Parhaat PeerBlock-vaihtoehdot ja niiden merkitys

Aion kattaa molemmat näkökohdat tästä aiheesta, olipa kyse sitten Torrentingista tai muista, koska 90% ihmisistä käyttää PeerBlockia torrentien lataamiseen aitasta lähteestä. PeerBlockin peli päättyy jonkin aikaa sitten, kun Internet-palveluntarjoajat ryhtyivät tiukkoihin toimintoihin lataajia vastaan.


Nyt mustalle listalle merkityille IP: lle ei ole hätää, kaikessa Internetissä saatavilla olevassa on tekijänoikeuslakeja, jotka saavat sinut kiinni.

Peerblock-vaihtoehdot saattavat korvata ohjelmiston sinulle, mutta tee sama asia. Olisi parasta, jos sinä korvattu Peerblock VPN-asiakkaalla, joka suojaa torrentit uteliailta silmiltä ja salaa Internet-liikenteen.

Tärkeimmät syyt siihen, miksi PeerBlock ei ole luotettava Torrentingiin?

  • Käsin ylläpidetyt IP-osoitteen rajoitukset eivät voi koskaan olla 100% oikeita.
  • Valtavien määrien IP-osoitteiden estämisellä ilman aavistustakaan, mihin ne kuuluvat, voi olla kielteisiä vaikutuksia Internet-yhteytesi suorituskykyyn.
  • Se estää vain pyytämäsi IP-osoitteet, eikä myöskään tee mitään piilottaaksesi IP-osoitteesi.
  • Se ei salata mitään Internet-yhteytesi.

VPN parhaimpana PeerBlock-vaihtoehtona

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka suojata Internet-identiteettiäsi ja yksityisyyttäsi uteliailta silmiltä. VPN: n käyttö vaihtoehtona Peerblockille poistaa kaikki nämä ongelmat.

VPN ei vain salaa liikennettä, vaan peittää todellisen IP-osoitteesi valitsemasi palvelimen osoitteella. Jos valvontaelimet yrittävät seurata toimintaa, se ei löydä mitään jälkiä paitsi salattuja tietoja ja erilaista fyysistä sijaintia.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen valinta vaihtoehtona Peerblockille. Sen ominaisuudet ovat liian edistyneitä verratakseen Peerblockiin ja heikentävät sitä lähinnä vertailusta. ExpressVPN sallii torrentin täydellä turvallisuudella ja nimettömällä.

Paitsi, että ExpressVPN asettaa etusijalle tiukan kirjautumattomuuden käytännön. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa online-sitoutuminen, se pysyy nimettömänä. Se on välttämätön ominaisuus Peerblock-vaihtoehdossa. Se on vain jäävuoren huippu, ja se tarjoaa käyttäjilleen erittäin ammattitaitoista asiakastukea.

2. NordVPN

Peerblock-vaihtoehtojen joukossa on NordVPN. Sillä on ainutlaatuinen ja edistynyt tapa suojata käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta. ”Double-Data Protection” salaa reititetyn liikenteen, ei vain kerran vaan kahdesti, mikä tekee siitä immuuni uhkille ja uteliaille silmille.

Peerblockin tarkoituksena oli suojata sinua ei-toivotuilta mustalla listalla olevilta organisaatioilta, jotka seuraavat sinua, mutta se epäonnistui siinä. NordVPN on suosituin vaihtoehto Peerblockille ja lupauksille identiteettisi suojelemiseksi, auttaa sinua lataamaan BitTorrent-asiakasohjelman kautta.

3. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on yhteisön suosikki VPN, kun se tulee nimettömäksi. Sen ominaisuudet ovat mitä julistaa PIA VPN yhtenä parhaimmista Peerblock-vaihtoehdoista, jotka sisältävät tappa-vaihdon, nopeat Internet-nopeudet, armeijan luokan salauksen ja paljon muuta

Lisäksi yksityinen Internet-yhteys VPN hyväksytään vaihtoehtona Peerblockille, koska se on edullinen ja siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Voit asentaa ja suorittaa PIA: n useille laitteille samanaikaisesti.

Nämä VPN-verkot koostuvat kaikista edistyneimmistä ominaisuuksista, jotka sinun on piilotettava seurantaorganisaatioilta ja joukkovalvontaohjelmilta, ja ne ovat myös vaihtoehto Peerblockille. Älä etsi enää, valitse jokin yllä mainituista VPN-verkoista ja suorita suosikkitehtäväsi helposti.

Mikä on PeerBlock?

PeerBlock-mekanismi on kuin tietokonejärjestelmän palomuuri, mutta se toimii saapuvien ja lähtevien yhteyksien turvaamiseksi Internetin kautta. Siinä on ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi estää saapuvat yhteydet verkkoosi. Torrentin kuluttajien tiedetään käyttävän Peerblockia Internet-yhteyden suojaamiseksi perusteettomalta puutteelta.

Peerblockin päätarkoitus on estää kaikki organisaatiosi IP-osoitteet, jotka seuraavat toimintaa. Tähän sisältyvät valtion virastot, tekijänoikeuksien haltijat ja muut yritykset, jotka voivat toimia uhkana torrentialle ja verkkoyhteydelle. Estämällä IP-osoitteita voit hemmotella turvallisia torrentteja lisäämällä yksityisyyttä ja nimettömyyttä.

Peerblock-ohjelmiston käyttöliittymässä ei ole helppo liikkua. On myös melko vaikea määrittää, mikä antaa Peerblock-vaihtoehdoille mahdollisuuden päästä käsiksi. Kaikkien mahdollisesti vaarallisten IP-osoitteiden estäminen on melkein mahdotonta.

Kuinka ‘PeerBlock’ toimii??

Kun olet ladannut ja asentanut Peerblock. Sinulla on ominaisuus lisätä IP-osoitteita rajoittaaksesi niiden pääsyä verkkoon tai poistumista siitä. Pidä sitä ominaisuutena, jonka avulla voit suodattaa kaikki saapuvat ja lähtevät yhteydet.

Ihmiset sekoittuvat usein siihen, että Peerblock toimii täydellisesti, kun kyse on yksityisyyden suojaamisesta. Et voi estää kaikkia turvallisuusjärjestöihin ja tekijänoikeuksien haltijoihin liittyviä IP-osoitteita.

Tekemättä muutoksia luetteloon olet aina epävarma ja todennäköisesti kiinni. Mikä lopulta johtaa vaihtoehdon valitsemiseen Peerblockille, koska Peerblockissa ei ole IP-luetteloa, kun lataat sen.

Sinun on ostettava erillinen IP-luettelo verkkosivustolta, joka tunnetaan nimellä iblocklist.com. Sivusto sisältää luettelon eri seurantaorganisaatioiden IP-osoitteista, mukaan lukien valtion virastot, varjoisat verkkosivustot ja tekijänoikeuksien haltijat. Jos haluat lisätä lisää luetteloita rajoitettuun kohtaan, sinun on ostettava lisää luetteloita.

Ilmaiset PeerBlock-vaihtoehdot ja niiden merkitys

On olemassa monia erilaisia ​​sovelluksia ja ohjelmia, joiden avulla voit mukauttaa omiin tarpeisiisi. Vaihtoehto Peerblock-sovellukselle hyödyntää samoja toimintoja kuin isoveljensä.

Nämä ohjelmat ovat markkinoiden parhaita Peerblock-vaihtoehtoja. Jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka tekevät heistä erottumaan toisistaan. Lue heistä ja suojaa itsesi verkossa.

1. Yksinkertainen seinä

Simplewallia pidetään yhtenä parhaimmista Peerblock-vaihtoehdoista, jota voidaan käyttää suodattamaan verkkoa tulevia ja lähteviä yhteyksiä varten. Se pystyy myös seuraamaan verkon toimintaa. Ohjelmalla on helppokäyttöinen sovellus. Rajapinnan katsotaan olevan helpompi määrittää verrattuna Peerblockiin. Asennuksen aikana se poistaa Windowsin vakio vakioominaisuudet käytöstä.

Simplewall antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda omat mukautettujen estettyjen IP-osoitteiden luettelo. Se mahdollistaa myös käyttäjäkohtaisten sääntöjen toteuttamisen esimerkiksi silloin, kun ne estetään jne.

Ohjelmassa on tuki myös IPv4: lle ja Ipv6: lle, mikä määrittelee Simplewallin markkinoilla tällä hetkellä toimivan Peerblock-vaihtoehdon vaihtoehdoksi..

2. PeerGuardian

Peerblock toimi PeerGuardianin hienostuneempana ja edistyneemmänä versiona. Jos et jostain syystä pidä siitä, kuinka Peerblock toimii, voit aina vaihtaa vaihtoehtona alkuperäiseen PeerGuardian IP-estämisohjelmistoon. Tämän ohjelman avulla käyttäjä voi myös lisätä valtavia luetteloita IP-osoitteista, joita voidaan rajoittaa estämään heitä kommunikoimasta tietokonejärjestelmän kanssa.

Sovelluksen Linux-versiota PeerGuardiania tuetaan edelleen aktiivisesti erilaisilla päivityksillä Internetin kehityksen seuraamiseksi. Sovelluksen Windows-versio ei kuitenkaan saa tukea tai päivityksiä. Näistä tosiasioista huolimatta ohjelma suorittaa nimetyn työn edelleen täydellisesti.

3. BeeThink IP-estäjä

Beethinkin IP-estäjä-palomuuri toimii tarkoituksenaan toisena Peerblock-vaihtoehtona. Ohjelman monipuolisuus ja joustavuus antavat sen olla osa luetteloa. Se ei voi toimia vain Windows-koneissa, mutta sitä voidaan käyttää myös palvelimissa. Palvelimella käytettäessä voit estää IP-osoitteita yhdestä lähteestä ilman, että IP-osoitteita tulee manuaalisesti estää laitetta kohden..

Tämä ohjelman pedo sisältää paljon ominaisuuksia, joista jotkut ovat mukautettu mustavalkoinen luettelo, useita IP-muotoja, jotka sisältävät Apachen .htaccess-tiedoston. Se tekee siitä monipuolisen sovelluksen, joka palvelee kaikkia Peerblockiin liittyviä tarkoituksia.

Muu kuin sovellus sisältää melko ainutlaatuisen ominaisuuden, jonka avulla käyttäjä voi etsiä etä-IP-osoitteita ja voi myös tarkastella omistajuustietoja, kuten nimeä ja muita tunnistettavia tietoja. Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan voida käyttää vapaasti ja se vaatii vähän muutoksia voiman hyödyntämiseksi.

4. IP-lista

Iplist toimii luettelossamme neljäntenä Peerblock-vaihtoehtona. Windows ja muut käyttöjärjestelmän käyttäjät Tämä ei ole sinulle avoin alue, koska tämä ohjelmisto on yhteensopiva vain Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi tämä ohjelmisto käyttää Netfilteriä suodattamaan tulevan ja lähtevän yhteyden laitteeseen.

IPlist toimii melkein samalla tavalla kuin Peerblock, joka määrittelee sen olevan Peerblockin vaihtoehtojen luettelossa. IPlist-julkaisun julkaisemisen jälkeen vuonna 2008, se on saanut niin paljon päivityksiä verrattuna sekä PeerGuardianiin että Peerblockiin, mikä vakuuttaa käyttäjälle, että tämän ohjelmiston tuki toimii edelleen käyttökokemuksen parantamiseksi..

Onko PeerBlock luotettava torrentia varten?

Peerblock ei ole luotettava Torrenting-tarkoituksiin. Se ei toimi välineenä yksityisyyden ja identiteetin turvaamiseksi, mikä tekee siitä perustavanlaatuisen puutteellisen, koska sataprosenttisesti turvallinen yksityisyys on prioriteetti numero yksi, kun torrent-palvelua käytetään.

Siksi sitä ei voida käyttää voidakseen käyttää vain torrentia. Internetissä on käytettävissä monia edistyneitä Peerblock-vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi. Jos ei, voit käyttää Peerblockia omalla vastuulla. Jos uskot, että Peerblock pitää sinut turvassa torrentin aikana, olet väärässä ja sinun on muutettava mieltäsi nopeasti.

Torrenting on kokonaan toinen aihe, jolla on laajat tekniset termit. Peerblockin ja Torrentingin välinen yhteinen asia on, että molemmat vaativat turvallisuutta ja yksityisyyttä palvelun käytön aikana. VPN on myös yksi parhaista Peerblock-vaihtoehdoista, joita voidaan käyttää BitTorrent-asiakkaan rinnalla pysyäksesi turvassa..

Onko PeerBlock VPN?

Älä sekoita Peerblockia VPN: ään. Peerblock ja VPN ovat kaksi eri ohjelmistoa, joilla on erilaiset toiminnot. Ihmiset käyttävät VPN: tä turvallisuuden takaamiseksi ja yksityisyyden suojaamiseksi torrent-palvelua ja internetiä selatessaan.

Paitsi, että VPN palvelee erilaisia ​​tehtäviä turvallisuuden takaamiseksi, kun taas Peerblock on vain palomuuri, joka estää ja vapauttaa saapuvat ja lähtevät yhteydet tietokonejärjestelmään. VPN ylittää Peerblockin monin tavoin, siksi sitä pidetään vaihtoehtona.

VPN tai PeerBlock?

Peerblockilla oli aikaisemmin suuri tarkoitus, kun Internet-tietoturva- ja yksityisyyskysymykset eivät olleet ongelma. Lisäämällä Internet-tietoturvan haavoittuvuuksia ja suuria riskejä, ihmiset alkavat kyseenalaistaa Peerblockin eheyttä ja miten se suojaa käyttäjän tietokonejärjestelmää.

Koska VPN on yksi parhaimmista saatavissa olevista Peerblock-vaihtoehdoista, sen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. VPN-verkot on varustettu edistyneemmillä ominaisuuksilla, joten sen pitäisi olla täydellinen valintasi varajäseneksi.

Peerblock Alternative Reddit

Reddit-sivuston käyttäjien mukaan keskusteltiin kiihkeästi siitä, kuinka Peerblock toimii ja tarjoaako se käyttäjilleen jonkinlaisen suojauksen. Vastaus on Ei, Peerblock ei ole luotettava nimettömyyden lähde, kun henkilö suorittaa torinutta toimintaa.

Peerblock-vaihtoehdon alaluokkaan kuului kuinka Peerblock toimi ja kuinka yksittäinen käyttäjä sai Internet-palvelunsa kielletyksi ja joutui uusimaan sen vain siksi, että hän ei käyttänyt Torrentingin aikana vaadittua asianmukaista tietoturvaa. Todiste on edessäsi, nyt sinun on päätettävä, haluatko riskittää tai pelata sitä turvallisesti.

Tämä alaluokka on silmien avaaja ihmisille, jotka uskovat edelleen, että Peerblock on luotettava turvatoimenpide. Mielestäni käyttämättä vaihtoehtoa Peerblockille olet immuuni agenttien ja tekijänoikeuksien haltijoiden uhkilta, jotka saattavat poistaa sinut jokaisesta omistamassasi rahasta.

johtopäätös

Jos käytät edelleen Peerblockia ja pidät itseäsi turvassa, olen pahoillani siitä, että ilmoitan sinulle, mutta asut illuusiossa. Et ole turvassa, et koskaan ollut turvassa uhkilta Peerblockia käytettäessä. On aika herätä ja etsiä muita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat parempia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja Internet-tietoturvan ja yksityisyyden suhteen. Ehdotan VPN: n käyttöä vaihtoehtona Peerblockille.

Jos valitset edelleen Peerblockin, se on silti sinun päätöksesi. VPN on hienoin Peerblock-vaihtoehto vuonna 2019. Valinta näiden välillä riippuu täysin siitä, millaista työtä teet. Mielestäni minulla olisi mieluummin täysivaltainen turvallisuus VPN-muodossa Peerblockin sijaan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me