18 beste Tor-alternativer for anonym surfing


Det er utallige grunner til at folk bruker Tor eller planlegger en bytte til et Tor-alternativ. Videre ønsker de bare anonymitet på internett, mens andre planlegger å få tilgang til den dypeste delen av internett.

Før du hopper på bandbilen, må du vite dette. Tor eller andre Tor-alternativer gir ikke ende-til-ende-kryptering. Den ruter bare IP-adressen din gjennom tusenvis av stafetter, noe som gjør det vanskelig å identifisere din reelle beliggenhet.

Tor er strålende når du dirigerer internettaktiviteten din gjennom forskjellige løklag. Men likevel er det usikkert.

For anonym surfing, Jeg vil foreslå a pålitelig VPN-tjeneste ettersom det oppfyller løftet om å holde aktivitetene skjult for Internett-leverandører, hackere og overvåkningsbyråer.

Hvorfor trenger Tor-alternativer?

Tor ble en gang ansett som den beste nettleseren i markedet for å gi brukerne anonymitet. FBIs utbrudd fikk den til å bruke sin troverdighet, og på grunn av at internettforbrukere begynte å søke i markedet etter alternativer.

Å bruke tor i et slikt scenario kan betraktes som å gå først i løvehulen. Derfor er det viktig å vurdere alternativer fordi ingen vil at Internett-leverandører snekker seg rundt internetttrafikken din.

Ja, det er faktisk et stort utvalg av alternativer å velge mellom. Imidlertid gir ikke alle alternativer den typen sikkerhet og personvern du fortjener. Derfor må du være forsiktig når du velger en.

Viktig: Du kan ikke utføre aktiviteter som (streaming i HD) og (nedlasting / opplasting, P2P-fildeling) med Tor.

Hvorfor vurdere en VPN som Tor-alternativ?

Det er mulige alternativer for anonym surfing. Blant dem er et Virtual Private Network (VPN). Det fungerer som det beste alternativet ganske enkelt med funksjonene det tilbyr.

Det vil holde din internettaktivitet skjult og i tillegg gi deg sikkerhet mot cybertrusler. Dette er noe Tor og andre Tor-alternativer ikke kan oppnå med nå.

Med en VPN blir din internettrafikk som sendes kryptert. En VPN sørger for at dataene dine forblir trygge og i tillegg til å maskere IP-adressen din. Det kan simulere en endring i din geografiske beliggenhet, ligner et tor-alternativ.

VPN implementerer kryptering fra ende til ende. Selv om det fremdeles er en risiko for at en person blir utnyttet av en hacker, men du trenger ikke å bekymre deg. På grunn av kryptering vises alle trafikkdata som søppel og gjøres ubrukelige.

18 beste Tor-alternativer for anonym surfing

Disse tor-alternativene gir full tilgang til den dype nettet. For en vanlig person kan det være vanskelig å finne det beste alternativet.

Derfor er her en liste over tor-alternativer som kan konkurrere med gudfaren. Denne listen ble dannet etter grundig undersøkelse for å finne de beste alternativene som kan gi tilgang til innhold med omfattende personvern.

1. Virtual Private Network (VPN)

Virtual Private Network (VPN) er det mest avanserte alternativet som gir brukerne mulighet til å være anonyme. Funksjoner som “Kill-Switch” og “high-grade kryptering” gjør det til det mest overbevisende alternativet som et alternativ.

Det gir fullstendig sikkerhet for anonym surfing. Å bruke en VPN for å få tilgang til det dype nettet er ikke mulig. Du vil fortsatt trenge en nettleser som lar deg få tilgang til den dype nettet.

Det er viktig å vite fordeler og ulemper ved å bruke en VPN med tor. De mest populære VPN-leverandørene du kan bruke er ExpressVPN og NordVPN.

Fordeler ved å bruke en VPN

 • En VPN krypterer alle datapakkene.
 • Den skjuler den virkelige IP-adressen din som lekker til ISP eller hackere.
 • Den opprettholder internetthastigheten mens du laster ned eller strømmer.
 • VPN endrer ditt virkelige sted for å unngå å bli sporet av ISP eller overvåking.
 • Få tilgang til sensurert innhold, nettsteder og kanaler i forskjellige land.

Last ned nå:

2. Koble fra

Disconnect, en personvernutvidelse, er et av de beste alternativene som kan brukes til å identifisere nettsteder som lagrer informasjonen din og avbryter deg fra dem. Noen eksempler er Facebook, Google og Twitter. Frakobling er tilgjengelig for Windows, Android og iOS med forskjellige priser og medlemspakker.

Når du har installert og aktivert Koble fra i nettleseren din, vil du se antall sporingsforespørsler blokkerte på hvert nettsted du besøker. Blokkerte trackere er indikert med grønn farge. De ikke-blokkerte trackerne som kommer inn fra nettsteder vises med fargen grå.

Funksjonen gjør det lettere å se og forstå hvilket antall forespørsler som er blokkert på hvert nettsted. For en nettleserutvidelse er det verdig å være på listen over alternativer.

Koble fra kan ikke blokkere all sporingsforespørsel. For eksempel YouTube og Flickr, som ikke vil fungere eller vise ødelagt side hvis sporingsforespørslene er blokkert. Disse nettstedene er blokkert som standard og anbefales ikke å avskjære med.

Last ned nå:

3. Epic Privacy Browser

For det tredje er Epic på listen over tor-alternativer. Det er en privat nettleser som er enkel og brukervennlig; det varierer nettverkshastigheten og gir fullstendig personvern. Epic blokkerer lekkasje av IP-adressen din av visse WebRTC.

Den har en kryptert proxy som skjuler dataene dine fra en Internett-leverandør (ISP). Denne krypterte proxy holder deg også sikker på det offentlige nettverket. Epic viser datasporere som sporer deg og lar deg blokkere dem.

Ingen annen utvidelse tilbyr blokkering av fingeravtrykkskripter og funksjoner (som bilder lerretsdata) bortsett fra Epic. Den har innebygd beskyttelse mot sporingsskript, sporing av informasjonskapsler og andre tredjeparts widgets, annonsenettverk og sporingsagenter.

Last ned nå:

4. Firefox Focus

Firefox Focus er det siste tilskuddet til listen over de beste alternativene utviklet av Mozilla Foundation and Corporation. Den er tilgjengelig på plattformer som iOS og Android, selv om Android bruker Blink Engine i stedet for Gecko Engine.

Mens estetikken og grafikken til Firefox Focus generelt er behagelig. Den beskytter også dataene fra de nysgjerrige øynene fra overvåkningsorganene og nettkriminelle. Programvaretelemetri er også aktivert som standard, noe som hjelper Mozilla med å spore bruksperimetre; dessverre er den deaktivert på Firefox Klar.

Den har introdusert en funksjon for å stoppe annonsesporing og sperre for sosiale trackere. Aktivering av alternativet vil gi deg en kompromissløs opplevelse av internett uten å senke hastigheten og økten blir spilt inn av trackere. Android har noen eksklusive funksjoner, som inkluderer listen over et antall inntrenger av annonser som er blokkert på nettstedet du har sett på.

Last ned nå:

5. Modig nettleser

Brave Browser er en mindre spiller og relativt nyere enn Tor-alternativer. Det er en åpen kildekode-nettleser basert på Chromium utviklet av Brendan Eich, medgründer av Mozilla-prosjektet. Den kan skryte av seg selv som den personvernfokuserte nettleseren som blokkerer alle sporingsaktiviteter på nettstedet mens du skjuler identiteten din på Internett.

Ikke på Windows? Ingen grunn til å frykte. Dette tor-alternativet er kompatibel på tvers av plattformer og er tilgjengelig som en stabil utgave på Android, Linux, iO, etc. Det blokkerer også alle påtrengende forespørsler om annonsesporing fra nettsteder.

Sammen med dette er det et givende system kalt “Modig betaling” som belønner utgivere for å kompensere for blokkering av reklame. De er også inngått i samarbeid med DuckDuckGo, en kjent personvernfokusert søkemotor som forbedrer din anonyme opplevelse på Internett.

Last ned nå:

6. Yandex nettleser

Yandex er enda en nettleser som fungerer som et annet av tor-alternativene på listen. Den skanner automatisk Internett etter skadelig programvare og gir deg beskyttelse mot forskjellige typer skadelig programvare som ser bort fra nettstedet du besøker.

Det er også i stand til å sperre for falske nettsteder det beskytter passordene, kredittkortdetaljene og gjør online betalinger tryggere. Yandex nettleser blokkerer tredjeparter fra å spore din plassering og oppførsel under surfing.

Funksjonen som gjør det til det beste Tor-alternativet, er anonymiteten; den skjuler den virkelige IP-adressen din og bruker DNSCrypt-teknologi som krypterer domenenavnsystemtrafikken. Likevel må dette alternativet være aktivert fra nettleserinnstillingene.

Last ned nå:

7. Psifon-leser

Psiphon er den syvende utfordreren på listen over alternativer. Det er enkelt å bruke, har multi-screening og server switching. Den bruker noen få prosedyrer for å sikre din beskyttelse på nettet. Psiphon er avhengig av VPN og SSH for å gi sine kunder internettilgang selv i begrensede regioner.

Psiphon vil beskytte deg mot internettleverandøren din. Det skjuler deg til og med fra myndighetene som bare sitter stramt for at du skal begå en feil. Psiphon tildeler til og med IP-adressen din.

Dette er et gratis alternativ. Den er også tilgjengelig på Android og iOS og gir premium sikkerhetsfunksjoner.

Last ned nå:

8. PeerBlock

Peerblock er et prisverdig svar på firkantede spioner fra å følge deg ned. Det er et av alternativene for å forhindre at noen oppsporer deg. Det oppfordrer deg til å kontrollere antall mennesker du kobler deg til på nettet.

Samtidig bør du være på vakt siden Peerblock ikke kan forhindre at alle sporer følger deg. Selv om det ikke kan blokkere alle trackere, er det fortsatt et av de mest brukte alternativene på internett. Det beste av alt er at Peerblock er gratis tilgjengelig.

Last ned nå:

9. Whonix

Whonix vil gi deg sikkerheten du søker etter og fortsetter å kjøre på Linux. Nivået på sikkerhet det gir det til et av de beste alternativene. Den vil dekke IP-adressen din når du er på nettet, og den er laget for å fungere i en VM.

Den bruker et nytt system som heter “Whonix-Workstation” som fortsetter å kjøre i private rammer. Whonix fremhever to virtuelle systemgrensesnitt. En av dem, grensesnitt mot nettet gjennom NAT som kontakter Tor-rammeverket. Resten av systemgrensesnittet er kombinert med et virtuelt LAN.

Last ned nå:

10. Globus

Globus er et annet av disse alternativene som er kjent for å bruke VPN-servere for å holde skjult internettaktiviteter. Trafikken din blir skjult, noe som gjør at tredjeparts tracker ikke klarer å spore aktivitetene dine.

Globus-nettleser gir også beskyttelse mot skadelig programvare ved bruk av Tor-nettleseren. En hacker bruker ofte malware for å komme inn i systemet ditt. I tillegg beskytter den deg mot all skadelig programvare. Ved å bruke Tor-programvaren hjelper det også å fjerne blokkering av nettsteder.

Det gir premium anonymitet og sikkerhet. Det er for brukeren å velge plasseringen til VPN-serveren. Denne programvaren er også kompatibel med mange operativsystemer.

Last ned nå:

11. Haler

Det er et direkte operativsystem som anses som et av de beste alternativene. Haler kan startes på hvilken som helst enhet ved hjelp av en USB-pinne eller en DVD. Den består av innebygde forhåndskonfigurerte apper som lar deg bruke nettleseren, redigerere for bildet, IM-klient, kontorpakke og lyd.

Med dette alternativet kan brukerne surfe på internett anonymt og kan også omgå sensur. Den fullfører absolutt alle sporene på datamaskinen du brukte. Ved hjelp av kryptografiske verktøy er det i stand til å kryptere filer, e-postmeldinger og til og med direktemeldinger.

Last ned nå:

12. Gift

Tox er et av de første Tor-alternativene for de som ønsker høy sikkerhet for samtalene sine med vennene. Det er en peer-to-peer direktemeldings- og videosamtaleprotokoll som håndhever ende-til-ende-kryptering.

Tox er ikke en total erstatning for Tor, men det kan gi informerende administrasjoner. Det gir privat og kodet IM, videokonferanser og samtaler som til en viss grad er enkle å forstå. Hovedmålet med dette tor-alternativet er å sørge for kommunikasjonssikkerhet som er lett tilgjengelig.

Last ned nå:

13. Freenet

Freenet deles for å motsi tilsynet som I2P. Den står høyt på 13. plass i listen over tor-alternativer. Freenet bruker de samme P2P-instrumentene for å tildele informasjonslager for å formidle og beholde dataene, men isolerer ordningen med grunnleggende elementer i brukergrensesnittet og systemstrukturen.

Det er det ledende Tor-alternativet, bruk peer-to-peer-plattform for sensurresistent kommunikasjon og publisering. Dette alternativet bruker P2P-teknologi for sending og lagring av informasjonen, den har separate protokoller for brukerinteraksjon og nettverksstruktur.

Freenet tilbyr to typer sikkerhet, Darknet og OpenNet. OpenNet lar brukeren tilfeldig koble seg til andre brukere, og DarkNet lar brukerne kun koble seg til brukerne de tidligere har endret offentlige nøkler med..

Denne nettleseren mangler en sentral server som gjør det vanskelig å hacke systemet deres. Mangel på sentral server gir det et økning i punkter som muligens kan gjøre det til et av de beste alternativene. Før du sorterer og lagrer dataene, blir de kryptert slik at det blir umulig for hackerne å utnytte.

Last ned nå:

14. I2P

L2P kalles også Invisible Internet Project. Det er et komplett anonymt nettverk der applikasjoner kan brukes til å sende meldinger anonymt og sikkert. Dette er et nettverk i et nettverk som gir beskyttelse mot sporing av tredjeparter som ISPer.

Den bruker kryptering fra ende til ende som gjør kommunikasjonen sikret i dette nettverket. Meldinger som sendes via dette nettverket er dekket av fire krypteringslag. Ikke bare dette, selv endepunktene er kryptografiske identifikatorer

Hovedmålet med I2P er å forhindre at angrep monteres. De vanligste brukerne av I2P er journalister, undertrykte mennesker, varslere, aktivister og gjennomsnittlige mennesker som er opptatt av deres privatliv.

Last ned nå:

15. Lykta

Lykta er en produktapplikasjon for et arbeidsområde som formidler rask, solid og sikker tilgang til blokkerte nettsteder og applikasjoner. Dette er et annet tilskudd i kategorien beste Tor-alternativer.

Lantern er ny siden den bruker de raskeste geo-forbedrede serverne for å øke surfehastigheten. Det gir deg en sjanse til å streame HD-innhold umiddelbart.

Lantern gir deg kontinuerlig tilgang til det åpne nettet ved å bruke en rekke systemer til sidestep-kontroll og brannmurer. Ulike metodologier er direkte tilgjengelig hvis visse gateways er stengt.

Designergruppen på Lantern justerer og gjennomgår prosedyrer som alltid er avhengige av blokkeringstilstanden. Klientinnspill er enkelt for Lantern, med nye utgivelser som fusjonerer forslag og har en tendens til bekymring.

16. Freepto

Freepto er det beste valget i markedet for tor-alternativer, spesielt for Linux-brukere. Det gir hackere en ukomplisert tilnærming til å formidle enkelt ganske enkelt som Tor. Det er alt annet enn vanskelig å bruke og den raskeste tilnærmingen til å skaffe kodet informasjon.

Freepto er et utmerket Tor-alternativ som skjuler identiteten din under nettlesing. Det gjør sporing av deg vanskelig for trackerne. Det gir kryptering og programvare som er i stand til å gi høy sikkerhet.

Freepto er den beste nettleseren for aktivister som ønsker å hoppe over overvåkning fra myndighetene. Den er bærbar og kan kjøres direkte fra en USB-pinne. Den krypterer automatisk dataene som er lagret på USB-disken.

17. Subgraf OS

Subgraf OS er designet for å bekjempe malware-angrep og sårbarheter i nettverket. Dette Tor-alternativet har sterk angrepsredusering som gir beskyttelse til applikasjonene og kjernen operativsystem.

Det inkluderer kjerneherdet sikkerhet som beskytter mot angrepene. Subgraf OS har også en applikasjonsbrannmur som oppdager og varsler brukeren om eventuelle uventede utgående forbindelser av applikasjoner.

Subgraf OS ble kodet ved bruk av go-lang kodespråk. Den har innebygd Tor-integrasjon som lar sensitive applikasjoner kommunisere over Tor-nettverket.

Last ned nå:

18. Ipredia OS

Ipredia OS-nettleser er det beste Tor-alternativet for Linux-brukere, ettersom de fleste nettlesere ikke lar deg få tilgang til det dype nettet. Det er et stabilt og kraftig operativsystem som krypterer og anonymiserer all nettverkstrafikken din.

Det er et anonymiserende nettverk som bruker et lag som gir sikkerhet til de identitetsfølsomme applikasjonene under kommunikasjon.

IprediaOS tilbyr I2P-ruter, anonym IRC-klient, anonym e-postklient, anonym BitTorrent-klient, og du kan også finne anonyme (i2p-nettsteder).

Last ned nå:

Konklusjon

Før hacking var Tor det mest populære verktøyet for anonym søk. De beste Tor-alternativene var behovet som tillot å surfe på internett anonymt. Disse alternativene blokkerer ikke bare sporing utført av ISP og tredjeparter, men gir deg også beskyttelse mot skadelig programvare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map