Älypuhelimien suojausvihjeitä yrityksille


Nykyaikaiset yritykset kohtaavat suurimmat tietoverkkoturvallisuusuhat ja tietorikkomukset. Myös henkilökohtaisten mobiililaitteiden käyttö liiketoimintaympäristössä on kasvanut. Yrityksen on siirrettävä luottamuksellisesti tietoja eri päätepisteiden välillä vaarantamatta yksityisyyttä, turvallisuutta ja noudattamista.

Suurin huolenaihe on yksityisyrityksille siitä, että luottamukselliset tiedot ovat työntekijöidensä ulottuvilla puhelimissaan. Tietojen suojaaminen älypuhelimella yrityksille vaatii siis älykkäitä tietoturvavinkkejä. Työntekijät, jotka eivät tiedä älypuhelimen turvallista käyttöä liiketoimintaympäristössä, voivat maksaa yrityksille taloudellisia menetyksiä.

Se paljastettiin Lookoutin ja Ponemon-instituutin suorittamassa tutkimuksessa

67 prosentilla organisaatioista oli tietoturvaloukkauksia seurauksena, että työntekijät käyttivät matkapuhelimiaan saadakseen yrityksen tietoja.

Yritystietojen turvallisuuden varmistamiseksi työntekijöiden henkilökohtaisissa laitteissa älypuhelimien yritysturvavihjeet ovat yleensä tärkeitä. Hakkerit ja tiedonhakuohjelmat kohdistavat myös puhelimen työntekijöiden henkilötietoja. Siihen saakka, kun et ole asettanut joitain tärkeitä tietoturvakerroksia, älypuhelimesi on erittäin alttiita hakkeroinnille ja rikkomuksille.

Alla on lueteltu yritystietokoneiden suojausvihjeitä, jotka auttavat suojaamaan yritystietoja.

Määritä etäpyyhintä- ja sijaintiasetukset

Älypuhelimet ovat kannettavia, minkä vuoksi työntekijät mieluummin niitä myös työhön. Ne voivat kuitenkin kadota tai varastaa helposti. Älypuhelimien turvallisuus on vaarassa, koska etäpyyhinnän asettaminen ja sijaintivaihtoehdot tulevat tärkeiksi.

Seurantasovellusten asentaminen voi löytää puhelimesi, jos se katoaa tai varastetaan. Tällaiset sovellukset tarjoavat pyyhkiä arkaluontoisia tietoja etäältä. Jos puhelimesi päättyy pahan kaverin käsiin, ainakin sellaiset sovellukset varmistavat henkilötietojen ja yritystietojen poistamisen puhelimista.

iOS: lla ja Androidilla on molemmat vaihtoehto sijoittaa laite, jos et joudu siihen tai kadotat sen. He voivat myös pyyhkiä tietoja, jos laitteesi varastetaan, jotta kukaan ei pääse tietoihin. IPhonen käyttäjät voivat löytää Etsi puhelin -sovelluksen.

Ota tämä vaihtoehto käyttöön annettujen ohjeiden mukaan:

 • Mene asetuksiin
 • Etsi iCloud
 • Ota Etsi puhelintani käyttöön

Androidin käyttäjät voivat käyttää Android Device Manageria. Mahdollistaa seurannan tämän hallinnoijan avulla,

Andoridille

 • Käynnistä sovellus
 • Yhdistä se Google-tiliin
 • Seuraa sen tarjoamia ohjeita

Pidä järjestelmäsi ajan tasalla

Älypuhelimen päivittäminen viimeisillä versioilla on tärkeää, ja jos käytät yhtä puhelinta työhösi ja henkilökohtaisiin tietoihisi, se on tarpeen. Jokainen laite käynnistää uusia ohjelmistopäivityksiä säännöllisin väliajoin.

Sinun on tehtävä näiden ohjelmistopäivitysten lataaminen älypuhelimeesi. Suurin osa meistä osoittaa laiskuutta näiden päivitysten lataamisessa, mutta ne ovat välttämättömiä, koska niissä on uusimmat tietoturvapäivitykset. Nämä päivitykset varmistavat myös, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tasolla.

Suojaa verkko

Internet-palveluntarjoajat, hakkerit, huijarit ja mainostajat ovat kaikki kiinnostuneita tietoistasi. Olipa kyse henkilö- tai yritystiedoista, niitä valvotaan ja ne saattavat vaarantua. Jos sinulla ei ole aavistustakaan verkon suojaamisesta, olet todella valitettava.

Kuka tahansa voi lukea tietokoneella tai älypuhelimella olevia tietoja, ellei niitä ole salattu. Suojaa verkkoosi VPN: llä, koska kaikki viestintä tapahtuu mobiililaitteella. Paras älypuhelinten tietoturvavinkki yrityksille on tietojen salaaminen VPN: n kautta. Se turvaa tietosi ja parantaa älypuhelinten yksityisyyttä.

Se antaa sinun surffata Internetissä vapaasti sulkematta pois mitään estoja. VPN piilottaa verkkotoimintasi ja tekee sinusta nimettömänä. Se tarjoaa yritystiedoille suojauksen salaamalla ne lukukelvottomaan muotoon. Joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen huijaamisesta tai käytöstä.

Asenna sovelluksia (sovelluksia) vain luotettavista lähteistä

Yrittäjällä, jolla on tietoja älypuhelimessa, on tärkeää, että hän ostaa vain laillisista sovellusliikkeistä, kuten Google Play -kaupasta, Apple iTunesista ja Microsoftin myymälästä. Sinun on tutkittava sovellus ja sen julkaisijat. Vältä sovellusten asentamista markkinoiden ulkopuolisista sovelluksista.

Toisaalta on tärkeää, että asennat myös VPN-sovelluksen, mutta luotettavista lähteistä. Android-käyttäjät ajavat laitteeseesi Asetukset-valikkoon ja poista ”tuntemattomat lähteet” -vaihtoehto. Ennen kuin napsautat asennusvaihtoehtoa, tutustu perusteellisesti sen lataamasi sovelluksen arvosteluihin ja arvosteluihin.

Jos sovellusarvostelut ovat riittävän tyydyttäviä, lue sovelluksen tietosuojakäytäntö. Olet esimerkiksi lataamassa peliä, joka vaatii pääsyä yhteystietoihisi. Sitten sinun on ajateltava ennen sen lataamista, minkä vuoksi pelin olisi käytettävä yhteyshenkilöitäsi. Jos tämä saa sinut epäilyttäviksi tai epäilyttäviksi, vastusta sovelluksen lataamista.

Suojaa Wi-Fi-verkko

Suurin osa ihmisistä, mukaan lukien yrittäjät, saattavat käyttää arkaluontoisia tietoja julkisen Wi-Fi-verkon kautta, mutta Wi-Fi-verkon turvallisuus jätetään huomiotta kokonaan. Hakkerit ja huijarit ovat suosittuja menetelmiä hakkerointiin, kun henkilö käyttää arkaluontoisia tietoja epävarman verkon kautta.

Kuka tahansa, joka tuntee tekniikan, jolla se katsellaan, pääsevät julkisen Wi-Fi-yhteyden kautta lähetettyihin tietoihin. He voivat hakkeroida järjestelmääsi, ja datan snooperit voivat varastaa tietosi. Paitsi julkinen Wi-Fi, mutta jos kotisi Internet-yhteys käyttää heikkoa salasanaa, tunkeutumista voi tapahtua.

Käytä VPN-sovellusta älypuhelimen yritysturvallisuuteen. Se tarjoaa korkeimman mahdollisen salauksen, joka salaa Internet-liikenteesi ja tietosi. VPN suojaa sinua myös avoimessa ja kotiverkossa. Tee lisäksi kodin Wi-Fi-salasanasi vahva, jotta kukaan ei voi välittää sen todennusta.

Varo tietojenkalastelua

Älypuhelimien käytön lisääntyminen on epäilemättä hyödyllinen, mutta mikään ei tule yksin, se tuo mukanaan mahdollisia riskejä. Useimmiten työntekijöiden heikon tietämyksen takia yritystiedot kärsivät tappioita. Työntekijät saattavat napsauttaa linkkejä sähköpostiyrityksissä, joita kutsutaan tietojenkalastelusähköposteiksi ja jotka johtavat useimmiten vaarallisiin verkkosivustoihin.

Älypuhelimien tietoturvan kannalta on tärkeää, että tarkistat ensin verkkoosoitteen laillisuuden ennen kuin napsautat sitä. Vältä napsauttamasta epäilyttäviä ja lyhyitä linkkejä, jos et ole pyytänyt. Sähköposti- tai tekstiviestien ilkeä näköiset linkit ovat yleensä huijaus, joka vie sinut paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja älypuhelimella.

Kyberhyökkääjät käyttävät sosiaalisen insinöörin tekniikoita luodakseen sellaisia ​​linkkejä, joiden tarkoituksena on joko nostaa rahaa sinulta, varastaa henkilöllisyys- ja yritystietosi tai luottokorttitilisi. Täällä on oltava valppaana, koska jopa hienostunut virustentorjunta ei välttämättä suojaa sinua tällaisilta verkkohuijaushyökkäyksiltä.

Älä jaa sijaintia

Sijainnin seuranta herättää paljon yksityisyyttä koskevia huolenaiheita, kuten kuka tahansa voi torjua sijaintisi. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan sijainnin seurantaa on lähes mahdotonta estää. On olemassa lukuisia tapoja, joilla kolmannet osapuolet voivat seurata missä tahansa sijainnissa, mukaan lukien puhelimeesi kirjautuneet metatiedot ja tietoliikenne,.

SentineIOne (tietoturvayritys) -strategian päällikkö Jeremiah Grossman sanoi: “Suurimmalle osalle ihmisiä ja valtaosassa olosuhteista hyöty, jonka he saavat jakamalla olinpaikkansa, ylittävät siellä mahdollisesti olevat riskit, ”

Älypuhelimia liiketoimintaan käyttäville ihmisille turvallisuudesta tulee suuri huolenaihe. Sijaintisi jakaminen älypuhelimella voi auttaa lainvalvontaviranomaisia ​​seuraamaan liikkeitäsi, antamaan hakkereille mahdollisuuden hiipiä sisään ja antaa mainostajien seurata sinua. Jos et käytä VPN-verkkoa, sijainnin jakaminen ei tuota sinulle mitään hyvää.

Jos sijainnin seurantaa käytetään huolimattomasti, se voi vahingoittaa yksityisyyttäsi. Turvallisuuden vuoksi sinun on vältettävä sijainnin jakamista julkisesti tai poistettava sijainnin seuranta. Google antaa sinun jakaa sijaintisi sosiaalisen verkostoitumisen sivustoissa, kuten Twitterissä tai Facebookissa. Älypuhelimien yritystietojen suojaamiseksi lähetä sijaintisi vain aiotulle vastaanottajalle.

Salaa arkaluontoiset tiedot

Paras älypuhelinten tietoturvavihje kaikenlaiselle arkaluonteiselle tiedolle työskentelevälle työntekijälle on suojata tiedot salaamalla. Kuten Windows-tietokoneiden täyslevysalaus, varmistaa, että tietosi eivät vaarannu. Samanlainen salaus on nyt saatavana älypuhelimien käyttäjille.

Android-käyttäjille Google selittää salauksen seuraavasti:

Täydellinen levysalaus on prosessi, jolla koodataan kaikki Android-laitteen käyttäjätiedot salatulla avaimella. Kun laite on salattu, kaikki käyttäjän luomat tiedot salataan automaattisesti, ennen kuin sitoudutaan levylle, ja kaikki lukevat salauksen purkavat tiedot automaattisesti, ennen kuin ne palautetaan kutsuprosessiin..

Jos olet yrityksen verkkosivuston omistaja, suojaa sivustosi viipymättä HTTP: llä, jotta kukaan ei pääse tietoihin selaimen ja web-palvelimen välillä. Kaikki tiedot salataan, kun pääset sivustoon, jolla on HTTP. Älypuhelimen käyttäjille on tärkeää, että vierailet vain sivustoissa, jotka on suojattu SSL-varmenteella.

johtopäätös

Mainostajat, matkapuhelinoperaattorit, hallitus, hakkerit seuraavat online-toimintaa. Tietojen varastaminen ilkeä sovellus ja muut automatisoidut uhat eivät ole takana vaarana laitteen online-tietoturvaa ja yksityisyyttä.

Älypuhelimet sisältävät paljon arkaluontoista tietoa. Puhelimen kadottaminen tai sen varastaminen voi johtaa luottamuksellisten töiden tietojen menettämiseen. Siksi tässä artikkelissa mainitut älypuhelinten tietoturvavinkit yrityksille auttavat sinua rakentamaan hyvän tietoturvan gadgetille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map