Sådan skjules din IP-adresse? Permanent


At surfe på Internettet betyder ikke, at du ikke overvåges, din internetudbyder sporer dine aktiviteter. Du har efterladt dine spor på det websted, du tidligere har besøgt, før de kom til denne. Snoopers kan få adgang til dine oplysninger i kommentarfeltet til det indlæg, du svarede på, du kan ikke besøge det websted, der indeholder din foretrukne tv-serie, da det er i en forskellige regioner utilgængelige fra din placering.

Cyberkriminelle elsker at se dig i deres hitradar, du er i en vildledning om, at du er anonym, mens du surfer på nettet, og alt dette finder sted, når du ikke har nogen beskyttelse til at skjule din IP-adresse og i værste tilfælde, jeg ved hvorfra du læser denne artikel ved at se på din IP-adresse.

Hvad er en IP-adresse?

Din internetudbyder tildeler en ‘unik numerisk identitet’ til hver enhed, der er forbundet til internettet kaldet en IP-adresse (Internet Protocol). Din IP-adresse overføres til de servere, du logger på, og dem, du har besøgt, og som rydder konceptet for, hvordan din internetaktivitet spores. Dette indeholder dine oplysninger;

 • Beliggenhed
 • Land
 • by
 • postnummer
 • Længde & Breddegrad

Kommunikation mellem enheder på et netværk er dog aktiveret. Konceptet kan afklares ved at betragte dem som systemidentifikatorer.

IP-adressen er fortrolige bits, der har dine oplysninger, da de dirigerer placeringen af ​​de systemer, som de er tilknyttet. Den fysiske placering af den grænsefladede enhed er dataene er de oplysninger, der kræves for internetprotokollen for at etablere kommunikationen. De er 32 bit tal, kan skrives mellem 0 og 255, mellem to decimaler, og nogle eksempler er:-

Eksempel på gyldig IP-adresse

 • 123.231.121
 • 8.8.8.8 – En IP-adresse underskrevet af Google.
 • 140.236.214.77 – En IP-adresse tildelt Harvard University.

Derfor vil det være en meget fornuftig og logisk beslutning at skjule din IP-adresse i denne tidsalder, hvor internetbedrageri finder sted blot med et klik væk. Forbliv anonym, nægt IP-forbud, se dine foretrukne episoder på Netflix og afspil dit foretrukne videospil fra dit college.

Nedenfor er de metoder, der er optaget til, hvordan du kan bære din ‘usynlighed kappe‘For at skjule din IP-adresse og flyve rundt på internettet uden at nogen engang bemærker dig.

Ring til din internetudbyder

Der er to typer IP-adresser, som din ISP tildeler dig, statisk IP og dynamisk IP. En statisk IP er vanskelig at ændre, da din internetudbyder skal gennemgå en lang metode, hvorfor de fleste IP-adresser underskriver deres brugere med en statisk IP-adresse. Bed din internetudbyder om en ændring af IP-adressen. Hvis de gør det, er du heldig nok ellers ikke.

En anden metode er at genstarte dit modem. Denne forstyrrelse med din internetudbyder får dig til at tildele en ny IP-adresse. Dette fungerer kun i tilfælde af dynamiske IP’er, men genstart efter et par timers tid. Følgende er nogle procedurer, der skal tages, før du deaktiverer din router:

Windows-system tilsluttet via kabel

 1. Åbn kommandoprompten som administrator.
 2. Skriv “ipconfig / release”Uden tilbud, og tryk på enter.
 3. Skriv “ipconfig / renew”Uden tilbud, og tryk på enter.
 4. Luk pc’en.
 5. Sluk for alle afbrydere.
 6. Frakobl modemet.
 7. Lad tingene være som de er.
 8. Genstart systemet.

Windows-system tilsluttet via router

 1. Log ind på routerens adminportal.
 2. Slip din IP-adresse.
 3. Luk dit system.
 4. Sluk for alle afbrydere.
 5. Frakobl dit modem.
 6. Lad tingene være som de er.
 7. Genstart dit system.

Dette er de metoder, der er optaget til, hvordan du kan ændre din IP-adresse, men at skjule din IP-adresse er en helt anden ting.

Skjul IP-adresse med en VPN

Hvad en VPN gør, er at den blot dirigerer dine datapakker gennem en krypteret tunnelprotokol. Denne beskyttede protokol er indkapslet med sikkerhedsegenskaber, hvilket vil resultere i øjeblikkelig afbrydelse af forbindelsen, hvis der opstår forstyrrelser. Det beskytter hele din webaktivitet inklusive din aktivitet på andre applikationer. Bortset fra at kryptere dine data, maskerer det endda din IP-adresse.

Nogle fordele ved at bruge en VPN er anført som følger:

 • Forbedrer sikkerheden.
 • Censur ophører.
 • Forsvarer mod cyberangreb.
 • Internethastighed får et løft, da din internetudbyder banker din båndbredde til en lavere hastighed.

En VPN tildeler nye IP-adresser til de systemer, der er forbundet til den. Når du opretter forbindelse til en VPN, får du en IP-adresse, der er forskellig fra din rigtige. Din faktiske IP-adresse bruges til at oprette forbindelse til en VPN, mens det, du gennemser, bliver handlet fra dit private netværk. Kort sagt bruger du nu den nye IP-adresse, som din VPN tildelte dig, og din faktiske IP-adresse er skjult.

Brug proxyserver

Proxy-servere fungerer som moderatorer i routingen af ​​dine datapakker. De forbinder dine oplysninger ved at opfange din trafik. Dit system sender din anmodning til den mellemliggende server, der opretter din anmodning og returnerer dit spørgsmål. Nu, alt hvad du fortæller proxyserveren skal udføre, gør det ved at fungere som et spejl imellem. Med andre ord bliver din IP-adresse tilsluttet af proxyserverens IP-adresse.

Det fantastiske ved proxyservere er, at de tilsluttede sig hvor som helst på jorden. For eksempel vil du få adgang til et websted, hvis hovedserver er i New Zealand. Dens indhold er forbudt for disse IP-adresser beliggende uden for New Zealand. Du opretter forbindelse til en Kiwi-baseret proxyserver og tillykke. Du er praktisk talt en New Zealander nu og kan få adgang til dette websted til alle formål.

Proxy-servere bruges for det meste til at få gennemgående indhold blokeret af geologiske årsager og IP-begrænsninger. Proxy-servere er stadig ikke så effektive som VPN’er. En VPN indeholder mange lag af sikkerhed, mens proxier er sårbare overfor, selv, kryptering af dine data. Brug af en proxyserver til at skjule din IP-adresse er den mest risikable metode endnu.

En proxyserver maskerer din IP-adresse, men trafikken kan blive forfalsket af offentlige agenturer og de websteder, du logger på, takket være Adobe Flash og JavaScript. Gå ikke med at downloade eller torrent filer ellers vil du grave din egen grav.

Yderligere læsning: Forskel mellem VPN og proxy

Brug Tor Browser

hvordan tor fungerer
Forkortet som ‘Onion Router‘Er en freeware-software, designet af U.S. Navy, der bruger princippet om løgrutning ved at sprænge din anmodning til flere servere over hele kloden, der krypterer den på hver knude. Det forbinder dig anonymt med servere, der kontrolleres af frivillige spredt over planeten. Så du får tildelt en ny IP-adresse, hver gang din anmodning vises til enhver ny server. Din IP-adresse og aktiviteter er bogstaveligt talt ikke i stand til at spore ved at tillade fuldstændig anonymitet.

En vigtig bonus ved at bruge Tor er, at du er aktiveret til at få adgang til de websteder, der er utilgængelige for standardiserede browsere. Tor indeholder den stærkeste sikkerhed, men du kommer ind i farezonen, når du tør tørre at få adgang til webstederne, dvs. mørk web, som Tor er populært brugt til. Narkotikamarkeder, hit-men til leje, våbensalg af websteder, illegitime pornografi, kannibalplaceringer er nogle eksempler på, hvad man får adgang til den mørke web, gennem Tor åbenbart.

Bare rolig. Din IP-adresse er sikret, når du bruger Tor undtagen for det faktum, at du faktisk foretager en ulovlig transaktion på det mørke web. Det beskytter dine aktiviteter, der udføres i kundens Tor webbrowser.

Download og installer Tor Browser

Besøg ovenstående link, installer og gennemsøg. Det er så let. Nogle råd er:

 • Strøm ikke over Tor.
 • Aktivér ikke browser-plugins.
 • Åbn ikke dokumenter, der er downloadet, når de er tilsluttet online.

Den største ulempe ved Tor er dens hastighed. Da din forespørgsel sprang fra hele planeten mellem forskellige knudepunkter, er det let at gå gennem Tor gennem langsomt. En anden brug af Tor er, at autoritærer overvåger overvågning på grund af dens fordommer og dens anvendelse til formål, der anses for ulovlige for samfund og normal menneskelig opførsel. Derfor er brug af Tor en af ​​de effektive måder at skjule din IP-adresse på.

Over til dig når du vælger metoden til formålet at skjule din IP-adresse. Min anbefaling vil være at vælge en VPN i betragtning af de bedste muligheder for sikkerhed og maskering, der er tilgængelige blandt de tre muligheder, der er beskrevet ovenfor.

Yderligere læsning: Tor mod VPN (sammenligning)

Opret forbindelse til offentlig Wi-Fi

Forbindelse til en hvilken som helst offentlig Wi-Fi, når du går udenfor, vil ændre / skjule din IP-adresse fra den enhed, du bruger grænsefladen til.

Det er hverken effektivt eller effektivt ligesom at bruge mobildata. Der er mange sårbarheder, når du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-netværk. I 2015 blev over en halv milliard personlige oplysninger og fortrolige poster stjålet og mistet på grund af forbindelse via ethvert vildledende åbent Wi-Fi-netværk.

Nogle trin, der skal tages, før der oprettes forbindelse til nogen offentlig Wi-Fi er:

 • Hold din antivirus opdateret. – Registrerer nyligt kodede malwares.
 • Opdater dit system og din browser – Tidligere versioner af dine browsere og OS ‘kan muligvis give et smuthul for hackere til at angribe dine data.
 • Aktivér en firewall – Dette hjælper dig med at holde øje med trafikken, der er dirigeret ind og ud fra din enhed.
 • Brug SSL-krypterede websteder – Dette gør det muligt at alle data, du sender via ethvert SSL-krypteret websted, forbliver private.
 • Hvis du bevidst opretter forbindelse via offentlig Wi-Fi, skal du fjerne enhver form for følsomme oplysninger fra din enhed, som du har kontakt med.
 • Sluk for deling.
 • Log ikke på websteder som Paypal eller dem, der letter dig med banktjenester og kontanttransaktioner.

Bemærk: Foretag ikke pengeoverførsler.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map