De beste PeerBlock-alternativene og deres betydning

Jeg vil dekke begge aspektene fra dette emnet, enten det er Torrenting eller andre fordi 90% av folk bruker PeerBlock for å laste ned torrenter fra en ekte kilde. Spillet til PeerBlock ble avsluttet for en stund siden da Internett-leverandørene tok strenge tiltak mot nedlastere.


Nå er ikke svarteliste IP-er litt opptatt av, alt tilgjengelig på internett har opphavsrettslovene du får deg fanget.

Peerblock-alternativer kan være en erstatning av programvare for deg, men gjør det samme. Det ville være best om du erstattet Peerblock med VPN-klient, som vil beskytte torrentene dine mot nysgjerrige øyne og kryptere internettrafikken.

De viktigste grunnene til at PeerBlock ikke er pålitelig for Torrenting?

 • Manuelt vedlikeholdte IP-adresserestriksjoner kan aldri være 100% korrekte.
 • Blokkering av enorme mengder IP-adresser uten anelse om hvem de tilhører kan ha negative effekter på ytelsen til internettforbindelsen din.
 • Det blokkerer bare IP-adressene du spør, også gjør det ikke noe for å skjule IP-adressen din.
 • Det krypterer ikke noe på internettforbindelsen din.

VPN som de beste PeerBlock-alternativene

Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du kan beskytte din internettidentitet og personvern mot nysgjerrige øyne. Å bruke en VPN som alternativ til Peerblock vil blåse alle disse problemene bort.

En VPN krypterer ikke bare trafikken din, men maskerer den virkelige IP-adressen din med den til serveren du har valgt. Hvis et overvåkningsbyrå prøver å spore aktiviteter, finner det ikke spor bortsett fra krypterte data og et annet fysisk sted.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er et utmerket valg som et alternativ til Peerblock. Funksjonene er for avanserte til å kunne sammenlignes med Peerblock, og kaster det i hovedsak ut av sammenligning. ExpressVPN tillater spenning med fullstendig sikkerhet og anonymitet.

Ikke bare at ExpressVPN prioriterer streng policy for ikke-logging. Dette betyr at uansett aktivitet du utfører på nettet, vil forbli anonym. Det er en må-ha-funksjon i et Peerblock-alternativ. Det er bare toppen av isfjellet. Det tilbyr profesjonell kundestøtte til brukerne.

2. NordVPN

Blant Peerblock-alternativer finnes det NordVPN. Det har en unik og avansert måte å beskytte brukernes personvern og sikkerhet. “Dobbeltdata-beskyttelse” krypterer rutet trafikk, ikke en gang men to ganger, noe som gjør den immun mot trusler og nysgjerrige øyne.

Peerblock var ment å beskytte deg mot uønskede svarteliste organisasjoner som sporer deg, men det mislyktes i det. NordVPN er det mest populære alternativet til Peerblock og løfter for å beskytte identiteten din, hjelper deg med å laste ned gjennom BitTorrent-klienten.

3. Privat Internett-tilgang

Privat Internett-tilgang er samfunnets favoritt VPN når det gjelder anonymitet. Funksjonene er det som erklærer PIA VPN som et av de beste Peerblock-alternativene som inkluderer kill-switch, raske internetthastigheter, kryptering av militær karakter og mye mer

Videre er Private Internet Access VPN godkjent som et alternativ til Peerblock fordi det er rimelig og har et brukervennlig grensesnitt sammenlignet med andre alternativer. Du kan installere og kjøre PIA på flere enheter på en gang.

Disse VPN-ene består av den mest avanserte funksjonen du trenger å skjule for overvåkningsorganisasjoner og masseovervåkningsprogrammer, og vil også tjene som et alternativ til Peerblock. Ikke se lenger, velg noen av VPN-ene som er nevnt ovenfor og utfør favorittoppgaven din uten problemer.

Hva er PeerBlock?

PeerBlock-mekanismen er som en brannmur for datasystemet, men den fungerer på å sikre innkommende og utgående tilkoblinger via internett. Den har en funksjon som lar brukeren blokkere innkommende tilkoblinger i nettverket ditt. Det er kjent at forbrukere av torrenting bruker Peerblock for å sikre internettforbindelsen deres fra uberettiget inngrep.

Hovedformålet med Peerblock er å blokkere alle IP-adressene til organisasjonene som overvåker aktivitetene dine. Dette inkluderer offentlige etater, rettighetshavere og andre firmaer som kan tjene som en trussel mot torrenting og nettverkstilkobling. Ved å sperre IP-adressene kan du unne deg trygg torrenting med mer privatliv og anonymitet.

Peerblock-programvarens brukergrensesnitt er ikke lett å navigere rundt. Det er også ganske vanskelig å konfigurere som gjør at Peerblock-alternativer får overtaket. Å prøve å sperre alle potensielt farlige IP-adresser er nesten til umulig.

Hvordan fungerer ‘PeerBlock’?

Ved nedlasting og installering av Peerblock. Du får funksjonen til å legge til IP-adresser for å begrense dem fra å gå inn eller ut av nettverket ditt. Betrakt det som en funksjon som lar deg filtrere alle innkommende og utgående tilkoblinger.

Folk blir ofte forvirret over at Peerblock fungerer perfekt når det gjelder å sikre ditt privatliv. Du kan ikke blokkere alle IP-adressene relatert til forskjellige sikkerhetsorganisasjoner og rettighetshavere.

Uten å gjøre endringer i listen, er du alltid usikker og mest sannsynlig å bli fanget. Noe som til slutt fører til å velge et alternativ til Peerblock, da Peerblock ikke kommer med en IP-liste når du laster ned den.

Du må kjøpe en egen liste over IP-er fra et nettsted kjent som iblocklist.com. Nettstedet inneholder listen over IP-adresser fra forskjellige overvåkningsorganisasjoner som inkluderer offentlige etater, skyggefulle nettsteder og rettighetshavere. Hvis du vil legge til flere lister i den begrensede delen, må du kjøpe flere lister.

Gratis PeerBlock-alternativer og deres betydning

Det er mange forskjellige applikasjoner og programmer som lar deg tilpasse etter ditt eget behov. Alternativet til Peerblock-applikasjonen bruker den samme funksjonaliteten til storebroren deres.

Disse programmene er de beste Peerblock-alternativene som er tilgjengelige i markedet. Hver med sine egne unike funksjoner som gjør at de skiller seg ut med hverandre. Les om dem og beskytt deg på nettet.

1. Simplewall

Simplewall anses som et av de beste Peerblock-alternativene, som kan brukes til å filtrere nettverk for innkommende og utgående tilkoblinger. Den er også i stand til å overvåke nettverksaktivitet. Programmet har en enkel å bruke applikasjon. Grensesnittet anses å være lettere å konfigurere sammenlignet med Peerblock. Ved installering deaktiverer de standard spionfunksjonene i Windows.

Simplewall gir brukeren muligheten til å lage sin egen tilpassede liste over blokkerte IP-adresser. Det gjør det også mulig å implementere brukerspesifikke regler, for eksempel når du skal sperre dem osv.

Programmet har støtte for IPv4 og Ipv6 i tillegg som kvalifiserer Simplewall som alternativet til Peerblock som for tiden opererer i markedet..

2. PeerGuardian

Peerblock fungerte som den mer raffinerte og mer avanserte versjonen av PeerGuardian. Hvis du av en eller annen grunn ikke liker hvordan Peerblock fungerer, kan du alltid nedgradere til den opprinnelige IP-blokkeringsprogramvaren PeerGuardian som et alternativ. Dette programmet lar også brukeren legge til enorme lister med IP-adresser som kan begrenses for å forhindre dem i å kommunisere med datasystemet.

Linux-versjonen av applikasjonen PeerGuardian støttes fortsatt aktivt med forskjellige oppdateringer for å følge med på internettutviklingen. Windows-varianten av applikasjonen mottar imidlertid ingen støtte eller oppdateringer. Til tross for disse fakta, utfører programmet fremdeles den utpekte jobben perfekt.

3. BeeThink IP Blocker

Beethink IP-blokkerer brannmur fungerer som et annet Peerblock-alternativ. Dets allsidighet og fleksibilitet som et program kvalifiserer det til å være en del av listen. Det kan ikke bare fungere på Windows-maskiner, men kan også brukes på servere. Når du bruker på en server kan du blokkere IP-adresser fra en enkelt kilde, uten behov for manuelt å blokkere IP-adresser per enhet.

Dette beesten av et program pakker mange funksjoner, noen av dem er tilpasset svart / hvitt-liste, flere IP-formater som inkluderer Apache .htaccess. Det gjør det til den allrounder-applikasjonen som tjener alle formål relatert til Peerblock.

Annet enn at applikasjonen inkluderer en ganske unik funksjon som gjør det mulig for brukeren å slå opp eksterne IP-adresser og kan også se om eierinformasjon som navn og annen identifiserbar informasjon. Denne funksjonen er imidlertid ikke gratis å bruke og krever litt endring for å utnytte kraften.

4. IP-liste

Iplist fungerer som det fjerde Peerblock-alternativet på listen vår. Windows og andre plattformbrukere er dette et problemfritt område for deg siden denne programvaren bare er kompatibel med Linux-operativsystemer. Videre bruker denne programvaren Netfilter til å filtrere ut den innkommende og utgående forbindelsen til enheten.

IPlist fungerer nesten det samme som Peerblock som kvalifiserer for å være i listen over alternativene til Peerblock. Siden utgivelsen av IPlist i 2008 har den mottatt så mange oppdateringer, sammenlignet med både PeerGuardian og Peerblock, som forsikrer brukeren om at støtten for denne programvaren fortsatt jobber for å forbedre brukeropplevelsen.

Er PeerBlock pålitelig for Torrenting?

Peerblock er ikke pålitelig med tanke på Torrenting. Det fungerer ikke som et medium for å sikre personvern og identitet, noe som gjør det grunnleggende mangelfullt siden hundre prosent sikre personvern er den viktigste prioriteringen når man bruker torrent-tjenesten.

Derfor kvalifiserer den ikke for å kunne brukes til det eneste formålet med torrenting. Det er mange avanserte Peerblock-alternativer for deg, som er tilgjengelig på internett for å løse problemet. Hvis ikke, kan du bruke Peerblock på egen risiko. Hvis du tror at Peerblock holder deg trygg mens du torrenser, tar du feil og du må ombestemme deg raskt.

Torrenting er et helt annet emne med enorme tekniske termer. Det vanlige mellom Peerblock og Torrenting er at de begge krever sikkerhet og personvern mens du bruker tjenesten. VPN fungerer også som et av de beste Peerblock-alternativene som kan brukes sammen med BitTorrent-klienten for å holde seg trygge.

Er PeerBlock en VPN?

Ikke forveksle Peerblock med en VPN. Peerblock og VPN-er er to forskjellige programvare med forskjellige funksjoner. Folk bruker VPN for å sikre sikkerhet og beskytte deres personvern mens de bruker torrenting-tjenesten og surfer på internett.

Ikke bare det, VPN serverer forskjellige oppgaver for å sikre sikkerhet, mens Peerblock bare er en brannmur som blokkerer og opphever blokkering av innkommende og utgående tilkoblinger til datasystemet. VPN oppveier bare Peerblock på forskjellige måter, og det er derfor det blir sett på som alternativene.

VPN eller PeerBlock?

Peerblock tjente et stort formål i fortiden når internett sikkerhet og personvern problemer ikke var et problem. Ved å legge til sikkerhetsproblemer på internett og høye risikoer, begynner folk å stille spørsmål ved integriteten til Peerblock og hvordan det beskytter brukerens datasystem.

Siden VPN er et av de beste Peerblock-alternativene som er tilgjengelige, bør det være din prioriterte prioritering. VPN-er er utstyrt med mer avanserte funksjoner, så det bør være ditt perfekte valg som alternativ.

Peerblock Alternativ Reddit

Ifølge brukere på Reddit var det en opphetet debatt om hvordan Peerblock fungerer, og gir det en slags beskyttelse til brukerne. Svaret er Nei, Peerblock er ikke en pålitelig kilde til anonymitet når en person utfører torrenting.

Subredditet til Peerblock-alternativet inkluderte hvordan Peerblock fungerte og hvordan en enkelt bruker fikk sin internettjeneste utestengt og måtte fornye den bare fordi han ikke brukte riktig sikkerhet som kreves under Torrenting. Beviset ligger foran deg, nå må du bestemme deg for om du vil risikere det eller spille det trygt.

Denne subredditen er en øyeåpner for mennesker som fremdeles mener at Peerblock er et pålitelig sikkerhetstiltak. Etter min mening, uten å bruke et alternativ til Peerblock, er du immun mot trusler fra byråer og rettighetshavere som kan strippe deg for alle kontanter du eier.

Konklusjon

Hvis du fortsatt bruker Peerblock og anser deg som trygg, beklager jeg at du informerer deg, men du lever i en illusjon. Du er ikke trygg, du var aldri trygg mot trusler mens du brukte Peerblock. Det er på tide at du våkner og ser etter andre alternativer som gir bedre funksjoner og alternativer angående internetsikkerhet og personvern. Jeg vil foreslå å bruke en VPN som et alternativ til Peerblock.

Hvis du fortsatt velger Peerblock, er det fortsatt din beslutning. VPN er det fineste Peerblock-alternativet i 2019. Å velge mellom de to avhenger helt av hva slags arbeid du gjør. Etter min mening vil jeg heller ha fullverdig sikkerhet på min side i form av en VPN i stedet for Peerblock.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map