Според потребителите на Reddit, имаше разгорещен дебат за това как работи Peerblock и предлага ли някаква защита на своите потребители. Отговорът е „Не“, Peerblock не е надежден източник на анонимност, когато дадено лице извършва дейности, свързани с порой.

Подредактирането на алтернативата на Peerblock включваше как Peerblock работи и как отделен потребител е забранил своята интернет услуга и трябваше да я поднови само защото не използваше необходимата сигурност по време на Torrenting. Доказателството е пред вас, сега трябва да решите дали искате да рискувате или да го играете на сигурно място.

Този subreddit е средство за отваряне на очи за хора, които все още вярват, че Peerblock е надеждна мярка за сигурност. Според мен, без да използвате алтернатива на Peerblock, вие сте имунизирани срещу заплахи от агенции и притежатели на авторски права, които могат да ви съблекат за всеки бит пари, които притежавате.

заключение

Ако все още използвате Peerblock и считате себе си за безопасен, съжалявам, че ви информирам, но живеете в илюзия. Не сте в безопасност, никога не сте били безопасни от заплахи, докато използвате Peerblock. Време е да се събудите и да потърсите други алтернативи, които предоставят по-добри функции и опции относно сигурността и поверителността в интернет. Бих предложил да използвате VPN като алтернатива на Peerblock.

Ако все пак изберете Peerblock, това все още е вашето решение. VPN е най-добрата алтернатива на Peerblock през 2019 г. Изборът между двете зависи изцяло от вида работа, която вършите. Според мен по-скоро бих имал пълноценна сигурност от моя страна под формата на VPN вместо Peerblock.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map