Bästa PeerBlock-alternativ och deras betydelse

Jag kommer att täcka båda aspekterna från det här ämnet, vare sig det är Torrenting eller andra eftersom 90% av människor använder PeerBlock för att ladda ner torrenter från en äkta källa. Spelet för PeerBlock slutade för ett tag sedan när Internetleverantörer vidtog stränga åtgärder mot nedladdare.


Nu är svartlistade IP-adresser inte lite berörda, allt tillgängligt på internet har sina upphovsrättslagar du kommer att få dig fångad.

Peerblock-alternativ kan vara en ersättning av programvara för dig men gör samma sak. Det skulle vara bäst om du ersatte Peerblock med VPN-klient, vilket skyddar dina torrenter från nyfikna ögon och krypterar internettrafiken.

De bästa orsakerna till att PeerBlock inte är tillförlitliga för Torrenting?

 • Manuellt underhållna IP-adressbegränsningar kan aldrig vara 100% korrekta.
 • Att blockera enorma mängder IP-adresser utan att ana vem de tillhör kan ha negativa effekter på prestandan för din internetanslutning.
 • Det blockerar bara IP-adresserna som du frågar, det gör inte heller något för att dölja din IP-adress.
 • Det krypterar ingenting på din internetanslutning.

VPN som de bästa PeerBlock-alternativen

Du behöver inte oroa dig för hur du skyddar din internetidentitet och integritet från nyfikna ögon. Att använda en VPN som alternativ till Peerblock kommer att blåsa bort alla dessa problem.

En VPN krypterar inte bara din trafik utan maskerar din riktiga IP-adress med den på servern som du har valt. Om ett övervakningsorgan försöker spåra dina aktiviteter hittar de inga spår utom krypterad data och en annan fysisk plats.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är ett utmärkt val som ett alternativ till Peerblock. Dess funktioner är för avancerade för att kunna jämföras med Peerblock och kasta i huvudsak den från jämförelse. ExpressVPN tillåter strömning med fullständig säkerhet och anonymitet.

Inte bara att ExpressVPN prioriterar strikt policy för ingen loggning. Detta innebär att oavsett vilken aktivitet du gör online, förblir anonym. Det är en måste-ha-funktion i ett Peerblock-alternativ. Det är bara toppen av isberget, det erbjuder mycket professionellt kundsupport till sina användare.

2. NordVPN

Bland Peerblock-alternativ finns det NordVPN. Det har ett unikt och avancerat sätt att skydda användarnas integritet och säkerhet. “Dubbeldataskydd” krypterar din dirigerade trafik, inte en gång utan två gånger, vilket gör den immun mot hot och nyfikna ögon.

Peerblock var avsett att skydda dig från oönskade svartlistade organisationer som spårar dig, men det misslyckades i det. NordVPN är det mest populära alternativet till Peerblock och löften för att skydda din identitet, hjälper dig att ladda ner via BitTorrent-klienten.

3. Privat Internet-åtkomst

Privat internetåtkomst är gemenskapens favorit VPN när det gäller anonymitet. Dess funktioner är det som förklarar PIA VPN som ett av de bästa Peerblock-alternativen som inkluderar kill-switch, snabba internethastigheter, kryptering av militär kvalitet och mycket mer

Dessutom stöds VPN för privat internetåtkomst som ett alternativ till Peerblock eftersom det är prisvärt och har ett lättanvänt gränssnitt jämfört med andra alternativ. Du kan installera och köra PIA på flera enheter på en gång.

Dessa VPN består av alla de mest avancerade funktionerna du behöver för att dölja från övervakningsorganisationer och massövervakningsprogram och kommer också att fungera som ett alternativ till Peerblock. Leta inte längre, välj något av VPN: n som anges ovan och utför din favorituppgift utan problem.

Vad är PeerBlock?

PeerBlock-mekanismen är som en brandvägg för datorsystemet men den fungerar för att säkra de inkommande och utgående anslutningarna via internet. Den har en funktion som gör att användaren kan blockera inkommande anslutningar i ditt nätverk. Konsumenter av torrenting är kända för att använda Peerblock för att säkra sin internetuppkoppling från orättvisa ingripanden.

Huvudsyftet med Peerblock är att blockera alla IP-adresser för de organisationer som övervakar dina aktiviteter. Det inkluderar myndigheter, innehavare av upphovsrätt och andra företag som kan tjäna som ett hot mot torrent och nätverksanslutning. Genom att blockera IP-adresserna kan du skämma bort dig med säker torrenting med mer integritet och anonymitet.

Peerblock-programvarans användargränssnitt är inte lätt att navigera runt. Det är också ganska svårt att konfigurera vilket gör att Peerblock-alternativ får överhanden. Att försöka blockera alla potentiellt farliga IP-adresser är nästan till omöjligt.

Hur fungerar ‘PeerBlock’?

Vid nedladdning och installation av Peerblock. Du får funktionen att lägga till IP-adresser för att begränsa dem från att komma in eller lämna ditt nätverk. Betrakta det som en funktion som låter dig filtrera alla inkommande och utgående anslutningar.

Människor blir ofta förvirrade över att Peerblock fungerar perfekt när det gäller att säkra din integritet. Du kan inte blockera alla IP-adresser relaterade till olika säkerhetsorganisationer och upphovsrättsinnehavare.

Utan att göra ändringar i listan är du alltid osäker och sannolikt att bli fångad. Som i slutändan leder till att du väljer ett alternativ till Peerblock eftersom Peerblock inte kommer med en IP-lista när du laddar ner den.

Du måste köpa en separat lista över IP från en webbplats som kallas iblocklist.com. Webbplatsen innehåller en lista över IP-adresser från olika övervakningsorganisationer som inkluderar myndigheter, skuggiga webbplatser och innehavare av upphovsrätt. Om du vill lägga till fler listor i det begränsade avsnittet måste du köpa fler listor.

Gratis PeerBlock-alternativ och deras betydelse

Det finns många olika applikationer och program som låter dig anpassa efter ditt eget behov. Alternativet till Peerblock-applikationen använder samma funktionalitet som deras storebror.

Dessa program är de bästa Peerblock-alternativen som finns på marknaden. Var och en med sina egna unika funktioner som gör att de sticker ut med varandra. Läs om dem och skydda dig online.

1. Simplewall

Simplewall betraktas som ett av de bästa Peerblock-alternativen, som kan användas för att filtrera nätverk för inkommande och utgående anslutningar. Den kan också övervaka nätverksaktivitet. Programmet har en enkel att använda applikation. Gränssnittet anses vara lättare att konfigurera jämfört med Peerblock. Vid installationen inaktiverar den standardfönsterfönstren för Windows.

Simplewall ger användaren möjlighet att skapa sin egen anpassade lista över blockerade IP-adresser. Det gör det också möjligt att implementera användarspecifika regler, till exempel när de ska blockeras osv.

Programmet har stöd för IPv4 och Ipv6 samt som utgör Simplewall som ett alternativ till Peerblock som för närvarande är verksamma på marknaden.

2. PeerGuardian

Peerblock fungerade som den mer raffinerade och mer avancerade versionen av PeerGuardian. Om du av någon anledning inte gillar hur Peerblock fungerar kan du alltid nedgradera till den ursprungliga IP-blockeringsprogramvaran PeerGuardian som ett alternativ. Detta program tillåter också användaren att lägga till enorma listor med IP-adresser som kan begränsas för att förhindra att de kommunicerar med datorsystemet.

Linux-versionen av applikationen PeerGuardian stöds fortfarande aktivt med, olika uppdateringar för att hålla jämna steg med internetutvecklingen. Windows-variant av applikationen får dock inget stöd eller uppdateringar. Trots dessa fakta utför programmet fortfarande det utsedda jobbet perfekt.

3. BeeThink IP Blocker

Beethink IP-blockerare Firewall fungerar som ett annat Peerblock-alternativ. Dess mångsidighet och flexibilitet som ett program kvalificerar det till att vara en del av listan. Det kan inte bara fungera på Windows-maskiner utan kan också användas på servrar, när du använder på en server kan du blockera IP-adresser från en enda källa, utan att manuellt blockera IP-adresser per enhet.

Detta djur av ett program packar många funktioner, några av dem är anpassade svartvita listor, flera IP-format som inkluderar Apaches .htaccess. Det gör det till den allroundare applikationen som tjänar alla ändamål relaterade till Peerblock.

Annat än att applikationen innehåller en ganska unik funktion som gör det möjligt för användaren att leta efter fjärr-IP-adresser och också kan se ägarinformation som namn och annan identifierbar information. Denna funktion är dock inte fri att använda och kräver lite förändring för att utnyttja dess kraft.

4. IP-lista

Iplist fungerar som det fjärde Peerblock-alternativet på vår lista. Windows och andra plattformsanvändare är det här utan problem, eftersom den här programvaran endast är kompatibel med Linux-operativsystem. Dessutom använder denna programvara Netfilter för att filtrera bort den inkommande och utgående anslutningen till enheten.

IPlist fungerar nästan samma som Peerblock som kvalificerar sig för att vara i listan över alternativ till Peerblock. Sedan IPlisten släpptes 2008 har den fått så många uppdateringar, jämfört med både PeerGuardian och Peerblock, vilket försäkrar användaren att supporten för den här programvaran fortfarande arbetar för att förbättra användarupplevelsen.

Är PeerBlock pålitlig för Torrenting?

Peerblock är inte tillförlitligt för Torrenting. Det fungerar inte som ett medium för att säkerställa integritet och identitet, vilket gör det grundläggande bristfälligt eftersom hundra procent säker integritet är den främsta prioriteringen när man använder torrentjänsten.

Därför kvalificerar det sig inte att kunna användas för det enda syftet med strömning. Det finns många avancerade Peerblock-alternativ för dig som är tillgängliga på internet för att lösa problemet. Om inte, kan du använda Peerblock på egen risk. Om du tror att Peerblock håller dig säker när du torrent, har du fel och du måste byta tankar snabbt.

Torrenting är ett helt annat ämne med stora tekniska termer. Det vanliga mellan Peerblock och Torrenting är att de båda kräver säkerhet och integritet när de använder tjänsten. VPN fungerar också som ett av de bästa Peerblock-alternativen att använda tillsammans med BitTorrent-klienten för att hålla sig säkra.

Är PeerBlock en VPN?

Förväxla inte Peerblock med ett VPN. Peerblock och VPN är två olika programvaror med olika funktionaliteter. Människor använder VPN för att säkerställa säkerhet och skydda deras integritet medan de använder torrenting-tjänsten och surfar på internet.

Inte bara det, VPN serverar olika uppgifter för att säkerställa säkerhet, medan Peerblock bara är en brandvägg som blockerar och avblockerar inkommande och utgående anslutningar till datorsystemet. VPN överväger bara Peerblock på olika sätt och det är därför det betraktas som alternativen.

VPN eller PeerBlock?

Peerblock tjänade ett stort syfte tidigare när internetsäkerhets- och integritetsfrågor inte var ett problem. Genom att lägga till sårbarheter på internet och höga risker börjar man ifrågasätta Peerblocks integritet och hur det skyddar användarens datorsystem.

Eftersom VPN är ett av de bästa tillgängliga Peerblock-alternativen, bör det vara din första prioritet. VPN är utrustade med mer avancerade funktioner så det bör vara ditt perfekta val som alternativ.

Peerblock Alternativ Reddit

Enligt användare på Reddit fanns det en het debatt om hur Peerblock fungerar och erbjuder det ett slags skydd för sina användare. Svaret är Nej, Peerblock är inte en pålitlig källa till anonymitet när en person utför torrentaktiviteter.

Subredditet av Peerblock-alternativet inkluderade hur Peerblock fungerade och hur en enskild användare fick sin internettjänst förbjuden och var tvungen att förnya den bara för att han inte använde rätt säkerhet som krävdes under Torrenting. Beviset ligger framför dig, nu måste du bestämma om du vill riskera det eller spela det säkert.

Denna subreddit är en ögonöppnare för människor som fortfarande tror att Peerblock är en pålitlig säkerhetsåtgärd. Jag anser att utan att använda ett alternativ till Peerblock är du immun mot hot från byråer och upphovsrättsinnehavare som kan rensa dig för alla pengar du äger.

Slutsats

Om du fortfarande använder Peerblock och anser dig själv vara säker, är jag ledsen att informera dig men du lever i en illusion. Du är inte säker, du var aldrig säker mot hot när du använde Peerblock. Det är dags att vakna upp och leta efter andra alternativ som ger bättre funktioner och alternativ angående internetsäkerhet och integritet. Jag föreslår att du använder ett VPN som ett alternativ till Peerblock.

Om du fortfarande väljer Peerblock är det fortfarande ditt beslut. VPN är det finaste Peerblock-alternativet 2019. Att välja mellan de två beror helt på vilken typ av arbete du gör. Enligt min mening skulle jag hellre ha full säkerhet på min sida i form av en VPN istället för Peerblock.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map