Bästa gratis VPN Chrome – Extensions – 2020 Hidden


Det finns tusentals skäl som tvingade mig att skriva om sekretessproblemen med Chrome. Om du tittar, vilket kan leda din trafik genom en annan IP och ge dig blockerad åtkomst på Chrome.

Det är det enda dessa VPN: er har men 95% av VPN-tillägg på Chrome baserat på Proxies. (Alla är inte riktiga VPN: er.)

Så! detta ämne är uppdelat i två avsnitt:

 • Gratis proxy-förlängning för Chrome (skyddar inte internettrafiken)
 • Legitima VPN-klienter (ger kryptering upp till 256 bitar)

Fördjupad introduktion:

Chrome är den dominerande webbläsaren som har 2 miljarder användare från stationära och mobila enheter. Nivån på prestanda krom upprätthåller bland de andra är exceptionell.

Fortfarande blir kromanvändare offer för cyberattacker som komponerade en VPN för Chrome ett väsentligt val för användare att göra webbläsaren säker från serien av kriminella brottslingar.

Under sådana förhållanden, där hackare och internetleverantörer är involverade i non-stop spårning av användare för deras intresse. I allmänhet tror folk att det bästa alternativet är att ha en bästa gratis VPN Chrome.

Det enda skälet som kommer i åtanke för användare när man överväger en gratis VPN-förlängning.

 • Inget krav på betalning för ett VPN för att ta det i bruk.

Eftersom det på något sätt lyckas tillhandahålla en isolerad internetuppkoppling.

Att ha ett separat internet räcker dock inte för att skydda dina data. Det skulle hjälpa om du hade en 256-bitars krypterad tunnel för att göra dina data avkodningsbara för övervakningsbyråer och hackare.

Följande är problemen med gratis VPN Chrome som du inte har råd när du använder internet.

 • Håller reda på din webb och den delas senare med Internetleverantörer och byråer.
 • Det kommer att äventyra säkerheten för dina data eftersom de inte krypterar din trafik.
 • Syftet är att förstöra användarnas surfupplevelse med annonser.

Det finns fler skäl som förkunnar att det bästa VPN för Chrome är kravet på internetanvändare eftersom tekniken kan nås för hackare, och de använder mot användarna.

Tänk bara en stund, om en webbläsare som Chrome inte är säker, betyder det att din online-närvaro är i fara. Med andra ord kan en tveksam webbläsare flyta ut din trafik till ISP, och synlig din identitet gör att du radar för hackare och cyberbrottslingar.

Dessa är de komponenter som betraktas som fotavtryck av ISP: er och datasnoopare för åtkomst till din enhet.

 • Faktisk IP-adress.
 • Personlig information.
 • Aktuell tid och plats.
 • Specifikationer för din enhet och webbläsare.

För att undvika spårningen av internetleverantörer och hackare på dina webbaktiviteter. Du skulle behöva den bästa VPN för krom för att skydda dina onlineaktiviteter regelbundet. VPN gör en krypterad ingång för att överföra dina datapaket noggrant.

Dessutom kommer en Chrome VPN att hjälpa dig på många andra sätt några av dem är som följer.

 • Tillgång till blockerat innehåll och amerikansk kanalbibliotek.
 • Buffertfri strömning av TV-program och filmer i (UHD) -version.
 • Stödja Bit Torrent-klienter för att ladda ner och ladda upp filer med Anonymitet.

Så vad mer kan du eventuellt kräva en VPN?

Dessutom kan du läsa i detalj om VPN-klienter som är tillförlitliga för att utföra flera aktiviteter.

Bästa gratis VPN för Chrome för att dölja data

Följande är Chrome VPN-tillägg som har fått så mycket publik på grund av deras pris och krypteringsnivå de ger sina kunder.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa VPN för Chrome eftersom det har ockuperat användarens integritet. VPN använder 256-bitars AES-krypteringen för att stoppa interferensen från ISP: er och hackare. Dessutom använder den 4 096 bitar DHE-RSA-nycklar, skyddade av en SHA-512-algoritm som är dubbelt så mycket som bankstandarder.

VPN påstår sig ha en begränsad policy för ingen loggning, som internetanvändaren inte kan ha med gratis VPN Chrome. Det betyder att ExpressVPN bara behåller loggarna över servrar och användarnas datum ansluter till dem och det påverkar inte säkerheten. Dessutom förhindrar det att ad trackers får åtkomst till dina privata data medan du surfar på internet.

ExpressVPN finns tillgängligt i Chrome webbshop som VPN-förlängning, med mer än 300 000 användare och en 4-stjärnig poänghastighet. Det erbjuder Tor-kompatibilitet som är en beviljad funktion i säkerhetslagret som förbättrar din anonyma upplevelse. ExpressVPN är tillgängligt på flera enheter som Windows, Mac, Linux, iOS och Android.

Funktioner:

 • Snabb och anonym surfning
 • Kundtjänst dygnet runt (e-post och livechatt)
 • 1 700 servrar i mer än 90 länder
 • Stöd strömmande och strömmande
 • 256-bitars AES-kryptering, bäst i klassen krypteringsstandard
 • 30-dagars återbetalningsgarantier

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN erbjuder skydd mot molnvägg och obegränsad dataanvändning vilket gör det till den bästa kostnadsfria Chrome VPN. Användarna av chrome kan avblockera webbplatser och förbättra säkerheten online genom att installera dotVPN-tillägget.

Enligt rapporten från Chrome Web Store har dotVPN 500 000 användare och en poängsats på 4 stjärnor. Den använder 4096-bitars nyckelkryptering som är en dubbla av moderna bankstandarder. Det ger åtkomst till begränsade webbplatser, VoIP-applikationer och är extremt lätt att använda.

DotVPN skyddar online-sekretess och blockerar alla oregistrerade inkommande anslutningar inklusive DDoS-attacker och paketsniffer.

Funktioner:

 • Anonym surfing på internet
 • Obegränsad bandbredd
 • 12 virtuella platser
 • Obegränsad serverväxling
 • Säker åtkomst till offentligt nätverk

+ LÄGG TILL I CHROME

3. ZenMate

zenmate-VPN

ZenMate har ett spritt nätverk av mycket säkra proxyservrar som ger skydd genom att kryptera din information. Att använda detta gratis VPN-krom påverkar inte din internethastighet. Deras premiumversion finns också som erbjuder effektivare funktioner.

Det har ofta betecknats som sann ”cybersecurity-lösning”. Den bästa gratis krom-VPN-enheten ger obegränsad internetuppkoppling, Wi-Fi-säkerhet och internet-integritet. ZenMate skyddar din integritet från webbplatsanalys, bannerannonser, hackare och sociala medier som följer.

När du ansluter till ett offentligt nätverk kommer ZenMate att garantera online-säkerhet. När du har installerat tillägget ZenMate Chrome kommer det att göra din webbläsare från sårbar för säker. Det fungerar automatiskt när du använder Chrome-webbläsare.

Funktioner:

 • Blockera skadlig programvara
 • 30+ VPN-server
 • Ingen DNS-läcka
 • Förhindra spårning

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = sv ”] + LÄGG TILL I CHROME [/ knapp]

4. Hola VPN

hola-VPN

Hola VPN är en annan gratis VPN Chrome som säkrar ditt nätverk. Chrome-användare som är alldeles för oroa över att blockera vissa webbplatser är Hola VPN rätt beslut. Det skiljer sig från den vanliga VPN-tjänsten eftersom trafiken passerar genom användarna istället för att servernätverket gör din IP hårdspår.

Hola unblocker har nästan 129 miljoner användare som surfar på webben säkert med frihet. Det låter dig surfa på webben utan censur och titta på videor med minst buffert. Användare av Hola kan surfa på webben säkert, privat, exklusive geografiska begränsningar och blockering.

Hola kan köras på alla dina enheter och till och med på flera enheter på en gång. Det är gratis VPN för krom som har en lite svår installation. Hola kanske inte fungerar med alla webbplatser men det är gratis och många webbplatser är fortfarande tillgängliga.

Funktioner:

 • Ingen bandbreddgräns
 • Ad-fri
 • Avblockera webbplatser

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = sv ”] + LÄGG TILL I CHROME [/ knapp]

5. CyberGhost VPN

Cyberghost VPN kan blockera 260 miljoner spårningsförsök, 210 000 otäcka webbplatser och 150 miljoner annonser med 850 servrar i 30 länder. Det är lätt att installera och enkelt att använda, CyberGhost VPN har mer än 11 ​​miljoner användare över hela världen och är bland de gratis VPN för Chrome-listor.

Användarnas datatrafik är krypterad i AES 256-bitars kryptering. CyberGhost VPN-förlängningen låter dig surfa på nätet utan rädsla för massövervakning, hackare och online-spårning. Det erbjuder automatisk dödsbrytare, DNS och IP-läckskydd.

CyberGhost lovar att ge högsta möjliga hastighet. Den kan ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Denna VPN använder OpenVPN, L2TP-IPsec och PPTP-protokoll och behåller inte loggar. Det är en gratis VPN men om du vill få tillgång till avancerade säkerhetsfunktioner kan du uppgradera till deras premiumtjänst.

Funktioner:

 • Lätt att installera
 • 256-bitars AES-kryptering
 • Obegränsad bandbredd
 • Undvik Geo-restriktion
 • Annonsfri surfning

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ””] + LÄGG TILL CHROME [/ knapp]

6. Hotspot Shield

Hotspot Shield har mer än 500 miljoner nedladdningar över hela världen. Flera virtuella platser är tillgängliga inklusive USA, Nederländerna, Danmark, Frankrike, Kanada och andra. Det är enkelt att använda och kan aktiveras med ett klick.

Denna krom-VPN-förlängning säkrar dina data genom att tillämpa 256-bitars kryptering i offentliga och privata nätverk; det betyder att du inte behöver installera någon annan programvara. Det finns ingen begränsning för dataanvändning för denna tillägg. Det är gratis, obegränsat och har versioner tillgängliga för Windows Phone, OS X, iOS och Windows.

Hotspot-skölden uppdaterar sina tjänster. Precis som ZenMate är en premiumversion av Hotspot-skölden också tillgänglig för nedladdning. Den betalade versionen låter dig njuta av annonsfri surfning, kundsupport, blockera skadlig programvara och kan användas på flera enheter.

Funktioner:

 • Säker Surf
 • Avblockera webbplatser
 • Obegränsad bandbredd
 • Wi-Fi-säkerhet

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl = sv ”] + LÄGG TILL I CHROME [/ knapp]

7. Browsec VPN

browsec vpn

Browsec hävdar att de litar på mer än 2 miljoner kunder globalt. Det är hanterbart och erbjuder fyra virtuella platser inklusive Nederländerna, USA, Singapore och Storbritannien.

Användare kan komma åt alla webbplatser var som helst med Chrome VPN-tillägget. Det förbättrar användarnas integritet och skyddar deras data från spårarna. Browsec blockerar geo-blockeringen och öppnar innehållet från olika butiker i länder på Netflix eller BBC.

Trafiken är krypterad och dirigeras genom webbläsarens säkra molnätverk. Det ger absolut skydd för din identitet och misslyckas sniffa eller spåra din trafik. Browsec skyddar din trafik hemma såväl som när du reser.

Funktioner:

 • Obegränsad bandbredd
 • Geo-frigör
 • Enkel anslutning
 • Trafik kryptering

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl = sv ”] + LÄGG TILL I CHROME [/ knapp]

8. TunnelBear VPN

tunnelbear vpn

TunnelBear har de bästa recensionerna med 5 stjärnor från mer än 10 500 individuella betyg. Detta gratis VPN för krom är mer av ett slags krypterat proxy än ett ordentligt VPN.

TunnelBear har de snabbaste hastigheterna med servrar i nästan 20 länder. Det ger bra kryptering och kan ansluta upp till 5 enheter. Privat surfning från internetleverantörer, hackare, trackare är möjligt med denna VPN. Det kommer att blockera ditt favoritinnehåll. Det låter inte användare överskrida månadsgränsen på 500MB.

TunnelBear har gjort några av de bästa stationära produkterna för Mac och Windows. De bästa gratis krom VPN- och skrivbordserbjudandena skiljer sig åt i en aspekt som är att TunnelBear krypterar webbläsartrafiken medan TunnelBear VPN för desktop krypterar all din data.

Funktioner:

 • Lätt att installera
 • Anonym surfning
 • Hög anslutningshastighet
 • Virtuella platser

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=sv”] + ADD TILL CHROME [/ knapp]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web kräver ingen applikation från tredje part för VPN-tjänsterna. Det är en gratis tjänst och enkel att använda. Med 1000 Mbit / s-blockerande servrar och proxyer ger detta gratis krom VPN snabb åtkomst till webbplatser jämfört med andra gratis tjänster.

Funktioner:

 • Blockerat innehåll är tillgängligt
 • Privat surfing med kryptering
 • Snabb laddningshastighet
 • Nätverkskonfiguration behövs inte.

[knappfärg = ”grön” storlek = ”” typ = ”kvadrat” mål = ”” länk = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl = sv ”] + LÄGG TILL I CHROME [/ knapp]

10. Windscribe VPN

windscribe

Windscribe VPN för Chrome är en kapabel online säkerhets- och skyddslösning för Chrome-användare. Det krypterar information som skickats och mottagits via Internet samtidigt som du skyddar dina egna data som lösenord, meddelanden, texter och nedladdningar. Att köra Windscribe VPN-förlängning på din PC ger dig mycket bättre säkerhet och skydd. Det blockerar webbaktiviteter från att droppa till hackare och internetleverantörer.

Ju mer data du delar på webben, desto enklare är det för hackare och snoopare och annan person att komma till din information. Försök att inte tillåta att dina egna eller privata uppgifter säljs av osäker webbanslutning eller genom att öppna webb får fokus. Windscribe VPN-förlängning är en enkel men intensiv strategi för att hålla din privata rörelse i dina egna händer.

Funktioner:

 • Auto annonsblockerare
 • Standard spårning skyddad
 • Enkel serverväxling

Slutsats

Den totala VPN är utan tvekan den pålitliga lösningen för alla dina integritetsfrågor, de tillåter åtkomst till begränsat innehåll, stödjer torrenting, P2P-fildelning och döljer din identitet, men den kostnadsfria VPN Chrome är mycket lätt jämfört med VPN-klienten. Dessutom använder de mindre utrymme och skapar inte hastighetsproblem.

De kostnadsfria Chrome VPN: erna kommer att blockera innehållet och göra dig anonym. Således blir internetanvändarens grundläggande behov nöjd. Vi nämnde några av gratis VPN för Chrome som kommer att tillgodose ditt behov av integritet och anonymitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me