Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på Chrome? – [Tutorial til 2020]


Internetbegrænsninger er almindelige i næsten alle lande på denne klode, uanset om du kan lide det eller ej, bestemte enheder forsøger at blokere websteder, og Google Chrome-browseren er langt den mest anvendte webbrowser, så vi vil vise dig, hvordan du fjerner blokeringen af ​​websteder på Chrome.

Ikke kun vil vi forklare dig de bedste og nemmeste metoder, men vi vil også guide dig gennem hele processen, så der ikke er nogen forvirring.

Der er mange grunde til, at nogle websteder er blokeret, herunder:

 • Regering censur
 • Geografiske begrænsninger for at udelukke nogle regioner (geo-blokering)
 • Skoler og arbejdspladser, der blokerer adgangen for offentlig sikkerhed eller for at reducere brugen af ​​båndbredde
 • Skoler / arbejde, der prøver at begrænse uproduktiv tid (sociale medier, YouTube osv.)
 • Webstedet er på en begrænset liste i Google Chrome
 • Webstedet er på en begrænset liste på din antivirus / antimalware-app
 • Din hostfil spærrer adgangen

Info grafik for at fjerne blokering af websteder på Chrome

Bedste anbefaling til en nem løsning

Dette er vigtigt:

Den nemmeste og mest effektive måde at løse dit problem og have alle websteder blokeret er at bruge et VPN (Virtual Private Network) som NordVPN.

Denne VPN-app kan køre på alle dine enheder samtidigt, så du behøver kun en VPN for at fjerne blokering af alt og det er en af ​​meget få VPN’er, der har deres egen udvidelse til krom. En VPN låser internetets fulde potentiale, uanset hvor du er i verden, med et museklik.

Det fungerer ligesom i disse hacker-film, hvor din internetforbindelse dirigeres gennem flere servere rundt om i verden. Du får en ny IP-adresse, så ingen kan spore dig, din internetbrug er fuldt sikker med kryptering af militær kvalitet, NordVPN har servere i over 60 forskellige lande ekstremt let at bruge, har en 30-dages pengene-tilbage-garanti og de er en af billigste VPN’er er på markedet.

>> Klik her for at få 70% rabat på NordVPN <<

Hvorfor blokeres websteder i nogle lande?

I nogle lande er websteder blokeret på grundlag af censur. Denne censur udføres af regeringen for at forhindre internetbrugere i at få adgang til websteder (inklusive e-mail og sociale medier) af grunde af deres egen politiske fordel. Det grundlæggende formål med censur inkluderer politiske grunde, hvor de blokerer for nyhedswebsteder fra at sprede propaganda mod dem. Andre formål inkluderer blokering af torrenting og piratkopiering af indhold, der er forbudt i mange lande, med straf inklusive tunge bøder og fængsel.

Blokering af webstederne udføres af ISP (Internet Service Provider, tror Verizon og Comcast), som er bestilt af regeringen. Disse begrænsninger strider mod det centrale formål med internettet, som er at være en gratis og åben platform for adgang til information. Disse begrænsninger skal ikke udelukkende bebrejdes Kina, Rusland og Nordkorea, hvor censurniveauet er noget af det største. De fleste andre lande har også anvendt disse taktikker på en eller anden måde, men du har sandsynligvis aldrig hørt om det.

Kontrol af din IP-adresse…

IP-adresse

!

Beliggenhed

!

Browser

!

Skærmopløsning

!

Frakobl websteder på Chrome med NordVPNFå en ny IP, synlig placering, med 70% rabat!

Din IP og placering er synlig!

Som du kan se ovenfor, er det meget let for din internetudbyder, regering eller endda et websted at spore din IP-adresse og placering. Dette gør det nemt at blokere dig for deres indhold. Ved at bruge en VPN omgår du dette let.

Det rapporteres, at vestlige lande som Det Forenede Kongerige, Tyskland, USA, Canada og Australien (og næsten alle andre vestlige lande) også blokerer for websteder. Over 600.000 websteder i Storbritannien er blevet blokeret, hvor mange af dem ikke engang har relation til piratkopiering. Også i Tyskland kan regeringen kraftigt bøde et mediefirma, hvis indholdet ikke fjernes øjeblikkeligt.

Der er mange lande, der har begrænset deres borgere fra at få adgang til populære websteder, derfor flyver internetbrugerne i disse coutries ind i radaren ved hjælp af specialiserede VPN’er (synes godt om NordVPN) for let at fjerne blokering af websteder på Google Chrome.

Nu skal vi undersøge de bedste værktøjer, der kaldes “Unblockers til websider”, der kan bruges med krom.

Brug et VPN (Virtual Private Network)

En VPN er en software til beskyttelse af personlige oplysninger, der opretter en sikker og krypteret tunnel mellem din enhed (og krom) og internettet. En VPN giver dig mulighed for at surfe anonymt på internettet, krypterer din kommunikation, kan fjerne blokering af websteder, undgår censur og beskytter dine data mod overvågning.

Bemærk:

Brug af en VPN gør det muligt for dig fjern blokering af websteder med lethed, der tidligere var utilgængelige af maskering af din rigtige IP adresse med en anden og “spoofing” din placering. Når ISP eller websted derefter tjekker din IP-adresse for at se, om du er fra et sted, der har adgang til webstedet, ser du ud til at være fra det sted.

Bedste VPN’er til at fjerne blokering af websteder på Chrome

RangUdbyderePris $Rabat
1NordVPN3,49 – p / m70% rabat
2ExpressVPN8,33 – p / m35% rabat
3CyberGhost VPN5,99 – p / m53% rabat

NordVPN

NordVPN

NordVPN holder din online aktivitet privat og sikker mod overvågning. Det bruger dobbelt datakryptering (stram sikkerhed), har hurtige servere og automatisk driftsafbryder. NordVPN har 1079+ servere i 61 lande med 6 samtidige forbindelser. Det tilbyder 24/7 kundesupport, holder ikke logfiler, har en Chrome-udvidelse og har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN er forpligtet til at give brugerne internet frihed med maksimal sikkerhed. Det opretter en forbindelse, der krypterer alle datapakker, der udveksles mellem computeren og internettet. NordVPN skjuler din rigtige IP-adresse og bruger avancerede teknikker til at fjerne blokering af blokerede websteder på Google Chrome.

6 trin til at fjerne blokering af websteder med NordVPN.

 1. Gå til NordVPN-sted.
 2. Download og installer det kompatible VPN-klient (App).
 3. Aktivér VPN-kontoen.
 4. Vælg serverplacering på serverlisten.
 5. Klik på knappen Opret forbindelse.
 6. Åbn Google Chrome, og prøv “Incognito” -tilstand for endnu bedre privatliv.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en fantastisk VPN, der giver førsteklasses sikkerhed med superhurtig hastighed. Det har 145+ servere i mere end 94 lande sammen med 5-stjernede kunders support. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, det betyder, at ikke-tilfredse brugere kan bede om refusion. Det bruger stærk kryptering og holder ikke logfiler over din trafik.

ExpressVPN mener, at alle skal kunne få adgang til alle websteder, uanset i hvilken del af verden du er. Det er pålideligt til at fjerne blokering af websteder på chrome, fordi det har sikkerhedslag i OpenVPN 256-bit kryptering.

ExpressVPN er lidt dyrere end de fleste andre VPN’er på markedet, men de tilbyder store serviceniveau.

>> Klik her for at besøge det officielle websted <<

Tor Browser

En anden yderst hjælpsom og pålidelig løsning til fjernelse af blokering af websteder er Tor. Tor giver dig mulighed for at gennemse anonymt og forhindrer også, at dine browservaner spores. Det er et netværk af servere, der ligner en VPN, hvor det sender din kommunikation gennem 3 servere for at nå din destination. Datapakkerne er lagvis (som en løg), så hver server, informationen passerer, ikke kan læse dem, den ved kun, hvor den skal hen næste.

tor browser

Advarsel:

En stor ulempe ved at bruge en Tor-browser er den ekstremt langsomme gennemsynshastighed. Du vil ikke kunne streame nogen video eller musik med den.

Mange cyberkriminelle og svindlere bruger også det, så i nogle tilfælde kan Tor faktisk også blokeres af websteder, der ikke nødvendigvis vil blokere dig.

De fleste sikre webbrowsere godkendt af anonymitet

Fjern blokering af webstedet ved at ændre HTTP til HTTPS

Http Vs Https

HTTP er en vigtig kommunikationsprotokol, der giver klienter og servere mulighed for at kommunikere. Det overfører oplysninger i den læsbare tekst, som er et stort sikkerhedsmæssigt problem. HTTPS er imidlertid en krypteret kommunikationskanal og en sikker måde at overføre data mellem enheder på.

Nogle websteder på google chrome kan fjernes ved at ændre HTTP til HTTPS. For eksempel har sådanne websteder et ikke-verificeret SSL-certifikat, dem, der er vært for deres domæne i et VPS- eller dedikeret servermiljø. Nedenfor er de trin, der skal følges:

 • Åbn din browser, og klik inden i adresselinjen (ikke søgefeltet)
 • I stedet for at skrive ‘http://www.example.com’, skal du skrive ‘https://www.example.com’
 • En sikkerhedsmeddelelse vises, hvis de tidligere nævnte forhold gælder. Klik på “Fortsæt alligevel” og få adgang til de blokerede websteder.

HTTPS overalt

HTTPS Everywhere-tilføjelsen er et joint venture mellem Tor og EFF. Denne browserudvidelse ændrer naturligvis anmodningerne og hjælper dig med at sikre lokaliteter med HTTPS. I tilfælde af at dit program forbinder dig med usikrede sider, vil HTTPS Everywhere holde dine oplysninger private og sikre fra at lække dine oplysninger ved at omdirigere dem til en krypteret HTTPS.

På det tidspunkt, hvor udvidelsen aktiveres, opretter den en tilknytning til SSL og finder de mest sikre gengivelser af de websteder, du besøger. HTTPS Everywhere er den bedste udvidelse til sikker websurfing.

Fjern blokering af websteder fra listen over begrænsede websteder på Chrome

Nogle gange når du ikke kan åbne et websted, skyldes det ikke, at det er blokeret i din placering, men det er blevet placeret på en begrænset liste over potentielt farlige websteder. Løsningen på dette er at fjerne blokeringen af ​​websitet i Google Chrome browser fra listen over begrænsede sider.

Sådan fjernes blokering af begrænsede websteder i Google Chrome:

 1. Åbn Google Chrome-browseren, og klik på menuknappen for at se efter tre linjepunkter i øverste højre hjørne.
 2. Klik på ‘indstillinger’
 3. Rul ned og kig efter ‘Vis avancerede indstillinger’
 4. I netværksafsnittet skal du klikke på “Skift proxyindstillinger”.
 5. Klik på fanen ‘Sikkerhed’, og klik derefter på ikonet ‘Begrænsede websteder’
 6. Klik nu på indstillingen ‘Websteder’ for at åbne vinduer med begrænsede sider
 7. Til sidst skal du klikke på de blokerede websteder fra listen og vælge knappen ‘Fjern’; dette vil fjerne det specifikke websted
 8. Luk vinduet med begrænsede sider ved blot at vælge “luk” indstillingen nedenfor og klik på “Ok” for at lukke vinduet Internetegenskaber.

Google Chrome-udvidelser

En anden måde at løse problemet med spørgsmålet “hvordan man får adgang til blokerede websteder i krom” er ved hjælp af en Chrome-udvidelse. Der er forskellige udvidelser, der er kompatible til at fjerne blokering af websteder i chromebrowser, men de eneste, der fungerer pålideligt, er VPN-udvidelser.

Der er mange google chrome VPN-udvidelser tilgængelige i Chrome Web Store, men ligesom jeg forklarede i det foregående afsnit, er NordVPN det bedste til det. NordVPN har nogle af de bedste funktioner, er superhurtige, meget lette at bruge, og de er også en af ​​de billigste.

Alt hvad du skal gøre er:

 1. Gå til NordVPN her, og tilmeld dig tjenesten
 2. Gå til Google Chrome webshop her, og klik på “Føj til Chrome”
  Klik på
 3. Klik på “Tilføj udvidelse”
  Tilføj udvidelse NordVPN Chrome-udvidelse
 4. Klik på “NordVPN” Chrome-udvidelsesikonet i Chrome, og indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode
  NordVPN Chrome-udvidelsesikonet
 5. Klik på “Søg efter et specifikt land”
  Søg efter specifikt land NordVPN Chrome-udvidelse
 6. Find den serverplacering, du har brug for, for at låse webstedet op.
  NordVPN Chrome-udvidelse
 7. Du er nu tilsluttet. Gå og opret forbindelse til dit tidligere blokerede websted.
  Tilsluttet en server NordVPN Chrome-udvidelse

Chrome Proxy

Proxy VPN-switch

Proxy-servere fungerer som en dum middelmand for din internettrafik. De krypterer ikke din trafik mellem din computer og proxyserver, de kan ændre de oplysninger, du sender, og også ændre de oplysninger, der returneres til dig uden din viden, de kan også læse alt, hvad du gør på proxy. Dette kan føre til sikkerheds- og privatlivsproblemer under browsing af blokeret indhold og er meget risikabelt, hvis du har at gøre med følsomme oplysninger. Således kan det konkluderes, at Proxy-servere ikke er gode til seriøse opgaver, da de kan blive kompromitteret.

På den anden side krypterer en VPN al trafik, hvilket giver et boost til din online sikkerhed. Din internetudbyder, hackere eller din regering vil ikke være i stand til at snuppe eller opsøge dine data. VPN’er som NordVPN vil fjerne blokeringen af ​​webstederne med deres avancerede geo-spoofing-funktioner, hvilket holder dig anonym og beskyttet.

Sådan kan du konfigurere Google Chrome Proxy:

 • Åbn Google Chrome-menuen.
 • Klik derefter på Indstillinger rulle ned til bunden og klik på Avanceret.
 • Vælg på Åbn proxyindstillinger fra netværksafsnittet.
 • Vælg fanen Forbindelser, og klik derefter på det LAN-indstillingsmulighed.
 • Fjern markeringen af ​​indstillingerne for automatisk detektering i LAN-indstillingerne, gå til sektionen Proxy-server, og klik på indstillingen Brug en proxyserver til dit LAN.
 • Du skal have modtaget en IP-adresse på proxyserveren og portnummeret via en separat e-mail.
 • Skriv nu IP-adresse på proxyserveren i Adresse, og indtast derefter portnummeret i havnesektionen.
 • Klik til sidst på OK for at lukke fanen LAN-indstillinger, og klik derefter på OK igen, så proxyindstillingen gemmes.

Dette er vigtigt:

Husk at slå den fra, når du er færdig, da du ikke ønsker at bruge en proxy, hvis du ikke behøver det.

Konklusion

Et blokeret websted kan fås på flere måder, nogle lettere end andre. Årsagerne til disse begrænsninger kan være mange, herunder distraktioner af medarbejdere, studerende fra deres arbejde og lande, der blokerer for visse indhold fra borgerne. Du skal bare vælge den rigtige løsning, der passer til dine behov, en VPN er den bedste og letteste løsning, men det passer måske ikke altid dig, især hvis du ikke har råd til en. Forhåbentlig får vores andre gratis løsninger dem af jer, der er mindre heldige som et lignende resultat.

Hvis du kunne lide denne vejledning, kan du lide og dele den, så andre kan finde den. Hvis du har spørgsmål, skal du skrive en kommentar, så vender vi tilbage til dig.

FAQ

Bruger CroxyProxy værd til at fjerne blokering af websteder?

Dette er et ja og nej svar. Hvis du kun vil fjerne blokering af et websted, der ikke har følsomme oplysninger, har du ikke nogen personlige oplysninger på det, du køber ikke noget, vil ikke streame eller downloade, så er det fint at bruge.

Hvis et af disse svar var et ja for dig, vil du IKKE bruge CroxyProxy, bruge en VPN som NordVPN, så du er beskyttet og dine oplysninger holdes private.

Sådan fjernes blokering af YouTube på Chrome?

Hvis du vil fjerne blokering af YouTube på chrome, vil du bruge en VPN. Bare få en VPN (vi anbefaler NordVPN), opret forbindelse til en server, der er tættest på dig, eller i et andet land, hvis det er blokeret i dit land, og start derefter YouTube og nyd.

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder, der er blokeret af administratoren

Til dette problem ønsker du bestemt at bruge en VPN. Hvis du bare bruger en Proxy-tjeneste til at fjerne blokering af websteder, kan du muligvis midlertidigt komme til at bruge det blokerede websted, men administratoren vil vide, hvem du er, og se, at du har forbigået restriktionerne, de vil derefter gå og hårdt blokere dig fra adgang og være under øget kontrol.

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen

Dette er det samme som svaret ovenfor, hvis du vil fjerne blokering af websteder i skolen, bestemt en VPN, så du ikke bliver sporet af skoleadministratoren og blokeret for alt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map