Sikkerhetstips for smarttelefoner for bedrifter


Moderne virksomheter står overfor største cybersikkerhetstrusler og brudd på data. Bruken av personlige mobile enheter i forretningsmiljøet har også vokst. Behovet for en virksomhet er å overføre data konfidensielt mellom forskjellige sluttpunkter uten at det går ut over personvern, sikkerhet og overholdelse.

Den største bekymringen er for private virksomheter at konfidensiell informasjon er tilgjengelig for de ansatte på telefonene. Dermed krever beskyttelse av denne informasjonen på smarttelefonen for virksomheten smarte sikkerhetstips. Ansatte som ikke er klar over å bruke en smarttelefon sikkert i et forretningsmiljø, kan koste bedrifter økonomisk tapt.

Det ble avslørt via en undersøkelse utført av Lookout og Ponemon Institute at

67% av organisasjonene hadde et datainnbrudd som et resultat av at ansatte brukte mobiltelefonene sine for å få tilgang til selskapets data.

For å sikre at bedriftsdata er trygge og sikre på den personlige enheten til ansatte, har tips om forretningssikkerhet for smarttelefon en tendens til å være viktige. Hackere og datasnoopere er også målrettet mot personopplysninger om de ansatte på telefonen. Inntil du ikke setter opp noen viktige sikkerhetslag, er smarttelefonen ekstremt sårbar for et hack og brudd.

Sikkerhetstips for forretningss smarttelefoner er listet opp nedenfor som hjelper deg å beskytte forretningsdata.

Konfigurer alternativ for ekstern sletting og plassering

Smarttelefoner er bærbare, det er grunnen til at ansatte foretrekker dem for arbeid også. Likevel kan de lett gå tapt eller stjålet. Sikkerhet for smarttelefoner er i faresonen fordi det er viktig å sette opp en fjerntørking og alternativer for plassering.

Å installere sporingsapper kan oppdage telefonen din i tilfelle den går tapt eller blir stjålet. Slike apper tilbyr å tørke sensitiv informasjon eksternt. Hvis telefonen din havner i en ond fyr, kan i det minste slike apper forsikre fjerning av personopplysninger og forretningsinformasjon fra telefonene.

iOS og Android har begge et alternativ for å lokalisere enheten i tilfelle du plasserer den feil eller mistet den. De kan også tørke informasjonen hvis dingsen din blir stjålet slik at ingen får tilgang til dataene. IPhone-brukerne kan ta hjelp av Finn min telefon.

Følg trinnene for å aktivere dette alternativet:

 • Gå til Innstillinger
 • Se etter iCloud
 • Slå på “Finn telefonen min”

Brukere av Android har tilgang til Android Device Manager. For å aktivere sporing av denne lederen,

For Andorid

 • Start appen
 • Koble den til Google-kontoen
 • Følg instruksjonene som den gir

Hold systemet ditt oppdatert

Det er viktig å oppdatere smarttelefonen din med de nyeste versjonene, og hvis du bruker en enkelt telefon for arbeidet ditt og personlig informasjon, blir det nødvendig. Hver enhet lanserer nye programvareoppdateringer med jevne mellomrom.

Å laste ned disse programvareoppdateringene til smarttelefonen er det du må gjøre. De fleste av oss viser latskap med å laste ned disse oppdateringene, men de er essensielle fordi de har de siste sikkerhetsoppdateringene. Disse oppdateringene sikrer også at enheten din fungerer på et optimalt nivå.

Sikre nettverket ditt

Internett-leverandører (ISP), hackere, svindlere og annonsører er alle interessert i dine data. Det være seg personlige eller forretningsdata, det blir overvåket og kan bli kompromittert. I tilfelle du ikke har noen anelse om å sikre nettverket ditt, er du virkelig uheldig.

Data som finnes på PC eller smarttelefon kan leses av alle hvis de ikke er kryptert. Sikre nettverket ditt ved å bruke et VPN ettersom all kommunikasjonen foregår på den mobile enheten. Det beste smarttelefonens sikkerhetstips for bedrifter er å kryptere data gjennom en VPN. Det vil sikre dine data og forbedre smarttelefonens personvern.

Det lar deg surfe på internett med frihet eksklusiv blokkering. En VPN skjuler dine online aktiviteter og gjør deg anonym. Det vil gi sikkerhet til forretningsdata ved å kryptere dem til en uleselig form. Så du trenger ikke å bekymre deg for at dataene dine blir svindlet eller brukt.

Installer bare applikasjoner (apper) fra pålitelige kilder

En forretningsperson som har data på en smarttelefon, er det viktig at han bare skal handle fra lovlige app-butikker som Google Play-butikk, Apple iTunes og Microsoft’s Store. Du må forske på appen og om utgiverne. Unngå å installere apper fra applikasjoner som ikke er i markedet.

På den annen side er det viktig at du også installerer VPN-app, men fra pålitelige kilder. Android-brukere kjører til enheten din til Innstillinger-menyen og avmarker alternativet “ukjente kilder”. Før du klikker på “installer” -alternativet, er det bare å se grundig på vurderingene og vurderingene av den aktuelle appen du skal laste ned.

Hvis appanmeldelsene er tilfredsstillende nok, må du lese appens personvernregler. For eksempel er du i ferd med å laste ned et spill som krever tilgang til kontaktene dine. Så må du tenke deg om før du laster ned det, det er grunnen til at et spill trenger tilgang til kontaktene dine. Hvis dette blir mistenkelig eller tvilsomt, motstå å laste ned appen.

Sikre ditt Wi-Fi-nettverk

De fleste av mennesker inkludert forretningsansatte får tilgang til sensitiv informasjon over et offentlig Wi-Fi-nettverk, men sikkerheten til Wi-Fi-nettverket blir ignorert fullstendig. Favorittmetoden til hackere og svindlere for hacking er når en person får tilgang til sensitiv informasjon i et usikkert nettverk.

Informasjonen som sendes med offentlig Wi-Fi kan nås av alle som kjenner teknikken for å se den. De kan hacke systemet ditt, og datasnoopere kan stjele dataene dine. Ikke bare offentlig Wi-Fi, men hvis hjemmeinternettforbindelsen din bruker det svake passordet, kan inntrenging oppstå.

Bruk en VPN-app for forretningssikkerhet på en smarttelefon. Det vil gi høyest mulig kryptering som vil kryptere internettrafikken og dataene dine. En VPN vil også beskytte deg på både åpent og hjemme-nettverk. Gjør dessuten ditt Wi-Fi-passord hjemme slik at ingen kan passere godkjenningen.

Pass på phishing

Den økte bruken av smarttelefoner er uten tvil nyttig, men ingenting kommer alene, det fører med seg potensielle risikoer. De fleste av gangene på grunn av den svake kunnskapen til de ansatte lider forretningsdataene. Ansatte kan klikke på lenker i e-postmeldinger som heter phishing-e-poster som for det meste fører til farlige nettsteder.

For sikkerhets smarttelefon er det viktig at du først sjekker legitimiteten til webadressen før du klikker på den. Unngå å klikke på mistenkelige og korte koblinger hvis du ikke har bedt om det. De ekle lenkene i e-postmeldingen eller tekstmeldinger er vanligvis en svindel for å felle deg til å avsløre personopplysninger på en smarttelefon.

Cyberangrepere bruker sosialteknikk for å lage slike lenker som enten er å ta ut penger fra deg, stjele identiteten og forretningsdataene eller kredittkortkontoer. Her må du være årvåken, fordi selv sofistikert antivirus ikke kan beskytte deg mot slike phishing-angrep.

Ikke del beliggenhet

Stedssporing vekker mange personvernproblemer, slik som hvem som helst kan snuse seg inn i hvor du bor. I følge sikkerhetsekspertene er det nesten umulig å forhindre stedssporing. Det er mange måter tredjeparter kan spore uansett hvilket sted, inkludert metadata overført fra telekommunikasjon og data, logget på telefonen din.

Lederen for sikkerhetsstrategien for SentineIOne (et datasikkerhetsselskap) Jeremiah Grossman sa: “For det store flertallet av mennesker og det store flertallet av omstendighetene overstiger fordelene de får ved å dele deres sted hvor de er risikoen som kan være der ute, ”

For menneskene som bruker smarttelefonene sine for virksomhet, blir sikkerhet en stor bekymring. Hvis du deler plasseringen av deg fra smarttelefon kan det hjelpe advokatbyråer å overvåke bevegelsene dine, gi hackere en sjanse til å snike seg inn og la annonsører spore deg. Hvis du ikke bruker en VPN, vil du dele plasseringen din ikke gi deg noe bra.

Hvis stedssporing brukes uforsiktig, kan det skade personvernet ditt. For sikkerhets skyld må du unngå å dele plassering offentlig eller slå av posisjonssporing. Google lar deg dele posisjonen din på sosiale nettverk som Twitter eller Facebook. For å beskytte smarttelefonens forretningsdata for sikkerhet, bare send posisjonen din til den tiltenkte mottakeren.

Krypter følsomme data

Det beste smarttelefonens sikkerhetstips for en forretningsansatt som jobber med alle slags sensitive data, er å beskytte dataene ved å kryptere dem. Slik som Full disk-kryptering for Windows-PCer sikrer at dataene dine ikke blir kompromittert. Tilsvarende slags kryptering er nå tilgjengelig for smarttelefonbrukere.

For Android-brukere forklarer Google kryptering som:

Full diskkryptering er prosessen med å kode alle brukerdata på en Android-enhet ved hjelp av en kryptert nøkkel. Når en enhet er kryptert krypteres alle brukeropprettede data automatisk før de overføres til disk, og alle leser automatisk dekrypterer data før de returneres til samtaleprosessen..

Hvis du er eier av et bedriftsnettsted, kan du uten forsinkelse sikre nettstedet ditt med HTTP-er, slik at ingen får tilgang til data mellom nettleseren og webserveren. Alle dataene blir kryptert når du går inn på et nettsted med HTTP-er. For brukere av en smarttelefon er det viktig at du bare besøker nettsteder som er sikret med SSL-sertifikat.

Konklusjon

Annonsører, mobiloperatører, myndigheter og hackere sporer dine online aktiviteter. Dessuten ligger ikke data-stjeling av ekle apper og andre automatiserte trusler når det gjelder å risikere online sikkerhet og personvern på enheten din.

Smarttelefoner inneholder rikelig med sensitiv informasjon. Å miste telefonen eller stjele den kan føre til tap av fortrolige arbeidsdata. Dermed vil sikkerhetstips for smarttelefoner for virksomheten nevnt i denne artikkelen hjelpe deg med å bygge god sikkerhet på miniprogrammet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map