VPN’er ved hjælp af forfalskede serverplaceringer


Stigningen af ​​cyberangreb, overvågningskrack og hacking har fået brugerne til at inkorporere VPN til deres respektive enheder. Derudover er en VPN nyttig til at skjule ens identitet i Internets verden med at give sikker forbindelse. Imidlertid vælger folk VPN-service for internet-anonymitet, og foretrukket er VPN ofte på grundlag af verdensomspændende serverplaceringer.

At have VPN-servere over hele verden gør det lettere for brugerne at vælge den ønskede forbindelse. Faktisk tillader det internetbrugere at tilslutte en VPN-server, der ikke er placeret i afstand fra den faktiske placering.

Hvad nu hvis den server, du forbinder, er af ‘Malta’, men den er faktisk placeret et andet sted i ‘Tyskland’. Eller for eksempel opretter du forbindelse til ‘Saudi-Arabien’ server, der opererer fra ‘De Forenede Stater’. Dette er sandt, og nogle velkendte VPN-udbydere udfører disse taktikker, der er kendt som forfalskning af lokationer.

Hvordan påvirker Fake VPN-servere dig?

En falsk VPN-server kan påvirke dig på flere måder. Hvis serveren f.eks. Er placeret langt væk fra, hvor du skulle oprette forbindelse, vil den have en negativ indvirkning på din internetpræstation. En server placeret i en enorm afstand giver dig højere pinger sammenlignet med dem i tættere omgivelser.

Der er en chance for, at den server, du er tilsluttet, er den, du vil undgå. At have virtuelle placeringer bryder også brugernes tillid. De forventer rigtige servere fra VPN-udbydere til deres formål, og når VPN-udbyderen vildleder eller forkerer markedsføring af deres overflod af servere, skader det i sidste ende VPN-industriens omdømme.

Testprocedure

Selvom VPN-udbydere har specificeret forskellen mellem virtuel og fysisk server, har VPN-servere stadig været kendt for at forfalske placeringen. Til dette blev netværkstestværktøjer brugt til at finde den faktiske placering af VPN-serveren, da disse værktøjer gjorde det muligt for serveren at være nøjagtigt placeret og verificere den.

 • CA App Synthetic Monitor ping test: – Dette værktøj pinger server-URL’en fra 90 forskellige verdensomspændende placeringer. Placeringen med lavere tid (ms) angiver VPN-serverens nærhed fra lokationen.
 • CA App Synthetic Monitor traceroute: – Fra den første pingtest kan du notere land eller bynavn med IP-adressen, der viser den laveste tid (ms) i resultatet. Følg derfor VPN-serveren fra lokationen, og den vil bekræfte afstanden fra lokationen.
 • ping.pe: – Dette pinger VPN-serveren til 24 forskellige verdensomspændende placeringer, inklusive traceroutes for hver placering (MTR).

Bemærk: Disse tests forventes at have overordnede resultater som forårsaget af forskellige variabler med netværket. Så det er obligatorisk at køre flere test med alle tre værktøjer for at eliminere outlier-resultater. Hvis ikke, foreslår mindst to af tre værktøjer, at serveren er placeret forskelligt.

Falske servere i forskellige VPN-udbydere

Disse VPN-udbyders servere viste sig at være falske i testen udført af vores forskerteam. Tidligere en undersøgelse, der blev udført af genoprettelse for at identificere de falske servere, der identificerede VPN-udbydere, såsom ExpressVPN, PureVPN og IvacyVPN, der praktisk talt lokaliserede deres servere og blev betragtet som falske.

Skønt ExpressVPN har opdateret de virtuelle serverplaceringsoplysninger, efter at rapporten blev offentliggjort af restoreprivacy. PureVPN har også opdateret placeringerne siden rapporten med at tilføje en “V” -mærke ved siden af ​​landsserveren, men det var stadig deres servere uden “V” -mærke blev fundet at være falske.

ExpressVPN

ExpressVPN annoncerer 148+ VPN-servere i 94 lande. Det inkluderer mange bemærkelsesværdige lande til servere som Bangladesh, Brunei, Indonesien, Laos, Nepal og Pakistan. Disse placeringer findes normalt ikke på større VPN’er, så de syntes værdige til at blive testet.

De officielle detaljer om ExpressVPN-serverplacering, 30 servere er angivet som virtuelle placeringer. Alligevel, før udbyderen angav disse 30 servere, blev der ifølge restoreprivacy opdaget 11 falske VPN-serverplaceringer i ExpressVPN, som inkluderer;

 1. Pakistan
 2. Indonesien
 3. Bangladesh
 4. Nepal
 5. Macau
 6. Bhutan
 7. Myanmar
 8. Sri Lanka
 9. Filippinerne
 10. Laos
 11. Brunei

ExpressVPNs Bangladesh-server

Server-URL’en blev opnået gennem manuelle konfigurationsfiler, der er anført på medlemsområdet. Dette kræver medlemskab af ExpressVPN-konto, så test selv serverne; skal du have en ExpressVPN-konto.

Server-URL: Bangladesh-ca-version-2.expressnetw.com

expressvpn-ping-Bangladesh

CA Ping prøve: Pingtest fra værktøjet viser, at Singapore fra 90 lokationer har de laveste pingtider. Dette er underligt, da Bangladesh-serveren skulle have lavere pingtider i nærheden af ​​Indien. Den første test konkluderer delvist, at serveren faktisk ikke er placeret i Bangladesh.

CA traceroute: Tracerouting fra Singapore til VPN-serverplacering, der er “Bangladesh”, viser den samme IP-adresse fra CA ping-test, at serveren ikke er placeret i Bangladesh. Det er faktisk placeret i Singapore, med minimum ping fra samme IP-adresse.

Ping.pe-test: Denne test bekræfter endnu en gang, at den laveste ping er fra Singapore. Den konkluderer, at serveren er forfalsket til en anden placering, og at den ikke er placeret i Bangladesh, men i Singapore.

NordVPN

VPN-udbyderen er vært for over 600+ servere på 180+ placeringer over hele verden, NordVPN er en af ​​de ældste VPN’er, der er tilgængelige derude, hvilket fik os til at teste deres servere også. Overraskende nok finder vores test af deres nogle servere virtuelle servere, der falskt var mærket som en faktisk eller fysisk server.

Serverne, vi testede, var:

 • Indien
 • Taiwan
 • Kalkun
 • Indonesien
 • Ukraine
 • Makedonien
 • Malaysia
 • Thailand
 • Cypern
 • Serbien

Efter at have testet disse servere ovenfor, var vi sikre på, at NordVPN ikke har forfalsket sine fysiske servere og være forvisset, de er faktisk ægte som annonceret.

PureVPN

PureVPN har 750+ servere placeret i 140+ lande, hvilket gør det til en af ​​de største tilgængelighed af serverne, som de annonceres af dem. I vores undersøgelse fandt vi dog en falsk serverplacering, selv efter rapporten offentliggjort af restoreprivacy. Ifølge dem blev der fundet 5 falske servere uden “vl” i adressen. Disse var;

 • Aserbajdsjan
 • Bahrain
 • Yemen
 • Saudi Arabien
 • Aruba

Siden kontroversen har PureVPN tilføjet en “V” ved siden af ​​landskolonnen, der betegner “virtuel placering”. På serverlisten er nogle af disse stadig glemt at blive mærket med en “V”, da enhver server, der begynder med “vl”, er en virtuel placering. Mens testen blev det imidlertid konstateret, at en server var falsk, hvilket var uden “V” -mærket og ingen “vl” i serveradressen.

Der er muligvis flere falske serverplaceringer, der er hostet af PureVPN, ikke desto mindre viser dette bevis, at PureVPN stadig ikke har korrigeret forskellen mellem faktisk og virtuel VPN-serverplacering.

I henhold til vores undersøgelse blev en server identificeret som falske uden “V” -mærket og ingen “vl” i serveradressen.

PureVPNs Malta-server

Server-URL’en blev opnået via PureVPN-serverliste. Vi har valgt OpenVPN-UDP-adressen til testen.

Malta

URL: mt1-ovpn-udp.pointtoserver.com

Billede: Ping test 1 | Ping test 2 – Malta

CA Ping test: Denne test viser tydeligt, at den laveste ping modtages fra de 90 lokationer i Tyskland – Frankfurt.

Billede: Traceroute Malta

CA Traceroute-test: Traceroute-testen viser, at den samme IP-adresse fra Frankfurt til Malta serverplacering har den laveste ping. Dette bekræfter, at serveren faktisk er placeret i Tyskland – Frankfurt.

Billede: ping.pe Malta

Ping.pe-test: Når den laveste ping modtages i Tyskland, bekræfter denne test, at serveren er placeret i Tyskland.

IvacyVPN

IvacyVPN tilbyder 250+ servere på 100+ placeringer over hele verden. Det blev fundet ud af, at fire af IvacyVPNs servere blev fundet ved brug af lokalspoofing af den rigtige server. Selvom virtuelle servere er betegnet med “vl” i begyndelsen af ​​server-URL.

Vi har inkluderet to test til IvacyVPNs serverplaceringer ud af fire, så det kan give den generelle visning af serverplaceringen, der forfalskes til et andet sted. De to andre blev testet, og de viste de falske serverplaceringer.

Der er muligvis flere af de forfalskede servere, men her er de falske serverplaceringer;

 • Pakistan (Los Angeles)
 • Saudi-Arabien (Miami)
 • De Forenede Arabiske Emirater (UAE) (Amsterdam)
 • Venezuela (Miami)

IvacyVPNs Pakistan-server

Server-URL’en blev fundet på IvacyVPNs supportside med en liste over servere og deres hostnavne.

Billede: Pakistan

URL: pk1.dns2.use.com

Billede: Ping test 1 | Ping-test 2 – Pakistan

CA Ping test: Pinging fra 90 forskellige verdensomspændende placeringer viser det, at den laveste ping, der blev registreret, var fra USA – Los Angeles. Faktisk, hvis serveren rent faktisk var placeret i Pakistan, burde den laveste ping, der er optaget, have været fra Indien.

Billede: traceroute Pakistan

CA traceroute test: Når man sporer fra Los Angeles til “Pakistan” -serveren, blev det konstateret, at IP-adressen er den samme som den, der findes i CA Ping-test, og den viser den laveste ping. Dette fastlægger, at serverplaceringen er falsk, og at den forfalskes til et andet sted.

Billede: ping.pe Pakistan

Ping.pe-test:  Denne test konkluderer, at serveren unægtelig er placeret i USA Los Angeles, ikke i Pakistan. Den laveste ping, der er registreret, er i Los Angeles.

IvacyVPNs UAE-server

Billede: UAE

URL: ae1.dns2use.com

Billede: ping test 1 | ping test 2 UAE

CA ping test: Laveste ping er fra Amsterdam, Holland

Billede: traceroute UAE

CA traceroute test: Den samme IP af CA-pingtest viser den laveste ping, dvs. Amsterdam, Holland.

Billede: ping.pe UAE

Ping.pe-test: Laveste ping fra 24 forskellige verdensomspændende placeringer er fra Amsterdam, Holland

Årsager til falske VPN-serverplaceringer

En VPN-udbyder, der bruger falske serverplaceringer, kan have mange grunde, men det skal være gennemsigtigt om dette. Med denne gennemsigtighed behøver kunderne ikke at teste disse servere og få tillid fra udbyderen selv, hvilket øger udbyderens omdømme.

Et af tilfældene kan være, at placeringen eller landet ikke har infrastrukturen til opsætning af internet-server til VPN. Bortset fra det er serverkvaliteten muligvis ikke op til udbyderens standard som internethastighed, strømforsyning til server osv. Denne sag er relevant for udviklingslandene.

Opsætning af virtuel server sparer også omkostninger og budgetter. Det er omkostningsvenligt at bruge en server til flere servere forskellige steder, da det reducerer omkostningerne til opsætning af flere servere placeret i forskellige lande. Det appellerer også til kunderne på de forskellige servere, som VPN-udbydere har.

Sikkerhedsmæssige problemer er et stort problem for hosting-servere i forskellige og bemærkelsesværdige lande, da nogle lande har love, der bremser VPN’s magt ved at få adgang til dataloggerne eller fuldstændigt forbyde dem. Lande i Mellemøsten og Rusland er det vigtigste eksempel på dette, som aggressivt begrænser VPN’er fra at fungere.

Konklusion

Med disse fund konkluderes det, at disse VPN’er har betjent de falske servere uden at underrette brugerne om virtuel placeringstaktik. ExpressVPN har dog fuldt ud tilbudt gennemsigtighed angående sin liste over virtuelle og fysiske servere efter kontroversen. PureVPN har også mærket sine virtuelle servere, men nogle af dem er forklædte som fysiske servere.

Ivacy har stadig ikke identificeret sine virtuelle og faktiske servere. På grund af denne uærlighed brydes en kundes tillid, og VPN’s pålidelighed ophører. Hvis VPN-udbyderen havde tilbudt gennemsigtighed angående brugen af ​​virtuelle servere, ville det ikke være et sådant problem med hensyn til VPN’s ydelse. Antallet af servere bør ikke foretrækkes frem for serverernes kvalitet, da dette gør et VPN-marked endnu mere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map