Suojaisimmat selaimet 2020 – Yksityiset selaimet


Avainlöydökset: Olen viime aikoina tehnyt erilaisia ​​tutkimuksia turvallisesta selaimesta ja Internetin yksityisyydestä. Sen kautta sain huomaa, että lopullinen vastaus turvalliseen selailuun on a NordVPN.

Vaikka tekniikan jättiläiset, kuten Google ja Mozilla, ovatkin ottaneet käyttöön suojatut selaimensa, ne eivät ole niin turvallisia kuin väitetään olevansa.

Myös Tor, joka oli CIA: n projekti ja jonka tiedetään olevan turvallisin selain, vaatii VPN: n käyttöä sen kanssa.

Johdanto suojata selaimet

Tällä digitaalisella aikakaudella sinun on suojattava online-toimintaasi. Kaikki turvallisimpien selainten luokkaan kuuluvat ohjelmat varmistavat, että suojaus verkossa on heidän ensisijaisen tärkeä asia. Tietojen pitäminen piilossa ulkopuolisilta on toinen tehtävä. Siten yksityinen selain auttaa sinua kaikkialla verkossa.

Jo tiedonsiirtotapa Internetissä on jo määritelty menetelmä selainten kautta. Valitettavasti joillakin selaimilla on haitallinen vaikutus Internetin käyttäjien yksityisyyteen. Tulokset, jotka estävät seurantakomentosarjojen varastamaan käyttäjän käyttäjätiedot.

Myös valtion joukkovalvontaohjelmalla ja tietojen säilyttämisellä on oikeus pitää käyttäjätietoja kansallisen puolustuksen vuoksi.

Nämä näkökohdat ovat ärsyttäviä käyttäjille, koska se vahingoittaa Internetin vapautta seuraamalla heidän selaustoimintojaan. Näiden ongelmien selvittämiseksi on otettu käyttöön parhaat suojatut selaimet.

Turvallisimmat selaimet vuonna 2020

Näillä selaimilla on etuoikeus hallita tietojen luottamuksellisuutta laittoman pääsyn, haitallisten uhkien ja tietojen hyödyntämisen vuoksi.

Selaustoimintojen piilottaminen ei kuitenkaan ole huipputasoa turvallisimmissa selaimissa, koska ne ohittavat jotenkin tiedot Internet-palveluntarjoajiin. Yksityiset selaimet ovat osaavia tarjoamaan nopean selailukokemuksen Android- ja iPhone-kaltaisissa ympäristöissä.

Tavanomaiset selaimet tarjoavat korkean tietosuojan Windowsissa ja Macissa tietosuojalaajennusten avulla.

1. Firefox Focus

Firefox Focus on vielä yksi lisäys Mozillan parhaiden nimettömien selainten luetteloon. Se on suunniteltu puhtaasti asiakkaan tietoturvaan. Alkuvaiheessa harkittiin iOS-käyttäjiä.

Viimeaikaisen päivityksen on kuitenkin katettava Android. Se on turvallisin selain, joka keskittyy tietojen salaamiseen kauniisti suunnitellulla, joka miellyttää silmiäsi.

Firefox-keskittyä

Se estää mainosten seurannan, mikä tarkoittaa, että verkkosivustot eivät tallenna käyttäjän verkkoselaushistoriaa ja Internetin nopeus ei ole vaarantunut.

Androidin suojatussa selaimessa on oma ominaisuus, joka auttaa Firefoxia keskittymään aseman turvaamiseen mainosten estäjien luetteloissa.

Firefox Focus estää mainostajia seuraamasta käyttökokemusta. Se myös helpottaa toimintaa, kun suojattu selaintila on aktivoitu. Kun olet käynyt läpi selausistunnon, voit napsauttaa Poista-kuvaketta ja kaikki Internet-toiminnot poistetaan.

2. Tor-selain

Se on turvallinen selain, joka kehitettiin Internet-käyttäjien tietosuojakysymysten lisääntymisen jälkeen huomattavasti. Tor-selaimesta on keskusteltu sen teknisen kehityksen ja tietoisuuden vuoksi. Ihmiset, jotka käyttävät Internetiä säännöllisesti, ovat asentaneet Tor-selaimen turvallisiin selaustoimintoihin.

Tor-ohjelmisto perustuu hajautettuihin välitysverkkoihin, jotka suojaavat Internet-viestintää Internet-palveluntarjoajien ja valvontatoimistojen seurannalta. Tor-selain luo erityisen salatun tunnelin tiedon lähettämistä ja vastaanottamista varten. Se välttää pahuuden silmät tarkkailemasta Internet-yhteyttä.

Käymäsi verkkosivut piilotetaan nykyisen sijaintisi mukana. Lisäksi se antaa käyttäjille pääsyn laitteidensa rajoitettuihin sivustoihin.

Tor-selain parantaa online-tietosuojaasi ja suojaa NSA: n harjoittamalta valvontaohjelmalta. Se siirtää Internet-liikenteesi salaa eri paikoista ja piilottaa viestinnän lähteen.

Tor-selainta voidaan käyttää asentamatta mitään ohjelmistoja Windows, Mac ja Linux. Siinä on esiasetettuja turvaominaisuuksia, jotka suojaavat nimettömyyttäsi, ja sitä voidaan käyttää USB-muistitikulta.

Kuinka Tor toimii

Toria kutsutaan myös ”Sipulireititin”, Koska se toimii sipulin reitityksen käsitteessä. Sipulin rakenteessa on monikerros; samanlainen kuin sipulireititin. Nämä kerrokset salaavat tiedot useita kertoja ja sitten ne lähetetään virtuaalisten piireiden kautta.

Vastaanotinpuoli purkaa tiedot ennen niiden siirtämistä seuraavalle tasolle. Viimeisin kerros purkaa salatun datan sisimmän kerroksen, ennen kuin alkuperäinen tieto saavuttaa määränpäähän.

kuinka tor toimii

Tällaisessa prosessissa kerrosten salauksen purku tapahtuu niin tehokkaasti, että IP-osoite ja sijainti eivät paljastu ja pysy piilossa. Tämä rajoittaa vakoilusilmien katsomaan verkkosivustoja, joissa olet vuorovaikutuksessa. Se tekee heistä myöskään sen, että he eivät voi katsella Internet-toimintaa.

tor-selain

Mikä tekee siitä erilaisen?

Tor on melko suosittu maissa, joissa ilmaisunvapautta Internetissä rajoitetaan. Esimerkiksi Kiinassa kansalaiset eivät pääse verkkosivuille sensuurilain takia. Tällaisessa tilanteessa Tor-selain tulee toimimaan.

Turvalliselle selaamiselle tunnistetut parhaat Tor-vaihtoehdot

Tätä suojattua selainta käyttää myös Edist Snowden, joka tunnetaan nimellä “Whistleblower” ja joka paljastaa tiedotusvälineiden NSA: n PRISM-ohjelmasta Torille. Monet keskivertokansalaiset ja tutkijat käyttävät Toria pitääkseen vapauden ja yksityisyyden suojana tällä joukkovalvonnan aikakaudella.

3. Epic Privacy -selain

Epic-selain on kehitetty kromitekniikalla, jonka tarkoituksena on tehdä selaamisesta yksityinen. Ominaisuus, joka tekee siitä turvallisen selaimen, on ”yksityinen selaustila”.

Se tarkoittaa, että Epicin päättyessä kaikki selaustiedot poistetaan Internetin käytön aikana ja tallentaa erittäin pienen määrän tietohistoriaa..

Selain käyttää ”salattua välityspalvelinta”, joka piilottaa IP-osoitteesi ja salaa selaustiedot. DNS-pyynnöt reititetään salatun välityspalvelimen kautta. Tämä suojaa Internet-palveluntarjoajan (ISP) ja muiden tietojen snooppereiden selaushistoriaa.

eeppinen-selain

Epic on turvallisin selain, joka suojaa sinua skriptien, evästeiden, kolmansien osapuolien widgetien ja mainosverkkojen seuraamiselta. Sen avulla voit käyttää myös muiden maiden estettyä sisältöä.

Tämän selaimen avulla haut pysyvät yksityisinä, ja se estää hakukoneita tallentamasta IP-osoitteesi. Se asettaa etusijalle SSL-yhteydet ja suojaa sinua julkisessa verkossa.

4. SRWare Iron -selain

SRWare Iron on toinen paras suojattu selain, joka jäljittelee Google Chromea, paitsi sen tietosuojaominaisuuksia. Se väittää myös olevan “todellinen vaihtoehto” Chromelle. Tämä selain tarjoaa muokattavia kehittäjätyökaluja, tietosuoja-asetuksia ja laajennuksia.

Tämä turvallinen selain eliminoi yksityisyyttä vaarantavan toiminnallisuuden ja käytön seurannan, toisin kuin Chrome. Siinä on myös sisäänrakennettu ominaisuus, joka pystyy estämään ei-toivotut mainokset. Se luo yksilöllisen käyttäjätunnuksen ja lähettää merkinnät Googlelle ehdotusten tuottamiseksi.

SRWare on nopea selain, jossa on tyylikäs muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet. Paras ihmisille, jotka etsivät hyvää Chrome-pohjaista kehittäjäkeskeistä verkkoselainta. SRWare suojaa tietosi käyttämällä erilaisia ​​suojausmenetelmiä.

5. Comodo Dragon -selain

Comodo Dragon -selain on rakennettu Chromium-tekniikkaan, ja se tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten Chrome, huippuluokan suojauksella, mikä tarkoittaa, että kaikki Internet-toiminnot ovat suojattuja. Comodo-lohikäärmeellä on online-yksityisyyden suoja, jolla on kaikki tarvittavat vaihtoehdot.

Comodo-selain

Mukauttavat laajennukset ja lisäosat tekevät selainliittymästä käyttäjäystävällisemmän aloittelijoille. Se tarjoaa sinulle ylittämättömän nopeuden salatulla tunneloinnilla liikenteen turvalliseksi siirtämiseksi. Comodo Dragon -selain pitää sinut turvassa ja viimeistelee kaatumiset tai jäädytetyt ikkunat. Se estää evästeitä ja muita vakoilusilmiä jäljittämästä sinua.

Comodo Dragon -selaimessa on Domain Validation -tekniikka, joka tunnistaa ja erottaa ylemmät SSL-varmenteet alempitasoista. Tämä selain estää kaiken selaimen lataamisen seurannan yksityisyyden suojaamiseksi.

6. Avira Scout -selain

Scoutin taustalla oleva spekulointi Saksan viruksentorjuntayritykseltä. Avira-partiolainen kerää joukon kolmansia voimankäyttöisiä laajennuksia kromipohjaiseen suojattuun selaimeen joidenkin niiden lisäominaisuuksien avulla.

Avira-partiolainen tarjoaa turvallisen selaamisen, joka estää tietojenkalastelusivustojen, Aviran turvallisen haun, suojatun Wi-Fi: n, joka ottaa käyttöön HTTPS: n, kun selataan sivustoja epävarmalla Wi-Fi: llä ja jäljityksen esto.

Avira-scout

Scout osoittautuu ‘kovettuneeksi’ muutamilla tweaksilla, päinvastoin, ja lisäosat ovat todennäköisesti tulevaisuudessa. Komentosarja on sisällytetty, jotta varmistetaan laajennukset sallittua luetteloa vastaan.

Edellä mainitut laajennukset suoritetaan myös itse selaimessa, eikä niitä voida irrottaa, mikä on eräänlainen turvallisuus. Tulevat julkaisut sisältävät Aviran AV-skannauksen sekä jossain vaiheessa yrityksen pilviskannauslaitoksen.

7. Rohkea selain

Brendan Eichin, Mozilla-projektin päätukijan, julistama Brave on avoimen lähdekoodin ohjelma, joka tarjoaa kunnioitettavan Chromen ja Safarin valinnaiset. Se tarjoaa uskomattoman nopeuden ja liikkeellelähdön seuraavien hallintalaitteiden avulla, täydellinen suojatutkijoille, jotka ovat myös kevyen ohjelman jälkeen.

urhea

Saataville Windows-, Linux- ja OS X -asiakkaille, se on noussut yhdeksi turvallisimmista selaimista. Brave sisältää HTTPS kaikkialla liittymisen, neliöt käsittelevät saaliin, sisältää mukavan promoottoreiden estäjän ja dynaamisen suunnittelijaryhmän, joka parantaa ohjelmaa jatkuvasti.

haittoja?

Se on toistaiseksi kohtalaisen uusi ohjelma, joten ehkä ei niin puhdas kohde kuin se voisi olla, ja lisäyksen hyödyllisyys on vielä puutteellista.

8. Yandex-selain

Yandex tarjoaa erittäin käyttökelpoisen käyttöliittymän, joka ei katoa liian kaukana Chromen lohtua, ääriviivat ja kohokohdat. Täydellinen niille, jotka ovat varovaisia ​​siirtyessäsi turvallisempaan ja säännöllisesti poistettuun ohjelmaan. Siten tekemällä siitä maailman suosittu turvallinen selain.

Yandex

Chromiumista riippuvainen Yandex käyttää ‘Flicker’ -moottoria, joka suorittaa tarkistuksia latausten kautta ja jopa Kasperskyn virustorjuntaa tutkiakseen vahingollisia aineita.

Säännöllisesti ohjelmien suorittaessa tarkastuksia ne päättyvät selvästi laiskoiksi, ja Yandex on yrittänyt puuttua tähän. Ohjelmassa hyödynnetään Oopperan Turbo-innovaatiota parantaakseen sivuja, jotka eivät täytä odotuksia tai työskentelevät temperamenttisen järjestelmän yli.

Yandex antaa lisäksi DNS-caricaturing-varmuuden, joka voi hajottaa sivustoja, jotka sisältävät pahanlaatuisia aineita, ja turvaa salasanat ja kiinnostuksen kohteena olevat pankkikorttipisteet..

9. Dooble-selain

Dooble on laiha Chromium-pohjainen monivaiheinen (Windows, Linux, OS X) -ohjelma, joka ei ole kaikille, huolimatta sen turvallisuuspiirteistä. Oletustilassa se heikentää epäluotettavia rajapintoja, esimerkiksi Flash ja Javascript, jotka vaikeuttavat käyttöä huomattavan määrän kohteita kanssa, mutta se voi olla perusteltu huolimatta kaikista sen irrotetun lähestymistavan vaikeuksista.

dooble

Ohjelma olettaa, että asiakkaan on matkustettava salassa alusta alkaen, kun taas HTTPS voidaan valtuuttaa ja ulkopuolisen istunnon kohtelu iFrameissa estää. Evästeiden käsittely on utelias ja rakeinen.

Kuvitteellinen elementti on, että kaikki asiakassisältö (kirjanmerkit, tarkastelevat taipumukset ja historia) voidaan koodata käyttämällä erilaisia ​​lukuja ja tunnuslause. Toinen kiehtova elementti on asettaa tietoturva, esimerkiksi yksityinen lukeminen, jokaiselle välilehdelle käyttämällä hiiren oikean painikkeen vaihtoehtoa.

Kommentoijat eivät ole päässeet Doobleen ottaen huomioon, että se tarvitsee parannusta paikoissa, mutta ajattelimme sen olevan nopea ja joidenkin ajatuksiensa vuoksi ovela.

10. Irrota selain

Tämä selain käyttää tekniikkaa indeksoida verkkoon ja löytää niiden yritysten verkkosivut, jotka seuraavat yleisöä. Katkaisua käytetään erityisesti irrottamaan sinut verkkosivustoista, jotka haluavat tallentaa tietosi tai muut sinuun liittyvät tiedot muulla tavalla.

katkaista

Selatessasi Disconnect-sovellusta, näyttöön tulee useita viestejä, joissa todetaan, että jokin tietty verkkosivusto pyrkii seuraamaan toimintaasi. Katkaise yhteys lopettaa käyttöliittymän automaattisesti tietyillä verkkosivustoilla, jotka vaarantavat yksityisyytesi.

Lisäosat suojata selailutoimintasi.

Samoin on olemassa erilaisia ​​erottuvia lisäkohteita tai laajennuksia, joita voit esitellä selaimesi suojauksen ja tietoturvan parantamiseksi.

Tässä on muutama laajennus, joka voi parantaa selaimesi turvallisuutta.

  • HTTPS kaikkialla: – Kehitetty Electronic Frontier Foundation -sivustossa, tämä ohjaa sivustoja käyttämään suojattua HTTPS-salattua verkkoa.
  • uBlock Origin: – Tämä on standout muiden selainpohjaisten mainosten estäjien keskuudessa. Se varmistaa, että mainostajat eivät seuraa sinua.
  • uMatrix: – Tämä antaa sinulle vallan jokaiselle ohjelmalle, joka saattaa seurata sinua vieraillessasi erityisillä sivustoilla.
  • Evästeiden automaattinen poistaminen: – Tämä itse poistaa evästeet, joita ei enää koskaan tarvita surffausta varten.
  • Yksityisyyspiiri: – Privacy Badger on lisäksi peräisin EFF: ltä, joka syrjäyttää vakoojien tarjouksia ja jäljittäjiä.
  • Decentraleyes: – Tämä varmistaa tietoturvasi seurannalla sisältöverkkojen kautta.
  • Random User Agent: – Saatavana Firefoxille ja Chromelle, tämä lisäosa pyörii eri käyttäjien välillä, jolloin voit huijata haittaohjelmia.
  • NoScript: – Sen avulla voit muuttaa tarkasti, mitä sisältöä näytetään sivustoilla, joille laskeudut. Tämä on tarkoitettu huipputeknisille asiakkaille ja vaatii runsaasti räätälöintiä, koska se tuhoaa useimmat sivustot itsestään selvästi.

johtopäätös

Toivomme, että olet löytänyt turvallisen selaimen turvalliselle selaamiselle, on kohtuudella ilmeistä, että Tor on paras suojattu selain, mutta selaimen tulisi valita suojaustarpeensa mukaan. Joku, joka haluaa turvallisuutta ja yksityisyyttä kuin Epic-selain, on ihanteellinen vaihtoehto.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me