Tips til smartphone-sikkerhed til virksomheder


Moderne virksomheder står over for største cybersikkerhedstrusler og dataovertrædelser. Brugen af ​​personlige mobile enheder i erhvervsmiljøet er også vokset. Behovet for en virksomhed er fortroligt at overføre data mellem forskellige slutpunkter uden at gå på kompromis med privatlivets fred, sikkerhed og overholdelse.

Den største bekymring er for private virksomheder, at fortrolige oplysninger er medarbejdernes fingerspidser på deres telefoner. Derfor kræver smarte sikkerhedstips beskyttelse af disse oplysninger på smartphonen til forretning. Medarbejdere, der ikke er opmærksomme på at bruge en smartphone sikkert i et forretningsmiljø, kan koste virksomheder tabt økonomisk.

Det blev afsløret via en undersøgelse udført af Lookout og Ponemon Institute om

67% af organisationerne havde et dataovertrædelse som et resultat af, at medarbejdere brugte deres mobiltelefoner til at få adgang til virksomhedens data.

For at sikre, at virksomhedsdata er sikre og sikre på medarbejdernes personlige enhed, er det vigtigt, at forretningssikkerhedstips til smartphone er vigtige. Hackere og datasnoopere målretter også personlige data om medarbejderne på telefonen. Indtil det tidspunkt, du ikke konfigurerer nogle vigtige sikkerhedslag, er din smartphone ekstremt sårbar over for et hack og overtrædelse.

Sikkerhedstips til forretningssmartphones er vist nedenfor, der hjælper dig med at beskytte forretningsdata.

Konfigurer indstillinger for ekstern sletning og placering

Smartphones er bærbare, det er derfor, medarbejderne foretrækker dem til arbejde. Alligevel kan de let gå tabt eller stjålet. Sikkerhed for smartphones er i fare, fordi installation af en fjernsletning og placeringsindstillinger bliver vigtig.

Installation af sporingsapps kan opdage din telefon, hvis den går tabt eller bliver stjålet. Sådanne apps tilbyder at udslette følsomme oplysninger eksternt. Hvis din telefon ender i hænderne på en ond fyr, så i det mindste sådanne apps sikrer fjernelse af personlige data og forretningsoplysninger fra telefonerne.

iOS og Android har begge en mulighed for at finde enheden i tilfælde af, at du forkert placerer den eller mistede den. De kan også udslette oplysningerne, hvis din gadget bliver stjålet, så ingen kan få adgang til dataene. IPhone-brugere kan tage hjælp fra Find min telefon.

Følg de givne trin for at aktivere denne mulighed:

  • Gå til Indstillinger
  • Se efter iCloud
  • Tænd for ‘Find min telefon’

Brugere af Android kan få adgang til Android Device Manager. Til aktivering af sporing af denne manager,

For Andorid

  • Start appen
  • Link det til Google-konto
  • Følg instruktionerne, den giver

Hold dit system opdateret

Det er vigtigt at opdatere din smartphone med de nylige versioner, og hvis du bruger en enkelt telefon til dit arbejde og personlige oplysninger, bliver det nødvendigt. Hver enhed lancerer nye softwareopdateringer med regelmæssige intervaller.

Downloading af disse softwareopdateringer til din smartphone er, hvad du skal gøre. De fleste af os viser dovenskab med at downloade disse opdateringer, men de er dog vigtige, fordi de har de nyeste sikkerhedsopdateringer. Disse opdateringer sikrer også, at din enhed fungerer på et optimalt niveau.

Sikre dit netværk

Internetudbydere (ISP’er), hackere, svindlere og annoncører er alle interesseret i dine data. Det være sig personlige eller forretningsdata, de overvåges og kan blive kompromitteret. I tilfælde af at du ikke har nogen idé om at sikre dit netværk, er du virkelig uheldig.

Data, der findes på pc eller smartphone, kan læses af alle, hvis de ikke er krypteret. Sikre dit netværk ved hjælp af en VPN, da al din kommunikation finder sted på den mobile enhed. Det bedste smartphone-sikkerhedstips for virksomheder er at kryptere data via en VPN. Det vil sikre dine data og forbedre smartphone-privatlivets fred.

Det giver dig mulighed for at surfe på internettet med frihed eksklusive enhver blokering. En VPN skjuler dine online aktiviteter og gør dig anonym. Det giver forretningsdata sikkerhed ved at kryptere dem til en ulæselig form. Så du behøver ikke at bekymre dig om, at dine data bliver svindlet eller brugt.

Installer kun applikationer (apps) fra pålidelige kilder

En forretningsperson, der har data på en smartphone, er det vigtigt, at han kun handler i legitime app-butikker som Google Play-butik, Apple iTunes og Microsoft’s Store. Du skal undersøge appen og om dens udgivere. Undgå at installere apps fra ikke-markedsapplikationer.

På den anden side er det vigtigt, at du også installerer VPN-app, men fra betroede kilder. Android-brugere kører til din enhed til menuen Indstillinger og fjerner indstillingen “ukendte kilder”. Før du klikker på indstillingen ‘installer’, skal du bare se grundigt på anmeldelserne og klassificeringerne af den bestemte app, du er ved at downloade.

Hvis appanmeldelserne er tilfredsstillende nok, skal du læse appens privatlivspolitik. For eksempel er du ved at downloade et spil, der kræver adgang til dine kontakter. Så skal du tænke over, før du downloader det, det er grunden til, at et spil skulle have adgang til dine kontakter. Hvis dette bliver dig mistænksom eller tvivlsom, så modstå at downloade appen.

Sikre dit Wi-Fi-netværk

De fleste af mennesker, inklusive forretningsansatte, får muligvis adgang til følsomme oplysninger via et offentligt Wi-Fi-netværk, men sikkerheden ved Wi-Fi-netværket ignoreres fuldstændigt. Den foretrukne metode til hackere og svindlere til hacking er, når en person får adgang til følsomme oplysninger på tværs af et usikkert netværk.

Oplysninger, der sendes ved hjælp af offentlig Wi-Fi, kan fås adgang til alle, der kender teknikken til at se dem. De kan hacke dit system, og datasnoopere stjæler dine data. Ikke kun offentlig Wi-Fi, men hvis din hjemmeinternetforbindelse bruger den svage adgangskode, kan indtrængen forekomme.

Brug en VPN-app til forretningssikkerhed på en smartphone. Det giver den højeste mulige kryptering, der krypterer din internettrafik og dine data. En VPN vil også beskytte dig på åbent såvel som hjemmenetværk. Desuden skal dit Wi-Fi-adgangskode til hjemmet være stærkt, så ingen kan videregive sin godkendelse.

Pas på phishing

Den øgede brug af smartphones er uden tvivl nyttig, men intet kommer alene, det medfører potentielle risici. De fleste af de tidspunkter, der skyldes medarbejdernes svage viden, lider forretningsdataene tab. Medarbejdere klikker muligvis på links i e-mails kaldet phishing-e-mails, der mest fører til farlige websteder.

Med hensyn til sikkerhedssikkerhed på smartphone er det vigtigt, at du først tjekker legitimiteten af ​​webadressen, før du klikker på den. Undgå at klikke på mistænkelige og korte links, hvis du ikke har bedt om det. De grimme links i e-mailen eller tekstbeskeder er normalt en fidus for at fange dig til at afsløre personlige data på en smartphone.

Cyberangreb bruger social engineering teknikker til at oprette sådanne links, der enten er at trække penge fra dig, stjæle din identitet og forretningsdata eller kreditkortkonti. Her skal du være opmærksom, fordi selv sofistikeret antivirus muligvis ikke kan beskytte dig mod sådanne phishing-angreb.

Del ikke placering

Placeringssporing rejser mange problemer med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger, som enhver kan snuppe ind i dit opholdssted. Ifølge sikkerhedseksperterne er det næsten umuligt at forhindre lokalitetssporing. Der er adskillige måder, hvorpå tredjeparter er i stand til at spore, uanset hvilken placering, inklusive metadata transmitteret fra telekommunikation og data, der er logget på din telefon.

Lederen for sikkerhedsstrategien for SentineIOne (et computersikkerhedsfirma) Jeremiah Grossman sagde: ”For langt de fleste mennesker og det store flertal af omstændighederne overstiger fordelene, de får ved at dele deres opholdssted, de risici, der måtte være derude, ”

For de mennesker, der bruger deres smartphones til forretning, bliver sikkerhed en stor bekymring. Deling af din placering fra din smartphone kan hjælpe de retshåndhævende myndigheder med at overvåge dine bevægelser, give hackere en chance for at snige sig ind og tillade annoncører at spore dig. Hvis du ikke bruger en VPN, bringer du din placering ikke noget godt for dig.

Hvis lokalitetssporing bruges uforsigtigt, kan det skade dit privatliv. For sikkerheds skyld skal du undgå at dele placering offentligt eller slukke for stedsporing. Google giver dig mulighed for at dele din placering på sociale netværkswebsteder som Twitter eller Facebook. For at beskytte din smartphone-forretningsdata for sikkerhed skal du kun sende din placering til den tilsigtede modtager.

Krypter følsomme data

Det bedste smartphone-sikkerhedstips for en forretningsansat, der arbejder med enhver form for følsomme data, er at beskytte dataene ved at kryptere dem. Såsom fuld diskkryptering til Windows-pc’er sikrer, at dine data ikke kompromitteres. En lignende type kryptering er nu tilgængelig for smartphone-brugere.

For Android-brugere forklarer Google kryptering som:

Fuld diskkryptering er processen med kodning af alle brugerdata på en Android-enhed ved hjælp af en krypteret nøgle. Når en enhed er krypteret, krypteres alle brugeroprettede data automatisk, inden de overføres til disken, og alle læser automatisk dekrypterer data, før de returneres til opkaldsprocessen.

Hvis du er ejer af et forretningswebsted, skal du straks sikre dit websted med HTTP’er, så ingen kan få adgang til data mellem browseren og webserveren. Alle data bliver krypteret, når du får adgang til et websted med HTTP’er. For brugere af en smartphone er det vigtigt, at du kun besøger websteder, der er sikret med SSL-certifikat.

Konklusion

Annoncører, mobiludbydere, regering, hackere sporer dine online aktiviteter. Data-stjæling grimme apps og andre automatiserede trusler er heller ikke bagved at risikere onlinesikkerhed og privatliv på din enhed.

Smartphones indeholder masser af følsomme oplysninger. At miste din telefon eller dens stjæle kan resultere i tab af fortrolige arbejdsdata. Derfor hjælper smarttelefonens sikkerhedstips til erhvervslivet nævnt i denne artikel dig med at opbygge god sikkerhed på gadgeten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me