Mest sikre nettlesere 2020 – private nettlesere


Hovedfunnene: Jeg har nylig gjort forskjellige undersøkelser om en sikker nettleser og internett-personvern. Gjennom det fikk jeg oppdage at det ultimate svaret til sikker surfing er gjennom en NordVPN.

Selv om tech-giganter som Google og Mozilla har introdusert sine sikre nettlesere selv, er de ikke så trygge som de hevder å være.

Også Tor, som var et prosjekt for CIA og er kjent for å være den mest sikre nettleseren, krever bruk av en VPN med det.

Intro for å sikre nettlesere

I denne digitale epoken er det nødvendig for deg å beskytte din online aktivitet. Ethvert program under kategorien sikreste nettleser sikrer at din beskyttelse på nettet er deres prioritet. Å holde informasjonen din skjult for utenforstående er en annen jobb. Dermed vil en privat nettleser hjelpe deg overalt på nettet.

Allerede har det blitt definert en metode for transaksjon av data over internett gjennom nettlesere. Dessverre har noen nettlesere en negativ innvirkning på personvernet til Internett-brukere. Resultatene som hemmer sporingsskript for å stjele brukerens legitimasjon.

I tillegg har regjeringens masseovervåkningsprogram og datalagring rettighetene til å føre journal over brukere i interesse for nasjonalt forsvar.

Disse aspektene er irriterende for brukerne, da det skader internettfriheten ved å spore surfeaktivitetene deres. For å sortere ut disse problemene har de beste sikre nettleserne blitt introdusert.

Mest sikre nettlesere i 2020

Disse nettleserne har privilegiet å administrere konfidensialiteten for data fra ulovlig tilgang, skadelige trusler og utnyttelse av data.

Å gjemme surfeaktiviteter er likevel ikke helt topp med de mest sikre nettlesere, ettersom de på en eller annen måte strømmer ut dataene til Internett-leverandører. De private nettleserne er dyktige til å gi en rask nettopplevelse på plattformer som Android og iPhone.

Mens de vanlige nettleserne gir høy databeskyttelse på Windows og Mac med hjelp til personvernutvidelser.

1. Firefox Focus

Firefox Focus er en til som legger til listen over beste anonyme nettlesere av Mozilla. Det er rent designet for kundens datasikkerhet. Den første lanseringen vurderte iOS-brukerne.

Den siste oppdateringen må imidlertid dekke Android. Det er den sikreste nettleseren som fokuserer på skjul av data med et vakkert designet som gleder øynene dine.

Firefox-fokus

Det blokkerer annonsesporing som følgelig betyr at nettsteder ikke registrerer brukerens nettleserhistorikk og hastigheten på internett ikke blir kompromittert.

Den sikre nettleseren for Android har en dedikert funksjon som hjelper Firefox Fokus på å sikre posisjonen i listene over annonseblokkere.

Firefox Fokus hindrer annonsørene fra å overvåke brukeropplevelsen. Det letter også aktivitetene når den sikre nettlesermodusen er aktivert. Når du er ferdig med surfeøkten, kan du trykke på “Slett” -ikonet, og alle internettaktivitetene dine blir slettet.

2. Tor nettleser

Det er en sikker nettleser som ble utviklet etter en massiv økning i personvernproblemer hos internettbrukere. Tor nettleser har vært gjenstand for diskusjon på grunn av teknologisk utvikling og bevissthet. Folk som bruker internett på jevnlig basis har installert Tor-nettleseren for sikker nettlesingsaktiviteter.

Tor-programvare er basert på distribuerte nettverk av reléer som beskytter internettkommunikasjon mot sporing av ISP-er og overvåkningsbyråer. Tor nettleser genererer en dedikert kryptert tunnel for sending og mottak av data. Det unndrar seg det onde fra å overvåke internettforbindelsen.

Nettsidene du besøker, blir skjult sammen med din eksisterende plassering. Den tillater også brukere å få tilgang til begrensede nettsteder på enhetene sine.

Tor-nettleser forbedrer ditt personvern på nettet og beskytter mot overvåkningsprogrammet som er utført av NSA. Den overfører hemmelig internettrafikken din fra forskjellige steder og skjuler kommunikasjonskilden.

Tor-nettleser kan brukes uten å installere programvare på Windows, Mac og Linux. Det kommer med forhåndskonfigurerte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte din anonymitet og kan kjøres fra en USB-flash-enhet.

Slik fungerer Tor

Tor kalles også “Løk Router”Fordi det fungerer på konseptet Onion routing. Strukturen til løk har flerlag; likt ruteren. Disse lagene krypterer dataene flere ganger, og deretter sendes de gjennom virtuelle kretsløp.

Mottakersiden dekrypterer dataene før de sendes videre til neste nivå. Det innerste laget med krypterte data dekrypteres av det siste laget før de originale dataene når målet.

hvordan tor fungerer

I en slik prosess blir dekrypteringen av lagene gjort så effektivt at IP-adressen og plasseringen ikke blir avslørt og holder skjult. Dette begrenser spionasjeøyne til å se på nettstedene du samhandler. Dessuten gjør det dem ikke i stand til å se på internettaktivitetene dine.

nettleser

Hva gjør det annerledes?

Tor er ganske populært i de landene der ytringsfriheten over internett er begrenset. For eksempel har ikke borgere i Kina tilgang til websidene på grunn av sensurlover, i en slik situasjon kommer Tor nettleser til å fungere.

Beste Tor-alternativer identifisert for sikker surfing

Denne sikre nettleseren er også i bruk av Edward Snowden kjent som “Whistleblower” som avslører informasjonen om NSAs PRISM-program til media gjennom Tor. Mange gjennomsnittsborgere og akademikere bruker Tor for å beskytte friheten og personvernet i denne tidsperioden med masseovervåking.

3. Epic Privacy Browser

Episk nettleser er utviklet ved hjelp av en kromteknologi som tar sikte på å gjøre surfingen din privat. Funksjonen som gjør den til den sikre nettleseren er den “private nettlesingsmodusen”.

Det betyr at slutten av Epic slettes ved bruk av internett og lagrer veldig liten mengde data.

Nettleseren bruker “kryptert proxy” som skjuler IP-adressen din og krypterer surfedata. DNS-forespørslene dirigeres via kryptert proxy. Dette gir beskyttelse til nettleserhistorikken fra Internett-leverandøren (ISP) og andre datasnoopere.

episk-browser

Epic er den sikreste nettleseren som beskytter deg mot sporing av skript, informasjonskapsler, tredjepartswidgets og annonsenettverk. Den lar deg også få tilgang til det blokkerte innholdet fra andre land.

Ved hjelp av denne nettleseren forblir søkene dine private, og den tillater ikke søkemotorer å lagre IP-adressen din. Det prioriterer SSL-tilkoblinger og beskytter deg i det offentlige nettverket.

4. SRWare Iron Browser

SRWare Iron er en annen best sikker nettleser som etterligner Google Chrome bortsett fra personvernets funksjoner. Det hevder også å være det “virkelige alternativet” til Chrome. Denne nettleseren tilbyr tilpassbare utviklerverktøy, personverninnstillinger og utvidelser.

Denne sikre nettleseren eliminerer personvernkompromitterende funksjonalitet og brukssporing, i motsetning til Chrome. Den har også en innebygd funksjon som kan blokkere uønskede annonser. Den oppretter en unik bruker-ID og sender poster til Google for å generere forslag.

SRWare er en rask nettleser, med elegant design og innovative funksjoner. Best for de som leter etter en god Chrome-basert utviklerfokusert nettleser. SRWare sikrer dataene dine ved å bruke forskjellige sikkerhetsmetoder.

5. Comodo Dragon Browser

Comodo Dragon Browser er bygget på Chromium-teknologi, og tilbyr lignende funksjoner som Chrome med topp sikkerhet, det betyr at alle internettaktivitetene er beskyttet. Comodo dragon har online personvernholder med alle nødvendige alternativer.

comodo-browser

Tilpassing av plugins og tilleggsprogrammer gjør nettlesergrensesnittet mer brukervennlig for nybegynnere. Det gir deg uovertruffen hastighet med kryptert tunnel for sikker overføring av trafikk. Comodo Dragon-nettleseren holder deg sikker og fullfører krasjer eller frosne vinduer. Det forhindrer informasjonskapsler og andre spionerende øyne i å spore deg.

Comodo Dragon-nettleseren har Domain Validation-teknologi som identifiserer og skiller de overlegne SSL-sertifikatene fra dårligere. All nettlesernedlastingssporing forhindres av denne nettleseren for å beskytte personvernet.

6. Avira Scout Browser

Spekulasjonene bak speider om at det er fra det tyske antivirusfirmaet. Avira speider er å samle en rekke tredjeparts sikkerhet plugins i en krombasert sikker nettleser med noen av tilleggsfunksjonene deres.

Avira speider tilbyr sikker nettlesing som blokkerer nettfiskingsnettsteder, Avira sikkert søk, beskyttet Wi-Fi som implementerer HTTPS når du surfer på nettsteder med en usikker Wi-Fi og antisporing.

avira-speider

Speideren ser ut til å være ‘herdet’ med noen få finjusteringer, tvert imot, og flere er for sannsynligvis fremover. Et skript er integrert for å sikre utvidelser mot en tillatt liste.

Utvidelsene som er nevnt ovenfor, blir også kjørt med nettleseren selv og kan ikke kobles fra, en slags sikkerhet. Kommende utgivelser vil omfatte Aviras AV-skanning, pluss på et tidspunkt firmaets skyscanningsanlegg.

7. Modig nettleser

Brave er erklært av Brendan Eich, en fremste støttespiller for Mozilla-prosjektet, og er et open source-program som tilbyr et respektabelt valgfritt Chrome og Safari. Den tilbyr utrolige hastigheter og fremdriftsreklame etter kontroller, perfekt for beskyttelsesvitende som også er etter et lett program.

modig

Tilgjengelig for Windows-, Linux- og OS X-klienter, og har vist seg som en av de mest sikre nettleserne. Modig inkorporerer HTTPS Overalt hvor du blir med, torg behandler fangst, inkluderer en fin promoteringsblokkering, og har en dynamisk designergruppe som kontinuerlig forbedrer programmet.

ulempene?

Det er ennå et moderat nytt program, så kanskje ikke et så rent element som det kan være, og bruken av utvidelser er ennå mangelfull.

8. Yandex nettleser

Yandex tilbyr et ekstremt brukbart grensesnitt som ikke strever for langt fra trøstet til Chrome, i omriss og høydepunkter. Perfekt for de som er forsiktige med overgangen til et sikrere og regelmessig strippet program. Dermed gjør den til en verdens populær sikker nettleser.

Yandex

Yandex, som er avhengig av Chromium, bruker ‘Flicker’-motoren som kjører sjekker gjennom nedlastinger og bruker til og med Kasperskys antivirus for å undersøke for skadelig stoff.

Regelmessig når programmer kjører kontroller, blir de rent late, og Yandex har forsøkt å løse dette. Programmet bruker Operas Turbo-innovasjon for å forbedre sider som ikke oppfyller forventningene eller arbeider over et temperamentsfullt system.

Yandex gir i tillegg DNS-karikertureringssikkerhet, som kan stykke nettsted som inneholder ondskapsfull substans og sikrer passord og bankkort interessante steder som blir lagt bort.

9. Dooble-nettleser

Dooble er et magert krombasert flertrinnsprogram (Windows, Linux, OS X) som ikke vil være for alle til tross for sikkerhetshøydepunktene. I standardtilstand svekker det upålitelige grensesnitt, for eksempel Flash og Javascript, noe som vil gjøre det vanskelig å bruke med et betydelig mål av destinasjoner, men det kan være berettiget, til tross for alle problemer for den nedrivede tilnærmingen.

dooble

Programmet forventer at klienten trenger å reise i det skjulte fra off, mens HTTPS kan autoriseres og behandles utenforstående i iFrames blokkert. Behandlingen av informasjonskapsler er merkelig kornete.

Et fantasifullt element er at alt klientinnhold (bokmerker, lesende tilbøyeligheter og historie) kan kodes ved å bruke forskjellige figurer og en passordfrase. Et annet fascinerende element er å stille sikkerhet, for eksempel privat gjennomgang, for hver fane som bruker høyreklikkalternativet.

Kommentatorer har ikke tatt med til Dooble i lys av det faktum at den trenger foredling steder, men vi trodde at det var raskt og i noen av tankene sine utspekulerte.

10. Koble fra nettleseren

Denne nettleseren bruker teknologien for å gjennomsøke på nettet og finne nettstedene til de selskapene som sporer publikum. Koble fra brukes spesielt til å koble deg fra nettsteder som ønsker å lagre dataene dine eller annen informasjon relatert til deg på den andre måten.

koble fra

Når du blar gjennom Koble fra, vises du flere meldinger som sier at et bestemt nettsted prøver å spore aktivitetene dine. Hvis du kobler fra, avsluttes grensesnittet automatisk med bestemte nettsteder som utgjør en fare for personvernet ditt.

Tillegg for å sikre surfeaktiviteten din.

Det er også forskjellige karakteristiske tilleggsutstyr eller utvidelser du kan introdusere for å nivåere nettleserens beskyttelse og sikkerhet.

Her er et par plugins som kan forbedre din nettlesers sikkerhet.

 • HTTPS overalt: – Utviklet av Electronic Frontier Foundation, dette vil lede nettsteder for å bruke et beskyttet HTTPS-kryptert nettverk.
 • uBlock Origin: – Dette er en fremtredende blant andre nettleserbaserte reklameblokkere. Det sikrer at du ikke blir sporet av annonsører på nettet.
 • uMatrix: – Dette gir deg makt over hvert program som kan spore deg når du besøker særegne nettsteder.
 • Informasjonskapsel om automatisk cookie: – Dette vil selv slette informasjonskapsler som aldri igjen kreves for surfing.
 • Personvern-grevling: – Privacy Badger kommer i tillegg fra EFF som sidelinjer for spioneringskampanjer og trackere.
 • Decentraleyes: – Dette sikrer din sikkerhet fra sporing via innholdsnettverk.
 • Tilfeldig brukeragent: – Tilgjengelig for Firefox og Chrome, og dette tillegget vil spinne gjennom forskjellige brukeroperatører, slik at du kan lure ondsinnede systemer.
 • NoScript: – Det gjør det mulig for deg å endre nøyaktig hvilket innhold som kjører på nettstedene du lander på. Dette er for banebrytende kunder og krever mange tilpasninger, siden det vil ødelegge de fleste nettsteder som en selvfølge.

Konklusjon

Vi håper at du ville funnet den sikre nettleseren for sikker surfing, det er rimelig åpenbart at Tor er den beste sikre nettleseren å bruke, men man bør velge nettleseren i henhold til hans behov for beskyttelse. Noen som ønsker sikkerhet og personvern enn Epic-nettleseren er det ideelle alternativet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map