5 parasta salasanan hallintaa 2018


Melkein jokapäiväisten käyttäjien on käsiteltävä uskomattoman määrän salasanoja kirjautuakseen eri käyttöympäristöihin. Salasanan muistamiseksi useimmat ihmiset käyttävät samanlaisia ​​salasanoja tai helppoja lauseita, jotka he voivat muistaa sen. Kumpikin näistä vaiheista ei ole hyvä heidän tilinsä turvallisuudelle.

Käyttöoikeustietojen turvallisuuden parantamiseksi on tärkeää käyttää parhaita salasanan hallitsijoita, jotka pitävät tiedot suojattuna. Se luo suojatun salasanan yhdelle ja tämä vähentää mahdollisuuksia saada hakkeroitu. Salasananhallinnat toimivat kuten selaimesi digitaalinen portinvartija-toiminto ja täyttävät kirjautumistiedot jokaisella käymällä verkkosivustolla.

Paras salasananhallintaohjelma on vain pitää ylläpitäjän pääsalasana erittäin turvallisena, ja salasananhallinta itse suorittaa sen. Sanotaan ensin, miksi salasanan hallinta on niin välttämätöntä.

Miksi salasananhallintaa tulisi käyttää?

On olemassa mahdollisuuksia saada hakkeroitu, jos et käytä vahvaa ja ainutlaatuista salasanaa tiliisi. Salasanan on koostuttava ylemmistä ja alemmista sekoituskirjaimista, symboleista ja numeroista, jotka tekevät siitä täysin turvallisen. Niille, jotka eivät noudata samanlaisia ​​ohjeita, kyseessä on verkkorikollisten hakkerointi tililleen.

Tutkimuksen mukaan 55% käyttäjistä käyttää samanlaista salasanaa sosiaalisissa ja pankkitileissään. Jos tiliä hakkeroidaan, se paljastaa muut tilitiedot.

Jos kuitenkin käytät eri salasanoja jokaisessa tilissä, silti on mahdollista, että ne eivät välttämättä ole yhtä vahvoja kuin pitäisi. Toinen asia, että käyttäjät eivät vaihda salasanaansa ajoissa. Näistä syistä parhaan salasananhallinnan käyttöä tulee käyttöön ja se suojaa tietosi hakkereilta ja tiedonkeruulajilta.

Asiat, jotka on harkittava salasananhallinnassa?

Kun valitset salasananhallintaa, etsi erilaisia ​​suojausominaisuuksia, erityisesti salaus, automaattinen täyttö ja kaksifaktorinen todennus.

Sisäänkirjautumistietojen salaus, asennus eri laitteisiin yhdelle tilille ja se voi tallentaa useita salasanoja. Luotettava salasananhallinta tuottaa joka kerta uuden ja vahvan salasanan, joka myös päivittää ohjelmiston oikeaan aikaan.

Automaattinen täyttö -ominaisuus pitää luottokorttisi numeron ja muut tiedot, joita usein käytät, se auttaa sinua täyttämään online-lomakkeet nopeasti ja helposti.

Parhaat salasananhallinnat

LastPass

Hakkerit eivät pystyneet salaamaan mitään salasanoja, ja jopa LastPassin työntekijät eivät voi salata tietoja. Silti oli mahdollista, että pääsalasanan vihjeet on paljastettu. Vaikka mitään tietoja ei vieläkään varastettu, LastPass lähetti ilmoituksen kaikille käyttäjille päivittääkseen pääsalasanansa.

LastPass

LastPass täyttää lomakkeet ja luottokorttitiedot, luo vahvan salasanan ja synkronoi tiedot vahvasti. Se tallentaa käyttäjänimet ja salasanat yhdessä muiden tietojen kanssa, jotka olet määrittänyt muistamaan. Se on paras salasanojen hallinta, koska se tarkistaa jatkuvasti online-tietosuojan edistymistä ja kertoo alueet, joihin parannuksia on tehtävä.

Monitekijätodennus: Varmista, että LastPass-tilisi on suojattu, käyttämällä 2FA: ta. On kaksi tapaa tehdä se, ensimmäinen menetelmä lähettää sinulle koodin, jolla voit kirjautua sisään LastPass-tiliisi. Toinen menetelmä lataa sovelluksen, joka tuottaa kuusinumeroisen koodin. Voit muuttaa sen 30 sekunnin välein, joten numerot eivät ole koskaan samanlaisia. Nämä molemmat tavat vaikeuttavat hakkereiden pääsyä LastPass-tiliisi.

Salasanan luonti: Toinen LastPass-ominaisuus on generaattorityökalu, joka luo monimutkaisimmat pitkät salasanat, joita on mahdotonta hakata. Lisäksi voit valita merkkien pituuden ja tyypit, jotta se lausutaan. Tallenna sitten uusi salasana holviin jättämättä nykyistä lokin I-sivua, jolla olet.

IE Anywhere: LastPass-laajennus asennetaan, kun kirjaudut sisään LastPass-holviin millä tahansa selaimella. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos et saa asentaa laajennuksia johonkin tietokoneeseen ilman lupaa. Siksi LastPass tarjoaa premium-käyttäjilleen mahdollisuuden ladata IE Anywhere ja tallentaa sen peukaloasemaan.

Kun sitä käytetään, se antaa täyden pääsyn ohjelmisto-ominaisuuteen luottamatta selaimen laajennukseen. Tämä on paras salasananhallinta, joka sallii sen käytön muilla kuin merkkiselaimilla, joille ei ole laajennusta. Varmasti julkisen tietokoneen käyttö on huono idea, mutta sinun olisi yllättynyt tietää, että IE Anywhere ei jätä jälkiä tiedostojärjestelmään tai rekisteriin.

Dashlane

Dashlane osoittaa olevansa paras salasananhallinta useilla ominaisuuksilla. Sitä on helppo käyttää, sillä on salasanojen jakamisominaisuudet. Lisäksi se voi muuttaa kaikkia tai valittuja salasanoja yhdellä napsautuksella, salasanan vahvuusraportilla ja asettaa hätäyhteyden tilillesi.

dashlane

Digitaalinen lompakko: Tämän avulla voit tallentaa online-maksuja Dashlanen online-lompakkoon. Automaattisen lomakkeen täyttämisen vuoksi verkkokaupasta tulee helppoa ja nopeaa. Lisäksi se vapauttaa sinut huolesta tallentaaksesi maksutyyppejä sivustoille, jos verkkosivusto hakkeroituu.

turvallisuus: Turvallisuus on Dashlanen ensisijainen tavoite. Se käyttää AES-256-salausta, joka on tähän mennessä maailman vahvin salaus. Sinun salatut tiedot voidaan tallentaa paikallisesti laitteellemme tai synkronoida kaikkien laitteidesi kanssa.

Suojauksen lisäämiseksi voit ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen. Tallennettujen salasanojen käyttö edellyttää pääsalasanan käyttöä, jota ei säilytetä missään.

Salasananvaihto: Dashlane tarjoaa nyt salasananvaihtotoiminnon, joka asettaa ne etäisyyteen kilpailusta. Tämän viimeaikaisen ominaisuuden avulla voit päivittää salasanasi yhdessä, mikä säästää aikaa ja tekee salasanasi turvallisemmiksi.

RoboForm

RoboForm on verkkopohjainen salasananhallintaohjelma, joka tarjoaa käyttäjilleen sisäänkirjautumisen mistä tahansa Internet-yhteensopivasta laitteesta ja käyttää heidän salasanojaan. Tätä on pidetty alan johtajana jo pitkään. RoboForm on helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voit kirjautua sisään, tallentaa salasanoja ja noutaa tallennetut salasanat.

RoboForm

Automaattisen tallennuksen ominaisuudet: Se voi tallentaa henkilökohtaiset tiedot, kuten osoitteet, nimet, syntymäpäivät ja salasanat automaattisesti.

Monitekijäinen todennusvaihtoehto: Tämän RoboForm-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat varmistaa, että vain rekisteröidyt laitteet pääsevät tilille. Se sisältää kolmen tyyppisiä tekijöitä, laitteisto- tai ohjelmistotunnuksen, salasanan tai turvakysymyksen ja sormenjäljen tai verkkokalvon tarkistuksen. Tämän ominaisuuden käyttöönotto vaatii vähintään kahden tekijän olemassaolon RoboForm-tiliin kirjautumiseksi.

turvallisuus: Ei ole epäilystäkään siitä, että RoboFormin verkkopohjainen ominaisuus on melko kätevä, mutta se voi tehdä hakkereille ja muille luvattomille käyttäjille vaivattoman hyödyntämään salasananhallintaa. RoboForm-käyttäjille pilvi- ja online-tallennustila on vain vaihtoehto, ja he voivat tehdä päätöksen tietojen tallentamisesta vain tietokoneelle paremman turvallisuuden takaamiseksi..

KeePass

Se on avoimen lähdekoodin alusta ja on täysin ilmainen. Tarjotaan päästä päähän -salaus, joka käyttää vahvaa AES-256-salausta Sha-256-hash-todennuksella. KeePass tallentaa salasanasi kannettavaan tietokoneeseen, mobiililaitteeseen tai työpöydälle.

KeePass

KeePass on vahva ja muokattava salasananhallintaohjelma, jota voidaan käyttää monilla nykyaikaisilla työpöytä- ja mobiiliympäristöillä. Se on kuitenkin melko teknistä, minkä vuoksi muut kuin tekniset käyttäjät voivat tuntea pelottelunsa siitä. Lisälaitteita on saatavana selaimen integroinnin lisäämiseksi.

Salasanan luonti: KeePass täyttää automaattisesti joka kerta, kun syötät uuden salasanan salasanalähettimellä. Sen avulla voit myös määrittää paljon asetuksia salasanan luomiseksi.

Salasanageneraattorin avulla voit myös luoda salasanoja pyynnöstä. KeePassin salasanan luontitoiminto rikkoo neljännen välimerkkiluokan ja antaa sinun sisällyttää välilyönti sekä korkean ANSI-merkin, kuten ü ja Ñ.

Automaattinen tyyppi ja sovelluksen salasana: KeePass ei tallenna kirjautumistietoja automaattisesti, kun kirjaudut sisään suojaamaan sivustoja, mutta se tekee sen puoliautomaattisesti. Puoliautomaattisesti se täyttää sinulle käyttöoikeustiedot käyttämällä automaattityyppistä ominaisuutta. Tallennettujen käyttöoikeustietojen täyttämiseksi tämä ominaisuus simuloi kirjaimellisesti näppäimistöllä kirjoittamista.

Tietokannan synkronointi: KeePass hallitsee tietokantaansa paikallisessa varastossa eikä pilvessä, kuten edellä mainittiin. Kun tietoja säilytetään paikallisesti, se minimoi tietosuojavirheiden mahdollisuuden.

1Password

Viiden parhaan salasanan hallinnan luettelo päättyy 1Password-ohjelmalla. Se pystyy luomaan sinulle tiukemman salasanan. Se voi tallentaa muita yksityisiä tietoja kuin salasanoja. Kaksivaiheinen vahvistus on käytössä myös tässä salasananhallinnassa.

30 päivän rahat takaisin -takuu | Saatavana Windowsille, Androidille, Macille ja iOS: lle

1Password

Suojattu salasananjako: Tämä on paras salasanojen hallinta, jos jaat salasanasi perheenjäsenten, ystävien ja työtovereiden kanssa. Salasanojen turvallinen jakaminen on suuri huolenaihe. Kaikkien salasanojen suojaaminen vain sisäänkirjautumistietojen kopioimiseksi sähköpostiin tai pikaviestiin ei ole järkevää. 1Password antaa sinun jakaa salasanasi turvallisesti muiden 1Password-käyttäjien kanssa.

Vartiotorni: 1Passwordilla on tämä hämmästyttävä ominaisuus nimeltään Vartiotorni, joka tarkistaa lanneesi tunnetut haavoittuvuudet ja ilmoittaa sinulle, kun salasana on vaihdettava. Jos se havaitsee minkä tahansa verkkosivuston haavoittuvaiseksi, se ilmoittaa sinulle välittömästi, jotta voit päivittää salasanan.

johtopäätös

Verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi salasanat ovat tärkein asia, joka on turvattava kerralla, ja salasanan hallitsijat. Paras salasananhallinta on tärkeää, koska salasananhallinta suojaa kaikki tärkeät tietosi. Jokainen salasanan hallinta antaa erilaisen kokemuksen toisistaan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me