18 parasta vaihtoehtoa tuntemattomalle selaamiselle


On lukemattomia syitä, miksi ihmiset käyttävät Toria tai suunnittelevat siirtymistä Tor-vaihtoehtoon. Lisäksi he haluavat vain nimettömänä Internetissä, kun taas toiset aikovat käyttää Internetin syvintä osaa.

Ennen kuin hyppää vankkurivaunuun, sinun on tiedettävä tämä. Tor tai mikään muu Tor-vaihtoehto ei tarjoa päästä päähän -salausta. Se vain reitittää IP-osoitteesi tuhansien releiden kautta, mikä vaikeuttaa todellisen sijaintisi tunnistamista.

Tor on loistava reitittäessäsi Internet-aktiviteettiasi eri sipulikerrosten läpi. Mutta silti se on epävarmaa.

Nimettömään selailuun, Ehdotan a luotettava VPN-palvelu koska se täyttää lupauksensa pitää toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajilta, hakkereilta ja valvontatoimistoilta.

Miksi tarvitaan Tor-vaihtoehtoja?

Toria pidettiin kerran markkinoiden parhaana selaimena, joka tarjosi käyttäjille nimettömänä. FBI: n torjunta sai sen käyttämään uskottavuuttaan ja siksi, että Internet-kuluttajat alkoivat etsiä markkinoita vaihtoehtoihin.

Torin käyttämistä tällaisessa tilanteessa voidaan pitää menemästä päähän ensin leijonanpesään. Siksi on tärkeää harkita vaihtoehtona vaihtoehtoja, koska kukaan ei halua, että Internet-palveluntarjoajat urkitsevat Internet-liikennettäsi.

Kyllä, tosiasiassa on valtava valikoima vaihtoehtoja. Kaikki tor-vaihtoehdot eivät kuitenkaan tarjoa sellaista turvallisuutta ja yksityisyyttä, jonka ansaitset. Siksi sinun on oltava varovainen valittaessa sitä.

Tärkeä: Et voi suorittaa toimintoja, kuten (suoratoisto HD-muodossa) ja (ladata / ladata, P2P-tiedostojen jakaminen) Torin kanssa.

Miksi pitää VPN: tä Tor-vaihtoehtona?

Nimettömään selaamiseen on saatavana torivaihtoehtoja. Heidän joukossaan on Virtual Private Network (VPN). Se toimii parhaana tor-vaihtoehtona melko helposti sen tarjoamilla ominaisuuksilla.

Se pitää Internet-aktiviteettisi piilossa ja tarjoaa sinulle suojauksen tietoverkkouhilta. Tämä on jotain, jota Tor ja muut Tor-vaihtoehdot eivät voi saavuttaa nyt.

VPN: n avulla lähetettävä Internet-liikenne on salattu. VPN varmistaa, että tietosi ovat turvassa, ja myös peittää IP-osoitteesi. Se voi simuloida maantieteellisen sijaintisi muutosta, samanlainen kuin tor-vaihtoehto.

VPN toteuttaa päästä päähän -salauksen. On silti olemassa vaara, että hakkeri hyväksyy henkilön, mutta sinun ei tarvitse huolehtia. Salausten takia kaikki liikennetiedot näkyvät vaaleaksi ja tehdään käyttökelvottomaksi.

18 parasta vaihtoehtoa tuntemattomalle selaamiselle

Nämä tor-vaihtoehdot tarjoavat pääsyn syväverkkoon täysin nimettömästi. Tavalliselle ihmiselle voi olla vaikea löytää paras tor-vaihtoehto.

Siksi tässä on luettelo torin vaihtoehdoista, jotka voivat kilpailla jumala-isän kanssa. Tämä luettelo muodostettiin perusteellisen tutkimuksen jälkeen löytääkseen parhaat vaihtoehdot, jotka tarjoavat pääsyn sisältöön ja kattavaan yksityisyyteen.

1. Virtuaali yksityinen verkko (VPN)

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on pisimmällä tor-vaihtoehto, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden olla nimettömiä. Ominaisuudet, kuten “Kill-Switch” ja “korkealaatuinen salaus”, tekevät siitä houkuttelevimman vaihtoehdon tor-vaihtoehtona.

Se tarjoaa täydellisen suojauksen nimettömälle selaamiselle. VPN: n käyttö syväverkkoon pääsyyn ei ole mahdollista. Tarvitset silti selaimen, jolla voit käyttää syvää verkkoa.

On elintärkeää tietää edut ja haitat VPN: n käyttämisessä torilla. Suosituimpia VPN-palveluntarjoajia, joita voit käyttää, ovat ExpressVPN ja NordVPN.

VPN: n käytön edut

 • VPN salaa kaikki datapaketit.
 • Se piilottaa todellisen IP-osoitteesi vuotaen Internet-palveluntarjoajiin tai hakkereihin.
 • Se ylläpitää Internet-nopeutta lataamisen tai suoratoiston aikana.
 • VPN muuttaa todellista sijaintiasi välttääksesi Internet-palveluntarjoajan tai seurannan jäljittämistä.
 • Käytä sensuroitua sisältöä, verkkosivustoja ja kanavia eri maissa.

Lataa nyt:

2. Irrota

Yksityisyyslaajennus Disconnect on yksi parhaista vaihtoehdoista, jota voidaan käyttää tietojesi tallentamiseen tarkoitettujen verkkosivustojen tunnistamiseen ja niiden poistamiseen. Joitakin esimerkkejä ovat Facebook, Google ja Twitter. Disconnect on saatavana Windowsille, Androidille ja iOS: lle eri hinnoittelu- ja jäsenpaketeilla.

Kun olet asentanut ja ottanut yhteyden katkaisun käyttöön selaimessa, näet jokaisessa käymässäsi verkkosivustossa estettyjen seurantapyyntöjen määrän. Estetyt seurantalaitteet on merkitty vihreällä värillä. Sivustoilta saapuvat esteetön seurantalaitteet näytetään harmaalla värillä.

Ominaisuuden avulla on helpompi nähdä ja ymmärtää, kuinka monta pyyntöä estetään jokaisella verkkosivustovierailulla. Selainlaajennuksen kannalta on syytä olla tor-vaihtoehtojen luettelossa.

Katkaise yhteys ei ehkä estä kaikkia seurantapyyntöjä. Esimerkiksi YouTube ja Flickr, jotka eivät toimi tai näytä rikki sivua, jos seurantapyynnöt estetään. Näiden verkkosivustojen lukitus on oletuksena auki, eikä niitä suositella sieppaamaan.

Lataa nyt:

3. Epic Privacy -selain

Kolmanneksi torin vaihtoehtojen luettelossa on Epic. Se on yksityinen selain, joka on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen; se vaihtaa verkon nopeutta ja tarjoaa täydellisen yksityisyyden. Epic estää tietyn WebRTC: n IP-osoitteesi vuodon.

Siinä on salattu välityspalvelin, joka piilottaa tietosi Internet-palveluntarjoajalta. Tämä salattu välityspalvelin pitää sinut turvassa myös julkisessa verkossa. Epic näyttää tietoja jäljittäviä, jotka seuraavat sinua, ja sallivat sinun estää niitä.

Mikään muu laajennus ei tarjoa sormenjäljen skriptien ja toimintojen (kuten kuvakankaatiedot) estämistä, paitsi Epic. Sillä on sisäänrakennettu suojaus skriptejä, seurantaevästeitä ja muita kolmannen osapuolen widgettejä, mainosverkkoja ja seuranta-agentteja vastaan.

Lataa nyt:

4. Firefox Focus

Firefox Focus on viimeisin lisäys Mozilla-säätiön ja Corporationin kehittämään parhaiden torivaihtoehtojen luetteloon. Se on saatavana alustoilla, kuten iOS ja Android, vaikka Android käyttääkin Blink Engineä Gecko Enginen sijaan.

Vaikka Firefox Focuksen estetiikka ja grafiikka ovat yleensä miellyttäviä. Se myös suojaa tietoja valvontaelinten ja tietoverkkorikollisten uteliailta silmiltä. Ohjelmiston telemetria on myös oletusarvoisesti käytössä, mikä auttaa Mozillaa seuraamaan käyttökehyksiä; valitettavasti se on poistettu käytöstä Firefox Klarissa.

Se on ottanut käyttöön ominaisuuden, joka estää mainosten seurannan ja sosiaalisen seurannan estämisen. Ota tämä vaihtoehto käyttöön tinkimättömän Internet-kokemuksen hidastamatta nopeuttasi ja seurannan tallentamaa istuntoa. Androidilla on joitain yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka sisältävät luettelon useista selaamiesi verkkosivustojen estämistä mainoksista.

Lataa nyt:

5. Rohkea selain

Brave Browser on pienempi toimija ja verrattain uudempi Tor-vaihtoehdoista. Se on Chromiumiin perustuva avoimen lähdekoodin selain, jonka on kehittänyt Mozilla-projektin perustaja Brendan Eich. Se ylpeilee yksityisyyttä koskevana selaimena, joka estää kaikki verkkosivustojen seurantatoiminnot ja piilottaa henkilöllisyytesi Internetissä.

Etkö Windowsissa? Ei tarvitse pelätä. Tämä tor-vaihtoehto on yhteensopiva alustojen kanssa ja on saatavana vakaan julkaisuna Androidilla, Linuxilla, iO: lla jne. Se myös estää kaikki häiritsevät mainosseurantapyynnöt verkkosivustoilta.

Tämän lisäksi on olemassa palkitsemisjärjestelmä nimeltä ”Brave Payment”, joka palkitsee kustantajia kompensoimaan mainosten estäminen. He ovat myös kumppanina DuckDuckGon kanssa, joka on laajalti tunnettu yksityisyyteen keskittyvä hakukone, joka parantaa tuntemattomia kokemuksiasi Internetissä..

Lataa nyt:

6. Yandex-selain

Yandex on jälleen yksi selain, joka toimii toisena luettelon tor-vaihtoehdoista. Se etsii automaattisesti haittaohjelmia Internetissä ja antaa sinulle suojan erityyppisiltä haittaohjelmilta ottamatta huomioon käymäsi verkkosivusto.

Se pystyy myös estämään vilpilliset verkkosivustot. Suojaa salasanasi, luottokorttitietosi ja tekee online-maksustasi turvallisempaa. Yandex-selain estää kolmansia osapuolia seuraamasta sijaintiasi ja käyttäytymistäsi selaamisen aikana.

Ominaisuus, joka tekee siitä parhaan Tor-vaihtoehdon, on nimettömyys; se piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja käyttää DNSCrypt-tekniikkaa, joka salaa verkkotunnuksen nimijärjestelmän liikenteen. Tämä vaihtoehto on kuitenkin otettava käyttöön selaimen asetuksista.

Lataa nyt:

7. Psiphon-selain

Psiphon on seitsemäs kilpailija torivaihtoehtojen luettelossa. Sitä on helppo käyttää, siinä on monen seulonnan ja palvelimen vaihto. Se suojaa tietosi Internetissä muutamalla tavalla. Psiphon riippuu VPN: stä ja SSH: sta tarjoamaan asiakkailleen Internet-yhteys myös rajoitetuilla alueilla.

Psiphon suojaa sinua Internet-palveluntarjoajalta. Se peittää sinut jopa hallitusviranomaisilta, jotka vain istuvat tiukasti sinun tekevän virheen. Psiphon jopa peittää IP-osoitteesi.

Tämä on ilmainen tor-vaihtoehto. Se on saatavana myös Androidille ja iOS: lle ja tarjoaa ensiluokkaisia ​​suojausominaisuuksia.

Lataa nyt:

8. PeerBlock

Peerblock on kiitettävä vastaus neliövakoille seuraamalla sinua. Se on yksi tor-vaihtoehdoista estää ketään jäljittämästä sinua. Se rohkaisee sinua hallitsemaan ihmisten lukumäärää, joihin olet yhteydessä verkossa.

Samanaikaisesti sinun tulee olla varovainen, koska Peerblock ei pysty estämään kaikkia jäljittäjiä seuraamasta sinua. Vaikka se ei voi estää kaikkia jäljittäjiä, se on silti yksi Internetissä eniten käytettyjä tor-vaihtoehtoja. Mikä parasta, Peerblock on ilmainen.

Lataa nyt:

9. Whonix

Whonix antaa sinulle etsimäsi tietoturvan ja toimii edelleen Linuxissa. Sen tarjoama tietoturvataso tekee siitä yhden parhaista tor-vaihtoehdoista. Se kattaa IP-osoitteesi, kun olet verkossa, ja se on tehty toimimaan virtuaalikoneessa.

Siinä käytetään uutta ”Whonix-Workstation” -järjestelmää, joka toimii jatkuvasti yksityisissä puitteissa. Whonix korostaa kahta virtuaalisen järjestelmän käyttöliittymää. Yksi niistä on rajapinta verkkoon NAT: n kautta, joka on yhteydessä Tor-kehykseen. Loput järjestelmärajapinnasta yhdistetään virtuaaliseen LAN: iin.

Lataa nyt:

10. Globus

Globus on toinen niistä vaihtoehdoista, joiden tiedetään käyttävän VPN-palvelimia Internet-toimintojen piilottamiseksi. Liikenne piiloutuu, mikä tekee kolmannen osapuolen seurannasta epäonnistumisen seuraamalla toimintaa.

Globus-selain suojaa myös Tor-selainta käyttäviltä haittaohjelmilta. Hakkeri käyttää haittaohjelmia pääsemään järjestelmään usein. Lisäksi se suojaa sinua kaikilta haittaohjelmilta. Tor-ohjelmistoa käyttämällä se auttaa myös poistamaan verkkosivustojen lukituksen.

Se tarjoaa ensiluokkaista online-nimettömyyttä ja turvallisuutta. Käyttäjän on valittava VPN-palvelimen sijainti. Tämä ohjelmisto on myös yhteensopiva monien käyttöjärjestelmien kanssa.

Lataa nyt:

11. Häntä

Se on elävä käyttöjärjestelmä, jota pidetään yhtenä parhaista tor-vaihtoehdoista. Häntä voidaan aloittaa millä tahansa laitteella USB-tikulla tai DVD-levyllä. Se koostuu sisäänrakennetuista, esiasennetuista sovelluksista, joiden avulla voit käyttää web-selainta, kuvan muokkausohjelmia, pikaviestiohjelmaa, toimistopakettia ja ääntä.

Tämän tor-vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat surffata Internetissä nimettömästi ja myös ohittaa sensuurin. Se viimeistelee ehdottomasti kaikki käyttämäsi tietokoneen jäljet. Salausteknisillä työkaluilla se voi salata tiedostosi, sähköpostisi ja jopa pikaviestit.

Lataa nyt:

12. Tox

Tox on yksi ensimmäisistä Tor-vaihtoehdoista niille, jotka haluavat korkean turvallisuuden keskusteluihin ystävien kanssa. Se on vertaisverkko- ja videopuheluprotokolla, joka valvoo päästä toiseen -salausta.

Tox ei ole täydellinen Torin korvike, mutta se voi antaa hallintoille tietoa. Se tarjoaa yksityisiä ja koodattuja pikaviestejä, videoneuvotteluja ja puheluita, jotka ovat jossain määrin helposti ymmärrettäviä. Tämän tor-vaihtoehdon päätavoite on tarjota helposti saavutettavan viestinnän turvallisuus.

Lataa nyt:

13. Freenet

Freenet on jaettu ristiriidassa valvonnan kanssa kuten I2P. Se on korkea 13. sijalla torivaihtoehtojen luettelossa. Freenet käyttää samoja P2P-instrumentteja tiedon varastoinnin varaamiseen tiedon välittämiseksi ja säilyttämiseksi, mutta eristää kuitenkin käyttöliittymän teneettien järjestelyn ja järjestelmän rakenteen.

Se on johtava Tor-vaihtoehto, käytä vertaisverkkoa sensuurin kestävään viestintään ja julkaisuun. Tämä vaihtoehto käyttää P2P-tekniikkaa tietojen lähettämiseen ja tallentamiseen, sillä on erilliset protokollat ​​käyttäjän vuorovaikutusta ja verkkorakennetta varten.

Freenet tarjoaa kahden tyyppisiä suojauksia, Darknet ja OpenNet. OpenNet antaa käyttäjän olla sattumanvaraisesti yhteydessä muihin käyttäjiin ja DarkNet antaa käyttäjille yhteyden yksinomaan niihin käyttäjiin, joiden kanssa he ovat vaihtaneet julkiset avaimet aiemmin.

Tällä selaimella ei ole keskuspalvelinta, mikä vaikeuttaa heidän järjestelmänsä hakkerointia. Keskuspalvelimen puute antaa sille pisteiden lisäyksen, joka saattaa mahdollisesti tehdä siitä yhden parhaista tor-vaihtoehdoista. Ennen tietojen lajittelua ja tallentamista se salataan, jotta hakkereiden on mahdotonta hyödyntää niitä.

Lataa nyt:

14. I2P

L2P: tä kutsutaan myös näkymättömäksi Internet-projektiksi. Se on täydellinen nimettömä verkko, jossa sovelluksia voidaan käyttää viestien lähettämiseen nimettömästi ja turvallisesti. Tämä on verkon sisällä oleva verkko, joka tarjoaa suojan kolmansien osapuolten, kuten Internet-palveluntarjoajien, jäljittämiseltä.

Se käyttää päästä päähän -salausta, joka varmistaa tietoliikenteen suojatun tässä verkossa. Tämän verkon kautta lähetetyt viestit peitetään neljään salauskerrokseen. Ei vain tämä, jopa päätepisteet ovat salaustekijöitä

I2P: n päätavoite on estää hyökkäyksiä asettamasta. I2P: n yleisimmät käyttäjät ovat toimittajat, sorretut ihmiset, ilmoittajat, aktivistit ja keskiverto ihmiset, jotka ovat huolissaan yksityisyydestään.

Lataa nyt:

15. Lyhty

Lyhty on tuotesovellus työalueelle, joka välittää nopean, vankan ja turvallisen pääsyn estettyihin sivustoihin ja sovelluksiin. Tämä on toinen lisäys parhaiden Tor-vaihtoehtojen luokassa.

Lyhty on uusi, koska se käyttää nopeimpia Geo-parannettuja palvelimia parantamaan surffailunopeutta. Se antaa sinulle mahdollisuuden suoratoistaa HD-sisältöä heti.

Lyhty antaa sinulle jatkuvan pääsyn avoimeen verkkoon käyttämällä erilaisia ​​järjestelmiä ohittamaan ohjaus ja palomuurit. Eri menetelmiin pääsee suoraan, jos tietyt yhdyskäytävät ovat kiinni.

Lyhtyjen suunnittelijaryhmä säätelee ja korjaa aina menettelytapoja tukien olosuhteiden perusteella. Asiakaspanos on Lyhtylle yksinkertainen, sillä uudet julkaisut sulauttavat ehdotukset ja pyrkivät huolenaiheisiin.

16. Freepto

Freepto on paras vaihtoehto tor-vaihtoehtojen markkinoille, erityisesti Linux-käyttäjille. Se antaa hakkereille yksinkertaisen lähestymistavan levittää helposti yksinkertaisesti kuten Tor. Se on kaikkea muuta kuin vaikea käyttää ja nopein lähestymistapa koodattuun tietoon.

Freepto on erinomainen Tor-vaihtoehto, joka piilottaa henkilöllisyytesi online-selaamisen aikana. Se vaikeuttaa seurantaa sinulle. Se tarjoaa salauksen ja ohjelmistot, jotka pystyvät tarjoamaan korkean tietoturvan.

Freepto on paras selain aktivisteille, jotka haluavat ohittaa hallituksen valvonnan. Se on kannettava ja sitä voidaan käyttää suoraan USB-tikulta. Se salaa automaattisesti USB-levylle tallennetut tiedot.

17. Subgraph OS

Subgraph OS on suunniteltu torjumaan haittaohjelmahyökkäyksiä ja verkkoheikkouksia. Tällä Tor-vaihtoehdolla on voimakas hyökkäysten lieventäminen, joka suojaa sovelluksia ja käyttöjärjestelmää.

Se sisältää ytimen kovetetun turvallisuuden, joka suojaa hyökkäyksiltä. Subgraph OS: ssä on myös sovelluspalomuuri, joka havaitsee käyttäjän ja ilmoittaa siitä sovellusten odottamattomista lähtevistä yhteyksistä.

Subgraph OS koodattiin käyttämällä go-lang-koodauskieltä. Siinä on sisäänrakennettu Tor-integraatio, jonka avulla herkät sovellukset voivat kommunikoida Tor-verkon kautta.

Lataa nyt:

18. Ipredia-käyttöjärjestelmä

Ipredia OS -selain on paras Tor-vaihtoehto Linux-käyttäjille, koska useimmat selaimet eivät salli pääsyä syvään verkkoon. Se on vakaa ja tehokas käyttöjärjestelmä, joka salaa ja nimettöi kaiken verkkoliikenteen.

Se on nimettömänä oleva verkko, joka käyttää kerrosta, joka tarjoaa turvallisuuden identiteettiherkille sovelluksille viestinnän aikana.

IprediaOS tarjoaa I2P-reitittimen, tuntematon IRC-asiakkaan, tuntematon sähköpostiohjelma, tuntematon BitTorrent-asiakasohjelma ja voit myös löytää tuntemattomia (i2p-sivustot).

Lataa nyt:

johtopäätös

Ennen hakkerointia Tor oli suosituin työkalu tuntematon haku. Parhaita Tor-vaihtoehtoja olivat tarve, joka sallii Internetin selaamisen nimettömästi. Nämä vaihtoehdot eivät vain estä Internet-palveluntarjoajan ja kolmansien osapuolten suorittamaa seurantaa, mutta myös suojaavat sinua haittaohjelmilta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map